Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi bakalım degisiklik meto ya iyi gelir diye düşünüyorum.

bencede dene bu beslenme düzeni iyi gelecek sana belkide

Kesinlikle canm ama korumada azda olsa bilimlerin tadına bakıyorsun ama verme aşaması be biliyim daha zor
bende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu

tekrar geçmiş olsun abla

valla benim de dolap bana olmayanlarla dolu ama onlara daha çok var. şuan şişmanlıktan çıktığım için biraz gözüm döndü sanırım
Ben almadım kilo verme döneminde hiç zaten 38 -44 arası birsürü şeyim vardı şimdi sadece 2-3 pantolonum güzel yakışıyor gerisini kemer ile takıyorum onlarda gitsin ver elini alışveriş. Zaten zayıflara kıyafetler daha ucuz

canım benim zor bi süreç ama sonu güzel olacak inşallah kötü düşünme geçen sefer oldu diye bu seferde olucak değil ya bol bol dua et bizde ederiz kuzumuza dua Allahın izniyle anlatırsınız bu sancılı dönemide

Hayır şakın şakın sakın bi kere gidince moral gerisinden hayır gelmiyor. Ayrıca pazartesi ne artı olanlar gördüm Cuma'ya -1.5 ile kapattılar
benden bahsediyorsun zannedersem :) ev Taşıma işlerinde 1,5 kilo artı çıkmış sonraki cumaya 3.4 vermiş olarak

kesinlikle outletler hep zayıflar için sanki seç beğen al

Ben asılıyorum canm yarın çok zorlu idmana gidicem ve hazırım buna gitsin kilolar. Artık gözüm cıslarıda görmüyor bacaklarımın ağrısından

desteğinize çok ihtiyacım var bu hafta ben evlendiğimden beri 65 hiç görmedim 66,5 en fazla gördüğüm çok istiyorum bu hafta 65ucundan dahi görsem, şükür namazı kalıcam gördüğüm vakit
Dilek yaa şükür namazı mı. Hadi inş görürsün. Ben bu Cuma'ya kadar tartıya çıkmıyorum ve cuma tartıda be çıkarsam çıkayım moral bozmuyorum. Bgn göbeğimin en kalın yerinden ölçtüm 90 çıktı sanırım en son 92 idi. İncelmiş galiba.

Canm psikolojik mi acaba ? Kendini diyette şartlarında sanki çok yiyormuş gibi mi hisediyorsunda yiyemiyoruz

Oy oy ne çok konusmussunuz kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamicam tek tek. genel yazayım
Menulerde artık hafta içi ciss yapmasak güzel olur. bu ara menulerde bitter fazla görüyorum kızlar dikkat edelim. Bende menumu yazayım

Sabah 10:30
Chia puding
Öğle 15
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Akşam 19
Bir yağsız tavada pişmiş kabak
2 köfte
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie

@kkkmevsim5 tatlım anladığım kadarıyla oğlun şu anda 1 kulaktan duyuyor diğeri duymuyor
Şöyle düşün Her ameliyatın riski vardır ve siz bu ameliyatı yaptırmasaydınız şu anda hiç duymıcaktı
Tabiki zor bi karar inş.Allah dopru şekilde karar vermenizi nasip eder

N Nilyyyaaannn ayçam yeni programın hayırlı olsun bu sana iyi gelecek eminim. Bisiklet sınıfı dediğin heralde spining. Bende bikaç sefer gitmiştim önceden çok felaket bişey o

eliya elifim özürdilencek bişey yok kuzum
Sen burda en istikrarla devam edenlerdensin
Sende insansın arada olur öyle

CurukElma hilal yine paketini başka yerlerdemi bitirdin kızz özlüyoz

Bütün 9.takım ahalisine iyi geceler

Kızlar belime kalçama durduk yere ağrı girdi dün akşam kötüydüm.masaj sonrasında korse takıp yattım şimdi azaldı,okula da korseyle geldm, tahminim kas ağrısı.

Dünkü menüm
08.30
2 gong
1 mandalina

14.00
1 kase sulu köfte
1 d ekmek
1 kase yoğurt

17.30
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurtlu erişte

Su 2
Spor yok

Rabbim kolaylıklar versin canım zor bi karar gerçekten

Menülerm aynı vanım kaçamak yapsam söylüyorum zaten.spor yapmıyorum 1 haftadır sanırım ondan. spor yapmayınca veremiyorum çünkü. her türlü yarışa varım :)

bende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu
Aynen ya benmde 15 aydır yatıyorum kalkıyorum kilo eşimde alıştı artık ye diye ısrat bile etmiyo hoşuna gidiyo artık, beni hiç zayıf görmedi.

Bende alışveriş hayaliyle pek bişey almıyorum. 10 yıl 46 beden gezdim hatta doğumdan sonra 52 bedenlere çıktım.şimdi 42-44 giyiyorum 38 beden kıyafet giymeyi çok istiyorum.en kısa zamanda giyeriz inşallah canm

Günaydın canlar
bugün zombi gibiyim 3 gibi yatabildim eşimin gribal durumları oluştu erkekleri biliyorsunuz açlıktan öldüm öldüm dirildim sabahta 7 de uyandım kahvaltı hazırladım tam yatmak üzereyken küçük prens uyandı ufff çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…