- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.321
Dolu dolu bir menü olmuş canımMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
Saat 11
1 küçük haşlanmış patates
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Tere maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 17
2 ceviz
2 hurma
Saat 19:30
1dilim tam bugday
25 fırın hamsi
Salata bol yeşillikli
Su 1.5 litre içiyorum hala
30 dk orta tempo yuruyus
baya az yemissin canm ama doyurucu menüye benziyor12:00 bir elma
1yumurtalı omlet
Biraz peynir
4 zeytin
3.30chialı puding
7:30 yoğurt lahana çorbası, 1tane köfte
2,5lt su 2 bardak bitki çayı spor yok
benimkiler hiç bisey deniyorlar ya hiç belli olmuyor yada gicikliklarina demiyorlarkaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın tatlımGunaydin hanimlar
Hayirli pazarlar
Benim eşimde 60 65 sana yakışmaz demeye başladıEltin kiskanmis seni,
Benim de gorumcem ayy cok zayiflamissin yuzun cokmus daha yeter demisti kayinvalideyle birlikte onlarinkide kiskancliktandi cunku boyum 1.60 kilom 64.4 bucuk yuzum yuvarlak zayiflayincada cokmuyor.ama anlatamadim en son kocam oyle istiyor dedim
Günaydın abla kolay gelsinGünaydın can yoldaşlarım
Herkese mutlu pazarlar
Poni nasıl oldun cnm
Kalabalık bi misafir grubu kahvaltıya gelecek
Ancak onlar gittikten sonra gelebilirim
Herkese kolay gelsin
Günaydın canımGünaydın kızlar kahvaltı yapıldı şimdi evi toplayim oglusla dışarı cikicaz önce yürüyüş sonra park sonrada pazara gidicez :)
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsungünaydın herkese güzel bir pazar günü diliyorum
kızlar bugün sabah itibariyle çörek otu yağına başladım. hadi bakalım hayırlı olsun. inşallah faydasını görürüm.
hiç sorma canım Allah bildiği gibi yapsın o soysuzlariBıktık terörden elleri kurusun ya çok üzüldüm sabah
çok şükür açlok hissetmiyorum yediklerim tok tutan şeyler ondan olsa gerekDolu dolu bir menü olmuş canım
baya az yemissin canm ama doyurucu menüye benziyor
benimkiler hiç bisey deniyorlar ya hiç belli olmuyor yada gicikliklarina demiyorlar
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Benim eşimde 60 65 sana yakışmaz demeye başladı
Günaydın abla kolay gelsin
Günaydın canım
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
hiç sorma canım Allah bildiği gibi yapsın o soysuzlari
kaç kilo verdin belli olmaz olurmu benım eltımın yaptıgı gıbı gıcıklıgına demıyolardırDolu dolu bir menü olmuş canım
benimkiler hiç bisey deniyorlar ya hiç belli olmuyor yada gicikliklarina demiyorlar
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın canım
Canim senin boy avantajin var benden 10 cm uzunsun hedefini bilmiyorum ama 60 minimum olabilir ama 62 falan da yakisir bence ama sen bilirsin tabi.Dolu dolu bir menü olmuş canım
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın canım
benim yiğenimde çok sıkıntılı artık kusuyudo okadar sgırdı bı şurup iyi gelmişti ona inşallah prensesde rahatlar doktorun verecegı ilaçlaTünaydın hanımlar kahvaltiydi evi toparladim derken anca oldu gece yine nobetciydim benim kiz büyük tuvaletine yaparken hep zorlanıyor kimi zaman yapmadan geri gönderiyor sonrada yapması daha zor oluyor tekrar goturucez şimdi özellerde Allah tan devamlı çocuk doktoru oluyor
1 saaten az yürüme bacısıKizlar esim evde bugun yuruyuse cikicaz,hava da guzel firsati degerlendirelim dedim
git gide kilo alıyor:)benim de canım birşeyler yemek istiyor. engellemeye çalışıyorum
elti kilolu herhalde :))
tatlı isteği düzenli beslenmenin, zayıflamanın baş engeli zatenancak böyle alternatif seçeneklerle ayarda tutulabiliyor.
günyadın fıstık gez bakalım
olmammı onlara börekle kurabiye ikram ettim ben bitki çayımı içtim eltimde utandı herhalde böreği yemedi:)menü güzel dileğim afiyet olsun
iyice motive olmussundur dilegim babamda ne zaman beni görse ip gibi kalmissin yeter artik diyo
Ay oda benden abla 90 mb kaldi 5 gün var ya
günaydın ponim
Listem var kuzu ordan takip ediyorum
günaydın canımhayırlı pazarlar
Gunaydin ablam kolay gelsin :)
kollay gelsin ablamGünaydın can yoldaşlarım
Herkese mutlu pazarlar
Poni nasıl oldun cnm
Kalabalık bi misafir grubu kahvaltıya gelecek
Ancak onlar gittikten sonra gelebilirim
Herkese kolay gelsin
kilolu ablcıgım ve kabul etmıyo sadece sezaryandan dolayı göbeği oldugunu dusunuyor:)daha dikkat etmem lazım artık çünkü direnen kılolara geldım kaçamak kabul etmez geriye götürür hata yaparsam beni ablmTarifte 1 bardakla yapmışlar biz 1 çb yaparız
Cuma ödülümüz olur
Kamilenin paketi bitmişti heralde
Kız ne zaman gidiyor
Kazıkmı çattı ne
Menü güzel cnm haftaya hızlı geliyon heralde
eltin kilolumu
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz şekercim
şu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflaraEltin kiskanmis seni,
Benim de gorumcem ayy cok zayiflamissin yuzun cokmus daha yeter demisti kayinvalideyle birlikte onlarinkide kiskancliktandi cunku boyum 1.60 kilom 64.4 bucuk yuzum yuvarlak zayiflayincada cokmuyor.ama anlatamadim en son kocam oyle istiyor dedim
çok almamışsın kontrollu git bu mısafır olaylarında guruba dönünce bır haftada atarsın artıyıtartıldım sabah +700
abla bir süre böyle takılcam burda bu ara misafirlerim olacak yemeğe. evlendim herkes sırada hala alamadım yaa
yine buralarda olurum ama
uğrarım arada canım sağ ol fıstıkkkkkkk
hoşbuldum canıımm. iyiyim sınavlardan kurtulduk şimdilik şükür sonuçlarda orta karar yeterli yani. memleketten babannemler geldi onun dışında yemeğe çaya misafir alıcam bu ara ama kendimi tutucam inş. +700 çıktım sabah son kiloma göre
herkesi tebrik ederimPoni Bon seni de çok tebrik ederim canım süpersin
olsun kuzum süpersin valla ben yırtsam da veremiyom vay anam vaay+700 olmuşumm
kız bende yağını kullanıyorum geçen festıval var karadenızın ora sıkıpta verdıler arkasından hemen su ıcıorum acımı degılmı anlamıyorum vallaben öyle daha önce denemiştim. beğenmedim. şimdi kolay olsun diye yağını aldım. bir çay kaşığı kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi içilmesi öneriliyor. öyle yapmayı düşünüyorum. ama tadı çok acı diyorlar. yarın başlayacağım inşallah. pazartesi organik elma sirkesi de alırım. gerçi evde de var. üzerine sirkeli su içerim ben de
naıl yedın 25 hamsıyı :)samışsın bıde tektekMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
Saat 11
1 küçük haşlanmış patates
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Tere maydanoz
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 17
2 ceviz
2 hurma
Saat 19:30
1dilim tam bugday
25 fırın hamsi
Salata bol yeşillikli
Su 1.5 litre içiyorum hala
30 dk orta tempo yuruyus
insanoglu böyle bişeyin aşırısını yaptıkça yapası gelir yedkçe yiyiesin uyudukça uyuyasın spor yaptıkçada yapasın gelir :)oyüzden biz sporu tercıh edıyoruz bu durumdaOndan sanırım abla,tokluk şekerim düşmüş benimde uzun süredir böyle besleniyorum çünkü.Psikolojik olarak Yiyemiyorum.:))) Böyle devam ederim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?