- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.641
Afiyet olsun Can'ım menü çok iyi spor daha da iyi pilatese Ne zaman başladın sen :)11 de, 1yumurtali peynirli omlet bol yeşillikli, 1dilim ekmek, 4zeytin
4 de bi su bardağı Chia puding
6 :30 kereviz salatası bir tabak
4 bardak bitki çayı 2,5lt su, 1saat yürüş 45dk plates
Afiyet olsun canım güzel menü. Su az ama iç daha. Bu arada Turna yemişi nedir?bugün daha iyi oldu sanırım menum
KİLO:86,5 kg
sabah kalkınca
1 kapsül çörek otu yağı
1 kapsül omega-3
(12:00)
2 çiğ badem
½ minik domates
1 salatalık
½ havuç
⅔ omlet(3 yumurta ,3 yk lor peynir)
2 ısırık peynir
1 bardak ayran
(15:50)
½havuc
5 çiğ badem
3-4 tane turna yemişi
(17:45)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
marina edilmiş tavuk gogusu(tahmini 200 gram kadar)
Su:1030 ml
sıvı:1 kupa Yeşilcay,1 kupa adacayi
spor:henüz yok
Afiyet olsun canım menun güzel lakin muz yerine mesela yeşil elma yesen muzun şeker miktarı fazla. Piyazda sorun yok aslında ama cuma tartı günü ve bugün salı cumaya şişlik yapabilir buda kiloya yansiyabilir. Bakliyati cuma ve p.tesi arasında tuketebilirsin.Sabah 09.00
1 adet ceviz
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
bol limonlu maydonoz
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle 12.00
1 ufak muz
1 bardak Yeşilçay
Akşam 17.30
6 yk piyaZ
4 yk yoğurt
Su: 1.75 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
15 dk pilates
Afiyet olsun canım çok güzel menun.Kizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 bir has yum,7 yesil zeytin,1 kk peynir,4 ceviz,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir kase yogurt,yarim kase mercimek corbasi.
Ara ogun:15.00 bir kucuk elma.
Aksam:18.00 uc kucuk parca firinda somon baligi ve salata.
2 litre su spor yok.
Afiyet olsun canım menun çok güzel.Menüm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
Roka,maydanoz,marul
3 yk lor
2 ince dlm tb ekmek
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:15
6 yk ıspanak kavurma, yarım kase yoğurt
Çorbadan 2 kaşık aldım içemedim
Ara 16:00
Şekersiz sütlü kahve
Akşam 18:15
160 gr tonbalıklı salata
2 kaşık yoğurt
1 ince dlm tb ekmek
2 lit su
mefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olurBaşlamışın ya cnm devamı gelir yavaş yavaş milleri artırırsın
Anacım zaten burayı problem yapmayan adam yokki. Bizde baştan çok kavga ettik ama şimdi alıştı benimki
Çok uykum olsada hemen uyuyamam cnm ben
Hilalim yazarken şu öğünlerin arasında boşluk bıraksana
2 öğün yapmışın bugün akşamda erken inş.acıkmazsın ama menü güzel
sabahın miktarları baya az geldi bana doyduysan iyi
Menü güzelde akşam hem erken hemde tek sebze acıkırsın heralde cnm
Sabah işteydimya cnm unutup su içmiştim
Yarın tartılayım ama kesin artıyım
Midemden belli
2 gün fazla yedim bu haftayı çöpe attım önümüzdeki 2 hafta çok dikkat etmeliyizki yılbaşına güzel eksilerle girelim
Senin yerinede uyuyum kızzz
Akşam erken yat bari kuzum tabi adamla çocuk izin verşrse
ben kaçırmışım demekki
Mervem çörekotu tabletin bitince bence bidaha alma yağını kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum
Omega 3 ün yemeklerle birlikte alınması gerektiğini bende geçen gün okumuştum
Senin Sabah hep çok geç oluyor cnm
Onun dışında menü güzel
Ekmek olmadığı için sabahki badem daha fazla olabilir
Afiyet olsun canım on numara hem menü hem spor11 de, 1yumurtali peynirli omlet bol yeşillikli, 1dilim ekmek, 4zeytin
4 de bi su bardağı Chia puding
6 :30 kereviz salatası bir tabak
4 bardak bitki çayı 2,5lt su, 1saat yürüş 45dk plates
bendw deniyim ama sağlam olsun koku çıkmaz kız evden sürekli havalandırmam da hava soğukkuzusu zeytinyağini yemeklere koyucagin zaman yemeği pişirip ılık olduğunda koymak faydalımış
İnşallah canım
Afiyet olsun tatlım
Erken kapatmissin günü canim
Sorma aynı dert bende de birde güzel olmuş ki yiyemedigimle kaliyorum . Dene canim ben hep odada bulundurmayı dusunuyorm
Afiyet olsun cNm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun tatlım
bi daha almicam zaten canm eczane bağırsaklar için vermişti basiretim bağlandı aktar dan almak hiç aklıma gelmedi
Abla sabah geç uyanıyorum sonra kızla uğraş bi yandan onun kahvaltisibi hazırlıyorum bir yandan kendiminkini onu yedir icir derken 12 olmuş oluyor
Afiyet olsun bende bi türlü yapamadım şu pudingi napsam ki yarın alayım bari incir ve kuru üzümüMenüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
Brokoli salatası (brokoli, 1 yk nar, 2 yk nohut, yarım havuc)
1 kase yoğurt
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor: 55 dk kardiyo 45 dk ağırlık
Pudingle bagımlılıgım oluştu.hıcam çok canın cekiyorsa ye ama yavaş yavaş sadece kahvaltıya indir dedi :) yarından itibaren sadece kahvaltıya indirgicem
Ben yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
evet bu ara sporum azaldı farkındayım. azcık hareketlenmem lazım.Sporamı ağırlık versen acaba
ülkerin % 80 bitterini dene. kahveyle çok güzel gidiyorbende bitter aşığıyım en acısını severim hemde
canım Allah kolaylık versin. inşallah doğru olan kararı verirsiniz.Abla bugun yenilendi ama bi türlü fırsat bulamadim eskisehire gittik cihaz ayari için oglani uykusuz goturmemiz gerekiyordu goturduk bin bir türlü iskence ile ağlya aglaya zirla ayakta tuttuk tam uyudu baslafilar kulakla oynarken cihsz falan sokarken uyandi yani istedigimiz gibi olmadi ama uyanik halde yapmaya calistilar nasıl olduguna dair test yapılacak ti gec kalınca kaldi perşembe gitcez cok yorulduk çocukla birlikte pert olduk bida neyse yorgunluk gelir gecer ama zihnim cok dolu bizim normalde tek kulagin ameliyatini oduyordu devlet onbeş gün önce yeni yasa çıkmış artik ikisinide oduyomus çocuğunuzun durumu cok iyi digerinide yapardak harika olacak diyolar onlara kalsa bikaç hafta icinde ameliyata almak istiyolar ama esimde bende çok korkuyoruz diğer ameliyatı hatirlarsan yüz felci falan yasadik baya sıkıntı oldu yeni bi ameliyata hazırmiyim bilmiyorum kafam cok karışık biyaraf çok güzel geliyi ikisininde duyuyo oldugunu bilmek harika ama ya yone auni sey olursa ya kalıcı olursa of ofcok kötüyüm abla iyi olmam gerekiyo cok iyi haber bu ameliyat cok pahali devletin odemesi cok iyi ama diger taraf olecem sıkıntı dan napcami şaşırdım
afiyet olsun canım.Oy oy ne çok konusmussunuz kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamicam tek tek. genel yazayım
Menulerde artık hafta içi ciss yapmasak güzel olur. bu ara menulerde bitter fazla görüyorum kızlar dikkat edelim. Bende menumu yazayım
Sabah 10:30
Chia puding
Öğle 15
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Akşam 19
Bir yağsız tavada pişmiş kabak
2 köfte
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
gong neydi diye düşündüm bir an. sonra gördüm mısır patlağıymış.bence yeme.Kızlar belime kalçama durduk yere ağrı girdi dün akşam kötüydüm.masaj sonrasında korse takıp yattım şimdi azaldı,okula da korseyle geldm, tahminim kas ağrısı.
Dünkü menüm
08.30
2 gong
1 mandalina
14.00
1 kase sulu köfte
1 d ekmek
1 kase yoğurt
17.30
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurtlu erişte
Su 2
Spor yok
hoşgeldin canım. ben fulya.İlk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum. :)
Adım melo 23 yaşındayım 173 boyunda 95 kiloyum.
Evlilik yolunda emin adımlarla ilerlemekteyim, Allah nasip kısmet ederse :)
Hikayemi tekrardan yazıyorum o halde.. Ben bundan 3 sene önce 115 kiloydum. Daha sonra ciddi bir depresyona girdim haliyle ve kilo vermeye niyetlendim. 1,5 sene içerisinde 35 kilo verdim ve 1 sene korudum. Masa başı işe başlayınca haliyle kilo aldım ve 95 kiloyu gördüm.
Allah nasip kısmet ederse mart ayında nişanlanacağım ve o zaman kadar 15 ile 20 kilo verme niyetindeyim.
Yemekle birlikte yada yemeğin hemen ardından sofradan kalkmadan içebilirsin Can'ım. Bir de şu nokta çok önemli yeme düzeninde hangi öğün yağ açısından zengin ise Her gün o öğünde al. Bu şekilde sabah aç karına içerek tam faydalanamıyorsun düşüncesindeyim.kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Afiyet olsun aycam menü güzelMenüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
1 kase yoğurt
Pudingle bagımlılıgım oluştu.hıcam çok canın cekiyorsa ye ama yavaş yavaş sadece kahvaltıya indir dedi :) yarından itibaren sadece kahvaltıya indirgicem
zamanla alisirsin canım. menüleri yorumları takip edersen daha kolay olur senin içinOna dikkat edicem bilmiyordum.Öğreniyorum sayenizde :) Ne yiyeceğimi şaşırdım :)
Supersin mervemkızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Maşallah süper olmuş,Yeşilçayın da çok yararı oluyor.Güzel yağ yakıyor.Ben de 2 mil yapıcam şimdi :) Eşim evde yokken rahat oluyor.kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Ben kilo veriyordum ama kafaya göre diyet yapıyordumzamanla alisirsin canım. menüleri yorumları takip edersen daha kolay olur senin için
Spor programını daha detaylı anlatabilir misin?Menüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
1 kase yoğurt
Öğlen biraz fazla karbonhidrat olmuş Can'ım.sabah 08.40
1 kase yulaf ezmeli chialı muzlu kefirli lapa
7 çiğ fındık
öğlen 12.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tbe
ara 30 gr tahıllı kıtır uno
akşam 19.30
fırında domatesli soğanlı barbun balığı
1 dilim köy ekmeği
biraz radika salatası, 2 yk kereviz salatası
2 hurma
2 lt su, 20 dk yürüyüş
Muz güzel ama kilo vermede yavaşlatıyor. Salata , yemek fln yesen. İş yerinde zor mu oluyor?İyi geliyordu bana o yüzden yedim. :) Onun yerine ne yiyebilirim ki
evet canım çok oldu.Öğlen biraz fazla karbonhidrat olmuş Can'ım.
Beni karnıbahar etkiledi. 1 günde +700 çıkardıydı. Sen kendini takibe al canım. Bak bakalım neler etkiliyor?Ay oda mı etkiliyor.Dikkat ederim abla.Derslere giriyorum bazı günler o yüzden:) Bir de be Zaman tartışmak gerekiyor sabah mı akşam mı
Ben bu gün İncirli yaptım ama kuru üzümlüyü daha çok sevdim.Afiyet olsun canım güzel menü. Su az ama iç daha. Bu arada Turna yemişi nedir?
Afiyet olsun canım menun güzel lakin muz yerine mesela yeşil elma yesen muzun şeker miktarı fazla. Piyazda sorun yok aslında ama cuma tartı günü ve bugün salı cumaya şişlik yapabilir buda kiloya yansiyabilir. Bakliyati cuma ve p.tesi arasında tuketebilirsin.
Afiyet olsun canım çok güzel menun.
Afiyet olsun canım menun çok güzel.
mefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olurzannetmiyorum artı değilsin dir.
Afiyet olsun canım on numara hem menü hem spor
bendw deniyim ama sağlam olsun koku çıkmaz kız evden sürekli havalandırmam da hava soğuk
Afiyet olsun bende bi türlü yapamadım şu pudingi napsam ki yarın alayım bari incir ve kuru üzümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?