Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşbuldum canım

Günaydınlar bayanlar gününüz güzel geçsin..

Menüm gelsin;

06:30
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir

09:30
1 mandalina
Türk Kahvesi

12:30
Tavuksuyu çorba (1 kepçe)
Z.yağlı Kereviz (6 yemek kaşığı)
1 su bardağı yoğurt

15:00
Bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği

19:30
Arapsaçı (8 yemek kaşığı)

Gün içerisinde 2 litre su, 2 yeşil çay ve 1 maden sodası içildi.

Spor yaptın mı canım arapsaçı ney

Spor yaptın mı canım arapsaçı ney

Onu yazmayı unutmuşum affedersiniz 45 dakika yürüyüş yaptım.
Arapsaçı yapısal olarak dereotuna benzer, kokusu keskindir biraz anason kokusu vardır. Ege ve Akdeniz yöresinde meşhurdur. Zeytinyağlı ya da kuzu etli olarak yapılır.

artık turşular ı mızı anlasilan misafirler yiyecek

sorun degil dileğim

Aysecim sen 1.8 artidasin iki gundur bitter goruyorum menudeböyle toparlayamazsin bence canım afiyet olsun
canım +1 kg ya düştü çok şükür ama zor gidiyor detokslarla tartıda eksi görmek kısa mutluluk muş yoksa iki gün yedim diye nasıl hemen yapışır bu yağlar şimdide yine kahve ve bitter gece usaktan uyutmadi açılmam lazim

şöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
canım hoşgeldin artık boş vakitlerini degerlendirecen

boş vakit akşam evde yollarımı gözleyen iki dünya tatlısı canavarım var gece 1 den önce uyursam şükrediyorum

Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
memlekette bir kar yağardı diz kapaklarımızı geçerdi ama okullar yine de tatil edilmezdi çocuklara acırdım yine de kara aşıktım beni benden alırdı beyazlığı.Şimdi karı çoooooooooook özledim çocuklarım kardan mahrum büyüyor.Onun o büyülü atmosferinden insana dinginlik veren güzelliğinden.

abla supersin valla
günaydın canım önce kendini tanitsan sonra menü olayına gecsek
günaydınlarrrrr

Günaydın herkese.

Herkese günaydın
gunaydin kizlar
takım kuralları neler acaba ??????
ilk saydada yaziyor canım kurallarimiz. okuyup kabul etmen gerek
şöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
Canım boş vakitlerini degerlendir. mesela yakın yerlere araç kullanma yürüyerek git evde yarım saat vaktin varsa leslie yada jillian yap :)
Gunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
günaydın canım
Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
günaydın aysecim

günlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
Kalori hesabı yapmıyoruz canım sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…