- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.261
Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet içinafiyet olsun canım
Şükürler olsun ablabugün gayet güzel olmuş tatlım
canım su az olmuş.İyi akşamlar kızlar eve geleli yarım saat oluyor hemen menumu yazayim
KİLO:86,6
Sabah
1 çörek otu yağı kapsülü
1 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:15)
2 dilim ananas
1,5 haşlanmış yumurta
1 domates
½ dilim ekmek
AKŞAM(18:30)
½ közde domates
1 tane közde sivri biber
salata
2 çatal yogurt
Dana şiş(7-8 tane falan vardı)
ARA(20:00)
1 maden suyu
Su:1 lt
Spor :1 saat dusuk tempolu yürüyüş
menün çok güzel. afiyet olsun. suyu en azından 2 ye çıkarırsan yatana kadar çok iyi olur. ben de bugün 1,5 içtim. arada su içemedim.Sabah 11.00
2 yumurta
1bardak süt
1 dilim peynir
10 zeytin
Akşam 18.00
1 kase yogurrt
1 kase salata
100 gr kadar et ızgara
Sıvı 1.5 lt su
Spor yok
olgun muz, yulaf ezmesi, kırık fındık. bu üç malzemeti karıştırıp 170 derece fırında kurabiye olarak pişirebilirsin. taze taze çok güzel oluyor.Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
benim de az yemem lazımŞükürler olsun ablaBirgün denk getireceğimi biliyordum.Zorlanmıyorum da artık hiç bu kadar ez şey yememiştim datanamazdım ama dayanıyorum artık
Hiç bilmiyorum canım tatliyla pek aram yok canm benimTeşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
disardaydim canım o yüzden az olducanım su az olmuş.
menün çok güzel. afiyet olsun. suyu en azından 2 ye çıkarırsan yatana kadar çok iyi olur. ben de bugün 1,5 içtim. arada su içemedim.
olgun muz, yulaf ezmesi, kırık fındık. bu üç malzemeti karıştırıp 170 derece fırında kurabiye olarak pişirebilirsin. taze taze çok güzel oluyor.
fundam yeni başladım ben regl dönemime geldi bişey anlamadım9. takımın çörekotu yağı içen güzellerisöyleyin bakalım ne gibi bir fayda gördünüz?
Benim wc sorunumu çözdü canım tek onu anladim9. takımın çörekotu yağı içen güzellerisöyleyin bakalım ne gibi bir fayda gördünüz?
fulya doğru olabilir şahsen ben zorlanıyorum iştah patlaması yok bu sıra sadece karnımı doyurmak için yemek yiyorum sebebi çörek otu olabilirben de geçen haftalarda mecitefendinin soğuk sıkım çörek otu yağını almıştım. ama açmadım daha şişeyi. rahat içebiliyor musunuz? açlık krizlerini kestiği söyleniyor. doğru mu? ben de başlayayım diyorum da.
fundam yeni başladım ben regl dönemime geldi bişey anlamadım
valla eğer öyleyse çok iyi. çünkü benim şu ara yine iştahım çok açıldı. zor tutuyorum kendimi.fulya doğru olabilir şahsen ben zorlanıyorum iştah patlaması yok bu sıra sadece karnımı doyurmak için yemek yiyorum sebebi çörek otu olabilir
ben bir ç.k çörek otunu ağzıma atıp arkasında iki tatlı kaşıkla yarım bardak sirkeli su içiyorum rahat yani sıkıntı yok
bak o da çok iyi. biliyorsun wc sorunu bu hafta beni mahvetti. kilo verdirmedi.Benim wc sorunumu çözdü canım tek onu anladim
heralde suyu artırırsın cnmSabah 11.00
2 yumurta
1bardak süt
1 dilim peynir
10 zeytin
Akşam 18.00
1 kase yogurrt
1 kase salata
100 gr kadar et ızgara
Sıvı 1.5 lt su
Spor yok
zamanla vücut alışıyor tatlımŞükürler olsun ablaBirgün denk getireceğimi biliyordum.Zorlanmıyorum da artık hiç bu kadar ez şey yememiştim datanamazdım ama dayanıyorum artık
9. takımın çörekotu yağı içen güzellerisöyleyin bakalım ne gibi bir fayda gördünüz?
Bende geçen hafta başladım tatlımben de geçen haftalarda mecitefendinin soğuk sıkım çörek otu yağını almıştım. ama açmadım daha şişeyi. rahat içebiliyor musunuz? açlık krizlerini kestiği söyleniyor. doğru mu? ben de başlayayım diyorum da.
ama sende dediklerimizi yapmıyonki güzelimbak o da çok iyi. biliyorsun wc sorunu bu hafta beni mahvetti. kilo verdirmedi
yok canım netten baktım da siz ne gözlemlediniz kendinizde onu merak ettim.Bende geçen hafta başladım tatlım
Mutlaka faydası vardır hafta nette bakarsan ayrıntılı yazıyordur
ama sende dediklerimizi yapmıyonki güzelim
menü güzel canım afiyet olsunSabah 10
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 bardak çay
1 kk peynir
2 zeytin2 ceviz
Öğle 12.30
2 mandalin
1 bardak Yeşilçay
10 adet fındık
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt. :)))
Afiyet olsun mervecim menun güzelİyi akşamlar kızlar eve geleli yarım saat oluyor hemen menumu yazayim
KİLO:86,6
Sabah
1 çörek otu yağı kapsülü
1 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:15)
2 dilim ananas
1,5 haşlanmış yumurta
1 domates
½ dilim ekmek
AKŞAM(18:30)
½ közde domates
1 tane közde sivri biber
salata
2 çatal yogurt
Dana şiş(7-8 tane falan vardı)
ARA(20:00)
1 maden suyu
Su:1 lt
Spor :1 saat dusuk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım ınş iyilesirsin kısa zamandaMenüm
11.00
1 d ekmek
2 kaşık sebzeli kıyma kavurması
Marul,domates
Yarım mandalina
1 b süt
15.00
1 çb havuç suyu
19.30
1 portakal
2 lokma ekmek
Su 1.5
Spor yok
Midem hala kötü sanki taş var midemde,bulanıyorda ara ara.yatıyorum sürekli hareket ednce ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum endeskopi yaptırmak istemiyorum
@Nilyyyaaannn meydan mi okusam acaba abla geçen sefer yarisimiz yarım kaldiO toto kalkmadan nasıl ericek güzellik
Sen en iyisi biriyle spor yarışına gir
aslında mercimeği daha erken yapacaktım öğleden sonra acıktım
Görümcem falan gelince geçe kaldı
bugün gayet güzel olmuş tatlım
Sağol canımevet abla onlardan küçükken çok yerdik anosonlu falan bugün alışveriş merkezinde denk geldide
Güzel olmuş cnm
Güzel duruyor abla tadıni merak ettim
Spor güzel olmuş canım
afiyet olsun ablm
afiyet olsun canım
Menü güzel tatlım afiyet olsunSabah 11.00
2 yumurta
1bardak süt
1 dilim peynir
10 zeytin
Akşam 18.00
1 kase yogurrt
1 kase salata
100 gr kadar et ızgara
Sıvı 1.5 lt su
Spor yok
ben öyle daha önce denemiştim. beğenmedim. şimdi kolay olsun diye yağını aldım. bir çay kaşığı kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi içilmesi öneriliyor. öyle yapmayı düşünüyorum. ama tadı çok acı diyorlar. yarın başlayacağım inşallah. pazartesi organik elma sirkesi de alırım. gerçi evde de var. üzerine sirkeli su içerim ben defulya doğru olabilir şahsen ben zorlanıyorum iştah patlaması yok bu sıra sadece karnımı doyurmak için yemek yiyorum sebebi çörek otu olabilir
ben bir ç.k çörek otunu ağzıma atıp arkasında iki tatlı kaşıkla yarım bardak sirkeli su içiyorum rahat yani sıkıntı yok
Ondan sanırım abla,tokluk şekerim düşmüş benimde uzun süredir böyle besleniyorum çünkü.Psikolojik olarak Yiyemiyorum.:))) Böyle devam ederim heralde.Basit karbonhidrat dediğimiz zararlı şeyler alışkanlık yapıyor ve doyurmuyor
Yedikçe yiyesin gelir
Bi süre yemezsende canın istemiyor
Mesela ben geçen sene zayıflama döneminde 6 ay 1 lokma dahi kaçamak yapmamıştım ve canım istemiyordu
Ne zamanki bayramda Bi yedim sonrasında ipin ucu kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?