Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

askrhpozitif çörek otu yağı mutlaka soğuk sıkım olmalı. İçebiliyorsa yağını alsın tabi. Bir de yemek ile çörek otu yağı arasında geçen Zaman çok kısa bence yarım saat yani. Aslında biraz erken kalkıp bir saat beklese daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Bende her öğün yiyebilirim ama o da karbon sonuçta
Menü güzel spor süper
Ay oda mı etkiliyor.Dikkat ederim abla.Derslere giriyorum bazı günler o yüzden:) Bir de be Zaman tartışmak gerekiyor sabah mı akşam mı
Sabah aç karnına ve çıplak tartılcan cnm

Benim aklımda sen evdesin diye kaldıydı

kızlar menuye ek 15 dk leslie 1 mile yapıldı su 2 lt tamamlandı 1 kupa yesıl cay ve 1 sıse maden suyu ıcıldı
Bu hafta pek hatırımda kalmadı cnm sporu azalttın heralde dimi

mefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olur zannetmiyorum
Beni süt hiç doyurmuyor cnm
Bence yoğurt ye hele baharatlı yiyip üstüne 2 bar su içince karnın şişiyor tabi sen bilirsin yinede
Ben yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.
Kahve çaylar su yerine geçmiyor cnm
Şekersiz olunca yazmak zorunlu değil isteyen yazar
Bende gün içinde bisürü içiyomda Şekersiz diye yazmıyom zaten aklımda kalmıyor

Menüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
Menü güzel cnm
Bide suyunla sporu eklesen çoğunlukla yazmıyosun
Hem spor yapmayanlara örnek olur

Ben sadece akşamı beğendim cnm. Sabahta kötü değil ama hiç pro olmadığı için acıkmışın öğlende karbon olmuş

Zaten hemen yemek öncesinde alınırsa kilo aldırıyo diye biliyorum

Spor programını daha detaylı anlatabilir misin?
Canım hareketleri nasıl anlatıcam bilmiyorum ki bazılarını beraber yapıyoruz hoplamalı zıplamalı. Yumruk atmalı. Özetle ilk başta ısınma programım var (twist, 10 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet 20 şerden 2 tur mekik ) sonra kısacık esneme yapıyoruz ardından hoplamalı zıplamalı hareketler yaptırıyor sonra dabl ile kol çalışıyoruz ( burda önemli olan hareketlerin sırası en iyi sonuç almak için yukarıdan aşağı doğru yapmamız gerekiyormuş yanı önce omuz çalısıcak sonra üst kol sonra alt kol ,sonra bisiklet (10 dk) , sonra bacaklar) bitişte mekik (normal mekik ) alt karın için mekik , 10 dk eliptik ve esneme

Normalde makineler yoktu ben ısrar ettim. Ben makineler ile çalışmaktan keyif alıyorum.

Geçmiş olsun Can'ım. Önemli olan 4 d kuralı Can'ım. Doğru ilaç , doğru yolla, doğru dozda, doğru zamanda. Antibiyotik içiriyorum diye huzursuz olma. Bu da tedavinin bir parçası sonuçta. Kaldı ki en önemsiz gibi görünen üst solunum yolu enfeksiyonları tedavi edilmeyip kronikleştiğinde uyku apnesi, akciğer hastalıklarına ve hatta kalp kapakçığı problemlerine neden olabiliyor.

Evde tartılmıyomusun
Yok ablacım eşim tartının pilini almış
Sabah hemen hemen aynı saatlerde hazırlanıp çıkıyoruz hergün tartıldığımı farketmiş bi dünyada laf işittim

Köfte biraz fazla olmus sanki
Ama spor harika yakmışsındır

Ayy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyor

Birazdan başlıcam

Hoşgeldin aramıza ben irem. Menün pek örnek menü niteliğinde değil ama Zamanla alışırsın.

Çok hoplayıp zıpladım bide ağırlık çalışınca kasların onarması için. Dışardan protein tozu takviyesi almıyorum. o yüzden protein ile tamamlamaya çalısıcam. Yumurta peynir yoğurt et. Ama tavuk yemem lazım köfte et yerine tavukta yağ oranı daha düşük.

Aynen ben de sevmiyorum dambıllı hareketleri makinalılar daha eğlenceli geliyor. Tabi senin yağ oranın bana göre daha düşük olduğu için senin kardiyo programın daha hafif bana göre . İnşallah ben de göreceğim o günleri yakında. Benim de ihtiyacım yok artık o kadar kardiyo çalışmasına diyeceğim günler gelecek.

Ayy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyor

Birazdan başlıcam
Başla abla başla ben bgn yaptım sonra aynanın karşına geçip göbeğime baktım sanki zayıflamışım arkadaşa dedim tabi baklavaların bile çıkmıştır diye dalga geçti ama bu azimle ilerlersen 2 haftaya sonuc göreceksin dedi

Kesinlikle katılıyorum. Sabah bir dilim öğlen bir dilim ekmek yemekten de sabah iki dilim yemek yeğ bence.

O senin tartına niye karışıyor kızz
Benim adamın son düşüneceği şey olur heralde
Zaten benimki banyoda

O zaman bana bi akıl verin cnm

Önce bantta yürüyüp hareketlermi yapayım
Yoksa 10 dk bantta ısınıp hareketleri yapıp sonra 45 dk bantmı yapayım

Bide Benim plates power aletim var ondada yapmayı düşünüyorum

Muz güzel ama kilo vermede yavaşlatıyor. Salata , yemek fln yesen. İş yerinde zor mu oluyor?
Aslında yemesem de oluyor.Ben faydası olur diye biliyordum yanlış hatırlıyormuşum demek.Salataya ağırlık vermem gerek sanırım gerçekten daha rahat hissediyorum öyle yapınca.

canım geçmiş olsun kuzuya benimki ilac icmez zorla icersemde kusuyor mideden zorlayan zorlayan geri çıkarıyor antibiyotik bi kere kullandık kulağı için ondada iğneye cevirdik tuketecegi miktar önemli malum böyle bi durum varsa iğneye cevirdik drunuz
Gripte antibiyotik kullanmadik hiç büyük konuşmayın boğazlara inmedi durum ıhlamur soğan ve balin karışım suyu gripte kurtarıcı soğan ve bal suyunu tavsiye ederim cok etkili tadida güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…