- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.561
Çok haklisin senin az kaldı ben napıcambende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu
Afiyet olsun canım harika.Menü
Sabah 9.00
2 yumurta
1 kade yulaf pudıng
1 dilim peynir
Öğlen
1 kase mercimek
Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase salata
Spor:1 saat bısıklet sınıfı
Sıvı 2 lt su
Çok iyi yaDilek yaa şükür namazı mı. Hadi inş görürsün. Ben bu Cuma'ya kadar tartıya çıkmıyorum ve cuma tartıda be çıkarsam çıkayım moral bozmuyorum. Bgn göbeğimin en kalın yerinden ölçtüm 90 çıktı sanırım en son 92 idi. İncelmiş galiba.
vuuhuuuu süper menü sporda eklenmiş kim tutar seni.Oy oy ne çok konusmussunuz kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamicam tek tek. genel yazayım
Menulerde artık hafta içi ciss yapmasak güzel olur. bu ara menulerde bitter fazla görüyorum kızlar dikkat edelim. Bende menumu yazayım
Sabah 10:30
Chia puding
Öğle 15
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Akşam 19
Bir yağsız tavada pişmiş kabak
2 köfte
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
mefkusum aldığım son izin bana yaramadı motivasyonum bozuldu ne güzel gidiyordum şunu anladım diyete başladıktan sonra hedefe varana kadar bırakmıycaksin yakasını yoksa sekteye uğruyor.@kkkmevsim5 tatlım anladığım kadarıyla oğlun şu anda 1 kulaktan duyuyor diğeri duymuyor
Şöyle düşün Her ameliyatın riski vardır ve siz bu ameliyatı yaptırmasaydınız şu anda hiç duymıcaktı
Tabiki zor bi karar inş.Allah dopru şekilde karar vermenizi nasip eder
@Nilyyyaaannn ayçam yeni programın hayırlı olsun bu sana iyi gelecek eminim. Bisiklet sınıfı dediğin heralde spining. Bende bikaç sefer gitmiştim önceden çok felaket bişey o
eliya elifim özürdilencek bişey yok kuzum
Sen burda en istikrarla devam edenlerdensin
Sende insansın arada olur öyle
@CurukElma hilal yine paketini başka yerlerdemi bitirdin kızz özlüyoz
Bütün 9.takım ahalisine iyi geceler
günaydın bebek.Günaydın herkese
menun harika gong yeme bir daha canım zararliymis bir yazı okudum geçen gün. Çok hızlı geliyorsun poni bu hafta güzel olucak.Kızlar belime kalçama durduk yere ağrı girdi dün akşam kötüydüm.masaj sonrasında korse takıp yattım şimdi azaldı,okula da korseyle geldm, tahminim kas ağrısı.
Dünkü menüm
08.30
2 gong
1 mandalina
14.00
1 kase sulu köfte
1 d ekmek
1 kase yoğurt
17.30
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurtlu erişte
Su 2
Spor yok
GünaydınGÜNAYDINN
Ters hareket olmadı Elifimde okulda adım atarken sağ bacak kaslarımda yanma hissettim sonra da akşama öyle oldu. gongda hazır gıda olduğu için mi zararlıymş?Çok haklisin senin az kaldı ben napıcamkoskoca tatil de izinliyken eksiyle döndüm. Babamın ameliyatında aldigim izin bana pahalıya patladı motive olamıyorum ; (
Afiyet olsun canım harika.
Çok iyi ya
vuuhuuuu süper menü sporda eklenmiş kim tutar seni.
mefkusum aldığım son izin bana yaramadı motivasyonum bozuldu ne güzel gidiyordum şunu anladım diyete başladıktan sonra hedefe varana kadar bırakmıycaksin yakasını yoksa sekteye uğruyor.
günaydın bebek.
menun harika gong yeme bir daha canım zararliymis bir yazı okudum geçen gün. Çok hızlı geliyorsun poni bu hafta güzel olucak.acaba ters bir hareket mi yaptın bir düşün bakalım kas gevşetici kremin varsa sür çok geçmiş olsun.
tekrar geçmiş olsun cnmKızlar belime kalçama durduk yere ağrı girdi dün akşam kötüydüm.masaj sonrasında korse takıp yattım şimdi azaldı,okula da korseyle geldm, tahminim kas ağrısı.
Dünkü menüm
08.30
2 gong
1 mandalina
14.00
1 kase sulu köfte
1 d ekmek
1 kase yoğurt
17.30
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurtlu erişte
Su 2
Spor yok
eşine geçmiş olsun sana kolay gelsin cnm. Işe gidebildimi eşinGünaydın canlar
bugün zombi gibiyim 3 gibi yatabildim eşimin gribal durumları oluştu erkekleri biliyorsunuzaçlıktan öldüm öldüm dirildim sabahta 7 de uyandım kahvaltı hazırladım tam yatmak üzereyken küçük prens uyandı ufff çok uykum var
aynen öyle oluyor cnmefkusum aldığım son izin bana yaramadı motivasyonum bozuldu ne güzel gidiyordum şunu anladım diyete başladıktan sonra hedefe varana kadar bırakmıycaksin yakasını yoksa sek
Sanada kolay gelsin cnmgünaydın gençler uyuyakalmışım vakit koşturma vakti öptüm sizi
Önce bi tanışsaydık şekercimMerhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm
06:30
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş
09:00
Sade Türk Kahvesi
12:00
Düğün çorbası (1,5 kepçe)
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt
15:00
2 mandalin
19:30
Tek dürümlü çiğ köfte
20:30
Sütten nescafe
Spor: 45 dakika yürüyüş
Önce bi tanışsaydık şekercim
Takım kurallarından biride bol paylaşım yapıp mesajlara geri dönmek
Şartlarını bilmiyorum eğer paylaşım yapamam düzenli katılım sağlayamam diyosan daha az aktif olan takımları tavsiye edeyim sana
kaslarda bi problem var ama ne kremin falan varsa sür geçer inşallah. Hazır gida ayrıca gong çok tuzlu ve yağlı diyete uygun olan tür değil bozulmasın diye zaten GDO lu olan mısır bide bir sürü koruyucu katkı maddesi ekliyorlar al sana zarar. Evde patlat daha iyi cano.Ters hareket olmadı Elifimde okulda adım atarken sağ bacak kaslarımda yanma hissettim sonra da akşama öyle oldu. gongda hazır gıda olduğu için mi zararlıymş?
Sağol mefkusum. Ay o okul gitmezmi hiç çocukların hakkını yiyemem der hep geçen ilkbaharda gözü mikrop kaptı şişti 1 ay hemde öyle gitti geldi okula dr rapor veriyor almıyor cinsi bizimki biraz. Toparladım suan çok hırslıyim biticek bu iş.Günaydın fıstıklar
tekrar geçmiş olsun cnm
Gong hem hazır gıda hemde mısır
Mısırların genetiği değiştşridiği için hele paketli şeylerde yememek gerekiyor
Burda mısır olmayan patlaklarda oluyor onlar bi parça daha iyidir
Diğerleri güzel
eşine geçmiş olsun sana kolay gelsin cnm. Işe gidebildimi eşin
aynen öyle oluyor cnm
Bence sen yinede toparladın bundan sonra dahada iyi olacak
Ay evet Allah yardımcıları olsun tr de saatler geri alınmadı çocuklar karanlıkta okula gidiyor bide üstüne soğuk hiç kiyamiyorum.Sanada kolay gelsin cnm
Dün düşündümde Özellikle soğuklarda sabah dışarı çıkmak zorunda olanların işi zor
Allah çalışanlara sabır versin
Eskiden bende bi ara sabahın 5 buçuğunda yollara düşüyodum
Hosgeldin ben Elif. Dürüm olmamış canım nohut ne kadar yedin.Merhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş
Sade Türk Kahvesi
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt
2 mandalin
Tek dürümlü çiğ köfte
Sütten nescafe
Aramıza hoşgeldin ben Poni.umarım kalıcı olursun. menün çok fazla karbonhidratlı ama zamanla ben gibi burada nasıl beslenmen gerektiğini öğrenirsinMerhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş
Sade Türk Kahvesi
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt
2 mandalin
Tek dürümlü çiğ köfte
Sütten nescafe
Tatlım ilk önce yapacağın şey ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edip etmediğini söylemekKusura bakmayın forumda yeni olduğum için nasıl tanışılır ne yapılır bilemedim affola :)
Paylaşım konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Çalıştığım yerde websense devreye girerse o zaman sıkıntı olabilir. Öyle bir durumda da telefondan devam ederim :)
Birazdaha iyi olmanıza sevindim cnmGünaydın kizlar dün gece ye gore bugün daha iyi uyuduk kızımla çok sukur ilaçlar fayda ediyor sanırım bugün ilaçları aglamadan icmeyide başardık çok sukur hiç antibiyotik vermek istemiyorum ama baya iyi geldi gibi bol bol c vitamini vermeye çalışıyorum
kaslarda bi problem var ama ne kremin falan varsa sür geçer inşallah. Hazır gida ayrıca gong çok tuzlu ve yağlı diyete uygun olan tür değil bozulmasın diye zaten GDO lu olan mısır bide bir sürü koruyucu katkı maddesi ekliyorlar al sana zarar. Evde patlat daha iyi cano.
Sağol mefkusum. Ay o okul gitmezmi hiç çocukların hakkını yiyemem der hep geçen ilkbaharda gözü mikrop kaptı şişti 1 ay hemde öyle gitti geldi okula dr rapor veriyor almıyor cinsi bizimki biraz. Toparladım suan çok hırslıyim biticek bu iş.
Ay evet Allah yardımcıları olsun tr de saatler geri alınmadı çocuklar karanlıkta okula gidiyor bide üstüne soğuk hiç kiyamiyorum.
Hosgeldin ben Elif. Dürüm olmamış canım nohut ne kadar yedin.
Tatlım ilk önce yapacağın şey ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edip etmediğini söylemek
Eğer kabul edersen
Adını yaşını boyunu neler yaptığını kilo geçmişi geçmişini söyliyebilirsin
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
Geçen sene burdan mezun olmuştum ama kilo alıp tekrar başladım
Burda ne kadar paylaşım yapıp takımla kaynaşırsan o kadar motivasyonun yüksek olur
Aramıza hoşgeldin ben Poni.umarım kalıcı olursun. menün çok fazla karbonhidratlı ama zamanla ben gibi burada nasıl beslenmen gerektiğini öğrenirsin
Ne güzel bi hedefinde varmış cnm bu seni daha da çok motive ederİlk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum. :)
Adım melo 23 yaşındayım 173 boyunda 95 kiloyum.
Evlilik yolunda emin adımlarla ilerlemekteyim, Allah nasip kısmet ederse :)
Hikayemi tekrardan yazıyorum o halde.. Ben bundan 3 sene önce 115 kiloydum. Daha sonra ciddi bir depresyona girdim haliyle ve kilo vermeye niyetlendim. 1,5 sene içerisinde 35 kilo verdim ve 1 sene korudum. Masa başı işe başlayınca haliyle kilo aldım ve 95 kiloyu gördüm.
Allah nasip kısmet ederse mart ayında nişanlanacağım ve o zaman kadar 15 ile 20 kilo verme niyetindeyim.
Hangimizin o düşkünlüğü yokki tatlımHoşbuldum Poni :) Karbonhidrat ve şeker düşüklüğüm var zararlarını bildiğim halde.. İnşallah bu zaman zarfı içeresinde kaliteli karbonhidrat yemeye döndüreceğim.. Şekeri de kesme yolunda emin adımlarla ilerliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?