Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zorlasa olsa şifa niyetine doğru besinleri yemen lazım
Bugün öyle yapicam bakalım canım
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah konu evlat olunca insan napcni sasiriyor
Sabah 8:30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk luthenitsa
Çay
Öğle 12:30
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1/2 tavuk göğsü ızgara 1/4 atom marul 17:00
Akşam 21:00 1/4 elma
Afiyet olsun rakibem güzel olmuş
Fena değil canim
Yemek yemeden hemn önce mi icmeliyim canım
hadi bakalım cnm metoyu sasirtmak iyi gelir belki

Hayır şakın şakın sakın bi kere gidince moral gerisinden hayır gelmiyor. Ayrıca pazartesi ne artı olanlar gördüm Cuma'ya -1.5 ile kapattılar
İnşallah canım ya yeme duzenimi düzeltmem lazim yanlız
Menü
Sabah 9.00
2 yumurta
1 kade yulaf pudıng
1 dilim peynir

Öğlen
1 kase mercimek

Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase salata

Spor:1 saat bısıklet sınıfı
Sıvı 2 lt su
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canm
Günaydın herkese
Günaydın tatlım
Geçmiş olsun cNm erişte olmamış gerçi erken kapatmissin
Canım çok geçmiş olsun bizde de var grip bende iki gündür baş uclarimiza soğan koydum sogan gribal enfeksiyon ları içine absorve ediyormus
günaydın gençler uyuyakalmışım vakit koşturma vakti öptüm sizi
Günaydın kuzusu
hoşgeldin cnm akşam olmamis

geldim ablam turkcell sağolsun haftalık 4gb hediye verdi
Günaydın herkese
günaydın ponim
Geçmiş olsun canım
günaydın elifimm. ufaklık öğlen uykusu uyuyorsa sende o arada uyusan biraz
Gunaydin canım
Sağol elifim
günaydın gençler uyuyakalmışım vakit koşturma vakti öptüm sizi
Gunaydin dilekcim
Canım hoşgeldin arkadaslarda söylemiş çok karbonlu menü olmuş. düğün çorbası yanlış hatırlamıyorsam bakliyatliydi. yanında nohut ve ekmek full karbon olmuş. akşamda çiğköfte var. cigkofteyi sadece cuma cissi olarak tuketiyoruz. kalori hesabı olarak degil canim.
gunaydin mervem
Bebisin hasta olmasına üzüldüm canım
Ben hilal canım 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. 6 aydır burdayim 17 kilo verdim. sende hedefine ulasirsin ins canim
Sağol canım

Tatlı krizini kırdım mı hızlı kilo veriyorum :)
Güncelledim hedefimi de hadi bakalım bismillah :)

Merhaba Hilal :) umarım hedefime ulaşırım sizler gibi :)

Birazdaha iyi olmanıza sevindim cnm
Tabi hastalığın derecesini bilemiyorum ama sadece kızarıklıksa antibiyotik vermesi ilginç olmuş
Bende hiç kullanmak istemiyorum ablada kulak ve boğaz da kızarıklık var değince gripte var oksurukte başlayınca mecbur içim rahat etmeye etmeye kullandım bide babamizda hasta muhtemelen ondan bulaştı kendi doktorumuz yoktu o şimdiye kadar hiç antibiyotik vermedi
Tekrar hoşgeldin melo ben Merve 26 yaşındayım 20 aylık bir kızım var 103 kiloyla 3 sene önce başladım 75 ile evlendim sonra çocuktu dogumdu derken 94 u gorerek tekrar geri geldim
sağol canım ya valla içim gidiyor o hasta olunca

ins bugün daha iyi bir menü olcak

___12.ARALIK.PAZARTESİ ___

6.30 __
Yarım çb.ceviz
1 yumurta
6 y.zeytin

13.00 __
1 tb pırasa (pirinç yerine az kineo koydum)
Yoğurt
2 wasa

17.30 __
1 tb balkabağı çorbası
Yoğurt

Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun guzel menü

evet bu senede o kadar turşu yaptım ki ne olcak ya annem isteyince canım çekti saat 12 gibiydi

bende hamurişi yememek için yapmıyorum sen iyi otutturmussun

hakkınızdan hayırlısı neyse ins o olur

Menü
Sabah 9.00
2 yumurta
1 kade yulaf pudıng
1 dilim peynir

Öğlen
1 kase mercimek

Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 kase salata

Spor:1 saat bısıklet sınıfı
Sıvı 2 lt su
Çok güzel menu

sevindim daha iyi olmaniza. Canım dr birsey görmeseydi vermezdi antibiyotik diye düşünüyorum. Sen x vitamini takviye etmeye devam et kuzuma.

tatlım burda kalori hesabı yapmıyoruz 9.takım olarak sağlıklı besleniyoruz belki arada duraklama vs olunca detoks yapıyoruz çiğ köfte yle aldığın 250 kaloriyi daha besleyici yiyeceklerle alabilirsin ama yapıcak vaktin olmamış birsey diyemem bunun için. 9. Takımda çiğ köfte yi sadece cuma kacamaginda yiyebilirsin oda en gec öğle vakti yoksa hepimiz o çiğ köfte yi başına başına vururuz bilgine

tecrübe de var zayıflama konusunda istediğin kiloya indigini ve nisanlandigini görmek dileklerimle tekrar Hoşgrldin diyorum melo cum.

duydum bunu da hiç denemedim bütün soğan mi koyuyorsun?

Yavaş yavaş öğreneceğim Elif Hanımcım :) İlk iki hafta mantaliteyi çözdüm mü devamı gelir :) Başta sağlığım için kilo vermek hedef hemde Erkek arkadaşım şimdilik sorun etmiyor ama nema lazım ileri de bir gün laf olur söz olur..
Ve ekliyorum ŞİŞMANLIK KADERİMİZ DEĞİL

Günaydınnn
Bende sabah işden gelince uykusuzdum üşüyodum
Bi neskafe içip geri yattım uyumuşum biraz
Kalkınca hemen saldırmayım diye şimdi kahve içiyom önden

Saldıraylık bende de söz konu 2 büyük bardak su içip şişiyorum kendimi yoksa yandı ortalık

sorma canım bu sene bende bir dünya kurdum balkon turşucu gibi eşinden baska yuyende yok bende çok seviyorum ama odem yapıyor diye yiyemiyorum

Yani canm bende öyle diyerekten veriyorum şimdilik bakalım artı bol bol portakal mandalina yediriyorm.
Sogan normalde bütün koyuluyormus canım ama bendeniz ortadan ikiye böldü birimi eşimin yanına birinde kızımla benim başucuna koydum ev biraz soğan koktu ama yapacak bisey yok bugünde bütün olarak koydum bi yerde okumuştum biri denemiş ve o yıl ne kendisi nede evladı grip olmamış bilim insanlarida incelediğinde de soğanı gerçekten soganin icinde grip virüslerine rastlanmis
Günaydınnn
günaydın abla su günduz uyumaya birde ben alisabilsem

Merhaba Hilal :) umarım hedefime ulaşırım sizler gibi :)
ins canim
valla mervem dahaçok küçük kızın antibiyotik ağır olur ilaç kullanmaya karşıyım ben. ama doktorun bi bildiği vardır herhalde
Günaydınnn
Hosgeldin ablam maşallah iyi uyumussun bugün

Durun kızzz ilk günden korkutmayın kızı 

Çok güzel bi söz ama 100 ün üstünü görmüş insanlarda başarabileceğine inanması Çok zor oluyor sürekli al verler yaşadıkları için...
Ben bu inancımı 2 sene önce buraya başladığımda sağlıyabilmiştim

Saldıraylık bende de söz konu 2 büyük bardak su içip şişiyorum kendimi yoksa yandı ortalık
Ahhh güzelim bu saldırmalık konusunda prof sayılırım. 10 dk içinde ne var ne yok süpürürüm

orma canım bu sene bende bir dünya kurdum balkon turşucu gibi eşinden baska yuyende yok bende çok seviyorum ama odem yapıyor diye yiyemiyorum
Cumaları abartmadan yiyebilirsiniz
Bende bu yüzden 2 senedir kurmuyorum

Benim bildiğimde ortadan 2 ye kesiliyor
günaydın abla su günduz uyumaya birde ben alisabilsem
aslında iyi bişey değilde cnm uykusuz oluncada tüm gün sersem gibi oluyom

CurukElma kız hilal 2 gündür seni etiketlicemde hep eski nickin aklıma geliyor hatta dün başta onu yazıyodum
Heralde erdem bizi anıyor

Burdan türkcele sevgiler saygılar efenim

Dünde leslie yapılmış eferimm

Evet ablacım aynen öyle bgn heryerin ağrıyor. Ama çok iyi geldi yoksa toplanamıcaktım ihtiyacım olan şey buymuş çok sert bir spor programı

Spor mu yaptın ? Benimde belimde ağrı var ama hiç o bölgemi çalıştırmasıyım için oldu. Yakında geçer alışınca seninkinin bi sevebi var mı yoksa durduk yere mi?

Giyersin canm hiç merak etme böyle devam et yeterki sen. Benim dolabımda 40 beden kışlık bi pantolon vardı bi sığamamıştır içine dedim ki buna herhalde çöp gibiler sığıyor hatta zayıf bi arkadaşıma giydirdim giy bakim sen sığınacak mı dıye tabi kızın ayağından düştü. Şimdi çok güzel oluyor sığıyorum. 38-40 oldum güzel bir duygu inş en yakın zamanda yaşarsın canm bunu.

Selam Melo hoş geldin aramıza. Ben ayca 29 yaşındayım 69 - 70 arası gidip gelen kiloya sahibim. 94 lerden geldim buralara. Fazla kılom kalmadı ama fit olma yolunda ilerlemek istiyorum. İnş senide Mart'ta fit bir nişanlı yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…