Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dolu dolu bir menü olmuş canım
12:00 bir elma
1yumurtalı omlet
Biraz peynir
4 zeytin

3.30chialı puding

7:30 yoğurt lahana çorbası, 1tane köfte

2,5lt su 2 bardak bitki çayı spor yok
baya az yemissin canm ama doyurucu menüye benziyor

benimkiler hiç bisey deniyorlar ya hiç belli olmuyor yada gicikliklarina demiyorlar

Günaydın herkese
Günaydın canım
Gunaydin hanimlar
Hayirli pazarlar
Günaydın tatlım
Benim eşimde 60 65 sana yakışmaz demeye başladı
Günaydın can yoldaşlarım

Herkese mutlu pazarlar

Poni nasıl oldun cnm

Kalabalık bi misafir grubu kahvaltıya gelecek
Ancak onlar gittikten sonra gelebilirim
Herkese kolay gelsin
Günaydın abla kolay gelsin
Günaydın kızlar kahvaltı yapıldı şimdi evi toplayim oglusla dışarı cikicaz önce yürüyüş sonra park sonrada pazara gidicez :)
Günaydın canım
günaydın herkese güzel bir pazar günü diliyorum

kızlar bugün sabah itibariyle çörek otu yağına başladım. hadi bakalım hayırlı olsun. inşallah faydasını görürüm.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
Bıktık terörden elleri kurusun ya çok üzüldüm sabah
hiç sorma canım Allah bildiği gibi yapsın o soysuzlari

çok şükür açlok hissetmiyorum yediklerim tok tutan şeyler ondan olsa gerek

kaç kilo verdin belli olmaz olurmu benım eltımın yaptıgı gıbı gıcıklıgına demıyolardır

Kizlar dualarimizin kabul oldugu,gunahlarimizin affolundugu bir kandil olsun insallah hepimizin kandili mubarek olsun, dunku teror olayinda sehit olan polis ve vatandaslarimizin ailelerine Allah sabir versin,yaralilar bir an once sagliklarina kavussunlar insallah,yapanlari Allah kahhar ismihle kahreylesin insallah

Canim senin boy avantajin var benden 10 cm uzunsun hedefini bilmiyorum ama 60 minimum olabilir ama 62 falan da yakisir bence ama sen bilirsin tabi.

benim yiğenimde çok sıkıntılı artık kusuyudo okadar sgırdı bı şurup iyi gelmişti ona inşallah prensesde rahatlar doktorun verecegı ilaçla

git gide kilo alıyor:)

olmammı onlara börekle kurabiye ikram ettim ben bitki çayımı içtim eltimde utandı herhalde böreği yemedi:)

kilolu ablcıgım ve kabul etmıyo sadece sezaryandan dolayı göbeği oldugunu dusunuyor:)daha dikkat etmem lazım artık çünkü direnen kılolara geldım kaçamak kabul etmez geriye götürür hata yaparsam beni ablm

şu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflara

çok almamışsın kontrollu git bu mısafır olaylarında guruba dönünce bır haftada atarsın artıyı

kız bende yağını kullanıyorum geçen festıval var karadenızın ora sıkıpta verdıler arkasından hemen su ıcıorum acımı degılmı anlamıyorum valla

naıl yedın 25 hamsıyı :)samışsın bıde tektek

Ondan sanırım abla,tokluk şekerim düşmüş benimde uzun süredir böyle besleniyorum çünkü.Psikolojik olarak Yiyemiyorum.:))) Böyle devam ederim heralde.
insanoglu böyle bişeyin aşırısını yaptıkça yapası gelir yedkçe yiyiesin uyudukça uyuyasın spor yaptıkçada yapasın gelir :)oyüzden biz sporu tercıh edıyoruz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…