- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.281
İçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.canım su az olmuş.
menün çok güzel. afiyet olsun. suyu en azından 2 ye çıkarırsan yatana kadar çok iyi olur. ben de bugün 1,5 içtim. arada su içemedim.
olgun muz, yulaf ezmesi, kırık fındık. bu üç malzemeti karıştırıp 170 derece fırında kurabiye olarak pişirebilirsin. taze taze çok güzel oluyor.
Diyet çikolata tarifi vardı ben çok önceden yapmiştim çokta beğendim. Hurma avakado ceviz ve vanılya ( ben tozunu değil vanilya özü kullandım ) güzel oldu tavsiye ederim.Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
Chai puding te olabilir benim favorim olur kendileri birasürü çeşidini yapabilirsin ( chai sütte koy güzelce şişsin + keci boynuzu unu (tatlı yapıyor) eğer keci boynuzu unu koymazsan olgun muz koyabilirsin istersen kuru kayısı kuru erik ne koymak istersen koy karıştır şişince çok güzel oluyor. Tarçınlıda yapan var.Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
Bende gidip alayım bari bu ara en çokta gözümün dönmelerinin geçmesine ihtiyacım varfulya doğru olabilir şahsen ben zorlanıyorum iştah patlaması yok bu sıra sadece karnımı doyurmak için yemek yiyorum sebebi çörek otu olabilir
ben bir ç.k çörek otunu ağzıma atıp arkasında iki tatlı kaşıkla yarım bardak sirkeli su içiyorum rahat yani sıkıntı yok
Canm bu hafta meydan okumalara kapattı. kendimi evde çok yoğun krizimi önleme mücadelesi veriyorum. Şu misafirimi göndereyim her meydan okumaya cevap vericem inş. Çokta güzel gidiyordu yarısmız geçen sefer hakket yarım kaldı.menü güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun mervecim menun güzel
Afiyet olsun canım ınş iyilesirsin kısa zamanda
N Nilyyyaaannn meydan mi okusam acaba abla geçen sefer yarisimiz yarım kaldi
Sağol canım
Menü güzel tatlım afiyet olsun
inşallah hersey yoluna girer hilal im git tabiki eminim oda bu durumdan memnun değildir. Düzelir ve huzura kavuşur sunuz inşallah.alkol için kuzum. 2 seansa gitmiş şimdilik hafta ya gene gidecekmiş
ablam ben yazdim devam etmezse silerim :)
tebrikler kızlar
Geçmiş olsun ponim. Bak yılbaşı citirlarini yarı yolda bırakırsan böyle olurrrr kim dedi pisi ye diye
ilerleyen zamanda beraber de gidicez elifim seanslara öyle demişler esinde gelsin diye
Abla iyiden iyiye alıştık iyice ins koruma doneminde de devam ederiz böyle :)
Abla poni veremiyorum demesin kendime engel olamıyorum desin bence. yoksa bu ikinci sefer oldu. kendini tuttuğu zama süper kilo veriyor
ben yarismicam abla kendimle yarisiyorum zaten o yeter
kolay gelsin canım
Kız hala kilo veremeyen diyorsun aslında cok ta güzel veriyorsun. iş kendini tutmakta
kız yaslaninca da insan fazla uyuyamiyor mus diyorlarsefanın olsun kankayarında okul toplantısı var yarında erken kalkıcam neyse artık yaşlanınca bol bol uyurum nasıl olsa:)
Hadi bakalım kaybolma ortalıktan fazla +700 çok değil sen onu 2 güne verirsin Busecim.tartıldım sabah +700
abla bir süre böyle takılcam burda bu ara misafirlerim olacak yemeğe. evlendim herkes sırada hala alamadım yaa
yine buralarda olurum ama
uğrarım arada canım sağ ol fıstıkkkkkkk
hoşbuldum canıımm. iyiyim sınavlardan kurtulduk şimdilik şükür sonuçlarda orta karar yeterli yani. memleketten babannemler geldi onun dışında yemeğe çaya misafir alıcam bu ara ama kendimi tutucam inş. +700 çıktım sabah son kiloma göre
herkesi tebrik ederim @MuallimeA seni de çok tebrik ederim canım süpersin
olsun kuzum süpersin valla ben yırtsam da veremiyom vay anam vaay+700 olmuşumm
Afiyet olsun yarıni sana son tembellik günü olarak kıyak geciyorum p.tesi tam gaz spor yapıyoruz anlaştık mi ?Menum
Sabah 11
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Öğle 15
Büyük kase salata
Akşam 18
3 yumurta 2 domates ten menemen yarısını oglus yedi
Bir dilim tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yok
tadı nasıldı tatmin edici oldumu mefkusum.Bugün kineolu mercimeği deneyim dedim
Daha sağlıklı diye yeşil mercimek kullandım
Ama haşlarken suyunu biraz fazla koymuşum
Köfte gibi olmadı biraz cıvık oldu
Daha fazla kineo da eklemek istemedim
1çb y.mercimek 1/2 çb kineo
Bende marula sarıp yedim. Hepsini yemedim fazla geldi
Böyle oldu
Eki Görüntüle 1923419
yürüyüş süper kestane ve salep olmasaymış iyi olurmuş.sabah 09.30
peynirli bıldırcın yumurtası
2 küçük d. pastırma
salatalık biber
1 dilim ekmek
öğlen 13.300
1 fincan tarçınlı sahlep
akşam 17.30
2,5 kanat ızgara
kırmızı lahana salatası
ara 18.30
5 kestane
1,5 lt su, 80 ve 30 dan toplamda 110 dk yürüyüş
Afiyet olsun miss gibi menü.10.ARALIK. Cumartesi
9.40 __çörekotu yağı
Sirkeli su
11.15.
2 yumurta +1 kabak +peynir =omlet
3 ceviz
Dereotu
17.15 __
Kineolu yeşil mercimek
Ayran
Su 2.5 lt olur
Sporu yapınca yazıcam
Menüye gel beSabah 10
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 bardak çay
1 kk peynir
2 zeytin2 ceviz
Öğle 12.30
2 mandalin
1 bardak Yeşilçay
10 adet fındık
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt. :)))
Afiyet olsun canım suyuda tamamlarsin süper olur.İyi akşamlar kızlar eve geleli yarım saat oluyor hemen menumu yazayim
KİLO:86,6
Sabah
1 çörek otu yağı kapsülü
1 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:15)
2 dilim ananas
1,5 haşlanmış yumurta
1 domates
½ dilim ekmek
AKŞAM(18:30)
½ közde domates
1 tane közde sivri biber
salata
2 çatal yogurt
Dana şiş(7-8 tane falan vardı)
ARA(20:00)
1 maden suyu
Su:1 lt
Spor :1 saat dusuk tempolu yürüyüş
canım daha önce yaşadığın ağrı değilse gitmen de fayda var yudum yudum sıcak süt içmeyi dene annem hemen ılık şekerli su yapar mide ağrısına yudum yudum içsen bi denesen iyi geliyor bana. Portakal mandalina hiç tüketme bu ara. Afiyet olsun.Menüm
11.00
1 d ekmek
2 kaşık sebzeli kıyma kavurması
Marul,domates
Yarım mandalina
1 b süt
15.00
1 çb havuç suyu
19.30
1 portakal
2 lokma ekmek
Su 1.5
Spor yok
Midem hala kötü sanki taş var midemde,bulanıyorda ara ara.yatıyorum sürekli hareket ednce ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum endeskopi yaptırmak istemiyorum
Afiyet olsun menü güzel. Su biliyorsunSabah 11.00
2 yumurta
1bardak süt
1 dilim peynir
10 zeytin
Akşam 18.00
1 kase yogurrt
1 kase salata
100 gr kadar et ızgara
Sıvı 1.5 lt su
Spor yok
Benim Şener in çörek otu yağı sıkıp taze taze verdiler. Hiçte acı değil soğuk sıkım lar acı olmuyormuş diye biliyorum.ben de geçen haftalarda mecitefendinin soğuk sıkım çörek otu yağını almıştım. ama açmadım daha şişeyi. rahat içebiliyor musunuz? açlık krizlerini kestiği söyleniyor. doğru mu? ben de başlayayım diyorum da.
kız ne çikolatası şurda ne kaldı hedefine onlar pis eeee kötü yeme sakinnnnİçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.
kız ne çikolatası şurda ne kaldı hedefine onlar pis eeee kötü yeme sakinnnn
Hihhh doğru karar yada puding yap yine yarın sevdin sen onu aynı şey nolucak sankiAvakado alayımda kendime yalancı cıkolata yapayım canım. Yemedim tutum kendimi.
Evet çok sevdim yapayım bari bu sefer tartıya ne gidecek bakayım bi.Hihhh doğru karar yada puding yap yine yarın sevdin sen onu aynı şey nolucak sanki
Aynen bilelim bizde + olmuyorsan ne ala yapıp bizde yiyelimEvet çok sevdim yapayım bari bu sefer tartıya ne gidecek bakayım bi.
Sabahki patates fazla olmuş cnm diğerleri güzelMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
Saat 11
1 küçük haşlanmış patates
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Tere maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 17
2 ceviz
2 hurma
Saat 19:30
1dilim tam bugday
25 fırın hamsi
Salata bol yeşillikli
Su 1.5 litre içiyorum hala
30 dk orta tempo yuruyus
Hangimizin evinde yokki fıstığımİçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.
kız ayça haftaya cuma acaba şekersiz irmik helvası yapsak olurmuDiyet çikolata tarifi vardı ben çok önceden yapmiştim çokta beğendim. Hurma avakado ceviz ve vanılya ( ben tozunu değil vanilya özü kullandım ) güzel oldu tavsiye ederim.
kineonın biraz yavan bi tadı var cnm idare ederdiadı nasıldı tatmin edici oldumu mefkusum.
kardeşine kızıp sinirini niye senden çıkarıyokiİyi geceler canlar sabah anneme gidicem çocuklarla yegenimin 1. Yaş günü partisi vargitmesem olmaz gitsem nolucak bilmiyorum. Eşim kardesime kizginligindan arabayi vermiyor surunucem tramvay otobüs hayırlısı bakalım inşallah kaçamak yapmam.
darısı haftaya inş.Yalnız kılar 2 haftadır 1. Bizden çıkıyor maşallah.
Deneyelim abla neden olmasın zaten benim şeker eşigim çok düşük olduğu için bana herşey tatlı geliyor. Yapalım deneyelim ayy heycanlandımSabahki patates fazla olmuş cnm diğerleri güzel
Hangimizin evinde yokki fıstığım
kız ayça haftaya cuma acaba şekersiz irmik helvası yapsak olurmu
kineonın biraz yavan bi tadı var cnm idare ederdi
kardeşine kızıp sinirini niye senden çıkarıyoki
Sen rezil olcan yollarda
darısı haftaya inş.
Sabah dolu dolu olmuş elifim. Tahine dikkat et fazla tuketme canim sırf yag biliyorsunMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
Saat 11
1 küçük haşlanmış patates
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Tere maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 17
2 ceviz
2 hurma
Saat 19:30
1dilim tam bugday
25 fırın hamsi
Salata bol yeşillikli
Su 1.5 litre içiyorum hala
30 dk orta tempo yuruyus
misafirin gitsin bi tekrar yapalım canım.Canm bu hafta meydan okumalara kapattı. kendimi evde çok yoğun krizimi önleme mücadelesi veriyorum. Şu misafirimi göndereyim her meydan okumaya cevap vericem inş. Çokta güzel gidiyordu yarısmız geçen sefer hakket yarım kaldı.
Inş elifiminşallah hersey yoluna girer hilal im git tabiki eminim oda bu durumdan memnun değildir. Düzelir ve huzura kavuşur sunuz inşallah.
kız yaslaninca da insan fazla uyuyamiyor mus diyorlarolsun beya uyursun birgün
Hadi bakalım kaybolma ortalıktan fazla +700 çok değil sen onu 2 güne verirsin Busecim.
Afiyet olsun yarıni sana son tembellik günü olarak kıyak geciyorum p.tesi tam gaz spor yapıyoruz anlaştık mi ?
tadı nasıldı tatmin edici oldumu mefkusum.
yürüyüş süper kestane ve salep olmasaymış iyi olurmuş.
Afiyet olsun miss gibi menü.
Menüye gel beafiyet olsun Elifim.
Afiyet olsun canım suyuda tamamlarsin süper olur.
canım daha önce yaşadığın ağrı değilse gitmen de fayda var yudum yudum sıcak süt içmeyi dene annem hemen ılık şekerli su yapar mide ağrısına yudum yudum içsen bi denesen iyi geliyor bana. Portakal mandalina hiç tüketme bu ara. Afiyet olsun.
Afiyet olsun menü güzel. Su biliyorsun
Benim Şener in çörek otu yağı sıkıp taze taze verdiler. Hiçte acı değil soğuk sıkım lar acı olmuyormuş diye biliyorum.
iyi geceler elifimİyi geceler canlar sabah anneme gidicem çocuklarla yegenimin 1. Yaş günü partisi vargitmesem olmaz gitsem nolucak bilmiyorum. Eşim kardesime kizginligindan arabayi vermiyor surunucem tramvay otobüs hayırlısı bakalım inşallah kaçamak yapmam.
Ay maşallah diyelim kuzum hep böyle devam etsinYalnız kılar 2 haftadır 1. Bizden çıkıyor maşallah.
Tamam canm misafir gitsin yarışalım bakalımSabah dolu dolu olmuş elifim. Tahine dikkat et fazla tuketme canim sırf yag biliyorsun
misafirin gitsin bi tekrar yapalım canım.
Inş elifim
Yarın pazara gidicem ufakligi parka götürmeyi düşünüyorum hemde orda bi açılış yaparim
iyi geceler elifim
Eşinin yaptığı pireye kızıp yorgan yakmak gibi olmus olan san oldu
Ay maşallah diyelim kuzum hep böyle devam etsin
İyi gecelerrrrIyi geceler kızlar bende uyumaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?