Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

meyve püresi yedir canım. özellikle akşam yemeğinden sonra mide boşalınca. çok etkili oluyor.

kız bende yağını kullanıyorum geçen festıval var karadenızın ora sıkıpta verdıler arkasından hemen su ıcıorum acımı degılmı anlamıyorum valla
içtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.

Selamlarrr
Misafirler yeni gitti bende bi neskafe yaptım kendime size bakayım dedim

İyiym bugün abla çok sağol. kim geliyo abla yeni dünürler mi
Yok cnm eltimler, uzaktan gelen kızı, küçük görümcemler vardı

yediklerine bşraz zeytinyağı koysan olmazmı cnm
Arada suyuna armut suyu ekle

Kizlar esim evde bugun yuruyuse cikicaz,hava da guzel firsati degerlendirelim dedim
Eee hani menü yazılmamış
Herkesin rahat hissettiği bi kilo vardır ya belki o da öyle mutludur :)))

Kız direnen kilo deyip beynini şartlama maşallah ne güzel gidiyo ve gidecek

şu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflara
Banada leylek gibi olmuşun demişlerdi
Tabi yüzün kötü olmuş da
insanoglu böyle bişeyin aşırısını yaptıkça yapası gelir yedkçe yiyiesin uyudukça uyuyasın spor yaptıkçada yapasın gelir :)oyüzden biz sporu tercıh edıyoruz bu durumda
aynen bende öyle hiç ortam yok

içtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.
miden rahatsız değilse sirkeli su da iç cnm

Erken ama bugunku menumude yazayim

Sabah:12.00 bir yagda yum,3-4 zeytin,kuru biber kavurma dort bes kasik,yogurt,bir haslanmis patates cay ve 2 dilim ekmek.

Ara ogun:bir bucuk mandalina

Aksam:17.30 bir kucuk tabak brokoli haslama,bir kase yogurt.

2 litre su,60 dk yuruyus.

Kizlar muhtemelen bunun disina cikmam cunku sabah cok abarttim,cikarsam yazarim.

Ayy o istah bende de var kullan bakalim etksii olursa yaz cidden istah kapatiyormu.

Bana sadece yuzun cokmus deseler iyi bir de esmer oldugum icin iyice kapkara olmussun derler iyice sinir olurum
anacım seninde takıldığın şeye bak
Deseydinya millet esmer olmak için solaryuma bisürü para veriyor benimki Allah vergisi diye

haşlamanın suyundan yemediysen bence sorun yok cnm

sabahki patates fazla olmuş harici güzel cnm

Ayy o istah bende de var kullan bakalim etksii olursa yaz cidden istah kapatiyormu.
bence iştah beyinle alakalı
Kendimizi canım istemiyor tokum diye sık sık telkin etmeliyiz
Açım dedikçe hiç doymuyoruz
Bide tabiki doğru beslenmek gerekir

Sabah ekmeği yemesem din keşke haşlanmış patates yiyince, ama akşam dengelemişsin

Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
bende herkesle kilo muhabbeti etmek istiyorum kilolu tanıdıklarıma yazık etme kendine kurtul bu yağlardan demek istiyorum :)

wc için lahana tavsiye ederim dene bir gün

Selamlar hayırlı kandiller kızlar
Malesef kötü bi haftasonu moraller bozuk

Çok şükür diyestisyenim faydasını yaşıyorum
Kayınvalidedeydik iki gündür
Evde iskender yaptık normqlde azda olsayerdim ama et kavrulmadan kendime aldım o şekilde yedim haşlama gibi oldu hiç kaçamaksız atlattım şükür

Şimdide evime geldim dinleneyim yarına hazırlığımı yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…