- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.581
Bugün öyle yapicam bakalım canımzorlasa olsa şifa niyetine doğru besinleri yemen lazım
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah konu evlat olunca insan napcni sasiriyorAbla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
Afiyet olsun rakibem güzel olmuşSabah 8:30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk luthenitsa
Çay
Öğle 12:30
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1/2 tavuk göğsü ızgara 1/4 atom marul 17:00
Akşam 21:00 1/4 elma
Fena değil canimMenum
Sabah 7:00
2dilim ekmek 1tk tereyağı
1 yk tulum peyniri domates salatalık
Öğle 12:00
1/3 ,yufka arasi domates salatalık
Aksam 18:00
1tabak ıspanak yemegi Bulgurlu
Söğüş salata yogurt
Su az oldu
Spor ayakta saatlerce cocuk uyutmwya çalışma
Yemek yemeden hemn önce mi icmeliyim canımSana naçizane bir önerim olabilir mi? Balık yağı kapsülü dha ve epa içeriyor. Bu maddeler yağda çözünen bileşikler. Bu nedenle balık yağını yemeklerle birlikte alırsan byoyararlanımı artacaktır. Gene de kendin bilirsin tabi.
hadi bakalım cnm metoyu sasirtmak iyi gelir belkiSelam kızlar ben bgn gün uğraşamadım. Sabah tartıldım tartıda gene 70.7 gördüm durup durup bu kiloya çıkıyorum. Bende kalktım arkadaşın yanına gittim beni bisiklet sınıfına aldı 1 saat güzel ter döktüm. Yarın yeme içmeme el Atıcak sağlıklı yağlar almamı Karatay gibi beslenmemi öğütledi. Bu durumda yediklerimde biraz değişiklik olacak ama bana bana güven dedi denemekten ne çıkar ki diyorum
İnşallah canım ya yeme duzenimi düzeltmem lazim yanlızHayır şakın şakın sakın bi kere gidince moral gerisinden hayır gelmiyor. Ayrıca pazartesi ne artı olanlar gördüm Cuma'ya -1.5 ile kapattılar
Güzel olmuş canım afiyet olsunMenü
Sabah 9.00
2 yumurta
1 kade yulaf pudıng
1 dilim peynir
Öğlen
1 kase mercimek
Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase salata
Spor:1 saat bısıklet sınıfı
Sıvı 2 lt su
Afiyet olsun canmOy oy ne çok konusmussunuz kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamicam tek tek. genel yazayım
Menulerde artık hafta içi ciss yapmasak güzel olur. bu ara menulerde bitter fazla görüyorum kızlar dikkat edelim. Bende menumu yazayım
Sabah 10:30
Chia puding
Öğle 15
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Akşam 19
Bir yağsız tavada pişmiş kabak
2 köfte
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
Günaydın tatlımGünaydın herkese
Geçmiş olsun cNm erişte olmamış gerçi erken kapatmissinKızlar belime kalçama durduk yere ağrı girdi dün akşam kötüydüm.masaj sonrasında korse takıp yattım şimdi azaldı,okula da korseyle geldm, tahminim kas ağrısı.
Dünkü menüm
08.30
2 gong
1 mandalina
14.00
1 kase sulu köfte
1 d ekmek
1 kase yoğurt
17.30
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurtlu erişte
Su 2
Spor yok
Canım çok geçmiş olsun bizde de var grip bende iki gündür baş uclarimiza soğan koydum sogan gribal enfeksiyon ları içine absorve ediyormusGünaydın canlar
bugün zombi gibiyim 3 gibi yatabildim eşimin gribal durumları oluştu erkekleri biliyorsunuzaçlıktan öldüm öldüm dirildim sabahta 7 de uyandım kahvaltı hazırladım tam yatmak üzereyken küçük prens uyandı ufff çok uykum var
Günaydın kuzusugünaydın gençler uyuyakalmışım vakit koşturma vakti öptüm sizi
hoşgeldin cnm akşam olmamisMerhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm
06:30
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş
09:00
Sade Türk Kahvesi
12:00
Düğün çorbası (1,5 kepçe)
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt