Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım çok geçmiş olsun, sıkma canını biz anneler hep aynıyız aç kalmasın yavru diye ne yedireceğimizi şaşırırız sütü azaltımı düzelir Rabbim beterinden korusun

menu güzel spor ayrı güzel devamını bekliyoruz

seninde mübarek olsun canım, hızlı başladın ezo menu süper hele o yürüyüş harika

afiyet olsun kız dilek maşallah şu lahana çorbasını bıkmadan hergün içiyorsun
nasıl yapıyordun sen çorbayı yazar mısın?

Menüm
Sabah(11:00)
Omlet(2 yumurta,az maydanoz, az kaşar)
2 kupa siyah çay
1 domates

AKŞAM(18:30)
2 sarı kanat
4-5 tane mezgit
Salata(havuç, turp, lahana, marul,sogan)

Spor:1 saat yuruyus
Su: sayamadim
afiyet olsun tatlım gayet güzel

sakızcığım porsiyonlarmı fazla acaba bu haftada artı çıktın sporamı asılsan biraz

zumba ya ayak uydurmadım bidaha da yapmadım
çok hızlılar de mi

sakızcığım porsiyonlarmı fazla acaba bu haftada artı çıktın sporamı asılsan biraz
evet canım ya. wc falan derken hala artı çıkıyom. 85 nereye kayboldu bilmiyom moralim bozuk. kilo da mı aldım anlamadım. spor olarak yarın falan yine yürürüm. bugün yapamadım.
porsiyonları küçültmek istiyorum ama sanki öyle de doymazmışım gibi geliyor. 3 gündür birşeyler oldu bana. iştahım açıldı. zorluyorum kendimi.

Son düzenleme:
o nasıl oluyor ki, seninde bilmediğin yok :)
Tarifi burdan buldum canım su diyet tarıfleri kısmında var dur ordan kopyalayıp yapıştırayım ben yaptım çokta beğendim hatta küçük kalıplara doldurup derindondurucutada attıydım aynı soğuk cıkolata gb oldu bence dene mutlaka

Menü
Sabah8.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Öğlen : 13.00
1 poğaça ev yapımı
Yarım ayva
10 fıstık

Akşam 18.00
Mantarlı tavuk sote
Yarım ayva

Spor : 6km koşu
Sıvı 2 lt su 1 bardak yeşil çay

Bu gün kırılma yaşadım kızlar menü olmadı biliyorum ama artık krızın eşliğindeydim. 90x Kerim geldi yarın başlamak istiyorum cunku gidişatım iyi değil. Noldu bana bilmiyorum lakin çok zorlanıyorum bu ara

Gitmiyor abla iş görüşmeleri var. Ne zaman biterse gidicek. Bende sorun değil tabiki istediğin kadar kal dedim. Sorun değil ama şu yemeleri beni çok zorluyor. Sürekli dışardan şipariş mis gb burnuma burnuma geliyor benimkinde patlıcan değil ya. Çiğ köftesi lahmacunu.

Kızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
Oluyor tabi bide ben hemen kıyaslamaya başlıyorum kendimle. Benden zayıf mı şişman mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…