- 30 Kasım 2014
- 30.132
- 132.772
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.341
meyve püresi yedir canım. özellikle akşam yemeğinden sonra mide boşalınca. çok etkili oluyor.Tünaydın hanımlar kahvaltiydi evi toparladim derken anca oldu gece yine nobetciydim benim kiz büyük tuvaletine yaparken hep zorlanıyor kimi zaman yapmadan geri gönderiyor sonrada yapması daha zor oluyor tekrar goturucez şimdi özellerde Allah tan devamlı çocuk doktoru oluyor
içtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.kız bende yağını kullanıyorum geçen festıval var karadenızın ora sıkıpta verdıler arkasından hemen su ıcıorum acımı degılmı anlamıyorum valla
Yok cnm eltimler, uzaktan gelen kızı, küçük görümcemler vardıİyiym bugün abla çok sağol. kim geliyo abla yeni dünürler mi
yediklerine bşraz zeytinyağı koysan olmazmı cnmTünaydın hanımlar kahvaltiydi evi toparladim derken anca oldu gece yine nobetciydim benim kiz büyük tuvaletine yaparken hep zorlanıyor kimi zaman yapmadan geri gönderiyor sonrada yapması daha zor oluyor tekrar goturucez şimdi özellerde Allah tan devamlı çocuk doktoru oluyor
Eee hani menü yazılmamışKizlar esim evde bugun yuruyuse cikicaz,hava da guzel firsati degerlendirelim dedim
Herkesin rahat hissettiği bi kilo vardır ya belki o da öyle mutludur :)))kilolu ablcıgım ve kabul etmıyo sadece sezaryandan dolayı göbeği oldugunu dusunuyor:)daha dikkat etmem lazım artık çünkü direnen kılolara geldım kaçamak kabul etmez geriye götürür hata yaparsam beni ablm
Banada leylek gibi olmuşun demişlerdişu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflara
aynen bende öyle hiç ortam yokinsanoglu böyle bişeyin aşırısını yaptıkça yapası gelir yedkçe yiyiesin uyudukça uyuyasın spor yaptıkçada yapasın gelir :)oyüzden biz sporu tercıh edıyoruz bu durumda
miden rahatsız değilse sirkeli su da iç cnmiçtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.
Bir saat yurudum geldim sukur:)1 saaten az yürüme bacısı
Bana sadece yuzun cokmus deseler iyi bir de esmer oldugum icin iyice kapkara olmussun derler iyice sinir olurumşu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflara
Ayy o istah bende de var kullan bakalim etksii olursa yaz cidden istah kapatiyormu.meyve püresi yedir canım. özellikle akşam yemeğinden sonra mide boşalınca. çok etkili oluyor.
içtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.
anacım seninde takıldığın şeye bakBana sadece yuzun cokmus deseler iyi bir de esmer oldugum icin iyice kapkara olmussun derler iyice sinir olurum
haşlamanın suyundan yemediysen bence sorun yok cnmDunki menum kizlar gec oldu kusura bakmayin
Sabah:11.30 bir kasik kavurma icine yumurta,5 zeytin,1 kk peynir,roka maydanoz ve cay.
Ara ogun bir cennet hurmasi
Aksam:18.00 bir tabak et haslama miktar biraz fazla oldusalata ve yogurt
2 litre su spor yok
sabahki patates fazla olmuş harici güzel cnmErken ama bugunku menumude yazayim
Sabah:12.00 bir yagda yum,3-4 zeytin,kuru biber kavurma dort bes kasik,yogurt,bir haslanmis patatescay ve 2 dilim ekmek.
Ara ogun:bir bucuk mandalina
Aksam:17.30 bir kucuk tabak brokoli haslama,bir kase yogurt.
2 litre su,60 dk yuruyus.
Kizlar muhtemelen bunun disina cikmam cunku sabah cok abarttim,cikarsam yazarim.
bence iştah beyinle alakalıAyy o istah bende de var kullan bakalim etksii olursa yaz cidden istah kapatiyormu.
Öyle oluyor bende de.En güzeli spor hem kafa dagıtıyor hem de sağlık için çok iyiinsanoglu böyle bişeyin aşırısını yaptıkça yapası gelir yedkçe yiyiesin uyudukça uyuyasın spor yaptıkçada yapasın gelir :)oyüzden biz sporu tercıh edıyoruz bu durumda
Sabah ekmeği yemesem din keşke haşlanmış patates yiyince, ama akşam dengelemişsinErken ama bugunku menumude yazayim
Sabah:12.00 bir yagda yum,3-4 zeytin,kuru biber kavurma dort bes kasik,yogurt,bir haslanmis patatescay ve 2 dilim ekmek.
Ara ogun:bir bucuk mandalina
Aksam:17.30 bir kucuk tabak brokoli haslama,bir kase yogurt.
2 litre su,60 dk yuruyus.
Kizlar muhtemelen bunun disina cikmam cunku sabah cok abarttim,cikarsam yazarim.
bende herkesle kilo muhabbeti etmek istiyorum kilolu tanıdıklarıma yazık etme kendine kurtul bu yağlardan demek istiyorum :)Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
Aman boşver ne derlerse desinler laf olsun diye konuşuyor bazılarıBana sadece yuzun cokmus deseler iyi bir de esmer oldugum icin iyice kapkara olmussun derler iyice sinir olurum
Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
wc için lahana tavsiye ederim dene bir günmeyve püresi yedir canım. özellikle akşam yemeğinden sonra mide boşalınca. çok etkili oluyor.
içtim bu sabah. hiç rahatsız olmadım. daha acı bekliyordum. rahatlıkla içilebiliyor. inşallah faydasını görürüm dilekcim. özellikle iştah ve wc konusunda.
Aynen bunun nedeni çekememek malumAman boşver ne derlerse desinler laf olsun diye konuşuyor bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?