Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü. Su az ama iç daha. Bu arada Turna yemişi nedir?

Afiyet olsun canım menun güzel lakin muz yerine mesela yeşil elma yesen muzun şeker miktarı fazla. Piyazda sorun yok aslında ama cuma tartı günü ve bugün salı cumaya şişlik yapabilir buda kiloya yansiyabilir. Bakliyati cuma ve p.tesi arasında tuketebilirsin.

Afiyet olsun canım çok güzel menun.

Afiyet olsun canım menun çok güzel.

mefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olur zannetmiyorum artı değilsin dir.

11 de, 1yumurtali peynirli omlet bol yeşillikli, 1dilim ekmek, 4zeytin

4 de bi su bardağı Chia puding

6 :30 kereviz salatası bir tabak

4 bardak bitki çayı 2,5lt su, 1saat yürüş 45dk plates
Afiyet olsun canım on numara hem menü hem spor

bendw deniyim ama sağlam olsun koku çıkmaz kız evden sürekli havalandırmam da hava soğuk

Afiyet olsun bende bi türlü yapamadım şu pudingi napsam ki yarın alayım bari incir ve kuru üzümü

kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Ben yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.

Sporamı ağırlık versen acaba
evet bu ara sporum azaldı farkındayım. azcık hareketlenmem lazım.

bende bitter aşığıyım en acısını severim hemde
ülkerin % 80 bitterini dene. kahveyle çok güzel gidiyor

canım Allah kolaylık versin. inşallah doğru olan kararı verirsiniz.

afiyet olsun canım.

gong neydi diye düşündüm bir an. sonra gördüm mısır patlağıymış.bence yeme.

hoşgeldin canım. ben fulya.

[QUOTE="eliya, post: 49270512, member: 242855]

Afiyet olsun canım menun güzel lakin muz yerine mesela yeşil elma yesen muzun şeker miktarı fazla. Piyazda sorun yok aslında ama cuma tartı günü ve bugün salı cumaya şişlik yapabilir buda kiloya yansiyabilir. Bakliyati cuma ve p.tesi arasında tuketebilirsin.

[/QUOTE]
Etkiliyormuş bilmiyordum valla dikkat edicem artık.

kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Yemekle birlikte yada yemeğin hemen ardından sofradan kalkmadan içebilirsin Can'ım. Bir de şu nokta çok önemli yeme düzeninde hangi öğün yağ açısından zengin ise Her gün o öğünde al. Bu şekilde sabah aç karına içerek tam faydalanamıyorsun düşüncesindeyim.

Afiyet olsun aycam menü güzel
Ona dikkat edicem bilmiyordum.Öğreniyorum sayenizde :) Ne yiyeceğimi şaşırdım :)
zamanla alisirsin canım. menüleri yorumları takip edersen daha kolay olur senin için
Supersin mervem

sabah 08.40
1 kase yulaf ezmeli chialı muzlu kefirli lapa
7 çiğ fındık

öğlen 12.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tbe

ara 30 gr tahıllı kıtır uno

akşam 19.30
fırında domatesli soğanlı barbun balığı
1 dilim köy ekmeği
biraz radika salatası, 2 yk kereviz salatası
2 hurma

2 lt su, 20 dk yürüyüş

Spor programını daha detaylı anlatabilir misin?

Öğlen biraz fazla karbonhidrat olmuş Can'ım.

bugün yemeğim dengesiz oldu. sabah hafif birşeyler yiyeyim dedim kefirli o lapayı yaptım. üzerine fındık da yedi ama kesmedi. öğlen ekmeğe sarıldım. yoksa o kadar ekmek yemek istemedim. akşam da zor dayandım. eve geldiğime yemek hazır değildi. geldim ben de hemen duşa girdim. o zaman da yemek 19.30 a kaldı. biraz geç oldu. ve çok aç oturdum sofraya. sonuç olarak şunu iyice tecrübe ettim bugün: sabah doyurucu bir kahvaltı yapmadığım için öğlen ve akşam o kadar yememe rağmen doymadım. bu da bana ders olsun

Ben bu gün İncirli yaptım ama kuru üzümlüyü daha çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…