Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnanki bende sevmiyorum o yüzden içine hoplamalı zıplamalı seyler koydu. Yoksa dayanamıyorum dambl ile çalış git makinelerde yok enseye cek yok göğsü çekiş yap.15 erden 3 tur yap her tur arası yürü. Hiç benlik değil. Zaten bu yüzden hep kaçıyordum ama en sonunda vücüdümün kendini toplaması için mecbur kaldım. Ama şimdilik squart hariç fena değil. bitirdiğimde Zafer kazanmış gb hisediyorum. Bide cardiyoya alışmış ya vücüdüm yorulmuyodum şimdi resmen yorulduğumu hisediyorum spor yaptığımı anlıyorum çok iyi geldi.

Derslere giriyorum bir yandan sınava hazırlanıyorum .Abla ben hep akşam patikli matikli tartılıyordum :) Bir yerlerde bi yanlışlık varmış meğer
Kız akşam tartı olurmu bütün gün yediğin içinde
Biz iç çamaşırını bile hesap ediyoz
Burası yarışma şekercim yeri geliyo 100 gr la 1.liği kaybediyoz yada kazanıyoz

O yüzden cıbıldakkkk tartıl

Beni karnıbahar etkiledi. 1 günde +700 çıkardıydı. Sen kendini takibe al canım. Bak bakalım neler etkiliyor?
2 günde 1 kilo verdim geçen hafta sanki bu hafta daha az olacak gibi anlamadım gitti.salata yemedim bazı günler değiştircem menüleri.Karnıbahar etkiler mi ki?Ben çok severim ASLINDA karnıbaharı

Zaten zor olan o iki haftayı atlatmak. Devamlı gitmemek için kendi kendine mazeretler uyduruyorsun. Çok zor geliyor. Alıştın mı da bırakamıyorsun devamlı gitmek istiyorsun. Değişik bir psikoloji.haftada kaç gün gideceksin peki?

Aslında yemesem de oluyor.Ben faydası olur diye biliyordum yanlış hatırlıyormuşum demek.Salataya ağırlık vermem gerek sanırım gerçekten daha rahat hissediyorum öyle yapınca.
Tek salata doyurmaz cnm içine yumurta peynir tonbalığı tavuk koyarsan daha doyurucu ve sağlıklı olur

Önce bantta 15 dk ısın hareketlerini yap sonra bantla yürü abla. .Max yağ yakımı için cardiyo nu arkaya bırak bence.

Abla yapma Yaaa eyvahlar olsun o zaman akşam sürekli tartılıyorum eşim de yeter artık Dedi bide cıbıldak Deniyim bari tamam

2 günde 1 kilo verdim geçen hafta sanki bu hafta daha az olacak gibi anlamadım gitti.salata yemedim bazı günler değiştircem menüleri.Karnıbahar etkiler mi ki?Ben çok severim ASLINDA karnıbaharı
Valla canım bende etkilemez diyodum geçen hafta beni bi etkiledi sonra benim moral yerlere indi. Şimdi şişlik yapacağını düşündüğüm şeylerden sonra hiç tartılmıyorum. Az olsun ama yağdan olsun. Sen vücüt ölçülerinizde al. Beni en çok onlar marine ediyor göbeğimden 5 cm gitti 75 -70 e düştüğümden beri

Yanlış tartılıyormuşum zaten :) ölçmedim ama kıyAfetlerden anlıyorum.Taa lisedeki kıyafetlerim pantolonlarım olmaya başladı halbuki o Zaman daha zayıftım.Ama yağlıymışşmdı demek

Bakalım 65 İ görürsem bir gün ölmeden. Kardiyosu az ağırlığı fazla bir programla çalışmak istiyorum. Yüzmeye de gitmek istiyorum ne yapacağım bakalım. O günü bir görelim de. Şimdilik deli kardiyo ya devam.

Yanlış tartılıyormuşum zaten :) ölçmedim ama kıyAfetlerden anlıyorum.Taa lisedeki kıyafetlerim pantolonlarım olmaya başladı halbuki o Zaman daha zayıftım.Ama yağlıymışşmdı demek
Spor yapınca insan aynı kiloda bile olsa daha ince duruyor

Ahhh Ahhh nedir şu 65 den çektiğimiz
Ne güzel yaklaşmıştık yine aramıza mesafeler girdi

O gün gelecek cnm benim için olmasada sen O rakamı göreceksin buna yürekten inanıyorum

Normalde 4 gün 3 gün dinlenme öneriyor. Ama benim vücudum 6 gün kardiyoya alışkın olduğu için 2 günde hafif yürüyüş eklicem. Ama 1 gün kesinlikle bişey yapmak yok. Bu Arada ben spor salonuna yazılmadım arkadasım orda çalışıyor. bazen ben gidiyorum bazende iş çıkışı gelip o yaptıracak evimin aşağısında spor aletleri var. Bu kadar avantaj içinde yapamazsam yazıklar olsun bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…