Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu haftaya hızlı basladim abla dune gore tartı baya iyi biseyler gosterdi
Sanada günaydın cnm

Mervecim sen bu temizlik işini perşembeye alsan senin için daha rahat olmazmı
Perşembeye zaten spor yokya onun için
aslında cuma yapmamin nedeni hafta sonu mutlaka bi gelen oluyor abla bende cuma genel temizlik yapıyorum ama persembede yapsam olur yeni bi düzen kurabilirim

uykusunu alamamış ordan oraya sallanan garib kardeşinizden kocaman günaydınlar:)
Günaydın canimcim
akşama misafirim var çalışırken hazırlayacak vaktim yok ayağına hazır alurdım:) Şimdi evdeyim ayıp olur bi iki bişeyler yapıyım, ama tabiki ben yrmiycem
kolay gelsin canım bizde birazdan kızımla Ümraniye ye inicez akşamda babamizla buluscaz. Tabi ben totomu kaldırıp evi toplayabilirsem

Valla canm çok istiyordu tatlı çok güel oldu aslında düşününce içinde zararlı bişeyde yok keşke bgn tartılıp baksaydım kaç gr gitmiş

Kesinlikle bende 4 gözle bunu bekliyorum ve gerçekten okuyanlara motıve oluyor. İnş mezuniyete az kaldı yazıcam bende

Abla hiç tartılmak aklıma gelmedi bi kere daha yapayım bakayım. Ama bence gr da olsa gitti cunku çok hafif hisediyorum kendimi bide söylenmesi ayıp hemen wc ye koşturuyor sabah. Sanki sağlıklı bi detoks olabilir. İçinde bişey yok ki abla 10 kuru üzüm bol sut yulaf kakao bide keci boynuzu hani bal pekmez fln bile yok bence bu diyete baya faydalı bişi oldu. Hafta cuma tekrar denicem

Lobi mi 1. Oldu helal sana canım maşallah. Ayrıca son haftalar baya iyi gidiyoruz hep ilk 3 teyiz süperiz kızlar.

Sen işini bilirsin tatlım

Ayy hiç kaçamak yapmamak ne güzel bi duyguymuş zaten zamanla insan alışıyor daha kolay oluyor
Ben hafta içi bi 2 gün zorlanmıştım şükür geçti
Evet alışınca sorun olmuyor kaçamaksız diyet muhteşem.

isteyince veriyor yaramaz poni Poni Bon Tebrikler ponim.

elifimhuyumu bildiğim için girmedim yılbaşı çıyırlarına

uykusunu alamamış ordan oraya sallanan garib kardeşinizden kocaman günaydınlar:)
ahh Kıyamam 11 e kadar uyudum söylemesi ayıptır

Iyi haftasonları kizlar netim yok giremiyorum iki gundur yarın ins butun gecmisi okuyup gelirim kacak gocek arakliyorum esimden neti kusura bakmayın hepinizi cok öpüyorum
sana da iyi haftasonları canım.

Yaramazlık yapaym dedim pişi yedim burnumdan geldi mefkuşum teşekkür ederm tebrikin için. kilo veremeyen Poni nasıl birinci oldu anlamadm
isteyince oluyor bebeğim basariyorsun

tabi canımmm

ne tedavisine başlamış canım?
aynen yüz verme az buz şey yaşatmadı sana iyice burnu sürtsün bari.
alkol için kuzum. 2 seansa gitmiş şimdilik hafta ya gene gidecekmiş
ablam ben yazdim devam etmezse silerim :)
____________9.TAKIM ________

BU HAFTANIN EN İYİLERİ

1._____MuallimeA

2._____dagyolu

3._____Nilyyyaaannn

tebrikler kızlar
Geçmiş olsun ponim. Bak yılbaşı citirlarini yarı yolda bırakırsan böyle olurrrr kim dedi pisi ye diye
ilerleyen zamanda beraber de gidicez elifim seanslara öyle demişler esinde gelsin diye
Abla iyiden iyiye alıştık iyice ins koruma doneminde de devam ederiz böyle :)
Abla poni veremiyorum demesin kendime engel olamıyorum desin bence. yoksa bu ikinci sefer oldu. kendini tuttuğu zama süper kilo veriyor
Bu haftaki eşler rakipler çıksın bakalım meydane

Ama öyle sessiz sessiz yarış olmaz
Ortalığı kızıştırın biraz
ben yarismicam abla kendimle yarisiyorum zaten o yeter
akşama misafirim var çalışırken hazırlayacak vaktim yok ayağına hazır alurdım:) Şimdi evdeyim ayıp olur bi iki bişeyler yapıyım, ama tabiki ben yrmiycem
kolay gelsin canım
Yaramazlık yapaym dedim pişi yedim burnumdan geldi mefkuşum teşekkür ederm tebrikin için. kilo veremeyen Poni nasıl birinci oldu anlamadm
Kız hala kilo veremeyen diyorsun aslında cok ta güzel veriyorsun. iş kendini tutmakta

Aynen canm çikolata benm düşmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…