Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu
Çok haklisin senin az kaldı ben napıcam koskoca tatil de izinliyken eksiyle döndüm. Babamın ameliyatında aldigim izin bana pahalıya patladı motive olamıyorum ; (

Menü
Sabah 9.00
2 yumurta
1 kade yulaf pudıng
1 dilim peynir

Öğlen
1 kase mercimek

Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase salata

Spor:1 saat bısıklet sınıfı
Sıvı 2 lt su
Afiyet olsun canım harika.

Çok iyi ya

vuuhuuuu süper menü sporda eklenmiş kim tutar seni.

mefkusum aldığım son izin bana yaramadı motivasyonum bozuldu ne güzel gidiyordum şunu anladım diyete başladıktan sonra hedefe varana kadar bırakmıycaksin yakasını yoksa sekteye uğruyor.

Günaydın herkese
günaydın bebek.

menun harika gong yeme bir daha canım zararliymis bir yazı okudum geçen gün. Çok hızlı geliyorsun poni bu hafta güzel olucak. acaba ters bir hareket mi yaptın bir düşün bakalım kas gevşetici kremin varsa sür çok geçmiş olsun.

@kkkkmevsim kamilecim ilk ameliyatı ne zaman oldu yaşı büyüdükçe belki disklerde azalmıştır net bir bilgi yok mu her şey gönlünüzce göre olur inşallah

Ters hareket olmadı Elifimde okulda adım atarken sağ bacak kaslarımda yanma hissettim sonra da akşama öyle oldu. gongda hazır gıda olduğu için mi zararlıymş?

Günaydın fıstıklar

tekrar geçmiş olsun cnm
Gong hem hazır gıda hemde mısır
Mısırların genetiği değiştşridiği için hele paketli şeylerde yememek gerekiyor
Burda mısır olmayan patlaklarda oluyor onlar bi parça daha iyidir
Diğerleri güzel

eşine geçmiş olsun sana kolay gelsin cnm. Işe gidebildimi eşin

efkusum aldığım son izin bana yaramadı motivasyonum bozuldu ne güzel gidiyordum şunu anladım diyete başladıktan sonra hedefe varana kadar bırakmıycaksin yakasını yoksa sek
aynen öyle oluyor cnm
Bence sen yinede toparladın bundan sonra dahada iyi olacak

günaydın gençler uyuyakalmışım vakit koşturma vakti öptüm sizi
Sanada kolay gelsin cnm

Dün düşündümde Özellikle soğuklarda sabah dışarı çıkmak zorunda olanların işi zor
Allah çalışanlara sabır versin
Eskiden bende bi ara sabahın 5 buçuğunda yollara düşüyodum

Merhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm

06:30
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş

09:00
Sade Türk Kahvesi

12:00
Düğün çorbası (1,5 kepçe)
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt

15:00
2 mandalin

19:30
Tek dürümlü çiğ köfte

20:30
Sütten nescafe

Spor: 45 dakika yürüyüş

Önce bi tanışsaydık şekercim

Takım kurallarından biride bol paylaşım yapıp mesajlara geri dönmek

Şartlarını bilmiyorum eğer paylaşım yapamam düzenli katılım sağlayamam diyosan daha az aktif olan takımları tavsiye edeyim sana

Kusura bakmayın forumda yeni olduğum için nasıl tanışılır ne yapılır bilemedim affola :)
Paylaşım konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Çalıştığım yerde websense devreye girerse o zaman sıkıntı olabilir. Öyle bir durumda da telefondan devam ederim :)

Ters hareket olmadı Elifimde okulda adım atarken sağ bacak kaslarımda yanma hissettim sonra da akşama öyle oldu. gongda hazır gıda olduğu için mi zararlıymş?
kaslarda bi problem var ama ne kremin falan varsa sür geçer inşallah. Hazır gida ayrıca gong çok tuzlu ve yağlı diyete uygun olan tür değil bozulmasın diye zaten GDO lu olan mısır bide bir sürü koruyucu katkı maddesi ekliyorlar al sana zarar. Evde patlat daha iyi cano.

Sağol mefkusum. Ay o okul gitmezmi hiç çocukların hakkını yiyemem der hep geçen ilkbaharda gözü mikrop kaptı şişti 1 ay hemde öyle gitti geldi okula dr rapor veriyor almıyor cinsi bizimki biraz. Toparladım suan çok hırslıyim biticek bu iş.

Ay evet Allah yardımcıları olsun tr de saatler geri alınmadı çocuklar karanlıkta okula gidiyor bide üstüne soğuk hiç kiyamiyorum.

Hosgeldin ben Elif. Dürüm olmamış canım nohut ne kadar yedin.

Aramıza hoşgeldin ben Poni.umarım kalıcı olursun. menün çok fazla karbonhidratlı ama zamanla ben gibi burada nasıl beslenmen gerektiğini öğrenirsin

Tatlım ilk önce yapacağın şey ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edip etmediğini söylemek
Eğer kabul edersen
Adını yaşını boyunu neler yaptığını kilo geçmişi geçmişini söyliyebilirsin

Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
Geçen sene burdan mezun olmuştum ama kilo alıp tekrar başladım

Burda ne kadar paylaşım yapıp takımla kaynaşırsan o kadar motivasyonun yüksek olur

Birazdaha iyi olmanıza sevindim cnm
Tabi hastalığın derecesini bilemiyorum ama sadece kızarıklıksa antibiyotik vermesi ilginç olmuş

Merhabalar Elif hanım :)

100 gram konuluyor çiğ köfteye o da 120 kalori yapar, bir adet lavaş 100 kalori deseniz totalde maksimum 250 kalori almış oluyorum. Yemek yapma fırsatım olmadı :)

8 yemek kaşığı yedim nohuttan.

İlk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum. :)
Adım melo 23 yaşındayım 173 boyunda 95 kiloyum.

Evlilik yolunda emin adımlarla ilerlemekteyim, Allah nasip kısmet ederse :)

Hikayemi tekrardan yazıyorum o halde.. Ben bundan 3 sene önce 115 kiloydum. Daha sonra ciddi bir depresyona girdim haliyle ve kilo vermeye niyetlendim. 1,5 sene içerisinde 35 kilo verdim ve 1 sene korudum. Masa başı işe başlayınca haliyle kilo aldım ve 95 kiloyu gördüm.
Allah nasip kısmet ederse mart ayında nişanlanacağım ve o zaman kadar 15 ile 20 kilo verme niyetindeyim.

Aramıza hoşgeldin ben Poni.umarım kalıcı olursun. menün çok fazla karbonhidratlı ama zamanla ben gibi burada nasıl beslenmen gerektiğini öğrenirsin

Hoşbuldum Poni :) Karbonhidrat ve şeker düşüklüğüm var zararlarını bildiğim halde.. İnşallah bu zaman zarfı içeresinde kaliteli karbonhidrat yemeye döndüreceğim.. Şekeri de kesme yolunda emin adımlarla ilerliyorum :)

Ne güzel bi hedefinde varmış cnm bu seni daha da çok motive eder
Önceden verebildiğine göre deneyimlisin yine aynı azimle devam edersen tekrar verirsin
Hem yaşın genç meton hızlı bu fırsatı da değerlendir
Bende bi zamanlar 123 rakamını görmüştüm
Önceki sene takıma 113 la başlayıp 68 e indim ama akılsız kafa koruyamadım yine 90 lara yaklaşınca geri başladım
Inş.bu sefer korumayıda öğrenirim

Bi diyetisyene falan gittinmi öncesinde yada gidiyomusun

Hangimizin o düşkünlüğü yokki tatlım
Zaten olmasa bu kilolara çıkmazdık

Bide kilonu boyunu hedefini profilinin altına yazarsan iyi olur hepimizde yazıyor unutmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…