- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.481
Bu midendeki doluluk tokluk gibimi yoksa ağrımı oluyorfarkındayım abla da ne yapsam yiyemiyorum el sureyimde buda iyi degilki kilo veremiyorm.şuan varya midem sanki taşla dolu şimdi kullandığım malzemeleri hesapladimdda 1100 kalori çıktı 12 top falan yaptım yani bugün yaklaşık 800 kalori falan olmus oluyor bugün
Ahhh Ahhh 2 dil pizzayla 2 çatal pastaya satmış bizi elifDünki menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
2 köfte
Saati hatırlamıyorum 3 olabilir
2 çatal yaş pasta
1 dilim Pırasalı börek
Saat 6
2 dilim pizza
Su çok azdı
Spor yok
Bugun
Saat 8
1 mandalina
Saat 11
1 yumurta
1 dilim çok kızarmış tam buğday ekmek
10 zeytin
1 ceviz
2 kk peynir
Bol maydanoz
Saat 15
1 küçük yeşil elma
Saat 17:30
1 kepçe tavuk suyu çorba
3 kaşık haşlanmış tavuk göğüs
7 tane fırın mantar
4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Su 2 litre yatana kadar 3 u bulur
Spor yok.
merve çok ilginç midende ni sorun olmasın, gitsen miki bi doktorafarkındayım abla da ne yapsam yiyemiyorum el sureyimde buda iyi degilki kilo veremiyorm.şuan varya midem sanki taşla dolu şimdi kullandığım malzemeleri hesapladimdda 1100 kalori çıktı 12 top falan yaptım yani bugün yaklaşık 800 kalori falan olmus oluyor bugün
Menü güzelde tavuğun gramı pek az geldi bana heralde listen öyledirSelammm ben geldim menümüde yazayım
Kahvaltı 9:00
1 haş yumurta
3 kaşık lor peyniri
Roka, kıvırcık, yarım turp
2 ince dlm tb ekmek
Ara 11
Yeşilçay
Öğle 12:00
5 kaşık kabak yemeği, yarım kase yoğurt
Yarım kepçe çorba (ekmek yerine)
Ara 15:30
1 tane activia
Akşam 18:15
90 gr ızgara tavuk, bolsalata, 2 kaşık yoğurt
Ara 20:00
Şekersiz yarısı süt yarısı su
1 fincan sütlü kahve
2 lit su
Spor henüz yok yaparsam bildiririm
vavv profesyonel bir menü tebrik ederim panpaSelammm ben geldim menümüde yazayım
1 haş yumurta
3 kaşık lor peyniri
2 ince dlm tb ekmek
Ara 11
Yeşilçay
1 tane activia
1 fincan sütlü kahve
2 lit su
Tatlım yer gibi yapıp yemeablam benim ağzımı değilde anamın ağzını Bantlasan yeter:) Şimdi başlayacak kırk yılda bi geldim sen yemiyorsun zaten çöp kadar kalmışsın demelerw:)
bu gün kaçamak yokda, şunun sözünü veriyim cuma günü kesinlikle eksi olucam gerekirse herkez uyuyunca leslie yapıcam yada bakkala gidiyorum ayağına yarım saat yürüş yapıp gelecem :) ama eksi çıkıcam
Evet ablacım listem öyleMenü güzelde tavuğun gramı pek az geldi bana heralde listen öyledir
Teşekkür ederim canımvavv profesyonel bir menü tebrik ederim panpa
Seninde süpermişmefkurem burdayken gururlan menumu yazayım :)
10,30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
dereotu
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1, bir elma
3, 1 su bardağı Chia puding
5,kahve
6:30 salata yoğurtlu kabak haşlama 3 kaşık domates ezmwsi
2,5lt su 4bardak bitki çayı 1saat yürüş
Bende iftiharla seni ve menünü alkışlıyorum bebekmefkurem burdayken gururlan menumu yazayım :)
Biraz peynir
dereotu
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1, bir elma
5,kahve
menü güzel cnm ben en çok akşamı beğendim en sağlıklısı olmuşSabah 09.30
1 ufak muz
2 ceviZ
Öğlen 12.01 bardak limonlu çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Akşam 18.00
1 kepçe ıspanaklı havuçlu sebze çorbası
1 dilim ekmek
Bol maydonozlu limonlu salata
4 yk yoğurt
Su : 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş
Babannemin verdiği menüydü bu :) Herşeye iyi geliyor bu çorba.menü güzel cnm ben en çok akşamı beğendim en sağlıklısı olmuş
Maşallah menün çok iyi afiyet olsun :) Ben bitki çayını içemiyorum bu kadar çok keşke içebilsem.Son 3 ü de kolaylıkla verirsin böyle giderse :)) Durmak yok yola devammefkurem burdayken gururlan menumu yazayım :)
Biraz peynir
dereotu
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1, bir elma
5,kahve
Ayy o istahsizligindan bana da bulassin ne olurfarkındayım abla da ne yapsam yiyemiyorum el sureyimde buda iyi degilki kilo veremiyorm.şuan varya midem sanki taşla dolu şimdi kullandığım malzemeleri hesapladimdda 1100 kalori çıktı 12 top falan yaptım yani bugün yaklaşık 800 kalori falan olmus oluyor bugün
Valla dun eve geldiğim de mahvolmustuk çocuklarla hepimiz bi tarafa yattık 80 km in bin haş at oldukSabahki patates fazla olmuş cnm diğerleri güzel
Hangimizin evinde yokki fıstığım
kız ayça haftaya cuma acaba şekersiz irmik helvası yapsak olurmu
kineonın biraz yavan bi tadı var cnm idare ederdi
kardeşine kızıp sinirini niye senden çıkarıyoki
Sen rezil olcan yollarda
darısı haftaya inş.
olan oldu valla sormaSabah dolu dolu olmuş elifim. Tahine dikkat et fazla tuketme canim sırf yag biliyorsun
misafirin gitsin bi tekrar yapalım canım.
Inş elifim
Yarın pazara gidicem ufakligi parka götürmeyi düşünüyorum hemde orda bi açılış yaparim
iyi geceler elifim
Eşinin yaptığı pireye kızıp yorgan yakmak gibi olmus olan san oldu
Ay maşallah diyelim kuzum hep böyle devam etsin
vayy kıskançlık kokusu alıyorum.kaynım eltim vardı akşam, 2haftadır görüşmüyorduk, kaynım dediki dilek nasıl zayıflamışsın kaç kilo verdin nasıl zayıfladın diyr sorular sordu bende keyifle anlattım biz bunları konuşurken eltim ağzını açmadı kıskançlıktan:) zayıflık sen ne güzel şeysin :))
En güzelini demişsin Hayır sanane yaniEltin kiskanmis seni,
Benim de gorumcem ayy cok zayiflamissin yuzun cokmus daha yeter demisti kayinvalideyle birlikte onlarinkide kiskancliktandi cunku boyum 1.60 kilom 64.4 bucuk yuzum yuvarlak zayiflayincada cokmuyor.ama anlatamadim en son kocam oyle istiyor dedim
aminnn içimiz yandı.kandiliniz mübarek olsun kızlar keyifsiz bir güne uyandık kaç ocağa ateş düştü rabbim bu mübrek gunun hürmetine kahhar ismiyle kahreylesin zalşmleri köpekleri
aminnn.Kizlar dualarimizin kabul oldugu,gunahlarimizin affolundugu bir kandil olsun insallah hepimizin kandili mubarek olsun, dunku teror olayinda sehit olan polis ve vatandaslarimizin ailelerine Allah sabir versin,yaralilar bir an once sagliklarina kavussunlar insallah,yapanlari Allah kahhar ismihle kahreylesin insallah
En güzeli gülüp geçmek.şu yüzün çökmüş olayına sinir oluyorum kilolu oluruz kıçın göbeğn fırlamış derler zaıflarız yüzün çökmüş ,ben he he diyip gçiyorum artık o laflara
Kilciklari saydim sıkıntıdan millet devam ediyordu da yemeyenaıl yedın 25 hamsıyı :)samışsın bıde tektek
aminnn.Cümleten kandiliniz mübarek olsun ve başımız sağolsun
benimde dikkatimi çekiyor mefkusum hemen incelemeye aliyorum. hatta büyük oğlum alışmış bu duruma sen daha zayıfsin yada kilolusun diyorKızlar sizdede öyle oluyormu
Şimdi beynimde hep kilo takıntısı olduğu için
Karşılaştığım kişilerin kilosuna görünüşüne fazlalağı nerde var, o dikkatimi çekiyor
Amin canim.mevlüt kandilinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim
Amin canim. Geçmiş olsun canım takma kafana kötü anne olduğunu düşünme bilemezdin artık dikkat edersin.İyi akşamlar kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşallah
Bugün kızı doktora goturduk doktor kabız olarak kabul etmedi hergun yapıyorsa kabız değildir bağırsak florasi bozulmuştur beslenme bozukluğundan dedi o an anneligimden utandım bi dünya şey denedim yedirmek için girla gece yiyoruz hep ama bende hep doymuyordur diye süt takviyesi yapıyordum meğersem fazla sütte florayi bozarmis:-(
Genel kontrol yaparken boğaz da ve kulağında kızarıklık olduğunu söyledi doktor bugün hafif burun akintimizda vardı zaten hiç istemeye istemeye antibiyotiğe başladık ilk antibiyotigimiz olmuş oldu
oyyy çok fena bide lahmacun kokusu sabır ya sabır.Gitmiyor abla iş görüşmeleri var. Ne zaman biterse gidicek. Bende sorun değil tabiki istediğin kadar kal dedim. Sorun değil ama şu yemeleri beni çok zorluyor. Sürekli dışardan şipariş mis gb burnuma burnuma geliyor benimkinde patlıcan değil ya. Çiğ köftesi lahmacunu.
aminnn.Herkese hayırlı Kandil'ler. Allah kabul edilen dualar etmeyi nasip etsin hepimize...
Benim yerimede bak denizeMarmaris canım
Ayy bende geçen spora indim kilolu bi kız vardı almış kulagına kulaklığını oturmuş sporda yapmıyor ona gidip dicektşm yapma canm gel spor yapalım bak be. 94 lerden indim geldim Şen'de yaparsın diye sonra tuttum kendimi kız sanana dese be dicem dıye
EW YAPIMI MASUM ÇiKOLATA
Suda bekletilen 15 hurmanin çekirdeğini çıkarıp 1 avokado 2 yk kakao 1 pkt vanilya ve biraz da ceviz ekleyip blender dan geciriyoruz.. çikolata hazır
Burdan ecii ( 2. Takım kaptanına) ye sonsuz sevgiler çok güzel tarifti.
Bizde bu yaz denize yakın bir yer aldık ev yapıcaz inşallah deniz beni benden alıyor.Evet dağ ve Deniz manzarası kafa dağıtmama yetiyor.Kışları sakin..Herkes yürüyüş yapıyor başka yapacak bişey yok
Geçen haftanın ödülünü bugün alıyorum -1300
toparlarsin hiç dert etme.+200 çıktım 75.3 kilom,moralim bozuldu dün 74.7görmüştüm neden böyle oldu anlamadm gerçi dün saat 10da tartılmıştım
mefkusum neden böyle oldu ki?Ben kötü bi akşam geçirdim
Menü yazdıktan sonra biraz peynir ekmek bikaçtane incir yedim
Dün niye böyle oldu anlamadım
Sabaha kadarda en az 1 lt soda içmişimdir
içim yandı
Eşim gececiydi Sabaha gelince bende erken uyandım hemen 6.30 da kahvaltı yaptık
O yüzden tartılamdım
Ama kendimi biliyosam kesin artıdayımdır hemde baya fazla
Listede olmadığım için bildirimi yarın yapayım
Inşallah azimli ölçülü bi günümüz olur
telafi edersin canım eminim.Kızlar hayırlı haftalar ins hedeflerimize bu haftada ulaşırız haftasonu çok yoğundum gelemedim kusura bakmayın bugün itibariyle +1.8 ins telafi edilecek ve bu hafta 6 li rakamları göreceğim
Çok iyisin maşallah.izine ayrılış 61 kg
bugün 61.4 kg
bugün temizlik günü. yarına babannemler ve amcamlar bende yemekte tatlıyıda aksamdan yaparım ve yarın inş kendimi tutarım
-200 kızlar artık olmaktan iyidir demi
bütün pantolonlarimi daralttim istedigim kiloya inmeden birsey almam.düğünden sonra ilk kez gördü beni babaannem dedem 3 kg fazla olduğum için hiç bir şey farketmediler. neyseki beni 13 kg fazlayken görmediler
çok mutlu oldum
bu ara bir de alışverişe sardım kendimi durduramıyorum en sonunda eşim dellendi dün. artık durdum bende
kilo vermenin tek kötü yanı alışveriş bence
geldim mefkusum çok yorgundum dün bugünde is guc anca.Huuuuu nerdesiniz millet daha yatıyonuzmu
eliya elif nerdesin güzelim dünden beri yoksun
@nanekekik
Bahar niye gelmiyon kızz kaçtınmı
Inş.kötü bi durum yoktur
@kkkmevsim5 kamile paketin bugünmü yenileniyodu cnm
eksi olmak candir.Cuma: 86,9
Pazartesi: 86,8
Fark: -100 gram
Morallerim alt üst olmak üzere
GuzelKizlar sabitim ben
Çok geçmiş olsun canım.GeldimMefkurem çarşamba günü gece çıktık boluya gittik anlamlara sürpriz kuzinin biraz burnu akiyodu döndük ikinizde tam hasta olduk hastalik çamaşır cocuk uğraşıyorum valla abla sizde durumlar ne özet gecsin biro
mefkusum çok yemedim ama yasak olanı yedim sonuçta bende çok üzgünüm ama olsun 1 ocağa kadar kaçamak yok söz verdim kendimë evde de sıkı yönetim var bugünden itibaren hamur işi tatlı yasak yılbaşına kadar adam almış gidiyo başını oğlan da üzülüyor kilo veremiyorum diye yiyecekleri en tatlı şey kuru meyveTabiki stress düzensiz uyku çok etkiler cnm
Sende rahat bırak kendini
Kendine elimden geleni yapıyorum
Diye dikte et
Geçmiş olsun cnm
Yediğin içtiğin senin olsun biz kilo kısmıyla ilgileniyoz
Offfki ne offff
Kız elif inan sana kendimden daha çok güveniyodum üzüldüm şimdi
Evet dönemedim malesef olucak ama kafaya koydumelifim izine çıktığın kiloya dönememişjen daha bu artı hiç iyi olmado
hiçbirsey olmaz canım yeter ki sen iste diyetteyim vs deme otur beraber koy tabağına çaktırmadan sürekli kalk otur masaya kafalar karişsinannemler bir süre bende kalacaklar yarın gelecekler bukadar hedefe yaklaşmışken konsantrem bozulurmu diye düşünmüyorum değilim, ama takımım bi destek atarlarsa herkesde o motivasyonu hırsı görürsem anneme rağmen yemem, benim için bu hafta bırakmayın asılın lütfen
Afiyet OLSUN Canım AZ GELDİ bana KURABİYW YERİNE SAĞLIKLI BİRSEYLER YESEYDİN KESKe.Menum gelsin
(11:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 omega-3 kapsülü
(11:30)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
(13:30)
1 kase tavuk suyuna tavuklu şehriye corbasi
(15:00)
1 mandalina
2 dilim portakal
(16:30)
3 tane Kuru meyveli yulaf ezmeli unsuz kurabiye(kızıma diye yapmıştım )
Su :1 lt oldu
Spor henüz yok
Afiyet olsun canım güzel menü.Selammm ben geldim menümüde yazayım
1 haş yumurta
3 kaşık lor peyniri
2 ince dlm tb ekmek
Ara 11
Yeşilçay
1 tane activia
1 fincan sütlü kahve
2 lit su
ablam benim ağzımı değilde anamın ağzını Bantlasan yeter:) Şimdi başlayacak kırk yılda bi geldim sen yemiyorsun zaten çöp kadar kalmışsın demelerw:)
bu gün kaçamak yokda, şunun sözünü veriyim cuma günü kesinlikle eksi olucam gerekirse herkez uyuyunca leslie yapıcam yada bakkala gidiyorum ayağına yarım saat yürüş yapıp gelecem :) ama eksi çıkıcam
MEFKUŞUM Pizza TEK kisilik PİZZANİN 2 dilimi ÇOK degildi ASLINDA AMA İşte O Pasta KARDEŞİM İN israrlariyla OLDU HATTA KARDEŞİM yedirdi O KADAR yani Eşek herifBu midendeki doluluk tokluk gibimi yoksa ağrımı oluyor
Bi rahatsızlığın olmasın
Ahhh Ahhh 2 dil pizzayla 2 çatal pastaya satmış bizi elif
Onlar dışında güzel cnm
Afiyet olsunmefkurem burdayken gururlan menumu yazayım :)
Biraz peynir
dereotu
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1, bir elma
5,kahve
Afiyet olsun sen olayı çözdün Elif imSabah 09.30
1 ufak muz
2 ceviZ
Öğlen 12.01 bardak limonlu çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Akşam 18.00
1 kepçe ıspanaklı havuçlu sebze çorbası
1 dilim ekmek
Bol maydonozlu limonlu salata
4 yk yoğurt
Su : 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş
çok güzelMarmaris canım
bu tarif bende de var. ama yapmadım. yapayım bari.EW YAPIMI MASUM ÇiKOLATA
Suda bekletilen 15 hurmanin çekirdeğini çıkarıp 1 avokado 2 yk kakao 1 pkt vanilya ve biraz da ceviz ekleyip blender dan geciriyoruz.. çikolata hazır
Burdan ecii ( 2. Takım kaptanına) ye sonsuz sevgiler çok güzel tarifti.
harika bir rakamGeçen haftanın ödülünü bugün alıyorum -1300
ben de bazen böyle oluyorum. olmadık zaman yemek yiyesim geliyor. niye boğazımıza sahip çıkamıyoruz kiBen kötü bi akşam geçirdim
Menü yazdıktan sonra biraz peynir ekmek bikaçtane incir yedim
Dün niye böyle oldu anlamadım
Sabaha kadarda en az 1 lt soda içmişimdir
içim yandı
Eşim gececiydi Sabaha gelince bende erken uyandım hemen 6.30 da kahvaltı yaptık
O yüzden tartılamdım
Ama kendimi biliyosam kesin artıdayımdır hemde baya fazla
Listede olmadığım için bildirimi yarın yapayım
Inşallah azimli ölçülü bi günümüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?