- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.521
iki kilom kaldı ama son kilolar olunca stres yapıyorum hiç bir şey baltalasın istemiyorum bu iki hafta içinTabi olmasa çok iyiydi en azından bir gün le sınırlı kalsaydı İnş uzun zaman taviz yok
su çok az olmuş canım menü güzel
canım gözün de hiç büyütme ne ki vereceğin kilo
Güzel menu
harika
harika bir menü daha
patates yerine keşke başka birşey olsaymış
Afiyet olsun bitter in ne işi var bugün fulya da yemiş yaramazlık yapmayın kızlarBugünki menüm
Sabah 9
1 kahve 15 gr bitter
11 gibi
2 yumurta marul salatalık 2 kup pancar turşusu
16
1 köfte 3 kaşık Bulgurlu sebzeli yöresel yemek 1 tabak kadar etli susuz yeşil fasulye yoğurt
2 lt su spor gün boyu temizlik
bilmiyorum ki canım daha önce yaşadığın bir ağrı değilse ona baglayabiliriz.bilmiyorum acaba o mu yaptı?
afiyet olsun canım. aç karnına kahve rahatsız etmiyor mu mideni?
mefkusum ceviz verdim ellerine ustunede meyve bugunluk kapattık olayı yarın bi krizleri tutmazsa iyi. Evet slogan uyamadim normalde 30 kasımdaydi yegenimin doğum günü babamlar bendeydi yapmadılar sonradan yapmaya karar vermişler yoksa çıtırların arasına girip motivasyonunuzu düşürmek istemezdim Üzgünüm.Sabah güzel
Ama ondan sonrasında her öğün karbon var cnm pilav patates muz mercimek
Sapık olmaya doğru ilerliyoz desene
biliyon benim arada sapıtmalarım oluyor hatta yılbaşı gurubundan çıkmayı bile düşündüm ama en azından cıss yememeyi başardım
oooo bu iyi haber
En azından evdekilerde biraz sağlıklı beslenir
Slogan 1 kş, bir lokma dahi cıss olmıcaktı tatlıcım
Neyse önümüze bakalım
nefes iyi cnm şükür bi problem yok
arada ayağımız takılıyor düşecek gibi oluyoz cnm önemli olan sık sık olmasın toparlamayı bilelim
Mesela benim için bugün gayet güzeldi
tambuğday da olsa bu tür karbonlar cuma günü olsa daha iyi cnm
Diğerleri güzel bitterde sık olmasın
sancımı ağrımıydı cnm
Belki ayaklarını üşütmüşündür
Yağ dokunmuş olsa karnın değil miden ağrırdı
benim önceden sık sık midemde problem olurdu sanki hazmedemiyomuş gibi anca çıkarınca rahatlardım
Kolik ağrı tutunca hastanede ultrason yaptılar safrakesesinde taş varmış
Aldırınca rahatladım
Belki laktoz inteleronsı vardır öyle olunca Süt bazılarında kabızlık bazılarında ishal yapıyor
Bu zaman 1 ocak olsunmu cnm
Bence üstelik artıyken turşu ve bulgur yanlış seçim
Afiyet olsun tam senlik bi menü___12.ARALIK.PAZARTESİ ___
6.30 __
Yarım çb.ceviz
1 yumurta
6 y.zeytin
13.00 __
1 tb pırasa (pirinç yerine az kineo koydum)
Yoğurt
2 wasa
17.30 __
1 tb balkabağı çorbası
Yoğurt
Su 2 lt olur
Spor yok
zorlasa olsa şifa niyetine doğru besinleri yemen lazımDunku menun olmamış canım
Hoşgeldin tatlım menü güzel afiyet olsun
tokluk gibi abla ama şöyle bisey var biraz fazla yedigimde midem agriyor bazı şeyleri sindiremiyor sanirim hep bi mide sorunum vardı da hiç böyle olmamıştim
uzun zamandır hiç mide sorunu yasamamistm canim hep bi vardı da bu aralar yine böyle biraz fazla yukleneyim hemen agriyor yada eksiyor
Senin şu bitki çayi ve sularına bayiliyorum
Afiyet olsun canım güzel olmus
Canım öğlen hem bulgur hem patates ikisi bir arada olmuş
Ay canım yeterki al benden metabolizmami çökertti valla ya
tahmin etmem lazım di canım yemiyorsa hemen pes edip süt vermemem lazımdı ama olan oldu bugün sadece 150 ml verdim onun dışında devamlı eline biseyler tuttusturdum yemek olarak corbadan başka bisey yediremedim kurabiyelerin severek yedi kurabiyeleri yemeseydim tavuk ızgara ve çorba dusunuyordum canım dayanamayıp yiyince başka bisey yemek istemedim
bende bitter aşığıyım en acısını severim hemdenormal bitterler %60 kakao. benim bu yediğim bi de &80 kakaoydu. bayağı bir acıydı. ama şekersiz filtre kahvenin yanında güzel gitti
bizim evde herkes zayıf haftada üç gün hamurişim olur misal bugün poğaça yaptım yarısınıda sucuklu kaşarlı onlar yiyince yemiş kadar oluyorum gerçekten hiç gözüm görmüyor, en büyük sıkıntım eskiden aman çöpe gitmesin mantığıyla kalanları yerdim şimdi çöpe atmıyorum bir parçada kalsa köpeklere vermek için saklama kabına koyuyorumAfiyet olsun bitter in ne işi var bugün fulya da yemiş yaramazlık yapmayın kızlar
bilmiyorum ki canım daha önce yaşadığın bir ağrı değilse ona baglayabiliriz.
mefkusum ceviz verdim ellerine ustunede meyve bugunluk kapattık olayı yarın bi krizleri tutmazsa iyi. Evet slogan uyamadim normalde 30 kasımdaydi yegenimin doğum günü babamlar bendeydi yapmadılar sonradan yapmaya karar vermişler yoksa çıtırların arasına girip motivasyonunuzu düşürmek istemezdim Üzgünüm.
Afiyet olsun tam senlik bi menü
Abla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdımHuuuuu nerdesiniz millet daha yatıyonuzmu
eliya elif nerdesin güzelim dünden beri yoksun
@nanekekik
Bahar niye gelmiyon kızz kaçtınmı
Inş.kötü bi durum yoktur
F Fittek kamile paketin bugünmü yenileniyodu cnm
Neden böyle oluyor ponicim. İki ileri bir geri oluyor. Çok fazla yağ falan mı kullanıyorsun yemeklerde acaba. Hadi bakalım kilolarımız eşitlendi sayılır yılbaşına kadar yarışıyoruz. Belki seni daha çok motive eder.+200 çıktım 75.3 kilom,moralim bozuldu dün 74.7görmüştüm neden böyle oldu anlamadm gerçi dün saat 10da tartılmıştım
Allah yardımcın olsun Kamilem. Rabbim yavrun için ne hayırlısı ise onu versin.Abla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
Sağol iremim ins oglusum icin en doğru karati en kisa zamanda verebilirizAllah yardımcın olsun Kamilem. Rabbim yavrun için ne hayırlısı ise onu versin.
Sana naçizane bir önerim olabilir mi? Balık yağı kapsülü dha ve epa içeriyor. Bu maddeler yağda çözünen bileşikler. Bu nedenle balık yağını yemeklerle birlikte alırsan byoyararlanımı artacaktır. Gene de kendin bilirsin tabi.Menum gelsin
(11:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 omega-3 kapsülü
(11:30)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
(13:30)
1 kase tavuk suyuna tavuklu şehriye corbasi
(15:00)
1 mandalina
2 dilim portakal
(16:30)
3 tane Kuru meyveli yulaf ezmeli unsuz kurabiye(kızıma diye yapmıştım )
Su :1 lt oldu
Spor henüz yok
Böyle demesinin sebebi bence insanların çok söylemesi. Bende derdim bu şekilde ama mutlu değildim ki kendimi kandırıyodum sadece ayrıca mutlu olsan bile kıyafet almaya gidince mutluluğun sona eriyor cunku kıyafet bulmuyorsunben bi gün arkadaşa dedim canım çok kilo almışsın dikkat et diye, abla herkes zayıf olmak zorunda değil ben böyle mutluyum demiş ti sonra kızdım kendime demem lazımdı mesaj çekip özür dilemiştim:)
Kesinlikle canm ama korumada azda olsa bilimlerin tadına bakıyorsun ama verme aşaması be biliyim daha zorsenin iraden hepsiyle başeder kuzum, birde bu cıs lar hayat boyu gözümüzün önünde olucak hayır demeyi geçte olsa bundan sonra öğrenmek lazım
Süpersin canm maşallahGeçen haftanın ödülünü bugün alıyorum -1300
Bozma moralını canım benimde geçen hafta öyle oldu sonra bu beni tüm hafta etkiledi+200 çıktım 75.3 kilom,moralim bozuldu dün 74.7görmüştüm neden böyle oldu anlamadm gerçi dün saat 10da tartılmıştım
Sanırım insan bazen kırılma noktası yaşıyor abla bende oldum ama bak şimdi iyiyim. Olsun sıkma canını hemen toparlanmaya çalış ablamBen kötü bi akşam geçirdim
Menü yazdıktan sonra biraz peynir ekmek bikaçtane incir yedim
Dün niye böyle oldu anlamadım
Sabaha kadarda en az 1 lt soda içmişimdir
içim yandı
Eşim gececiydi Sabaha gelince bende erken uyandım hemen 6.30 da kahvaltı yaptık
O yüzden tartılamdım
Ama kendimi biliyosam kesin artıdayımdır hemde baya fazla
Listede olmadığım için bildirimi yarın yapayım
Inşallah azimli ölçülü bi günümüz olur
Yok anacım bizde haftada 3 gün hamur isi olsa hepimiz 100 er kilo oluruzbizim evde herkes zayıf haftada üç gün hamurişim olur misal bugün poğaça yaptım yarısınıda sucuklu kaşarlı onlar yiyince yemiş kadar oluyorum gerçekten hiç gözüm görmüyor, en büyük sıkıntım eskiden aman çöpe gitmesin mantığıyla kalanları yerdim şimdi çöpe atmıyorum bir parçada kalsa köpeklere vermek için saklama kabına koyuyorum
Çok sevindim yavrun için inşallah hakkınızda hayırlı olan kararlar alırsınız canım benim.Abla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
Afiyet olsun canım miss gibi menü.Sabah 8:30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk luthenitsa
Çay
Öğle 12:30
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1/2 tavuk göğsü ızgara 1/4 atom marul 17:00
Akşam 21:00 1/4 elma
Afiyet olsun canım güzel menü bence.Menum
Sabah 7:00
2dilim ekmek 1tk tereyağı
1 yk tulum peyniri domates salatalık
Öğle 12:00
1/3 ,yufka arasi domates salatalık
Aksam 18:00
1tabak ıspanak yemegi Bulgurlu
Söğüş salata yogurt
Su az oldu
Spor ayakta saatlerce cocuk uyutmwya çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?