- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.301
Ben de denerim güzelse.Regl olduğum için krize girdim ama yemiyorumDiyet çikolata tarifi vardı ben çok önceden yapmiştim çokta beğendim. Hurma avakado ceviz ve vanılya ( ben tozunu değil vanilya özü kullandım ) güzel oldu tavsiye ederim.
al bacım al faydasını görürsün inşallahBende gidip alayım bari bu ara en çokta gözümün dönmelerinin geçmesine ihtiyacım var
Bunu da duymadım hiç valla.Yarın Deniyim bi.Chai puding te olabilir benim favorim olur kendileri birasürü çeşidini yapabilirsin ( chai sütte koy güzelce şişsin + keci boynuzu unu (tatlı yapıyor) eğer keci boynuzu unu koymazsan olgun muz koyabilirsin istersen kuru kayısı kuru erik ne koymak istersen koy karıştır şişince çok güzel oluyor. Tarçınlıda yapan var.
--> bu aralar favorim yulaf pudin ( süt yulaf keci boynuzu unu ve kuru üzüm koy ocağa iyice pişir)
bende burda duydum öğrendim ikidir kullanıyorum gerçekten tok tutuyor ben siyah üzümleri iki ceviz kırıyorum içine bayıla bayıla yiyorumBunu da duymadım hiç valla.Yarın Deniyim bi.
Hiç tatlı yiyemicem sandım :) İçim gidiyordu bir an önce yapmam lazım.bende burda duydum öğrendim ikidir kullanıyorum gerçekten tok tutuyor ben siyah üzümleri iki ceviz kırıyorum içine bayıla bayıla yiyorum
o nasıl oluyor ki, seninde bilmediğin yok :)Avakado alayımda kendime yalancı cıkolata yapayım canım. Yemedim tutum kendimi.
Tarifte 1 bardakla yapmışlar biz 1 çb yaparızDeneyelim abla neden olmasın zaten benim şeker eşigim çok düşük olduğu için bana herşey tatlı geliyor. Yapalım deneyelim ayy heycanlandım
Kamilenin paketi bitmişti heralde
Kız ne zaman gidiyorTamam canm misafir gitsin yarışalım bakalım
Menü güzel cnm haftaya hızlı geliyon heralde12:00 bir elma
1yumurtalı omlet
Biraz peynir
4 zeytin
3.30chialı puding
7:30 yoğurt lahana çorbası, 1tane köfte
2,5lt su 2 bardak bitki çayı spor yok
eltin kilolumukaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz şekercimHiç tatlı yiyemicem sandım :) İçim gidiyordu bir an önce yapmam lazım.
Evet abla yaşam şeklim böyle artık iki ileri bir geri kilo alıp vermemek için böyle beslenmeye devam.Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz şekercim
Kiz hic gozunden kacmiyor
Eltin kiskanmis seni,kaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
menü güzel dileğim afiyet olsun12:00 bir elma
1yumurtalı omlet
Biraz peynir
4 zeytin
3.30chialı puding
7:30 yoğurt lahana çorbası, 1tane köfte
2,5lt su 2 bardak bitki çayı spor yok
iyice motive olmussundur dilegim babamda ne zaman beni görse ip gibi kalmissin yeter artik diyokaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
Ay oda benden abla 90 mb kaldi 5 gün var yaTarifte 1 bardakla yapmışlar biz 1 çb yaparız
Cuma ödülümüz olur
Kamilenin paketi bitmişti heralde
Kız ne zaman gidiyor
Kazıkmı çattı ne
Menü güzel cnm haftaya hızlı geliyon heralde
eltin kilolumu
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz şekercim
günaydın ponimGünaydın herkese
Listem var kuzu ordan takip ediyorumKiz hic gozunden kacmiyor
günaydın canımhayırlı pazarlarGunaydin hanimlar
Hayirli pazarlar
Gunaydin ablam kolay gelsin :)Günaydın can yoldaşlarım
Herkese mutlu pazarlar
Poni nasıl oldun cnm
Kalabalık bi misafir grubu kahvaltıya gelecek
Ancak onlar gittikten sonra gelebilirim
Herkese kolay gelsin
benim de canım birşeyler yemek istiyor. engellemeye çalışıyorumİçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.
elti kilolu herhalde :))kaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
tatlı isteği düzenli beslenmenin, zayıflamanın baş engeli zatenHiç tatlı yiyemicem sandım :) İçim gidiyordu bir an önce yapmam lazım.
günyadın fıstık gez bakalımGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı şimdi evi toplayim oglusla dışarı cikicaz önce yürüyüş sonra park sonrada pazara gidicez :)
İyiym bugün abla çok sağol. kim geliyo abla yeni dünürler miGünaydın can yoldaşlarım
Herkese mutlu pazarlar
Poni nasıl oldun cnm
Kalabalık bi misafir grubu kahvaltıya gelecek
Ancak onlar gittikten sonra gelebilirim
Herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?