Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
Afiyet olsun

Çok EKMEK YEMİSSİN canim

Ben bu gün İncirli yaptım ama kuru üzümlüyü daha çok sevdim.
KURU Üzüm NORMAL KURU ÜZÜM mu SİYAH üzüm müydü?

yoğurdun içine yarim elma ve tarçın koyup yedim

Evet cozutmussun baya

Hiç yapmazdım o Zaman'lar.Valla giyiyorum şuan ta lisedeki pantolonlarımı bile.En çok sevindiğim o oldu :) Kalça zaten yoktu şimdi hepten gitti
HARİKA

Haziran 2015 te 102 ile başladım. Mart 2016 da 71 ile bıraktım. Sonra ekim 18 de 82 ile döndüm. 11 kilo alarak öyle Can'ım.
maşallah diyorum harika kilo vermişsin.

Bence bu kadar umutsuzluk iyi değil muhteşem kilo vermissin ve yine basaricaksin eminim.

Afiyet olsun yoğurt ye yoğurt :)

Neyse ben de yatıyorum kızlar iyi geceler.
iyi geceler canım.

Benim eşimde tam tersine akşamlari kendi kilo aldım mmi diye tartiliyor banada gel sende tartil vermiş misin diyor diyorum akşamlari tartılmak olmaz
Grip için vermedi canım hem boğazda hemde kulağında kızarıklık varmış ondan başlayalım dedi ilk gün bizde ağlaya aglaya ictik sanırsin bi yerini acitiyorz bugün guzelce icti çok sukur dediklerinide deneyeyim bakalim canm ya bir an önce toparlar inş gece uykularinda çok zorlaniyor
Kuzusu hiç olmamış
benim menüler kadar saçma değil abla

Bu ekmek sevgisi beni bitirecek ya karatayı araştırmaya başladım. karatayda meyve yeme olayı nasıl bilen var mı
karatayda meyve kahvaltıda yiyebiliyorsun

kızlar bakamıyorum fazla annemler var bikaç gün idare edin beni
tadını çıkar bebeğim

içimiz kan ağlıyor öğle saatlerinde oldu ateşkes çok şükür. Rabbim Darda olan herkesin yardımcısı olsun.

Afiyet olsun menü de sporda çok güzel.

Menüm gelsin
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tk lutenitsa
Çay
Öğle 12:30
1 dilim ekmek
1 tk lutenitsa
5 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
1 dilim ekmek
1/4 atom marul
1/2 tavuk göğüs ızgara
Bugün daha gyzel canım afiyet olsun
Ben kilo veriyordum ama kafaya göre diyet yapıyordum Şimdi daha da dikkat ediyorum.
sağlıklı beslen yeter canım
Mefkurem +1.5 um şuan izin kiloma gore diyetisyen sorarsan bu hafta gitcem geçen hafta gitmedim
kuzu fazla artida değilsin sendön bi haftada gider
Olmamış kuzu
Ablaaç kalmissin ya kolay gelsin ablam
Neyse ben de yatıyorum kızlar iyi geceler.
Iyi geceler canim

kızlar bakamıyorum fazla annemler var bikaç gün idare edin beni
sorun degil dileğim
Aysecim sen 1.8 artidasin iki gundur bitter goruyorum menudeböyle toparlayamazsin bence canım afiyet olsun

Spor bittiiiii

Önce 15 dk bant ısınmak için

55 dk vücut çalışması

40 dk bant

N Nilyyyaaannn ayçaaaaa kız ben hergün böyle yapamam heralde çabuk sıkılırım
1 gün yürüyüş 1 gün vücut çalışıyım ne dersin
Haftada 1 gün de boş

En azından iyice adapte olana kadar

Benim ev butik stüdyo gibi ama ben gene de salona gidiyorum. Oradaki atmosferi ve rekabet ortamını çok seviyorum.
Evet rekabet ortamı güzel ama ben rahat rahat spor yapmayı seviyorum rahat kıyafetler ile sonra ay buram hopladı şuram açıldı zor geliyor bana. Bide çok kalabalık olunca nefes alamıyorum

Sen be zaman başlıcan 90x e canm?

Süper olur abla. Ama istersen bir dolu bir boş yapabilirsin ki o daha sağlıklı çünkü kaslarının onarılmaya ihtiyacı var. Bide abla ağırlık çalıştığında Mutlaka hemen arkasından protein Alman Laz'ım. Yoksa kaslarını yakmaya başlarsın ki o zamanda deformasyon başlıyor. Zaten yasımız 18 değil bide onlarla uğraşmayalım abla.

Tmm cnm öyle yapayım
Bide erken saatte yapmaya alışırsam belki bu kadar zor gelmez
Maşallah harikasın abla
Teşekkürler fıstığım sen vesile oldun
Inş.devamı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…