Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende herkesle kilo muhabbeti etmek istiyorum kilolu tanıdıklarıma yazık etme kendine kurtul bu yağlardan demek istiyorum :)
Ayy bende geçen spora indim kilolu bi kız vardı almış kulagına kulaklığını oturmuş sporda yapmıyor ona gidip dicektşm yapma canm gel spor yapalım bak be. 94 lerden indim geldim Şen'de yaparsın diye sonra tuttum kendimi kız sanana dese be dicem dıye

Aynen abla eşim o kadar gözüme batıyo ki anlatamam naptın yeseydn misafirlerinle bol bol
Eşine rahatsız olduğunu söyledinmi hiç

Oooo neler yedim nelerrrr

Menüm
11.00
1 avuç kadar yufka ekmek
1 tavada yumurta
1 kk peynr,3 zeytin

17.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek

Su 2 lt
Spor henüz yok
Kız pazar diyetmi yapılırmış
Şöyle kocişinle götürseydinya simitleri açmaları

Miden hassassa sirkeyi kullanma istersen cnm dokunmasın

Aslında menülerin aşırı değil mesela son 2 gündür kestane dışında abartı yoktu. Ama bazen ufak kaçamaklar kilo vermeye engel oluyor yada yerimşzde sayıyoz

kızlar anladığım kadarıyla çörek otu yağını sadece sabah içiyorsunuz öyle değil mi? ben sabah akşam içeceğim.
Ben sabah içiyom cnm

Yalnız yemeklerden yarım saat önce içmek gerekiyor hemen yemeklerden öncesi içilirse kilo aldırıyomuş

Tatlım pastırma arada yenebiliyor ama tuzlu olduğu için ödem yapabilir bide sabah hem reçel hem bal fazla ikisinden biri olmalıydı

Kızlar bu alıntıları baya erken saatte yapmıştım
Sonra çocuklar geldi
Menümü yazayım geçmişe Sonra yada yarın bakarım

Sözde akşamı erken kapatayım dedim ama hata etmişim birazda az yemiştim çok acıktım dayanamadım
En azından Kaçamak yapmadım ama biraz geç bişeyler yemiş oldum
Yoksa gece patlama yaşıyabilirdim
Buda bana ders olsun

8.00 __3 kuru erik ve suyu 10 badem

11.00 __
Yarım yumurta
4 minik peynir topu
2 kş biber kavurma
1 kş mantar kavurma
Salata
1 tb sandwich ekm.

16.30 __
3-4 kş mantar
3 kş yoğurt

20.00 _
3 kş baharatlı yoğurt

21.30 _
1 yumurta
Az salata
1 lokma ekm.

Su 2 lt

Alıntıları yaptım ama cevapları sonra yazarım çok halsizim

Yarın tartıyı unutmayın
Içimden bi ses artı çıkacan diyo bana inş.yanılırım

Iyi geceler
inşallah yanılırsın ablam karnımın görüntüsüdde bana eksi çıkıcan diyor

hadi bismillah prenses bizede ipuçları vermeyi unutma

iyice dinlenmişsindir İrem ciğim ne güzel

gayet güzel ablam bu menuyle artı çıkmazsın yarın sen

bunu deniycem en kısa zamanda

ben bi gün arkadaşa dedim canım çok kilo almışsın dikkat et diye, abla herkes zayıf olmak zorunda değil ben böyle mutluyum demiş ti sonra kızdım kendime demem lazımdı mesaj çekip özür dilemiştim:)

senin iraden hepsiyle başeder kuzum, birde bu cıs lar hayat boyu gözümüzün önünde olucak hayır demeyi geçte olsa bundan sonra öğrenmek lazım

o yürüyüşle yakmışsındır poğaça yı. iyki buradasın Ayça yoksa buraya olan sorumluluğun olmasaydı ipin ucunu kaçırır verdiklerini alırdın bütün emeğibde çöpe gitmiş olurdu

o yürüyüşle yakmışsındır poğaça yı. iyki buradasın Ayça yoksa buraya olan sorumluluğun olmasaydı ipin ucunu kaçırır verdiklerini alırdın bütün emeğibde çöpe gitmiş olurdu
Kesinlikle dilek cunku tam ipin ucunu kaçırma dönemindeyim. İyki buradayım valla canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…