- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.461
Tabiki stress düzensiz uyku çok etkiler cnmAbla ne doğru dürust uyku düzenimiz var ne bisey geçen hafta regldimde gitmedi bu hafta dan daha umutluydum ama yok evet biraz bu hafta fazla taktim kafama kiloyu beynimin içinde sürekli kilo vermem lazım donup duruyor
beklediğimden az canım ya geçen haftada az gitti bide su aralar uykuya hasretim
Geçmiş olsun cnmGeldimMefkurem çarşamba günü gece çıktık boluya gittik anlamlara sürpriz kuzinin biraz burnu akiyodu döndük ikinizde tam hasta olduk hastalik çamaşır cocuk uğraşıyorum valla abla sizde durumlar ne özet gecsin biro
Offfki ne offffKizlar artık yeni yıl çıtırlarında değilimbirazdan gecmisi didikliycem bu sabah cumaya gore +600 um.
elifim izine çıktığın kiloya dönememişjen daha bu artı hiç iyi olmadoKizlar artık yeni yıl çıtırlarında değilimbirazdan gecmisi didikliycem bu sabah cumaya gore +600 um.
Takımın bütün desteği sopası senin arkanda azimli dileğimannemler bir süre bende kalacaklar yarın gelecekler bukadar hedefe yaklaşmışken konsantrem bozulurmu diye düşünmüyorum değilim, ama takımım bi destek atarlarsa herkesde o motivasyonu hırsı görürsem anneme rağmen yemem, benim için bu hafta bırakmayın asılın lütfen
1-2 hafta içinde bizimkilerde gelecek inşallah bende gelselerde hergun daha düzenli spor yaparım diye bekliyorumannemler bir süre bende kalacaklar yarın gelecekler bukadar hedefe yaklaşmışken konsantrem bozulurmu diye düşünmüyorum değilim, ama takımım bi destek atarlarsa herkesde o motivasyonu hırsı görürsem anneme rağmen yemem, benim için bu hafta bırakmayın asılın lütfen
Seni mesajı atlamışım cnm kusura bakmaKizlar sabitim ben
Erkenden menü gelmişşMenum gelsin
(11:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 omega-3 kapsülü
(11:30)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
(13:30)
1 kase tavuk suyuna tavuklu şehriye corbasi
(15:00)
1 mandalina
2 dilim portakal
(16:30)
3 tane Kuru meyveli yulaf ezmeli unsuz kurabiye(kızıma diye yapmıştım )
Su :1 lt oldu
Spor henüz yok
Estagfurullah abla onemli degil:)Seni mesajı atlamışım cnm kusura bakma
Kötünün iyisi diyelim
Cumaya güzel bi eksi gelebilir
Abla yaklaşık 700-800 kalori civarı bisey kurabiyelerin tam kalorisini tahmin edemiyorum ama için yulaf ezmesi, bal,badem, kuru incir , zeytinyağı ve Hindistan cevizi varErkenden menü gelmişş
Sen bu kalori işlerinden anlıyomusun cnm
Bi hesaplasan
bilemedim... Belki öğlene salata akşamda süt ilave etseydin
Suyu içersin heralde
Abla yemek yemekte gerçekten çok zorlaniyorum biraz fazla yedimmi hemen midem ağrımaya başlıyorErkenden menü gelmişş
Sen bu kalori işlerinden anlıyomusun cnm
Bi hesaplasan
bilemedim... Belki öğlene salata akşamda süt ilave etseydin
Suyu içersin heralde
desteğinize çok ihtiyacım var bu haftaTakımın bütün desteği sopası senin arkanda azimli dileğim
Bak kaç sefer 65 olup bıraktın geri yukarı çıktın
Yine buna artılar ekleyip aylarca sürünmek istemezsin heralde
Abla yaklaşık 700-800 kalori civarı bisey kurabiyelerin tam kalorisini tahmin edemiyorum ama için yulaf ezmesi, bal,badem, kuru incir , zeytinyağı ve Hindistan cevizi var
Senin için çok az cnmAbla yemek yemekte gerçekten çok zorlaniyorum biraz fazla yedimmi hemen midem ağrımaya başlıyor
Valla güzelim elimden gelse ağzını bantlasamdesteğinize çok ihtiyacım var bu haftaben evlendiğimden beri 65 hiç görmedim 66,5 en fazla gördüğüm çok istiyorum bu hafta 65ucundan dahi görsem, şükür namazı kalıcam gördüğüm vakit
farkındayım abla da ne yapsam yiyemiyorum el sureyimde buda iyi degilki kilo veremiyorm.Senin için çok az cnm
Böyle metonu yavaşlatıyosun ilerde daha zorlanırsın
En azından çorba salata yoğurt yemeye çalış
Bide şöyle ekrandan bi el sürüver bana şu iştahsızlığın bana bulaşsın
ablam benim ağzımı değilde anamın ağzını Bantlasan yeter:) Şimdi başlayacak kırk yılda bi geldim sen yemiyorsun zaten çöp kadar kalmışsın demelerw:)Valla güzelim elimden gelse ağzını bantlasam
Kaçamak yapmaya niyetlenirsen kafana bi indirsem
Bence en iyisi şöyle yapalım
Biliyorumki sen sözünün erisin
Burda söz ver bana, bize cumaya kadar kaçamak yok
Tabi cumada abartmıcanki önümüzdeki haftaya hazırlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?