- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.541
Hadi bakalım degisiklik meto ya iyi gelir diye düşünüyorum.Selam kızlar ben bgn gün uğraşamadım. Sabah tartıldım tartıda gene 70.7 gördüm durup durup bu kiloya çıkıyorum. Bende kalktım arkadaşın yanına gittim beni bisiklet sınıfına aldı 1 saat güzel ter döktüm. Yarın yeme içmeme el Atıcak sağlıklı yağlar almamı Karatay gibi beslenmemi öğütledi. Bu durumda yediklerimde biraz değişiklik olacak ama bana bana güven dedi denemekten ne çıkar ki diyorum
bencede dene bu beslenme düzeni iyi gelecek sana belkideSelam kızlar ben bgn gün uğraşamadım. Sabah tartıldım tartıda gene 70.7 gördüm durup durup bu kiloya çıkıyorum. Bende kalktım arkadaşın yanına gittim beni bisiklet sınıfına aldı 1 saat güzel ter döktüm. Yarın yeme içmeme el Atıcak sağlıklı yağlar almamı Karatay gibi beslenmemi öğütledi. Bu durumda yediklerimde biraz değişiklik olacak ama bana bana güven dedi denemekten ne çıkar ki diyorum
bende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo olduKesinlikle canm ama korumada azda olsa bilimlerin tadına bakıyorsun ama verme aşaması be biliyim daha zor
Ben almadım kilo verme döneminde hiç zaten 38 -44 arası birsürü şeyim vardı şimdi sadece 2-3 pantolonum güzel yakışıyor gerisini kemer ile takıyorum onlarda gitsin ver elini alışveriş. Zaten zayıflara kıyafetler daha ucuztekrar geçmiş olsun abla
valla benim de dolap bana olmayanlarla dolu ama onlara daha çok var. şuan şişmanlıktan çıktığım için biraz gözüm döndü sanırım
Hayır şakın şakın sakın bi kere gidince moral gerisinden hayır gelmiyor. Ayrıca pazartesi ne artı olanlar gördüm Cuma'ya -1.5 ile kapattılarCuma: 86,9
Pazartesi: 86,8
Fark: -100 gram
Morallerim alt üst olmak üzere
canım benim zor bi süreç ama sonu güzel olacak inşallah kötü düşünme geçen sefer oldu diye bu seferde olucak değil ya bol bol dua et bizde ederiz kuzumuza dua Allahın izniyle anlatırsınız bu sancılı dönemideAbla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
benden bahsediyorsun zannedersem :) ev Taşıma işlerinde 1,5 kilo artı çıkmış sonraki cumaya 3.4 vermiş olarakHayır şakın şakın sakın bi kere gidince moral gerisinden hayır gelmiyor. Ayrıca pazartesi ne artı olanlar gördüm Cuma'ya -1.5 ile kapattılar
kesinlikle outletler hep zayıflar için sanki seç beğen alBen almadım kilo verme döneminde hiç zaten 38 -44 arası birsürü şeyim vardı şimdi sadece 2-3 pantolonum güzel yakışıyor gerisini kemer ile takıyorum onlarda gitsin ver elini alışveriş. Zaten zayıflara kıyafetler daha ucuz
Ben asılıyorum canm yarın çok zorlu idmana gidicem ve hazırım buna gitsin kilolar. Artık gözüm cıslarıda görmüyor bacaklarımın ağrısındanannemler bir süre bende kalacaklar yarın gelecekler bukadar hedefe yaklaşmışken konsantrem bozulurmu diye düşünmüyorum değilim, ama takımım bi destek atarlarsa herkesde o motivasyonu hırsı görürsem anneme rağmen yemem, benim için bu hafta bırakmayın asılın lütfen
Dilek yaa şükür namazı mı. Hadi inş görürsün. Ben bu Cuma'ya kadar tartıya çıkmıyorum ve cuma tartıda be çıkarsam çıkayım moral bozmuyorum. Bgn göbeğimin en kalın yerinden ölçtüm 90 çıktı sanırım en son 92 idi. İncelmiş galiba.desteğinize çok ihtiyacım var bu haftaben evlendiğimden beri 65 hiç görmedim 66,5 en fazla gördüğüm çok istiyorum bu hafta 65ucundan dahi görsem, şükür namazı kalıcam gördüğüm vakit
Canm psikolojik mi acaba ? Kendini diyette şartlarında sanki çok yiyormuş gibi mi hisediyorsunda yiyemiyoruzfarkındayım abla da ne yapsam yiyemiyorum el sureyimde buda iyi degilki kilo veremiyorm.şuan varya midem sanki taşla dolu şimdi kullandığım malzemeleri hesapladimdda 1100 kalori çıktı 12 top falan yaptım yani bugün yaklaşık 800 kalori falan olmus oluyor bugün
Aynen öyle canm. Ama ben fit olmak istiyorum zayıftan ziyade olabilirim inşbende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu
Rabbim kolaylıklar versin canım zor bi karar gerçektenAbla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
Menülerm aynı vanım kaçamak yapsam söylüyorum zaten.spor yapmıyorum 1 haftadır sanırım ondan. spor yapmayınca veremiyorum çünkü. her türlü yarışa varım :)Neden böyle oluyor ponicim. İki ileri bir geri oluyor. Çok fazla yağ falan mı kullanıyorsun yemeklerde acaba. Hadi bakalım kilolarımız eşitlendi sayılır yılbaşına kadar yarışıyoruz. Belki seni daha çok motive eder.
Aynen ya benmde 15 aydır yatıyorum kalkıyorum kilo eşimde alıştı artık ye diye ısrat bile etmiyo hoşuna gidiyo artık, beni hiç zayıf görmedi.bende biran önce korumaya geçmek şu diyet kafasından çıkmak istiyorum artık bu ne ya tek derdimiz tartı kilo oldu
Bende alışveriş hayaliyle pek bişey almıyorum. 10 yıl 46 beden gezdim hatta doğumdan sonra 52 bedenlere çıktım.şimdi 42-44 giyiyorum 38 beden kıyafet giymeyi çok istiyorum.en kısa zamanda giyeriz inşallah canmBen almadım kilo verme döneminde hiç zaten 38 -44 arası birsürü şeyim vardı şimdi sadece 2-3 pantolonum güzel yakışıyor gerisini kemer ile takıyorum onlarda gitsin ver elini alışveriş. Zaten zayıflara kıyafetler daha ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?