- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.181
kız bugün pudinge boğulmuşunMenü
Sabah: 10.00
1 kase yulaflı pudıng
Öğlen 13.00
1 ayva
Alsam 17.00
1 kase yulaflı puding
1 kase yoğurt
Sıvı : 1.5 lt su
Spor : 30 dk spor
Haa bende sende kalıyolar sandımben de seni özledim ablam beniiimm
yok ablam 2 hafta daha burdalar :) amcamda kalıyolar
önümüzdeki hafta içi alıcam yemeğe
ne diyeti fulyacım geberdi diyet
ak koyun kara koyun yarın belli olur
ooo bombesin mefkuşummm
Cumanın gelişi bu cumadan belli olurkilo veren vermek için mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ederim güzel bir haftayı geride bıraktık önümüzdeki hafta daha da güzel olsun inşallah
Ahh busem inş.fazla artı değilsindirhoşbulduumm
bilmiyorum ne zaman dönerim memleketten büyüklerimiz de geldi
kilo durumumu sabah tartılıp söyliycem diyete devam etmedim.
Tatlım sağlık için suyun biçok faydası var ama bunlardan biride metobolizmayı hızlandırması ve vücuttan yağ atımıOldum olası su içmeyi sevmem ama mecbur arttırıcam.Yemeyip yanında yatarsam açlıktan ölürüm heralde artık
Kurabiye çoko hariç çok kötü değilbu hafta hedefim kızlar 65.5 hadi inşallah. menumu yazayım herhalde ödüllü menu tek benim olacak kimse kaçamak yapmamış bugün :)
10, 1elma
2 dilim t.b ekmek arası kaşarlı 3ince dilim salamşı tost
yeşillik
1tk tahin pekmez
1t.k çokokrem
zeytin
1 gibi Türk kahvesi
3de dünden kalan tavuk yemeği 1tabak
6.30 yoğurt, kırmızı biber 2 tane közlenmiş
1tabak lahana çorbası
9 da çayla kurabiye kızımla yaptık ayıp olmasın emek vermiş çocuk diye iki tane yedim :)
2 lt su 3 bardak bitki çayı
Kaçaklardan 2 si kaçamak yapmışBugün menü yazmayanlar atlamadiysam yada gözümden kactiysa kusura bakmayın kızlar
@kkkmevsim5
masal3487
@dagyolu
Poni Bon
@eniyikadinoyuncu
Hoşgeldin fıstıkSelam 9 Takim10. Takimin Selamini getirdim... güzel bir Haftasonu dilerim Bu hafta yüzdelerimiz cok yakindi.. sizde isterseniz bu Hafta sizin Takima bizim Takimla yarissa berilceee Kaptanim ne dersin
Hoşgeldin fıstık
Sonucunuz için tebrik ederiz
Bazı olaylardan sonra takımlarla yarışmayı bırakmıştık
Biz bi arkadaşlara soralım kabul ederlerse size haber veririz
Est.tatlım rahatsızlık ne demekayyy hic bilmiyordum cnm..sorumla rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin Ama yinede olsa cok sevinirim bende yeni üye cok hazir kilo veriyorken güzel motivasyon olur... yüzdeler yakin oluncada benimkileri daha cok zorliycak zaten berilceee kaptanim etiketi görecektir.. bana bildirir kararini...
sen nasilsin ne yapiyorsun sen almanyadaydin degilmi ? hatta eskiden bu takimdan mezun olmustun.. basari hikayen varmiydi ?
Est.tatlım rahatsızlık ne demek
Evet Almanyadayım senin gibi
Mezun olmuştum ama biraz geri alınca tekrar başladım
Başarı hikayesi yazmadım
Belki bu sefer yazarım
Abla dediydim ya puding detoksunu yapayım diye ben bi omur bunla yaşayabilirimkız bugün pudinge boğulmuşun
Haa bende sende kalıyolar sandım
Kız 1 gün yemeğe gelceklermiş o bahane sayılmaz
Hadi başla bakalım
bekleniyosun
Cumanın gelişi bu cumadan belli olur
Ahh busem inş.fazla artı değilsindir
Tatlım sağlık için suyun biçok faydası var ama bunlardan biride metobolizmayı hızlandırması ve vücuttan yağ atımı
Kurabiye çoko hariç çok kötü değil
Iyyyy salammı yedin
Kaçaklardan 2 si kaçamak yapmış
Özellikle listedeki kızlar menüler yazılacak
Poni Bon @dagyolu
Yeni gelen arkadaş devam etmicek heralde
Sen gel gel ben yine anlatırım kuzumhoşbuldum kızlarr :))
merveciiim ben de seni özledim kız minişini anlatışını falan özledim
Puding günü olmuş canım sporda var oh missMenü
1 kase yulaflı pudıng
Öğlen 13.00
1 ayva
Alsam 17.00
1 kase yulaflı puding
1 kase yoğurt
Yaptım canım dün temizliğin üzerine spor olunca bugün bütün vücut pert durumdaKaçamaksız menu süpersin, sporu yapabildinmi
Afiyet olsun cNm oda cuma kaçamağı olmuşbu hafta hedefim kızlar 65.5 hadi inşallah. menumu yazayım herhalde ödüllü menu tek benim olacak kimse kaçamak yapmamış bugün :)
10, 1elma
yeşillik
1tk tahin pekmez
1t.k çokokrem
zeytin
1 gibi Türk kahvesi
1tabak lahana çorbası
9 da çayla kurabiye kızımla yaptık ayıp olmasın emek vermiş çocuk diye iki tane yedim :)
Geçmiş olsun canm miden duzelene kadar fazla yormamaya calisSelam herkese anca kendime geldim.
Menüm biraz karışık kızlar sabah 07.30 da 1 d kızarmış ekmek 1 kk peynir yedim öğle için pişi çekiyordu canım cuma diye, kayınvalideme gittik bunun için yedim orada 15.00 gibi tabi akılsızlık ettim midem kötüydü daha kötü oldu akşama istifra ettiim hiçbişey yiyemedim. akşam 20.00 gibi midem için saraçoğlunun önerisiyle 1 bardak havuç suyu içtim. tabi pişiyi cuma diye yrdim ama yılbaşı çıtırları listesinden de atılmış oldum. listedekilere başarılar bu aradahavuç suyu rahatlattı midemi biraz
Günaydınlarrrrr canımGünaydın ılar herkese
limon ve yeşil elma dilimleri yada tarçın kabuğu at su şişene daha iyi gelicek tir sana.Arttıramıyorum yudum yudum anca böyleNapıcam böyle bilmem
güneş te oynuyor soğuk olmuyor güneşte yoksa buz gibi hava. Yüz verme tedavi bitsin temiz kağıdını al gel karşıma de.işin zor canım
en azindan artı değilsin canım
yok canım haber verdim sadece sonuçta senin yaptığın listede düzeltme yaptım
yok ablam yüz vermedim
Kaçamak tabiki yok ablam :)
az olmuş canım afiyet olsun
yok indirmedim canım merak etme
Afiyet olsun elifim
Ya elifim soğuk değilmi be çıkaramıyorum çocuğu dışarı
hadi bakalım bu sefer pes etmek yok kuzum
afiyet olsun canım menu guzel
Aman kaçamak yapma elifim
Afiyet olsun az olmuş biraz.Menum
Sabah 12.15
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Kk peynir
Sutlu kahve
Öğle 15
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Akşam 19
Izgara tavuk
Ayran
Su 1.5 litre
Spor yok
yemedim midem fena sen paketle sabah yerim dedim. Cuma kaçamak günüm olduğunu biliyor onda cuma almış bizi oturmaya :))))Sabah akşam güzel ama öğlen az olmuş cnm
Eğer yemek yoksa elmanın yanına biraz yopurt ve kruyemiş ekliyebilirsin
sana güvenimiz tam elifim
Sabah baya geç olmuş
Ikindinde kuru ekmekmi yedin cnm
Tüm güne baktığımızda hiç yeşilik salata sebze vs.yok
Afiyet olsun mefkusum ciğeri de hiç sevmem. :)9 Aralık Cuma
Sirkeli su
10.30 __
2 dil ç.ekm
3,4 kş ciğer kavurma
Roka
Biraz peynir
14.30 __
2 kş yulafkepeği 2 incir 3 cevizle puding
18.00__
Derisiz tavuk incik fırında 2 tane
Salata
Yoğurt
Su 2.5 lt olur
dene de onaylarsan yapalım bizdeKızlar ne aklıma geldi
Mercimeğin içine ince bulgur yerine kineo koyarakda mercimek köftesi yapabiliriz
Hem Mercimeğin her türü A grubuna iyi geliyomuş
Ben bunu bi deniyeyim
Evet normal girersen her yerde öyle Doç yada Prof para verirsen muayene ücreti hemen giriveriyorsun aslında randevu lar o kadar dolu değil para vermediğini için o kadar uzak para vericeklere kontenjan ayiriyorlar malesef.canım belli belli aralıklarla bayanların kontrole gitmesi gerek ya o yüzden. yoksa herhangi bir sorun yok çok şükürüniversite hastanesi burada böyle canım. muayenede kitle gelirse ele, acil derse 6 aya verebiliyor randevuyu. çok hasta var. zaten acil olsa insan 6 ayı da beklemez özele gider.
sigara arada bir içerim. düzenli içmem. kırk yılda bir.
4 kestane 1 ekmek yapıyor canım bilgin olsun afiyet olsun.sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek
öğlen 13.00
adana kebap
1 dilim ekmek büyüklüğünde lavaş
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
az salata
akşam 19.15
1 kase mercimek çorbası
salata
ara 7 kestane
2 lt su, 20 dk yürüyüş
bugün güzel bir gün değildi. hem moralim bozuk hem de huzursuzdum. sanırım menüme çok fena yansıdıçözüm bulmalıyım.
Aynen bu cümleler ben paket aldım tabagimdakileri çocuklar tirtiklar birazdan :)) yemediğim yer değil midem kötü dedim.Ayni sey bende de var,bide israr eden insanlara sinir olurum diyetteyim dersin,kendi evinde diyet yap bir kereden bir sey olmaz artik gitmek istemiyorum.
Afiyet olsun sanki yine az :)İnternet çok kötü zor bağlanıyor
Menüm gelsin
Sabah 8:30 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 4 yk yoğurt 1 Çiçek haşlanmış karnıbahar
Akşam 5 köfte 1/2 atom marul
Gece 200 ml diyet süt belki
benimkini pişirme biliyorsun diyetteyim desen pişmemus halini alsan.Aynı dert bende de var. Çalışanlarımdan biri ev aldı işyeri olarak hayırlı olsuna gideceğiz. Mantıları yaptım hazır ettim yiyeceksiniz diyor. Çok uğraşmış belli ne yapacağım ey ahali bana bir akıl.
Ay ben form çayı içiyorum haftada 2 kez içinde sinemaki var nolucak?Keten tohumu ye, karnıyarık otu ye, chia tohumu ye ama sinameki kullanma.
geçen hafta ydi babyiyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
1. olmuşsunuz kızlar süpersiniiizzzzzzzzzzz
dileeeeekkkkkkk seni ayrıca tebrik ederim nasıl verdin anam 3.5 kilo ben şook çok tebrik çooooooookkkkkkk
1 çay 1 limonlu sicak su güzel bi fikir benceİşyerinde çok çay içiyorum sanırım ondan su içmiyorum ama içmeliyim bu hafta daha çok gayret edeceğim. Bir de su içince çok üşüyorum o yüzden içmek istemiyorum birazda ondan.
oo afiyet olsun puding ci güzelMenü
1 kase yulaflı pudıng
Öğlen 13.00
1 ayva
Alsam 17.00
1 kase yulaflı puding
1 kase yoğurt
al bendede okadar yesen bi dert yemezsen emek verilip senin için hazırlanmış ayıp olur diye düşünüyorsun, çaktırmadan tabakdakileri mutfağa bırakmak lazım en iyisi yada miden ağroyacak ozaman da israr edemiyorlar :)
Afiyet olsun ne diyelim kaçamaklar şimdi bilmiyorum yılbaşı çıtırlarında da değilsin dimi. Yaramaz dilek.bu hafta hedefim kızlar 65.5 hadi inşallah. menumu yazayım herhalde ödüllü menu tek benim olacak kimse kaçamak yapmamış bugün :)
10, 1elma
yeşillik
1tk tahin pekmez
1t.k çokokrem
zeytin
1 gibi Türk kahvesi
1tabak lahana çorbası
Afiyet olsun geçmiş olsun Ponim.Selam herkese anca kendime geldim.
Menüm biraz karışık kızlar sabah 07.30 da 1 d kızarmış ekmek 1 kk peynir yedim öğle için pişi çekiyordu canım cuma diye, kayınvalideme gittik bunun için yedim orada 15.00 gibi tabi akılsızlık ettim midem kötüydü daha kötü oldu akşama istifra ettiim hiçbişey yiyemedim. akşam 20.00 gibi midem için saraçoğlunun önerisiyle 1 bardak havuç suyu içtim. tabi pişiyi cuma diye yrdim ama yılbaşı çıtırları listesinden de atılmış oldum. listedekilere başarılar bu aradahavuç suyu rahatlattı midemi biraz
Geçmiş olsun cnmSelam herkese anca kendime geldim.
Haaahaaa pişi yiyerekmi yenecen kız beniHaftalık listemi yaptım kızlar rakibem yenilmelere doymayacak olanMefkurem e başarısızlıklar diliyorum
getirisi yada götürüsü oldumu cnmAbla dediydim ya puding detoksunu yapayım diye ben bi omur bunla yaşayabilirim
Sen işini bilirsin tatlımynen bu cümleler ben paket aldım tabagimdakileri çocuklar tirtiklar birazdan :)) yemediğim yer değil midem kötü de
Günaydın canımGunaydin hanimlar kacamaksiz guzel bir hafta sonu gecirmemiz dilegiyle
günaydın ablamGüüünayyyyydınnnnn güzeller fıstıklar fıstıklar
Herkese iyi haftasonları
Artık, hiç kaçamak yapmayın uyarısı yapmaya gerek olmaması ne güzel
Geçmiş olsun cnm
Ama ne yazıkki bızımle değılsın
Haaahaaa pişi yiyerekmi yenecen kız beni
sence o fırsatı bidaha verirmiyim sana
Aynı dilekleri sana iade ediyorum şekercim
getirisi yada götürüsü oldumu cnm
Böyle detoksa can kurban
elifimhuyumu bildiğim için girmedim yılbaşı çıyırlarınalimon ve yeşil elma dilimleri yada tarçın kabuğu at su şişene daha iyi gelicek tir sana.
güneş te oynuyor soğuk olmuyor güneşte yoksa buz gibi hava. Yüz verme tedavi bitsin temiz kağıdını al gel karşıma de.
Afiyet olsun az olmuş biraz.
yemedim midem fena sen paketle sabah yerim dedim. Cuma kaçamak günüm olduğunu biliyor onda cuma almış bizi oturmaya :))))
Afiyet olsun mefkusum ciğeri de hiç sevmem. :)
dene de onaylarsan yapalım bizde
Evet normal girersen her yerde öyle Doç yada Prof para verirsen muayene ücreti hemen giriveriyorsun aslında randevu lar o kadar dolu değil para vermediğini için o kadar uzak para vericeklere kontenjan ayiriyorlar malesef.
4 kestane 1 ekmek yapıyor canım bilgin olsun afiyet olsun.
Aynen bu cümleler ben paket aldım tabagimdakileri çocuklar tirtiklar birazdan :)) yemediğim yer değil midem kötü dedim.
Afiyet olsun sanki yine az :)
benimkini pişirme biliyorsun diyetteyim desen pişmemus halini alsan.
Ay ben form çayı içiyorum haftada 2 kez içinde sinemaki var nolucak?
geçen hafta ydi babyhoşgeldin nabersin fıstık?
1 çay 1 limonlu sicak su güzel bi fikir benceusumemis olursun hem.
oo afiyet olsun puding ci güzel
:)
Afiyet olsun ne diyelim kaçamaklar şimdi bilmiyorum yılbaşı çıtırlarında da değilsin dimi. Yaramaz dilek.
Afiyet olsun geçmiş olsun Ponim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?