- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.201
Sanada günaydın cnmGünaydın canım
günaydın ablam
Kız sende küçük bebekde yok niye uyumadınuykusunu alamamış ordan oraya sallanan garib kardeşinizden kocaman günaydınlar:)
koca var abla bendede:) işten geç geliyor geç yatıyor bende yatamıyorum o yatmadan sabahda çocukların kursu için erkenden kalkınca sersem gibi oldumKız sende küçük bebekde yok niye uyumadın
Bu haftaya hızlı basladim abla dune gore tartı baya iyi biseyler gosterdiEvettt kızlar bu haftayıda 2.olarak kapatmış oluyoruz
Emek veren herkese tebrikler
Darısı diğer haftalara
Bireysel 1.mizide ayrıca kutluyorum
Çok tebrikler hiç kilo veremeyen poni

Sen bu lafı bi daha de
Ağzının tam ortasına terlik gelecek
Hadi bakalım kızlar yeni haftaya bismillah diyelim
aslında cuma yapmamin nedeni hafta sonu mutlaka bi gelen oluyor abla bende cuma genel temizlik yapıyorum ama persembede yapsam olur yeni bi düzen kurabilirimSanada günaydın cnm
Mervecim sen bu temizlik işini perşembeye alsan senin için daha rahat olmazmı
Perşembeye zaten spor yokya onun için
Günaydın canimcimuykusunu alamamış ordan oraya sallanan garib kardeşinizden kocaman günaydınlar:)
kolay gelsin canım bizde birazdan kızımla Ümraniye ye inicez akşamda babamizla buluscaz. Tabi ben totomu kaldırıp evi toplayabilirsemakşama misafirim var çalışırken hazırlayacak vaktim yok ayağına hazır alurdım:) Şimdi evdeyim ayıp olur bi iki bişeyler yapıyım, ama tabiki ben yrmiycem
Valla canm çok istiyordu tatlı çok güel oldu aslında düşününce içinde zararlı bişeyde yok keşke bgn tartılıp baksaydım kaç gr gitmişSen gel gel ben yine anlatırım kuzumfazla açma arayi
Puding günü olmuş canım sporda var oh miss
Yaptım canım dün temizliğin üzerine spor olunca bugün bütün vücut pert durumda
Afiyet olsun cNm oda cuma kaçamağı olmuş
Geçmiş olsun canm miden duzelene kadar fazla yormamaya calis
Günaydınlarrrrr canım
Kesinlikle bende 4 gözle bunu bekliyorum ve gerçekten okuyanlara motıve oluyor. İnş mezuniyete az kaldı yazıcam bendehatta yakiniz ikimizde nrw deyiz.. hatirliyorum bizim takimda bir sohbet gecmisti aramizdainan basari hikayesi buranin bize zayiflatmaya yardimci oldugunun karsiligini biraz olsun verebilme imkani... baskalarini belki motive edicek o yazi ve hayatini degistirebilcek... ben hedefime ulasayim.. insallah yazicam
Abla hiç tartılmak aklıma gelmedi bi kere daha yapayım bakayım. Ama bence gr da olsa gitti cunku çok hafif hisediyorum kendimi bide söylenmesi ayıp hemen wc ye koşturuyor sabah. Sanki sağlıklı bi detoks olabilir. İçinde bişey yok ki abla 10 kuru üzüm bol sut yulaf kakao bide keci boynuzu hani bal pekmez fln bile yok bence bu diyete baya faydalı bişi oldu. Hafta cuma tekrar denicemGüüünayyyyydınnnnn güzeller fıstıklar fıstıklar
Herkese iyi haftasonları
Artık, hiç kaçamak yapmayın uyarısı yapmaya gerek olmaması ne güzel
Geçmiş olsun cnm
Ama ne yazıkki bızımle değılsın
Haaahaaa pişi yiyerekmi yenecen kız beni
sence o fırsatı bidaha verirmiyim sana
Aynı dilekleri sana iade ediyorum şekercim
getirisi yada götürüsü oldumu cnm
Böyle detoksa can kurban
Lobi mi 1. Oldu helal sana canım maşallah. Ayrıca son haftalar baya iyi gidiyoruz hep ilk 3 teyiz süperiz kızlar.Evettt kızlar bu haftayıda 2.olarak kapatmış oluyoruz
Darısı diğer haftalara

Sen bu lafı bi daha de
Lobi ben oluyom galiba teşekkürlerLobi mi 1. Oldu helal sana canım maşallah. Ayrıca son haftalar baya iyi gidiyoruz hep ilk 3 teyiz süperiz kızlar.
Evet alışınca sorun olmuyor kaçamaksız diyet muhteşem.Sen işini bilirsin tatlım
Ayy hiç kaçamak yapmamak ne güzel bi duyguymuş zaten zamanla insan alışıyor daha kolay oluyor
Ben hafta içi bi 2 gün zorlanmıştım şükür geçti
isteyince veriyor yaramaz poniEvettt kızlar bu haftayıda 2.olarak kapatmış oluyoruz
Darısı diğer haftalara

Sen bu lafı bi daha de
elifimhuyumu bildiğim için girmedim yılbaşı çıyırlarına
ahh Kıyamam 11 e kadar uyudum söylemesi ayıptıruykusunu alamamış ordan oraya sallanan garib kardeşinizden kocaman günaydınlar:)
sana da iyi haftasonları canım.Iyi haftasonları kizlar netim yok giremiyorum iki gundur yarın ins butun gecmisi okuyup gelirim kacak gocek arakliyorum esimden neti kusura bakmayın hepinizi cok öpüyorum
isteyince oluyor bebeğim basariyorsunYaramazlık yapaym dedim pişi yedim burnumdan geldimefkuşum teşekkür ederm tebrikin için. kilo veremeyen Poni nasıl birinci oldu anlamadm
alkol için kuzum. 2 seansa gitmiş şimdilik hafta ya gene gidecekmiştabi canımmm
ne tedavisine başlamış canım?
aynen yüz verme az buz şey yaşatmadı sana iyice burnu sürtsün bari.
ablam ben yazdim devam etmezse silerim :)kız bugün pudinge boğulmuşun
Haa bende sende kalıyolar sandım
Kız 1 gün yemeğe gelceklermiş o bahane sayılmaz
Hadi başla bakalım
bekleniyosun
Cumanın gelişi bu cumadan belli olur
Ahh busem inş.fazla artı değilsindir
Tatlım sağlık için suyun biçok faydası var ama bunlardan biride metobolizmayı hızlandırması ve vücuttan yağ atımı
Kurabiye çoko hariç çok kötü değil
Iyyyy salammı yedin
Kaçaklardan 2 si kaçamak yapmış
Özellikle listedeki kızlar menüler yazılacak
Poni Bon @dagyolu
Yeni gelen arkadaş devam etmicek heralde
tebrikler kızlar____________9.TAKIM ________
BU HAFTANIN EN İYİLERİ
1._____MuallimeA
2._____dagyolu
3._____Nilyyyaaannn
Geçmiş olsun ponim. Bak yılbaşı citirlarini yarı yolda bırakırsan böyle olurrrr kim dedi pisi ye diyeSelam herkese anca kendime geldim.
Menüm biraz karışık kızlar sabah 07.30 da 1 d kızarmış ekmek 1 kk peynir yedim öğle için pişi çekiyordu canım cuma diye, kayınvalideme gittik bunun için yedim orada 15.00 gibi tabi akılsızlık ettim midem kötüydü daha kötü oldu akşama istifra ettiim hiçbişey yiyemedim. akşam 20.00 gibi midem için saraçoğlunun önerisiyle 1 bardak havuç suyu içtim. tabi pişiyi cuma diye yrdim ama yılbaşı çıtırları listesinden de atılmış oldum. listedekilere başarılar bu aradahavuç suyu rahatlattı midemi biraz
ilerleyen zamanda beraber de gidicez elifim seanslara öyle demişler esinde gelsin diyelimon ve yeşil elma dilimleri yada tarçın kabuğu at su şişene daha iyi gelicek tir sana.
güneş te oynuyor soğuk olmuyor güneşte yoksa buz gibi hava. Yüz verme tedavi bitsin temiz kağıdını al gel karşıma de.
Afiyet olsun az olmuş biraz.
yemedim midem fena sen paketle sabah yerim dedim. Cuma kaçamak günüm olduğunu biliyor onda cuma almış bizi oturmaya :))))
Afiyet olsun mefkusum ciğeri de hiç sevmem. :)
dene de onaylarsan yapalım bizde
Evet normal girersen her yerde öyle Doç yada Prof para verirsen muayene ücreti hemen giriveriyorsun aslında randevu lar o kadar dolu değil para vermediğini için o kadar uzak para vericeklere kontenjan ayiriyorlar malesef.
4 kestane 1 ekmek yapıyor canım bilgin olsun afiyet olsun.
Aynen bu cümleler ben paket aldım tabagimdakileri çocuklar tirtiklar birazdan :)) yemediğim yer değil midem kötü dedim.
Afiyet olsun sanki yine az :)
benimkini pişirme biliyorsun diyetteyim desen pişmemus halini alsan.
Ay ben form çayı içiyorum haftada 2 kez içinde sinemaki var nolucak?
geçen hafta ydi babyhoşgeldin nabersin fıstık?
1 çay 1 limonlu sicak su güzel bi fikir benceusumemis olursun hem.
oo afiyet olsun puding ci güzel
:)
Afiyet olsun ne diyelim kaçamaklar şimdi bilmiyorum yılbaşı çıtırlarında da değilsin dimi. Yaramaz dilek.
Afiyet olsun geçmiş olsun Ponim.
Abla iyiden iyiye alıştık iyice ins koruma doneminde de devam ederiz böyle :)Güüünayyyyydınnnnn güzeller fıstıklar fıstıklar
Herkese iyi haftasonları
Artık, hiç kaçamak yapmayın uyarısı yapmaya gerek olmaması ne güzel
Geçmiş olsun cnm
Ama ne yazıkki bızımle değılsın
Haaahaaa pişi yiyerekmi yenecen kız beni
sence o fırsatı bidaha verirmiyim sana
Aynı dilekleri sana iade ediyorum şekercim
getirisi yada götürüsü oldumu cnm
Böyle detoksa can kurban
Abla poni veremiyorum demesin kendime engel olamıyorum desin bence. yoksa bu ikinci sefer oldu. kendini tuttuğu zama süper kilo veriyorEvettt kızlar bu haftayıda 2.olarak kapatmış oluyoruz
Darısı diğer haftalara

Sen bu lafı bi daha de
ben yarismicam abla kendimle yarisiyorum zaten o yeterBu haftaki eşler rakipler çıksın bakalım meydane
Ama öyle sessiz sessiz yarış olmaz
Ortalığı kızıştırın biraz
kolay gelsin canımakşama misafirim var çalışırken hazırlayacak vaktim yok ayağına hazır alurdım:) Şimdi evdeyim ayıp olur bi iki bişeyler yapıyım, ama tabiki ben yrmiycem
Kız hala kilo veremeyen diyorsun aslında cok ta güzel veriyorsun. iş kendini tutmaktaYaramazlık yapaym dedim pişi yedim burnumdan geldimefkuşum teşekkür ederm tebrikin için. kilo veremeyen Poni nasıl birinci oldu anlamadm
Teşekkür ederm canımEvet alışınca sorun olmuyor kaçamaksız diyet muhteşem.
isteyince veriyor yaramaz poniPoni Bon Tebrikler ponim.
ahh Kıyamam 11 e kadar uyudum söylemesi ayıptır
Aynen canm çikolata benm düşmanımalkol için kuzum. 2 seansa gitmiş şimdilik hafta ya gene gidecekmiş
ablam ben yazdim devam etmezse silerim :)
tebrikler kızlar
Geçmiş olsun ponim. Bak yılbaşı citirlarini yarı yolda bırakırsan böyle olurrrr kim dedi pisi ye diye
ilerleyen zamanda beraber de gidicez elifim seanslara öyle demişler esinde gelsin diye
Abla iyiden iyiye alıştık iyice ins koruma doneminde de devam ederiz böyle :)
Abla poni veremiyorum demesin kendime engel olamıyorum desin bence. yoksa bu ikinci sefer oldu. kendini tuttuğu zama süper kilo veriyor
ben yarismicam abla kendimle yarisiyorum zaten o yeter
kolay gelsin canım
Kız hala kilo veremeyen diyorsun aslında cok ta güzel veriyorsun. iş kendini tutmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?