- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.701
Hiç yapmazdım o Zaman'lar.Valla giyiyorum şuan ta lisedeki pantolonlarımı bile.En çok sevindiğim o oldu :) Kalça zaten yoktu şimdi hepten gittiSpor yapınca insan aynı kiloda bile olsa daha ince duruyor
Bilmiyorum ya Zuhal abla. Sanki daha önce verdiğim de daha zayıfmışım gibi geliyor. Belki 102 den indiğim için psikolojik olabilir.Spor yapınca insan aynı kiloda bile olsa daha ince duruyor
Yani ne desem bilemedimMenüm
07.30
1 d kızarmış ekmek
1 çk tereyağ
1 tk bal
14.30
3 d ekmek
2 kk peynir 4 zeytin
Domates
17.30
1 kase yoğurt
2 kare çikolata
Su 1.5
Spor yok
Arkadaşlar reglm yaklaştı ekmek çikolata istiyo canım bugün cozuttum
Bende çok istedim ama şimdi kış geldi ya içimden gelmiyor hava soğuk olunca. Yüzme müthiş bir spor yapabilene valla. İnş canm ne kaldı ki 65 e yaparsın inş.Bakalım 65 İ görürsem bir gün ölmeden. Kardiyosu az ağırlığı fazla bir programla çalışmak istiyorum. Yüzmeye de gitmek istiyorum ne yapacağım bakalım. O günü bir görelim de. Şimdilik deli kardiyo ya devam.
Hep kendimiz ediyoruz abla boğazımıza sahip çıkamıyoruz. Kendimden de senden de umutluyum. Er yada geç Allah ın izniyle ulaşacağız. Kendime 15 mart hedefi koydum bakalım yakalayabilecek miyim göreceğiz.Ahhh Ahhh nedir şu 65 den çektiğimiz
Ne güzel yaklaşmıştık yine aramıza mesafeler girdi
O gün gelecek cnm benim için olmasada sen O rakamı göreceksin buna yürekten inanıyorum
Sen 102 den mi indin maşallahhBilmiyorum ya Zuhal abla. Sanki daha önce verdiğim de daha zayıfmışım gibi geliyor. Belki 102 den indiğim için psikolojik olabilir.
O zaman kaça indiydin cnm spor yapıyomuydunBilmiyorum ya Zuhal abla. Sanki daha önce verdiğim de daha zayıfmışım gibi geliyor. Belki 102 den indiğim için psikolojik olabilir.
Benim ev butik stüdyo gibi ama ben gene de salona gidiyorum. Oradaki atmosferi ve rekabet ortamını çok seviyorum.Normalde 4 gün 3 gün dinlenme öneriyor. Ama benim vücudum 6 gün kardiyoya alışkın olduğu için 2 günde hafif yürüyüş eklicem. Ama 1 gün kesinlikle bişey yapmak yok. Bu Arada ben spor salonuna yazılmadım arkadasım orda çalışıyor. bazen ben gidiyorum bazende iş çıkışı gelip o yaptıracak evimin aşağısında spor aletleri var. Bu kadar avantaj içinde yapamazsam yazıklar olsun bana.
Haziran 2015 te 102 ile başladım. Mart 2016 da 71 ile bıraktım. Sonra ekim 18 de 82 ile döndüm. 11 kilo alarak öyle Can'ım.Sen 102 den mi indin maşallahh
Valla ben senden umutluyumda kendimden değilim cnmHep kendimiz ediyoruz abla boğazımıza sahip çıkamıyoruz. Kendimden de senden de umutluyum. Er yada geç Allah ın izniyle ulaşacağız. Kendime 15 mart hedefi koydum bakalım yakalayabilecek miyim göreceğiz.
Kızzz sen benim o zaman 68 e düştüğümü biliyonmuHaziran 2015 te 102 ile başladım. Mart 2016 da 71 ile bıraktım. Sonra ekim 18 de 82 ile döndüm. 11 kilo alarak öyle Can'ım.
71.7 ile takımı bıraktım. 75 kiloluk halimi kıyaslıyorum, aman neyse boşver haklısın önümüze bakalım belki psikolojiktir.100 den sonra insan kendini adriana lima bile zannedebilir yani. Kesinlikle daha sağlıklı hissediyorum abla. Geçenler de muhasebecim söyledi. Zayıfladığım dönem de beni tüberküloz oldu söyleyemiyor zannetmişler, o kadar kötü ve hasta gözüküyormuşum çok üzüldüm. Ama gerçekten otuz kilodan sonra yürümeye mecalim kalmamıştı.O zaman kaça indiydin cnm spor yapıyomuydun
Geçmişi boşver iremim bundan sonrası için ne yapabilirsin kendini daha iyi hissetmek için ona bak
Biliyorum tabi. Ama ikimizde kıymet bilmedik bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğiz Allah ın izniyle.Kızzz sen benim o zaman 68 e düştüğümü biliyonmu
Bence o zaman daha sağlıksız besleniyodun cnm şimdi daha iyi menülerin71.7 ile takımı bıraktım. 75 kiloluk halimi kıyaslıyorum, aman neyse boşver haklısın önümüze bakalım belki psikolojiktir.100 den sonra insan kendini adriana lima bile zannedebilir yani. Kesinlikle daha sağlıklı hissediyorum abla. Geçenler de muhasebecim söyledi. Zayıfladığım dönem de beni tüberküloz oldu söyleyemiyor zannetmişler, o kadar kötü ve hasta gözüküyormuşum çok üzüldüm. Ama gerçekten otuz kilodan sonra yürümeye mecalim kalmamıştı.
Kesinlikle haklısın. Daha fazla protein almaya çalışıyorum en azından.Bence o zaman daha sağlıksız besleniyodun cnm şimdi daha iyi menülerin
Inş.cnm senin zaten az kaldıBiliyorum tabi. Ama ikimizde kıymet bilmedik bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğiz Allah ın izniyle.
Herşeyiyle süper olmus cnmMenüm
Sabah 9.00
7 badem
1 kase puding yulaflı
1 bardak kahve
Öğle 12.00
1 kase yulaflı puding
Akşam 19.00
300 gr kadar köfte
Brokoli salatası (brokoli, 1 yk nar, 2 yk nohut, yarım havuc)
1 kase yoğurt
Sıvı: 2 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor: 55 dk kardiyo 45 dk ağırlık
Pudingle bagımlılıgım oluştu.hıcam çok canın cekiyorsa ye ama yavaş yavaş sadece kahvaltıya indir dedi :) yarından itibaren sadece kahvaltıya indirgicem
Turna yemişi yaban mersini tayfasından canım tadı biraz mayhoscanaAfiyet olsun canım güzel menü. Su az ama iç daha. Bu arada Turna yemişi nedir?
Afiyet olsun canım menun güzel lakin muz yerine mesela yeşil elma yesen muzun şeker miktarı fazla. Piyazda sorun yok aslında ama cuma tartı günü ve bugün salı cumaya şişlik yapabilir buda kiloya yansiyabilir. Bakliyati cuma ve p.tesi arasında tuketebilirsin.
Afiyet olsun canım çok güzel menun.
Afiyet olsun canım menun çok güzel.
mefkusum acıktım da süt icicem yada yoğurt bakayım biraz daha zaman gecsin de. Uyu valla iyi olurzannetmiyorum artı değilsin dir.
Afiyet olsun canım on numara hem menü hem spor
bendw deniyim ama sağlam olsun koku çıkmaz kız evden sürekli havalandırmam da hava soğuk
Afiyet olsun bende bi türlü yapamadım şu pudingi napsam ki yarın alayım bari incir ve kuru üzümü
Tam olarak su yerine gecmiyor diye biliyorum canımBen yazmıyorum bitki çayı maden suyunu fln onlarda su yerine geçiyordu dimi. Bende 1 kupa yeşil çay, 2 kupa gano çayı ve 1 maden suyu içtim.
Çok sağol canmYemekle birlikte yada yemeğin hemen ardından sofradan kalkmadan içebilirsin Can'ım. Bir de şu nokta çok önemli yeme düzeninde hangi öğün yağ açısından zengin ise Her gün o öğünde al. Bu şekilde sabah aç karına içerek tam faydalanamıyorsun düşüncesindeyim.
Mersi şekerimAfiyet olsun aycam menü güzel
zamanla alisirsin canım. menüleri yorumları takip edersen daha kolay olur senin için
Supersin mervem
Evet hem yağ yakıyor hemde metoyu hızlandırıyor ben kız gelince anca 1 mile yapabildimMaşallah süper olmuş,Yeşilçayın da çok yararı oluyor.Güzel yağ yakıyor.Ben de 2 mil yapıcam şimdi :) Eşim evde yokken rahat oluyor.
kilo durumu nasıl rakibemMenüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
Akşam biraz çok olmussabah 08.40
1 kase yulaf ezmeli chialı muzlu kefirli lapa
7 çiğ fındık
öğlen 12.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tbe
ara 30 gr tahıllı kıtır uno
akşam 19.30
fırında domatesli soğanlı barbun balığı
1 dilim köy ekmeği
biraz radika salatası, 2 yk kereviz salatası
2 hurma
2 lt su, 20 dk yürüyüş
O zaman gece kıza uyandığımda iceyim ben onudaaskrhpozitif çörek otu yağı mutlaka soğuk sıkım olmalı. İçebiliyorsa yağını alsın tabi. Bir de yemek ile çörek otu yağı arasında geçen Zaman çok kısa bence yarım saat yani. Aslında biraz erken kalkıp bir saat beklese daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Cumartesi ,pazar 1 saat yuruyus ,pazartesi de 30 dk yuruyus yaptm abla cumartesi 2 den 6 ya kadarda mağaza dolandim bugün az oldu sporumBende her öğün yiyebilirim ama o da karbon sonuçta
Menü güzel spor süper
Sabah aç karnına ve çıplak tartılcan cnm
Benim aklımda sen evdesin diye kaldıydı
Bu hafta pek hatırımda kalmadı cnm sporu azalttın heralde dimi
Beni süt hiç doyurmuyor cnm
Bence yoğurt ye hele baharatlı yiyip üstüne 2 bar su içince karnın şişiyor tabi sen bilirsin yinede
Kahve çaylar su yerine geçmiyor cnm
Şekersiz olunca yazmak zorunlu değil isteyen yazar
Bende gün içinde bisürü içiyomda Şekersiz diye yazmıyom zaten aklımda kalmıyor
Menü güzel cnm
Bide suyunla sporu eklesen çoğunlukla yazmıyosun
Hem spor yapmayanlara örnek olur
Ben sadece akşamı beğendim cnm. Sabahta kötü değil ama hiç pro olmadığı için acıkmışın öğlende karbon olmuş
çörek otunun bende öyle duymuştum yemekten önce yersen verdiriyor sonra yersende kilo yapıyorZaten hemen yemek öncesinde alınırsa kilo aldırıyo diye biliyorum
Allah korusun canımGeçmiş olsun Can'ım. Önemli olan 4 d kuralı Can'ım. Doğru ilaç , doğru yolla, doğru dozda, doğru zamanda. Antibiyotik içiriyorum diye huzursuz olma. Bu da tedavinin bir parçası sonuçta. Kaldı ki en önemsiz gibi görünen üst solunum yolu enfeksiyonları tedavi edilmeyip kronikleştiğinde uyku apnesi, akciğer hastalıklarına ve hatta kalp kapakçığı problemlerine neden olabiliyor.
Canım hareketleri nasıl anlatıcam bilmiyorum ki bazılarını beraber yapıyoruz hoplamalı zıplamalı. Yumruk atmalı. Özetle ilk başta ısınma programım var (twist, 10 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet 20 şerden 2 tur mekik ) sonra kısacık esneme yapıyoruz ardından hoplamalı zıplamalı hareketler yaptırıyor sonra dabl ile kol çalışıyoruz ( burda önemli olan hareketlerin sırası en iyi sonuç almak için yukarıdan aşağı doğru yapmamız gerekiyormuş yanı önce omuz çalısıcak sonra üst kol sonra alt kol ,sonra bisiklet (10 dk) , sonra bacaklar) bitişte mekik (normal mekik ) alt karın için mekik , 10 dk eliptik ve esneme
Normalde makineler yoktu ben ısrar ettim. Ben makineler ile çalışmaktan keyif alıyorum.
valla ben de çok özendimAyy ayça sen böyle anlattıkça benimde spor yapasım geliyor
Birazdan başlıcam
ben de öyle. hatasız haftam geçmiyor benim de. çabuk vazgeçiyorum. halbuki en azından 75 e insem. daha şurada kaç kilo verdim ki. tabi bir de yaş faktörü. metobolizma yavaşlıyor.Valla ben senden umutluyumda kendimden değilim cnm
Eskisi gibi değilim çok çabuk sıkılıyorum sabrım yok
Hatasız haftam geçmiyor bi geçen haftam iyiydi bu hafta 2 gün fazla ve geç vakit yiyince ... zaten benim bünye en ufak kaçamağı affetmiyor
canım çok az yemişsin gibi geldi. hiç acıkmadın mı gün içinde?Sizlere doyum olmaz güzeller
Saçma sapan menümü yazıp spora başlıyorum
Sabah geri yatacağım için bişey yemedim
8.30 __sirkeli su çörekotu yağı
Neskafe
14.00 __
1 dil ananas
125 gr mozerrella
18.30 __
1 dil ananas
Yoğurt (aslında tavuk yicektim buzluktan çıkarmayı unuttum)
Benim gibi pis boğaz biri mutlaka acıkır sonra
Süt yada yopurt olur
o kıymet bilmeyenlerden biri de benim. 84 den 65 inmiştim 5 yıl önceBiliyorum tabi. Ama ikimizde kıymet bilmedik bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğiz Allah ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?