- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.381
canım çok geçmiş olsun, sıkma canını biz anneler hep aynıyız aç kalmasın yavru diye ne yedireceğimizi şaşırırızİyi akşamlar kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşallah
Bugün kızı doktora goturduk doktor kabız olarak kabul etmedi hergun yapıyorsa kabız değildir bağırsak florasi bozulmuştur beslenme bozukluğundan dedi o an anneligimden utandım bi dünya şey denedim yedirmek için girla gece yiyoruz hep ama bende hep doymuyordur diye süt takviyesi yapıyordum meğersem fazla sütte florayi bozarmis:-(
Genel kontrol yaparken boğaz da ve kulağında kızarıklık olduğunu söyledi doktor bugün hafif burun akintimizda vardı zaten hiç istemeye istemeye antibiyotiğe başladık ilk antibiyotigimiz olmuş oldu
güzel menuMenüm
Sabah(11:00)
Omlet(2 yumurta,az maydanoz, az kaşar)
2 kupa siyah çay
1 domates
AKŞAM(18:30)
2 sarı kanat
4-5 tane mezgit
Salata(havuç, turp, lahana, marul,sogan)
Spor:1 saat yuruyus
Su: sayamadim
zumba ya ayak uydurmadım bidaha da yapmadım10 dk zumba (martin mitchel) yaptım kızımla çok eğlenceliydihergün arttırıcam çünkü çok hareketli malum midemde tm düzelmedi
menu güzel spor ayrı güzel devamını bekliyoruzKizlar menumu yazıp kacicam malum int az
Sabah 10
1 mandalina
1 minik muz
11:30
1 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Öğle 16
3 yemek kaşığı tulum peyniri (kac gündür canım istiyordu birazcık fazla yedim)
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Akşam 18:30
30 tane yağsız pişmiş hamsi
Bi tabak salata
Su 2 litre
Spor bir saat yürüyüş
Yarım saate yakin parktaki spor aletleri
seninde mübarek olsun canım, hızlı başladın ezo menu süper hele o yürüyüş harikaGeç oldu ama herkesin Mevlid Kandil'i mübarek oldun.Dualarımız kabul olsun.
Sabah 10.00
Yarım tost peynirli
1bardk limonlu çay
Öğle 12.30
1 adet kivi
1 adet mandalina
Akşam 18.00
1 bardak ayran
3 kaşık Tavuk sote
Su:2 lt su
Spor:2 saat yürüyüş
afiyet olsun11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
haşlanmış yumurta
3 :00 bir fincan kahve 1avuç kuruyemiş
7 de bir tabak lahana çorbası, salata, karnabahar omlet 1yumurta ile, biraz yoğurt
2,5lt su 4bardak bitki çayı 1saat yürüş
afiyet olsun tatlımMenüm
Sabah(11:00)
Omlet(2 yumurta,az maydanoz, az kaşar)
2 kupa siyah çay
1 domates
AKŞAM(18:30)
2 sarı kanat
4-5 tane mezgit
Salata(havuç, turp, lahana, marul,sogan)
Spor:1 saat yuruyus
Su: sayamadim
sakızcığım porsiyonlarmı fazla acaba bu haftada artı çıktın sporamı asılsan birazelma sirkesiyle de deneyeceğim. aslında bende gastrit var. midem çok da iyi değil yani. ama az da olsa denerim. aklımda. inşallah o iki sorunuma çare olur. 2-3 gündür iştahım da çok fazla. regl de değilim ki anlamadım gitti. doymuyorum. sanırım yediklerim de fazla geliyor. sanki kilo almış gibi hissediyorum. menülerim fazla de mi? çörek otundan medet umuyorum valla
böyle konuşanlar kendini bilmiyor. insan konuşmasını bilmeli, kırıcı olmamalı.
inşallah canımiştahımı kapatsın da yazarım
aynen
çok hızlılar de mizumba ya ayak uydurmadım bidaha da yapmadım
evet canım ya. wc falan derken hala artı çıkıyom. 85 nereye kayboldu bilmiyomsakızcığım porsiyonlarmı fazla acaba bu haftada artı çıktın sporamı asılsan biraz
Tarifi burdan buldum canım su diyet tarıfleri kısmında var dur ordan kopyalayıp yapıştırayım ben yaptım çokta beğendim hatta küçük kalıplara doldurup derindondurucutada attıydım aynı soğuk cıkolata gb oldu bence dene mutlakao nasıl oluyor ki, seninde bilmediğin yok :)
Gitmiyor abla iş görüşmeleri var. Ne zaman biterse gidicek. Bende sorun değil tabiki istediğin kadar kal dedim. Sorun değil ama şu yemeleri beni çok zorluyor. Sürekli dışardan şipariş mis gb burnuma burnuma geliyor benimkinde patlıcan değil ya. Çiğ köftesi lahmacunu.Tarifte 1 bardakla yapmışlar biz 1 çb yaparız
Cuma ödülümüz olur
Kamilenin paketi bitmişti heralde
Kız ne zaman gidiyor
Kazıkmı çattı ne
Menü güzel cnm haftaya hızlı geliyon heralde
eltin kilolumu
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz şekercim
Götürür dilek valla. Aman dikkat canm.kilolu ablcıgım ve kabul etmıyo sadece sezaryandan dolayı göbeği oldugunu dusunuyor:)daha dikkat etmem lazım artık çünkü direnen kılolara geldım kaçamak kabul etmez geriye götürür hata yaparsam beni ablm
Sahilde boylu boyunca yürüyünce unutuyorsun kendini yoksa bu kadar yürümezdim.seninde mübarek olsun canım, hızlı başladın ezo menu süper hele o yürüyüş harika
istanbulda mısın canım?Sahilde boylu boyunca yürüyünce unutuyorsun kendini yoksa bu kadar yürümezdim.
Marmaris canımistanbulda mısın canım?
Oluyor tabi bide ben hemen kıyaslamaya başlıyorum kendimle. Benden zayıf mı şişman mı diyeKızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?