- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.441
canım artını halledersin sende ben inanıyorum sanaÇok İyi Canım
tabiki iyi cnm inş.-1 garanti cumaya-200 kızlar artık olmaktan iyidir demi
Yanlış beslenmeyi ancak doğru beslenerek telafi edebiliriz cnmCuma cumartesi düşünmeden yedim pazar dengelemeye çalıştım
Sabah 1 dilim ev yapımı cezerye 1 hurma kahve
Akşam yeşil çay 2 -3 kaşık chia puding
1 lt su olmuştur
2 hafta oğlum hastanede yattı cnm o dönemde hiç yemek yapmadım hep dışardan yedik +2.5 olmuştu. Cuma yine izin kilosundan eksiye düşmüştüm
listedesin
Mutlaka edilsin cnm
Ben buna artı demem
valla çok iyi busem izinde olupta korumakda güzel
3 gün eksik menün var cnm
Menülerini yazarsan sarı kart almazsın
-200 kızlar artık olmaktan iyidir demi
Memejit olmuştu cnm şükür şimdi daha iyiabla ciddi misin yaa?? hayrola çok geçmiş olsunsen de süpersin eksidesin harika tebriklerr
moral verdin valla ablacım. dikkat edip eksiye düşücem inşallah
bence süper dileğim sen zaten bu işte prof gibisin
yılbaşı geliyor ya indirimler başlamıştır heraldedüğünden sonra ilk kez gördü beni babaannem dedem 3 kg fazla olduğum için hiç bir şey farketmediler. neyseki beni 13 kg fazlayken görmediler
çok mutlu oldum
bu ara bir de alışverişe sardım kendimi durduramıyorum en sonunda eşim dellendi dün. artık durdum bende
kilo vermenin tek kötü yanı alışveriş bence
Memejit olmuştu cnm şükür şimdi daha iyi
yılbaşı geliyor ya indirimler başlamıştır heralde
Benim hiç bişey alasım yok
Zaten dolapta daha giymediklerim duruyor
Evet abla yürüdüğünü anlamıyorsun bile :) Az olmuş dün biraz bugün dikkat edicem.yürüyüş süper cnm deniz kenarında yürümek harika bi duygudur heralde çok şanslısın bu fırsatı iyi değerlendir
teşekkür ederim canım bende inanıyorumcanım artını halledersin sende ben inanıyorum sana
kalori fazla alinca ertesi gün yemeyecek dengelemek istedim ilerde böyle olursa deneyebilirimtabiki iyi cnm inş.-1 garanti cumaya
Yanlış beslenmeyi ancak doğru beslenerek telafi edebiliriz cnm
Mesela fazla karbon aldıysak karbonu kesip 1-2 gün pro yaparak
Çok az ve sağlıklıksız olmuş menün
Niye kızzz eksi çıktın diyemiCuma: 86,9
Pazartesi: 86,8
Fark: -100 gram
Morallerim alt üst olmak üzere
aslında korktuğum kadar değilmişCuma menüsü
Sabah 3 kofte 1 kase corba
İkindi çok az kereviz salatası tavuk cevirme 5 -6 tane hurma çerez 1 muz bir kaç kaşık chia puding
Akşam 1 poğaça
Gece 2 ye yattım
Cumartesi
Sabah 1 poğaça bir kaç kaşık çorba
2 gibi 3 - 4 kaşık pilav 1 bud börek 4 -5 yaprak sarması
4 gibi 1 dilim cezerye ve 1 dilim parfe
6 gibi börek çay
Spor yok
Bunları yazmak ne utanç verici kusura bakmayın yazmak zorunda olduğum için yazdım
Cuma: 86,9
Pazartesi: 86,8
Fark: -100 gram
Morallerim alt üst olmak üzere
buseb hoşgeldin izinden çok az artıyla dönmen güzel cumaya listeye bile girersin
Abla ne doğru dürust uyku düzenimiz var ne bisey geçen hafta regldimde gitmedi bu hafta dan daha umutluydum ama yok evet biraz bu hafta fazla taktim kafama kiloyu beynimin içinde sürekli kilo vermem lazım donup duruyorNiye kızzz eksi çıktın diyemi
Tatlım eksi olsun bizim olsun
Demekki yeme düzenini elden geçirmen gerekiyor ama en önemlisi relaks ol. Böyle canını sıkarsan ne yaparsan yap gitmez
Stresde vücut kortizol hormonu salgılıyor bu da kilo vermeye engel
aslında korktuğum kadar değilmiş
Yinede olmasa daha iyiydi tabi
beklediğimden az canım ya geçen haftada az gitti bide su aralar uykuya hasretimkız noldu ne güzel eksidesin işte merviş
hoşbuldum poniii
cumaya eksiye düşer miyim bilmiyorum 61 benim kilit kilom oturmuş bi kilo malesef ama düşsem de listeye girmeyi düşünmüyorum bir süre kuzum. bu ara misafirim olacak yemekli 2 hafta sonra falan girebilirim buraya vakit ayıramam şuan
Kilo almadan gelde iki jafta sonra da olur canm misafirlerin yanında coşma sakınkız noldu ne güzel eksidesin işte merviş
hoşbuldum poniii
cumaya eksiye düşer miyim bilmiyorum 61 benim kilit kilom oturmuş bi kilo malesef ama düşsem de listeye girmeyi düşünmüyorum bir süre kuzum. bu ara misafirim olacak yemekli 2 hafta sonra falan girebilirim buraya vakit ayıramam şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?