- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.741
evet bu ara sporum azaldı farkındayım. azcık hareketlenmem lazım.
ülkerin % 80 bitterini dene. kahveyle çok güzel gidiyor
canım Allah kolaylık versin. inşallah doğru olan kararı verirsiniz.
afiyet olsun canım.
gong neydi diye düşündüm bir an. sonra gördüm mısır patlağıymış.bence yeme.
hoşgeldin canım. ben fulya.
Spor yaptın mı canım arapsaçı neyGünaydınlar bayanlar gününüz güzel geçsin..
Menüm gelsin;
06:30
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
09:30
1 mandalina
Türk Kahvesi
12:30
Tavuksuyu çorba (1 kepçe)
Z.yağlı Kereviz (6 yemek kaşığı)
1 su bardağı yoğurt
15:00
Bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
19:30
Arapsaçı (8 yemek kaşığı)
Gün içerisinde 2 litre su, 2 yeşil çay ve 1 maden sodası içildi.
Spor yaptın mı canım arapsaçı ney
artık turşular ı mızı anlasilan misafirler yiyeceksorma canım bu sene bende bir dünya kurdum balkon turşucu gibi eşinden baska yuyende yok bende çok seviyorum ama odem yapıyor diye yiyemiyorum
Yani canm bende öyle diyerekten veriyorum şimdilik bakalım artı bol bol portakal mandalina yediriyorm.
Sogan normalde bütün koyuluyormus canımama bendeniz ortadan ikiye böldü birimi eşimin yanına birinde kızımla benim başucuna koydum ev biraz soğan koktu ama yapacak bisey yok bugünde bütün olarak koydum bi yerde okumuştum biri denemiş ve o yıl ne kendisi nede evladı grip olmamış bilim insanlarida incelediğinde de soğanı gerçekten soganin icinde grip virüslerine rastlanmis
günaydın abla su günduz uyumaya birde ben alisabilsem
canım +1 kg ya düştü çok şükür ama zor gidiyor detokslarla tartıda eksi görmek kısa mutluluk muş yoksa iki gün yedim diye nasıl hemen yapışır bu yağlar şimdide yine kahve ve bitter gece usaktan uyutmadi açılmam lazimsorun degil dileğim
Aysecim sen 1.8 artidasin iki gundur bitter goruyorum menudeböyle toparlayamazsin bence canım afiyet olsun
canım hoşgeldin artık boş vakitlerini degerlendirecenşöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
Günaydın. ilk sayfada yazıyor canm oradan okuyabilirsintakım kuralları neler acaba ??????
boş vakitartık turşular ı mızı anlasilan misafirler yiyecek
canım +1 kg ya düştü çok şükür ama zor gidiyor detokslarla tartıda eksi görmek kısa mutluluk muş yoksa iki gün yedim diye nasıl hemen yapışır bu yağlar şimdide yine kahve ve bitter gece usaktan uyutmadi açılmam lazim
canım hoşgeldin artık boş vakitlerini degerlendirecen
memlekette bir kar yağardı diz kapaklarımızı geçerdi ama okullar yine de tatil edilmezdi çocuklara acırdım yine de kara aşıktım beni benden alırdı beyazlığı.Şimdi karı çoooooooooook özledim çocuklarım kardan mahrum büyüyor.Onun o büyülü atmosferinden insana dinginlik veren güzelliğinden.Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
abla supersin vallaSpor bittiiiii
Önce 15 dk bant ısınmak için
55 dk vücut çalışması
40 dk bant
N Nilyyyaaannn ayçaaaaa kız ben hergün böyle yapamam heralde çabuk sıkılırım
1 gün yürüyüş 1 gün vücut çalışıyım ne dersin
Haftada 1 gün de boş
En azından iyice adapte olana kadar
günaydın canım önce kendini tanitsan sonra menü olayına gecsekGünaydınlar bayanlar gününüz güzel geçsin..
Menüm gelsin;
06:30
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
09:30
1 mandalina
Türk Kahvesi
12:30
Tavuksuyu çorba (1 kepçe)
Z.yağlı Kereviz (6 yemek kaşığı)
1 su bardağı yoğurt
15:00
Bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
19:30
Arapsaçı (8 yemek kaşığı)
Gün içerisinde 2 litre su, 2 yeşil çay ve 1 maden sodası içildi.
günaydınlarrrrr
Günaydın herkese.
gunaydin kizlarHerkese günaydın
ilk saydada yaziyor canım kurallarimiz. okuyup kabul etmen gerektakım kuralları neler acaba ??????
Canım boş vakitlerini degerlendir. mesela yakın yerlere araç kullanma yürüyerek git evde yarım saat vaktin varsa leslie yada jillian yap :)şöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
günaydın canımGunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
günaydın aysecimHerkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
Kalori hesabı yapmıyoruz canım sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzgünlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?