Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

miden rahatsız değilse sirkeli su da iç cnm
elma sirkesiyle de deneyeceğim. aslında bende gastrit var. midem çok da iyi değil yani. ama az da olsa denerim. aklımda. inşallah o iki sorunuma çare olur. 2-3 gündür iştahım da çok fazla. regl de değilim ki anlamadım gitti. doymuyorum. sanırım yediklerim de fazla geliyor. sanki kilo almış gibi hissediyorum. menülerim fazla de mi? çörek otundan medet umuyorum valla

Bana sadece yuzun cokmus deseler iyi bir de esmer oldugum icin iyice kapkara olmussun derler iyice sinir olurum
böyle konuşanlar kendini bilmiyor. insan konuşmasını bilmeli, kırıcı olmamalı.

Ayy o istah bende de var kullan bakalim etksii olursa yaz cidden istah kapatiyormu.
inşallah canım iştahımı kapatsın da yazarım

Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
aynen

menümü yazayım.

sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim yağsız pastırma
2 tk şekersiz chialı frambuaz reçeli
1 çay k. bal
az miktarda domates salatalık
1,5 dilim tbe

öğlen 14.00
bir kase tarhana çorbası
1 dilim yağsız pastırma
1 dilim tbe
yarım muz

ara 5 fıstık

akşam 19.00 da yenecek
bir kase ıspanak kavurma
küçük kase ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt yi geçer
spor yok

sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 çay kaşığı çörekotu yağı içildi.

Etin suyundan yemedim abla.
Muhakkak beyinle alakali bi de sanirim ac gozlulukten benimki, sanki doymayacakmisim gibi hissediyorum bazen tamamen psikolojik yani

Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
Hahaha aynen abla televizyon izlerken bile dikkat ediyorum ben.Beyin ne ile mesgul olursa karsilastigi seylerde de ona dikkat ediyor galiba

Menun guzel canim sadece sabahki bal fazla olmus onun disinda iyi afiyet olsun

Kizlar menumu yazıp kacicam malum int az
Sabah 10
1 mandalina
1 minik muz
11:30
1 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Öğle 16
3 yemek kaşığı tulum peyniri (kac gündür canım istiyordu birazcık fazla yedim)
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Akşam 18:30
30 tane yağsız pişmiş hamsi
Bi tabak salata
Su 2 litre
Spor bir saat yürüyüş
Yarım saate yakin parktaki spor aletleri

Menun guzel canim sadece sabahki bal fazla olmus onun disinda iyi afiyet olsun
balı son anda attım ağzıma. atmasaydım iyiydi.

afiyet olsun kızlar. menüler güzel.

İyi akşamlar kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşallah

Bugün kızı doktora goturduk doktor kabız olarak kabul etmedi hergun yapıyorsa kabız değildir bağırsak florasi bozulmuştur beslenme bozukluğundan dedi o an anneligimden utandım bi dünya şey denedim yedirmek için girla gece yiyoruz hep ama bende hep doymuyordur diye süt takviyesi yapıyordum meğersem fazla sütte florayi bozarmis:-(
Genel kontrol yaparken boğaz da ve kulağında kızarıklık olduğunu söyledi doktor bugün hafif burun akintimizda vardı zaten hiç istemeye istemeye antibiyotiğe başladık ilk antibiyotigimiz olmuş oldu

aslında bu belirtiler için antibiyotik vermesine gerek yoktu bence. güzel bir beslenmeyle atlatabilirdiniz. daha minicik o.

11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
haşlanmış yumurta

3 :00 bir fincan kahve 1avuç kuruyemiş

7 de bir tabak lahana çorbası, salata, karnabahar omlet 1yumurta ile, biraz yoğurt

2,5lt su 4bardak bitki çayı 1saat yürüş

Bir dünya alıntı yapmistim hepsi gitmiş kizlar
aslında bu belirtiler için antibiyotik vermesine gerek yoktu bence. güzel bir beslenmeyle atlatabilirdiniz. daha minicik o.
Canım kulak ve boğaz için verdi ne bilim huysuz bu aralar geceleri falan uyumuyor sürekli kulaklarini falan kasiyordu
afiyet olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…