- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.661
Başlamışın ya cnm devamı gelir yavaş yavaş milleri artırırsın
Anacım zaten burayı problem yapmayan adam yokki. Bizde baştan çok kavga ettik ama şimdi alıştı benimki
Çok uykum olsada hemen uyuyamam cnm ben
Hilalim yazarken şu öğünlerin arasında boşluk bıraksana
2 öğün yapmışın bugün akşamda erken inş.acıkmazsın ama menü güzel
sabahın miktarları baya az geldi bana doyduysan iyi
Menü güzelde akşam hem erken hemde tek sebze acıkırsın heralde cnm
Sabah işteydimya cnm unutup su içmiştim
Yarın tartılayım ama kesin artıyım
Midemden belli
2 gün fazla yedim bu haftayı çöpe attım önümüzdeki 2 hafta çok dikkat etmeliyizki yılbaşına güzel eksilerle girelim
Senin yerinede uyuyum kızzz
Akşam erken yat bari kuzum tabi adamla çocuk izin verşrse
ben kaçırmışım demekki
Mervem çörekotu tabletin bitince bence bidaha alma yağını kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum
Omega 3 ün yemeklerle birlikte alınması gerektiğini bende geçen gün okumuştum
Senin Sabah hep çok geç oluyor cnm
Onun dışında menü güzel
Ekmek olmadığı için sabahki badem daha fazla olabilir
Hoşgeldin kendini tanıtır Mısın?iyi akşamlar hanımlar gruba yeni katıldım inş başarılı olurum
Bende her öğün yiyebilirim ama o da karbon sonuçtaMenüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
Brokoli salatası (brokoli, 1 yk nar, 2 yk nohut, yarım havuc)
1 kase yoğurt
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor: 55 dk kardiyo 45 dk ağırlık
Pudingle bagımlılıgım oluştu.hıcam çok canın cekiyorsa ye ama yavaş yavaş sadece kahvaltıya indir dedi :) yarından itibaren sadece kahvaltıya indirgicem
Sabah aç karnına ve çıplak tartılcan cnmAy oda mı etkiliyor.Dikkat ederim abla.Derslere giriyorum bazı günler o yüzden:) Bir de be Zaman tartışmak gerekiyor sabah mı akşam mı
Bu hafta pek hatırımda kalmadı cnm sporu azalttın heralde dimikızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Beni süt hiç doyurmuyor cnmmefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olurzannetmiyorum
Kahve çaylar su yerine geçmiyor cnmBen yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.
Menü güzel cnmMenüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
Ben sadece akşamı beğendim cnm. Sabahta kötü değil ama hiç pro olmadığı için acıkmışın öğlende karbon olmuşsabah 08.40
1 kase yulaf ezmeli chialı muzlu kefirli lapa
7 çiğ fındık
öğlen 12.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tbe
ara 30 gr tahıllı kıtır uno
akşam 19.30
fırında domatesli soğanlı barbun balığı
1 dilim köy ekmeği
biraz radika salatası, 2 yk kereviz salatası
2 hurma
2 lt su, 20 dk yürüyüş
Zaten hemen yemek öncesinde alınırsa kilo aldırıyo diye biliyorumaskrhpozitif çörek otu yağı mutlaka soğuk sıkım olmalı. İçebiliyorsa yağını alsın tabi. Bir de yemek ile çörek otu yağı arasında geçen Zaman çok kısa bence yarım saat yani. Aslında biraz erken kalkıp bir saat beklese daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Canım hareketleri nasıl anlatıcam bilmiyorum ki bazılarını beraber yapıyoruz hoplamalı zıplamalı. Yumruk atmalı. Özetle ilk başta ısınma programım var (twist, 10 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet 20 şerden 2 tur mekik ) sonra kısacık esneme yapıyoruz ardından hoplamalı zıplamalı hareketler yaptırıyor sonra dabl ile kol çalışıyoruz ( burda önemli olan hareketlerin sırası en iyi sonuç almak için yukarıdan aşağı doğru yapmamız gerekiyormuş yanı önce omuz çalısıcak sonra üst kol sonra alt kol ,sonra bisiklet (10 dk) , sonra bacaklar) bitişte mekik (normal mekik ) alt karın için mekik , 10 dk eliptik ve esnemeSpor programını daha detaylı anlatabilir misin?
Bakalim abla 30 dk cok degil insallah zorlayayim kendimiTatlım biliyorum mutlaka kolay değil
Ama hedefine ulaşmak istiyosan akşam yemekten 1 saat sonra falan en azından 30 dk kendine ayır leslie yapmaya çalış
Bi alışsan zor gelmez
cumayı merak ediyorum cnm
Bende bidahakine üzümlü deniyim bariBen bu gün İncirli yaptım ama kuru üzümlüyü daha çok sevdim.
Geçmiş olsun Can'ım. Önemli olan 4 d kuralı Can'ım. Doğru ilaç , doğru yolla, doğru dozda, doğru zamanda. Antibiyotik içiriyorum diye huzursuz olma. Bu da tedavinin bir parçası sonuçta. Kaldı ki en önemsiz gibi görünen üst solunum yolu enfeksiyonları tedavi edilmeyip kronikleştiğinde uyku apnesi, akciğer hastalıklarına ve hatta kalp kapakçığı problemlerine neden olabiliyor.Günaydın kizlar dün gece ye gore bugün daha iyi uyuduk kızımla çok sukur ilaçlar fayda ediyor sanırım bugün ilaçları aglamadan icmeyide başardık çok sukur hiç antibiyotik vermek istemiyorum ama baya iyi geldi gibi bol bol c vitamini vermeye çalışıyorum
Yok ablacım eşim tartının pilini almışEvde tartılmıyomusun
Menüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
Brokoli salatası (brokoli, 1 yk nar, 2 yk nohut, yarım havuc)
1 kase yoğurt
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor: 55 dk kardiyo 45 dk ağırlık
Pudingle bagımlılıgım oluştu.hıcam çok canın cekiyorsa ye ama yavaş yavaş sadece kahvaltıya indir dedi :) yarından itibaren sadece kahvaltıya indirgicem
Ayy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyorCanım hareketleri nasıl anlatıcam bilmiyorum ki bazılarını beraber yapıyoruz hoplamalı zıplamalı. Yumruk atmalı. Özetle ilk başta ısınma programım var (twist, 10 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet 20 şerden 2 tur mekik ) sonra kısacık esneme yapıyoruz ardından hoplamalı zıplamalı hareketler yaptırıyor sonra dabl ile kol çalışıyoruz ( burda önemli olan hareketlerin sırası en iyi sonuç almak için yukarıdan aşağı doğru yapmamız gerekiyormuş yanı önce omuz çalısıcak sonra üst kol sonra alt kol ,sonra bisiklet (10 dk) , sonra bacaklar) bitişte mekik (normal mekik ) alt karın için mekik , 10 dk eliptik ve esneme
Normalde makineler yoktu ben ısrar ettim. Ben makineler ile çalışmaktan keyif alıyorum.
Hoşgeldin aramıza ben irem. Menün pek örnek menü niteliğinde değil ama Zamanla alışırsın.Merhabalar.. Dün itibariyle deneme sürem başlamış sanırım
Menüm
06:30
2 yumurta
1 dilim ekmek
söğüş
09:00
Sade Türk Kahvesi
12:00
Düğün çorbası (1,5 kepçe)
Nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt
15:00
2 mandalin
19:30
Tek dürümlü çiğ köfte
20:30
Sütten nescafe
Spor: 45 dakika yürüyüş
Çok hoplayıp zıpladım bide ağırlık çalışınca kasların onarması için. Dışardan protein tozu takviyesi almıyorum. o yüzden protein ile tamamlamaya çalısıcam. Yumurta peynir yoğurt et. Ama tavuk yemem lazım köfte et yerine tavukta yağ oranı daha düşük.Yok ablacım eşim tartının pilini almış
Sabah hemen hemen aynı saatlerde hazırlanıp çıkıyoruz hergün tartıldığımı farketmiş bi dünyada laf işittim
Köfte biraz fazla olmus sanki
Ama spor harika yakmışsındır
Aynen ben de sevmiyorum dambıllı hareketleri makinalılar daha eğlenceli geliyor. Tabi senin yağ oranın bana göre daha düşük olduğu için senin kardiyo programın daha hafif bana göre . İnşallah ben de göreceğim o günleri yakında. Benim de ihtiyacım yok artık o kadar kardiyo çalışmasına diyeceğim günler gelecek.Canım hareketleri nasıl anlatıcam bilmiyorum ki bazılarını beraber yapıyoruz hoplamalı zıplamalı. Yumruk atmalı. Özetle ilk başta ısınma programım var (twist, 10 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet 20 şerden 2 tur mekik ) sonra kısacık esneme yapıyoruz ardından hoplamalı zıplamalı hareketler yaptırıyor sonra dabl ile kol çalışıyoruz ( burda önemli olan hareketlerin sırası en iyi sonuç almak için yukarıdan aşağı doğru yapmamız gerekiyormuş yanı önce omuz çalısıcak sonra üst kol sonra alt kol ,sonra bisiklet (10 dk) , sonra bacaklar) bitişte mekik (normal mekik ) alt karın için mekik , 10 dk eliptik ve esneme
Normalde makineler yoktu ben ısrar ettim. Ben makineler ile çalışmaktan keyif alıyorum.
Anlamadım ben ya. Ona ne ki senin tartıldığından?Yok ablacım eşim tartının pilini almış
Sabah hemen hemen aynı saatlerde hazırlanıp çıkıyoruz hergün tartıldığımı farketmiş bi dünyada laf işittim
Başla abla başla ben bgn yaptım sonra aynanın karşına geçip göbeğime baktım sanki zayıflamışımAyy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyor
Birazdan başlıcam
Kesinlikle katılıyorum. Sabah bir dilim öğlen bir dilim ekmek yemekten de sabah iki dilim yemek yeğ bence.bugün yemeğim dengesiz oldu. sabah hafif birşeyler yiyeyim dedim kefirli o lapayı yaptım. üzerine fındık da yedi ama kesmedi. öğlen ekmeğe sarıldım. yoksa o kadar ekmek yemek istemedim. akşam da zor dayandım. eve geldiğime yemek hazır değildi. geldim ben de hemen duşa girdim. o zaman da yemek 19.30 a kaldı. biraz geç oldu. ve çok aç oturdum sofraya. sonuç olarak şunu iyice tecrübe ettim bugün: sabah doyurucu bir kahvaltı yapmadığım için öğlen ve akşam o kadar yememe rağmen doymadım. bu da bana ders olsun
Derslere giriyorum bir yandan sınava hazırlanıyorum .Abla ben hep akşam patikli matikli tartılıyordum :) Bir yerlerde bi yanlışlık varmış meğerSabah aç karnına ve çıplak tartılcan cnm
Benim aklımda sen evdesin diye kaldıydı
O senin tartına niye karışıyor kızzYok ablacım eşim tartının pilini almış
O zaman bana bi akıl verin cnmBaşla abla başla ben bgn yaptım sonra aynanın karşına geçip göbeğime baktım sanki zayıflamışımarkadaşa dedim tabi baklavaların bile çıkmıştır diye dalga geçti ama bu azimle ilerlersen 2 haftaya sonuc göreceksin dedi
Aslında yemesem de oluyor.Ben faydası olur diye biliyordum yanlış hatırlıyormuşum demek.Salataya ağırlık vermem gerek sanırım gerçekten daha rahat hissediyorum öyle yapınca.Muz güzel ama kilo vermede yavaşlatıyor. Salata , yemek fln yesen. İş yerinde zor mu oluyor?
canım geçmiş olsun kuzuya benimki ilac icmez zorla icersemde kusuyor mideden zorlayan zorlayan geri çıkarıyor antibiyotik bi kere kullandık kulağı için ondada iğneye cevirdik tuketecegi miktar önemli malum böyle bi durum varsa iğneye cevirdik drunuzGünaydın kizlar dün gece ye gore bugün daha iyi uyuduk kızımla çok sukur ilaçlar fayda ediyor sanırım bugün ilaçları aglamadan icmeyide başardık çok sukur hiç antibiyotik vermek istemiyorum ama baya iyi geldi gibi bol bol c vitamini vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?