- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.401
Ayy bende geçen spora indim kilolu bi kız vardı almış kulagına kulaklığını oturmuş sporda yapmıyor ona gidip dicektşm yapma canm gel spor yapalım bak be. 94 lerden indim geldim Şen'de yaparsın diye sonra tuttum kendimi kız sanana dese be dicem dıyebende herkesle kilo muhabbeti etmek istiyorum kilolu tanıdıklarıma yazık etme kendine kurtul bu yağlardan demek istiyorum :)
Eşine rahatsız olduğunu söyledinmi hiçAynen abla eşim o kadar gözüme batıyo ki anlatamamnaptın yeseydn misafirlerinle bol bol
Kız pazar diyetmi yapılırmışMenüm
11.00
1 avuç kadar yufka ekmek
1 tavada yumurta
1 kk peynr,3 zeytin
17.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 2 lt
Spor henüz yok
Miden hassassa sirkeyi kullanma istersen cnm dokunmasınma sirkesiyle de deneyeceğim. aslında bende gastrit var. midem çok da iyi değil yani. ama az da olsa denerim. aklımda. inşallah o iki sorunuma çare olur. 2-3 gündür iştahım da çok fazla. regl de değilim ki anlamadım gitti. doymuyorum. sanırım yediklerim de fazla geliyor. sanki kilo almış gibi hissediyorum. menülerim fazla de mi? çörek ot
Ben sabah içiyom cnmkızlar anladığım kadarıyla çörek otu yağını sadece sabah içiyorsunuz öyle değil mi? ben sabah akşam içeceğim.
Tatlım pastırma arada yenebiliyor ama tuzlu olduğu için ödem yapabilir bide sabah hem reçel hem bal fazla ikisinden biri olmalıydımenümü yazayım.
sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim yağsız pastırma
2 tk şekersiz chialı frambuaz reçeli
1 çay k. bal
az miktarda domates salatalık
1,5 dilim tbe
öğlen 14.00
bir kase tarhana çorbası
1 dilim yağsız pastırma
1 dilim tbe
yarım muz
ara 5 fıstık
akşam 19.00 da yenecek
bir kase ıspanak kavurma
küçük kase ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt yi geçer
spor yok
sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 çay kaşığı çörekotu yağı içildi.
inşallah yanılırsın ablamAlıntıları yaptım ama cevapları sonra yazarım çok halsizim
Yarın tartıyı unutmayın
Içimden bi ses artı çıkacan diyo bana inş.yanılırım
Iyi geceler
hadi bismillah prenses bizede ipuçları vermeyi unutma90x yalan oldubende paketi açmamıştım şimdi baktım başka seyler var. Bu haftayı salı gününden itibaren tamamen arkadaşımın hocalığında geçiriyorum yavaş yavaş yemeklerimizde düzenlicez tekrar kolları sıvıyorum kızlar gelsin kaslar :)
iyice dinlenmişsindir İrem ciğim ne güzelDünkü menü
Sabah 11:30
2 dilim çavdar ekmeği
3 dilim hindi göğüs füme
1 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 kk peynir
Saat 16:00
1 elma
1 dilim ekmek
Sonrası uyku. yorgunluktan oturduğum yerde uyumuşum. Çocuk falanda olmayınca rahat rahat uyuyor insan.
gayet güzel ablam bu menuyle artı çıkmazsın yarın senSözde akşamı erken kapatayım dedim ama hata etmişim birazda az yemiştim çok acıktım dayanamadım
En azından Kaçamak yapmadım ama biraz geç bişeyler yemiş oldum
Yoksa gece patlama yaşıyabilirdim
Buda bana ders olsun
8.00 __3 kuru erik ve suyu 10 badem
11.00 __
Yarım yumurta
4 minik peynir topu
2 kş biber kavurma
1 kş mantar kavurma
Salata
1 tb sandwich ekm.
16.30 __
3-4 kş mantar
3 kş yoğurt
20.00 _
3 kş baharatlı yoğurt
21.30 _
1 yumurta
Az salata
1 lokma ekm.
Su 2 lt
bunu deniycem en kısa zamandaEW YAPIMI MASUM ÇiKOLATA
Suda bekletilen 15 hurmanin çekirdeğini çıkarıp 1 avokado 2 yk kakao 1 pkt vanilya ve biraz da ceviz ekleyip blender dan geciriyoruz.. çikolata hazır
Burdan ecii ( 2. Takım kaptanına) ye sonsuz sevgiler çok güzel tarifti.
ben bi gün arkadaşa dedim canım çok kilo almışsın dikkat et diye, abla herkes zayıf olmak zorunda değil ben böyle mutluyum demiş ti sonra kızdım kendime demem lazımdı mesaj çekip özür dilemiştim:)Ayy bende geçen spora indim kilolu bi kız vardı almış kulagına kulaklığını oturmuş sporda yapmıyor ona gidip dicektşm yapma canm gel spor yapalım bak be. 94 lerden indim geldim Şen'de yaparsın diye sonra tuttum kendimi kız sanana dese be dicem dıye
ne kadar şanslısın deniz olan bi yerde yaşayarak, karşısına geçip seyretmek bile mutlu olmaya yeterSahilde boylu boyunca yürüyünce unutuyorsun kendini yoksa bu kadar yürümezdim.
senin iraden hepsiyle başeder kuzum, birde bu cıs lar hayat boyu gözümüzün önünde olucak hayır demeyi geçte olsa bundan sonra öğrenmek lazımGitmiyor abla iş görüşmeleri var. Ne zaman biterse gidicek. Bende sorun değil tabiki istediğin kadar kal dedim. Sorun değil ama şu yemeleri beni çok zorluyor. Sürekli dışardan şipariş mis gb burnuma burnuma geliyor benimkinde patlıcan değil ya. Çiğ köftesi lahmacunu.
Evet dağ ve Deniz manzarası kafa dağıtmama yetiyor.Kışları sakin..Herkes yürüyüş yapıyor başka yapacak bişey yokne kadar şanslısın deniz olan bi yerde yaşayarak, karşısına geçip seyretmek bile mutlu olmaya yeter
o yürüyüşle yakmışsındır poğaça yı. iyki buradasın Ayça yoksa buraya olan sorumluluğun olmasaydı ipin ucunu kaçırır verdiklerini alırdın bütün emeğibde çöpe gitmiş olurduMenü
Sabah8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Öğlen : 13.00
1 poğaça ev yapımı
Yarım ayva
10 fıstık
Akşam 18.00
Mantarlı tavuk sote
Yarım ayva
Spor : 6km koşu
Sıvı 2 lt su 1 bardak yeşil çay
Bu gün kırılma yaşadım kızlar menü olmadı biliyorum ama artık krızın eşliğindeydim. 90x Kerim geldi yarın başlamak istiyorum cunku gidişatım iyi değil. Noldu bana bilmiyorum lakin çok zorlanıyorum bu ara
yaşlanınca bizde eşimle sakin sıcak bi yerde yaşama hayalimiz varEvet dağ ve Deniz manzarası kafa dağıtmama yetiyor.Kışları sakin..Herkes yürüyüş yapıyor başka yapacak bişey yok
Kesinlikle dilek cunku tam ipin ucunu kaçırma dönemindeyim. İyki buradayım valla canm.o yürüyüşle yakmışsındır poğaça yı. iyki buradasın Ayça yoksa buraya olan sorumluluğun olmasaydı ipin ucunu kaçırır verdiklerini alırdın bütün emeğibde çöpe gitmiş olurdu
Aminnn inşBende kaçayım yarın poğaça yapıcam erkenden çocukların okulu için iyi geceler bol eksilerle uyanalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?