Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iki kilom kaldı ama son kilolar olunca stres yapıyorum hiç bir şey baltalasın istemiyorum bu iki hafta için

Afiyet olsun bitter in ne işi var bugün fulya da yemiş yaramazlık yapmayın kızlar

bilmiyorum acaba o mu yaptı?

afiyet olsun canım. aç karnına kahve rahatsız etmiyor mu mideni?
bilmiyorum ki canım daha önce yaşadığın bir ağrı değilse ona baglayabiliriz.

mefkusum ceviz verdim ellerine ustunede meyve bugunluk kapattık olayı yarın bi krizleri tutmazsa iyi. Evet slogan uyamadim normalde 30 kasımdaydi yegenimin doğum günü babamlar bendeydi yapmadılar sonradan yapmaya karar vermişler yoksa çıtırların arasına girip motivasyonunuzu düşürmek istemezdim Üzgünüm.

___12.ARALIK.PAZARTESİ ___

6.30 __
Yarım çb.ceviz
1 yumurta
6 y.zeytin

13.00 __
1 tb pırasa (pirinç yerine az kineo koydum)
Yoğurt
2 wasa

17.30 __
1 tb balkabağı çorbası
Yoğurt

Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun tam senlik bi menü

zorlasa olsa şifa niyetine doğru besinleri yemen lazım

bizim evde herkes zayıf haftada üç gün hamurişim olur misal bugün poğaça yaptım yarısınıda sucuklu kaşarlı onlar yiyince yemiş kadar oluyorum gerçekten hiç gözüm görmüyor, en büyük sıkıntım eskiden aman çöpe gitmesin mantığıyla kalanları yerdim şimdi çöpe atmıyorum bir parçada kalsa köpeklere vermek için saklama kabına koyuyorum

Abla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım

+200 çıktım 75.3 kilom,moralim bozuldu dün 74.7görmüştüm neden böyle oldu anlamadm gerçi dün saat 10da tartılmıştım
Neden böyle oluyor ponicim. İki ileri bir geri oluyor. Çok fazla yağ falan mı kullanıyorsun yemeklerde acaba. Hadi bakalım kilolarımız eşitlendi sayılır yılbaşına kadar yarışıyoruz. Belki seni daha çok motive eder.

Allah yardımcın olsun Kamilem. Rabbim yavrun için ne hayırlısı ise onu versin.

Sana naçizane bir önerim olabilir mi? Balık yağı kapsülü dha ve epa içeriyor. Bu maddeler yağda çözünen bileşikler. Bu nedenle balık yağını yemeklerle birlikte alırsan byoyararlanımı artacaktır. Gene de kendin bilirsin tabi.

Böyle demesinin sebebi bence insanların çok söylemesi. Bende derdim bu şekilde ama mutlu değildim ki kendimi kandırıyodum sadece ayrıca mutlu olsan bile kıyafet almaya gidince mutluluğun sona eriyor cunku kıyafet bulmuyorsun

Selam kızlar ben bgn gün uğraşamadım. Sabah tartıldım tartıda gene 70.7 gördüm durup durup bu kiloya çıkıyorum. Bende kalktım arkadaşın yanına gittim beni bisiklet sınıfına aldı 1 saat güzel ter döktüm. Yarın yeme içmeme el Atıcak sağlıklı yağlar almamı Karatay gibi beslenmemi öğütledi. Bu durumda yediklerimde biraz değişiklik olacak ama bana bana güven dedi denemekten ne çıkar ki diyorum

Sanırım insan bazen kırılma noktası yaşıyor abla bende oldum ama bak şimdi iyiyim. Olsun sıkma canını hemen toparlanmaya çalış ablam

Yok anacım bizde haftada 3 gün hamur isi olsa hepimiz 100 er kilo oluruz 3 yasindski oglum bile tam bugday yiyor dusun artik. bende yemek atmam eskiden senin gibi yapardim 2 kasik kalmis aman yiyim azicik zaten falan nasıl oluyor bilmiyorum ama tam yetiyor kalmıyor bizde yemek kalırsa da ertesi gün mutlaka bişeyler eklerim yanına ve yenir. Atmak doğru değil fazladan yemrkte doğru degil en doğrusunu yapıyorsun başka canlılarda var etrafimizda onlarida düşünmeliyiz.

Çok sevindim yavrun için inşallah hakkınızda hayırlı olan kararlar alırsınız canım benim.

Sabah 8:30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk luthenitsa
Çay
Öğle 12:30
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1/2 tavuk göğsü ızgara 1/4 atom marul 17:00
Akşam 21:00 1/4 elma
Afiyet olsun canım miss gibi menü.

Afiyet olsun canım güzel menü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…