- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.161
busem hoşgeldin nerelerdesin nezaman dönüyorsun kilo alınmıben de seni özledim ablam beniiimm
yok ablam 2 hafta daha burdalar :) amcamda kalıyolar
önümüzdeki hafta içi alıcam yemeğe
ne diyeti fulyacım geberdi diyet
ak koyun kara koyun yarın belli olur
ooo bombesin mefkuşummm
Kaçamaksız menu süpersin, sporu yapabildinmiBugün menüsü
KAHVALTI(11:30)
1 yumurta
1 tane karışık tost(2 ince dilim kaşar ,5 dilim incecik ev yapımı sucuk , 1ekmek)
AKŞAM(16:50)
½ minik havuç
Yulaflı kuru meyveli ve kuruyemisli yoğurt(3 yk yulaf ezmesi, 4 kuru kayısı,2 hurma,6 çiğ badem,5 yk yoğurt)
Spor: henüz yok 45 dk plates dusunuyorum kızım izin verirse en kötü 30 dk kondisyon bisikleti yapicam
Su: henüz 1,5 lt oldu bitki çayi vs icemedim yatana icicem ekledikce yazarim
güzel bir menu suyuda artırdıkmı yemede yanında yatSabah 08.30
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
2 zeytin
1kk peynir
0.5 salatalık
1 tane ceviziçi
1 domates
1 bardak çay
Öğle 12.30
Yeşil elma
Akşam 18.00
4 yk ıspanak yemeği
Bol salata
1 dilim ekmek
Spor : 40 dk yürüyüş
Su: 1.5 lt.
çok iyide su az be gülümMenum
Sabah 12.15
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Kk peynir
Sutlu kahve
Öğle 15
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Akşam 19
Izgara tavuk
Ayran
Su 1.5 litre
Spor yok
busem hoşgeldin nerelerdesin nezaman dönüyorsun kilo alınmı
al bendede okadar yesen bi dert yemezsen emek verilip senin için hazırlanmış ayıp olur diye düşünüyorsun, çaktırmadan tabakdakileri mutfağa bırakmak lazım en iyisi yada miden ağroyacak ozaman da israr edemiyorlar :)Birazdan arkadasa gidiyoruzdiyetteyken bir yere gitmekten nefret ediyorum. Bakalım kazasız belasız atlatırim inşallah.
onlar gidince gelirsin inşallah koşturmaktan kilo almamışsındor canısıhoşbulduumm
bilmiyorum ne zaman dönerim memleketten büyüklerimiz de geldi
kilo durumumu sabah tartılıp söyliycem diyete devam etmedim.
Oldum olası su içmeyi sevmem ama mecbur arttırıcam.Yemeyip yanında yatarsam açlıktan ölürüm heralde artıkgüzel bir menu suyuda artırdıkmı yemede yanında yat
:) sakız çiğnemek acı yemek susatıyor insanı dene derimOldum olası su içmeyi sevmem ama mecbur arttırıcam.Yemeyip yanında yatarsam açlıktan ölürüm heralde artık
Valla işin zor canım yaAynı dert bende de var. Çalışanlarımdan biri ev aldı işyeri olarak hayırlı olsuna gideceğiz. Mantıları yaptım hazır ettim yiyeceksiniz diyor. Çok uğraşmış belli ne yapacağım ey ahali bana bir akıl.
Ay beybim gelmisss hoşgeldin busemmm ozledim kız seniicanım ne oldu senin durumlar??
bitti abla da. memleketten babannem dedem geldi şimdi bi de onları ağırlayacam ilk kez yemeğimi yiycekler stres bastı
onun dışında kilomu bilmiyorum yarın tartılıcam.
Afiyet olsun canimMenü
Sabah: 10.00
1 kase yulaflı pudıng
Öğlen 13.00
1 ayva
Alsam 17.00
1 kase yulaflı puding
1 kase yoğurt
Sıvı : 1.5 lt su
Spor : 30 dk spor
Ben sizi beğenmedim leslie bacıyla buluşmaya gidiyom
ins canim :)kilo veren vermek için mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ederim güzel bir haftayı geride bıraktık önümüzdeki hafta daha da güzel olsun inşallah
suan 2 yi gecti dilegim o saate kadar ictigim suyu yaziyorum yaçok iyide su az be gülüm
Dolu dolu menü olmuş dileğim afiyet olsunbu hafta hedefim kızlar 65.5 hadi inşallah. menumu yazayım herhalde ödüllü menu tek benim olacak kimse kaçamak yapmamış bugün :)
10, 1elma
2 dilim t.b ekmek arası kaşarlı 3ince dilim salamşı tost
yeşillik
1tk tahin pekmez
1t.k çokokrem
zeytin
1 gibi Türk kahvesi
3de dünden kalan tavuk yemeği 1tabak
6.30 yoğurt, kırmızı biber 2 tane közlenmiş
1tabak lahana çorbası
9 da çayla kurabiye kızımla yaptık ayıp olmasın emek vermiş çocuk diye iki tane yedim :)
2 lt su 3 bardak bitki çayı
Iyi geceler dileğimşarj bitiyor iyi geceler kızlar
Valla en çok çikolata yemek çekirdek yemek susatıyor ama kader utansın:) sakız çiğnemek acı yemek susatıyor insanı dene derim
onlar gidince gelirsin inşallah koşturmaktan kilo almamışsındor canısı
Valla işin zor canım ya
Ay beybim gelmisss hoşgeldin busemmm ozledim kız senii
Bugun geldi erdem konusmaya tedaviye başlamış filan iyi gibi duruyordu ama yüz vermedim şimdilik
Afiyet olsun canim
ins canim :)
suan 2 yi gecti dilegim o saate kadar ictigim suyu yaziyorum ya
Dolu dolu menü olmuş dileğim afiyet olsun
Canım ben Sut yulaf kako ve kecı boynuzu unu 10 tane kuru üzüm koyuyorum ama ölçülerini bilmiyorum malesef göz kararıafiyet olsun canım. yulaflı pudingi nasıl hazırlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?