Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[QUOTE
Canım boş vakitlerini degerlendir. mesela yakın yerlere araç kullanma yürüyerek git evde yarım saat vaktin varsa leslie yada jillian yap :)

[/QUOTE]
leslie beğendim zevkli görünüyor

Afiyet olsun tatlım menunu begendim. arapsacini çocukken annem çok yedirirdi bize babannemin bahcesinde bulunurdu bolca babannem yaşlandı bahçe falan kalmadı.

takım kuralları neler acaba ??????
ilk sayfayi oku tatlım kurallarımiz orada

Gunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
ohh miss dinlen.

Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
ohh sende spora asıl bugün.

günlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
kalori hesabı yok sağlıklı beslenme var bizde.

ahh evet kar benide benden alir suan manzaram bembeyaz elimde yeşil çay im camın önünde kuruldum berjerime izliyorum dagi taşı huzur temizlik arinmışlik hissi veriyor kar tek eksiğim suan elimde bir kitap Yumoş izin vermiyor sen nerdesin çocukların mahrum kardan. Ne işle mesguldun?

boş vakit akşam evde yollarımı gözleyen iki dünya tatlısı canavarım var gece 1 den önce uyursam şükrediyorum
ben ev hanimi oldugum halde zor vakit ayarlıyorum usagim da küçük daha 8 aylık senin yaramazlarin yaşları kaç canım

ben im değişiyor 1100 üstüne çıkmamaya çalışıyorum genel 800 -900 kalori

memleket nere canım ben erzurum dayım bura bol karlı fırtına var yollar kapalı geceden tatil olan şehirlerin içinde ismi yoktu şaşırmadım sabah olunca karar çıktı çünkü buranin insanına soğuk kolay işlemiyor mu ne düşünüyorlar çok zor tatil olayı

Ben Ankara dayım şuan eşim Ankara da oturuyor o yüzden buraya geldim. 8 yıl oldu gerçi. Evlendikten sonra atandım memurum şuan.

Günaydın kizlar yine baya gec kaldım dun geisi okudum alinti ysptin ama gitti hdpsi bide nedense kolumu bile kaldirasim gelmiyo kafam sürekli dolu diyet olayinida bi türlü ayarlayamiyorum karsrli davranamiyorum zararlı bisey yedimmi hayir ama lahana diyeti yapayim dedim beceremedim spor yok tam kritik noktadayken ekstra bişeyler yapmam gereken bir kilodayim cunku bende BUNDAN sonrası hep cok zor gider hoş gecen oğlumun ameliyatinda stresten bi hafta bi 69 u görüp firlayarak 75 e çıkmıştım normal yollarla en son evlendigimde 68 dim daha bilmiyorum sekiz senedir benim ciddi bi motiveye ihtiyacim var başımda sürekli bi agri nasil odaklanacam bilmiyorum menumu yazayım da nasil bi kafa karışıklığı olduguna bi bakin

Sabah8:00
2dilim ekmek tulum peynir domates salatlik 1yagda yumurta

Ogle13:00
Ara16:00
Ikisindede lahana çorbası

Aksam17:30
3yk etli patatss yemegi cogu etti 2-3 parça patates vardi
Salata yogurt

Ara20:0
2mandalina bi avuc kabak Çekirdeği

Gayet güzel bi başlangıç tatlım
Sporunuda yapmışın okudum daha ne olsun

Sen melo deyince bana meltem çağrışım yapıyor

N Nilyyyaaannn Mefkurem sporda çığır açtnız maşaallah
Dur kız bismillah daha ben 1 gün yaptım
Ayçayla iremin yanında çömezim ben

Gunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
Ohhhh gelsin sporlar
Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
bugün fazla yap yarın mola yaparsın cnm

evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
hoşgeldin cnm
Önce bi tanışsaydık
Yarın boyun kilon hedefin kilo geçmişin
Neler yapıyosun vs.

Kızlar söylemiş zaten ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen devam edersin bizimle

Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
2 senedir bu takımdayım
Geçen sene 45 kilo verip mezun olmuştum
Birazını geri alınca tekrar başladım

Burda en önemli kural düzenli bol paylaşım

Tatlım öncelikle yok veremem zor veririm gibi düşünceleri sil kafandan
Dikkat edince pekala verebiliyon
Önceden 69 inip geri çıktıysan Dikkat etmediğin için devam etmiş olsaydın nasıl verdiğini görürdün

Menü çok kötü değil
Akşamki çekirdek olmasaydı daha iyiydi

Tabi bide lahana faktörü var. Inş.sende şişkinlik yapmaz
Ayrıca macera aramaya gerek yok sen sağlıklı normal menünü yap birazda hareket bak gör nasıl gidiyor

Tünaydınnnn sevgili dostlar

Bu saftirik zühal bugün baya erken kahvaltı yaptı
Bi uyandım çok uyumuşum gibi geldi
Saati 6 falandır diye düşündüm
Bizim mutfak saatinin pili bitmiş, içeri gidipte bakmadım saate
Çokda acıkmışım oturdum güzelce kahvaltımı yaptım
Sonra teli aldım bi baktımki saat 3
Bende şok oldum

Tabi sabah pek aç olmayarak tartıldım
Belki bide geç vakit sporunda etkisi olabilirmi bilmiyorum
Ama zaten artıda olduğumu hissediyodum
+1.2

şöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
Maşa başı çalışman hareketsiz olmana sebep değil ki canım. Su almak için yürü merdiven kullan bide iş çıkişi 2 dk lavaboda zıpla :) şaka şaka ama meslek nedir? Yapabiliyorsan hareket alanını artır. Akşamda çok yoğun değilse iş güç yarım saat Leslie yaptın mı tamamdır

Detoks ödem ve antıoksit atmak için değil mi zaten. Bi insan spor yapmadan o kadar kısa sürede yağlarından nasıl kurulabilir hiç anlayamadım ben.

Değişiyor canm ben spor yoğunluğuma göre azaltıp artırıyorum ama hesaba göre benim bazal metom 1525 çıktı yaptıgım spora göre kilo vermek istiyorsam 1850 - 2000 arası çal almam gerekiyor ama sağlıklı kaloriler mesela bunu cıkolatadan değil peynirden sütten fındık fıstıktan almam lazım

tanışalım ben yiden
boy:1.72
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
troit hastasıyım(yavaş çalışıyor bedeni uyku moduna aldık yani) ve üst üste 2 çocuk yaptım (Aferim! bana)
5 senedir kilo alıyorum 76 ile hamile kaldım 103 ü gördüm şuan 99 kiloya indim kendi çabalarımla 2 ayda tek başıma yapamıyorum galiba desteğe ihtiyacım olduğunu anladım diyetisyenler işin maddi boyutuna baktığı için fayda göremedim.Bir umut size katılmak istedim.

Ay ne güzel ben de kar görmüyorum 2 yıldır.Azcık buralara da yağsa ama zor :)) Spora da devam.. Hazır havalar soğukken bu aylarda işin biraz daha kolaylaşır.

Erzurum u çok severim ki ben

Ben Ankara dayım şuan eşim Ankara da oturuyor o yüzden buraya geldim. 8 yıl oldu gerçi. Evlendikten sonra atandım memurum şuan.
anladım canım Ankara ya kar azmi yağıyor gerçi nereye çok yağıyor ki bi güneş çıktı yarısı eridi bile.

evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
Hadi hayirli olsun.

bu kadar stres yapma canım ne senin için ne evdekiler için iyi değil. Doğru kararı alicaksin eminim. Bir kaç farklı yerden ameliyatın sonuçlarıyla ilgili bilgi edinsen olmazmı daha rahat karar vermiş olursunuz. Sen istersen diyeti halledersin yeter ki iste.

Ay mefkusum sabaha karşı 3 mu bu dediğin anacım nasıl başardın o saatte yemeyi :) karanlık falan degilmiydi :))))

Memnun oldum cnm heralde isim kullanmıyosun
Burda düzenli devam ettiğin sürece mutlaka vereceksin emin ol tabiki azimli ve sabırlı olmak şartıyla

Benimde 3 çocuk üst üste oldu
Öncesi zor olsada sonra daha rahat oluyor

Troid için ilaç kullanıyosundur heralde
Bide Troid hastalarının yememesi gerekenler var onlarıda biliyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…