Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.

Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
Diyet çikolata tarifi vardı ben çok önceden yapmiştim çokta beğendim. Hurma avakado ceviz ve vanılya ( ben tozunu değil vanilya özü kullandım ) güzel oldu tavsiye ederim.

Teşekkür ederimmmm tatlı olarak Ne yiyebilirim valla hiçbirşey bulamıyorum diyet için
Chai puding te olabilir benim favorim olur kendileri birasürü çeşidini yapabilirsin ( chai sütte koy güzelce şişsin + keci boynuzu unu (tatlı yapıyor) eğer keci boynuzu unu koymazsan olgun muz koyabilirsin istersen kuru kayısı kuru erik ne koymak istersen koy karıştır şişince çok güzel oluyor. Tarçınlıda yapan var.

--> bu aralar favorim yulaf pudin ( süt yulaf keci boynuzu unu ve kuru üzüm koy ocağa iyice pişir)

Bende gidip alayım bari bu ara en çokta gözümün dönmelerinin geçmesine ihtiyacım var

Canm bu hafta meydan okumalara kapattı. kendimi evde çok yoğun krizimi önleme mücadelesi veriyorum. Şu misafirimi göndereyim her meydan okumaya cevap vericem inş. Çokta güzel gidiyordu yarısmız geçen sefer hakket yarım kaldı.

inşallah hersey yoluna girer hilal im git tabiki eminim oda bu durumdan memnun değildir. Düzelir ve huzura kavuşur sunuz inşallah.

sefanın olsun kanka yarında okul toplantısı var yarında erken kalkıcam neyse artık yaşlanınca bol bol uyurum nasıl olsa:)
kız yaslaninca da insan fazla uyuyamiyor mus diyorlar olsun beya uyursun birgün

Hadi bakalım kaybolma ortalıktan fazla +700 çok değil sen onu 2 güne verirsin Busecim.

Afiyet olsun yarıni sana son tembellik günü olarak kıyak geciyorum p.tesi tam gaz spor yapıyoruz anlaştık mi ?

tadı nasıldı tatmin edici oldumu mefkusum.

yürüyüş süper kestane ve salep olmasaymış iyi olurmuş.

10.ARALIK. Cumartesi

9.40 __çörekotu yağı
Sirkeli su

11.15.
2 yumurta +1 kabak +peynir =omlet
3 ceviz
Dereotu

17.15 __
Kineolu yeşil mercimek
Ayran

Su 2.5 lt olur

Sporu yapınca yazıcam
Afiyet olsun miss gibi menü.

Menüye gel be afiyet olsun Elifim.

Afiyet olsun canım suyuda tamamlarsin süper olur.

canım daha önce yaşadığın ağrı değilse gitmen de fayda var yudum yudum sıcak süt içmeyi dene annem hemen ılık şekerli su yapar mide ağrısına yudum yudum içsen bi denesen iyi geliyor bana. Portakal mandalina hiç tüketme bu ara. Afiyet olsun.

Sabah 11.00
2 yumurta
1bardak süt
1 dilim peynir
10 zeytin

Akşam 18.00
1 kase yogurrt
1 kase salata
100 gr kadar et ızgara

Sıvı 1.5 lt su
Spor yok
Afiyet olsun menü güzel. Su biliyorsun

Benim Şener in çörek otu yağı sıkıp taze taze verdiler. Hiçte acı değil soğuk sıkım lar acı olmuyormuş diye biliyorum.

İçtim canm şimdi 2 oldu.1 bardakta yeşil çay içtim. Beynimde sürekli dolaptaki cıkolatalar fındık Fıstıklar dönüyor. Burnumun dibinde çok zorlanıyorum.
kız ne çikolatası şurda ne kaldı hedefine onlar pis eeee kötü yeme sakinnnn

İyi geceler canlar sabah anneme gidicem çocuklarla yegenimin 1. Yaş günü partisi var gitmesem olmaz gitsem nolucak bilmiyorum. Eşim kardesime kizginligindan arabayi vermiyor surunucem tramvay otobüs hayırlısı bakalım inşallah kaçamak yapmam.

Sabahki patates fazla olmuş cnm diğerleri güzel

Hangimizin evinde yokki fıstığım

Diyet çikolata tarifi vardı ben çok önceden yapmiştim çokta beğendim. Hurma avakado ceviz ve vanılya ( ben tozunu değil vanilya özü kullandım ) güzel oldu tavsiye ederim.
kız ayça haftaya cuma acaba şekersiz irmik helvası yapsak olurmu

adı nasıldı tatmin edici oldumu mefkusum.
kineonın biraz yavan bi tadı var cnm idare ederdi

kardeşine kızıp sinirini niye senden çıkarıyoki
Sen rezil olcan yollarda

Yalnız kılar 2 haftadır 1. Bizden çıkıyor maşallah.
darısı haftaya inş.

Deneyelim abla neden olmasın zaten benim şeker eşigim çok düşük olduğu için bana herşey tatlı geliyor. Yapalım deneyelim ayy heycanlandım

Sabah dolu dolu olmuş elifim. Tahine dikkat et fazla tuketme canim sırf yag biliyorsun
misafirin gitsin bi tekrar yapalım canım.
Inş elifim
Yarın pazara gidicem ufakligi parka götürmeyi düşünüyorum hemde orda bi açılış yaparim
iyi geceler elifim
Eşinin yaptığı pireye kızıp yorgan yakmak gibi olmus olan san oldu
Yalnız kılar 2 haftadır 1. Bizden çıkıyor maşallah.
Ay maşallah diyelim kuzum hep böyle devam etsin

Tamam canm misafir gitsin yarışalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…