Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani ne desem bilemedim
Öğlen 1 dil fazla ekmek
Akşamda bişey yok sayılır
2 kare çuko seni tatmin ediyomuda

Bende çok istedim ama şimdi kış geldi ya içimden gelmiyor hava soğuk olunca. Yüzme müthiş bir spor yapabilene valla. İnş canm ne kaldı ki 65 e yaparsın inş.

Ahhh Ahhh nedir şu 65 den çektiğimiz
Ne güzel yaklaşmıştık yine aramıza mesafeler girdi

O gün gelecek cnm benim için olmasada sen O rakamı göreceksin buna yürekten inanıyorum
Hep kendimiz ediyoruz abla boğazımıza sahip çıkamıyoruz. Kendimden de senden de umutluyum. Er yada geç Allah ın izniyle ulaşacağız. Kendime 15 mart hedefi koydum bakalım yakalayabilecek miyim göreceğiz.

Bilmiyorum ya Zuhal abla. Sanki daha önce verdiğim de daha zayıfmışım gibi geliyor. Belki 102 den indiğim için psikolojik olabilir.
O zaman kaça indiydin cnm spor yapıyomuydun

Geçmişi boşver iremim bundan sonrası için ne yapabilirsin kendini daha iyi hissetmek için ona bak

Benim ev butik stüdyo gibi ama ben gene de salona gidiyorum. Oradaki atmosferi ve rekabet ortamını çok seviyorum.

Hep kendimiz ediyoruz abla boğazımıza sahip çıkamıyoruz. Kendimden de senden de umutluyum. Er yada geç Allah ın izniyle ulaşacağız. Kendime 15 mart hedefi koydum bakalım yakalayabilecek miyim göreceğiz.
Valla ben senden umutluyumda kendimden değilim cnm
Eskisi gibi değilim çok çabuk sıkılıyorum sabrım yok
Hatasız haftam geçmiyor bi geçen haftam iyiydi bu hafta 2 gün fazla ve geç vakit yiyince ... zaten benim bünye en ufak kaçamağı affetmiyor

O zaman kaça indiydin cnm spor yapıyomuydun

Geçmişi boşver iremim bundan sonrası için ne yapabilirsin kendini daha iyi hissetmek için ona bak
71.7 ile takımı bıraktım. 75 kiloluk halimi kıyaslıyorum, aman neyse boşver haklısın önümüze bakalım belki psikolojiktir.100 den sonra insan kendini adriana lima bile zannedebilir yani. Kesinlikle daha sağlıklı hissediyorum abla. Geçenler de muhasebecim söyledi. Zayıfladığım dönem de beni tüberküloz oldu söyleyemiyor zannetmişler, o kadar kötü ve hasta gözüküyormuşum çok üzüldüm. Ama gerçekten otuz kilodan sonra yürümeye mecalim kalmamıştı.

Sizlere doyum olmaz güzeller

Saçma sapan menümü yazıp spora başlıyorum

Sabah geri yatacağım için bişey yemedim

8.30 __sirkeli su çörekotu yağı
Neskafe

14.00 __
1 dil ananas
125 gr mozerrella

18.30 __
1 dil ananas
Yoğurt (aslında tavuk yicektim buzluktan çıkarmayı unuttum)

Benim gibi pis boğaz biri mutlaka acıkır sonra
Süt yada yopurt olur

Bence o zaman daha sağlıksız besleniyodun cnm şimdi daha iyi menülerin

Herşeyiyle süper olmus cnm
Turna yemişi yaban mersini tayfasından canım tadı biraz mayhoscana

Ben yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.
Tam olarak su yerine gecmiyor diye biliyorum canım
Çok sağol canm
Afiyet olsun aycam menü güzel

zamanla alisirsin canım. menüleri yorumları takip edersen daha kolay olur senin için

Supersin mervem
Mersi şekerim
Maşallah süper olmuş,Yeşilçayın da çok yararı oluyor.Güzel yağ yakıyor.Ben de 2 mil yapıcam şimdi :) Eşim evde yokken rahat oluyor.
Evet hem yağ yakıyor hemde metoyu hızlandırıyor ben kız gelince anca 1 mile yapabildim
Menüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
kilo durumu nasıl rakibem

Akşam biraz çok olmus
O zaman gece kıza uyandığımda iceyim ben onuda
Cumartesi ,pazar 1 saat yuruyus ,pazartesi de 30 dk yuruyus yaptm abla cumartesi 2 den 6 ya kadarda mağaza dolandim bugün az oldu sporum
Zaten hemen yemek öncesinde alınırsa kilo aldırıyo diye biliyorum
çörek otunun bende öyle duymuştum yemekten önce yersen verdiriyor sonra yersende kilo yapıyor

Allah korusun canım

Ayy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyor

Birazdan başlıcam
valla ben de çok özendim

ben de öyle. hatasız haftam geçmiyor benim de. çabuk vazgeçiyorum. halbuki en azından 75 e insem. daha şurada kaç kilo verdim ki. tabi bir de yaş faktörü. metobolizma yavaşlıyor.

canım çok az yemişsin gibi geldi. hiç acıkmadın mı gün içinde?

Biliyorum tabi. Ama ikimizde kıymet bilmedik bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğiz Allah ın izniyle.
o kıymet bilmeyenlerden biri de benim. 84 den 65 inmiştim 5 yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…