- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.761
Afiyet olsun tatlım menunu begendim. arapsacini çocukken annem çok yedirirdi bize babannemin bahcesinde bulunurdu bolca babannem yaşlandı bahçe falan kalmadı.Günaydınlar bayanlar gününüz güzel geçsin..
Menüm gelsin;
06:30
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
09:30
1 mandalina
Türk Kahvesi
12:30
Tavuksuyu çorba (1 kepçe)
Z.yağlı Kereviz (6 yemek kaşığı)
1 su bardağı yoğurt
15:00
Bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
19:30
Arapsaçı (8 yemek kaşığı)
Gün içerisinde 2 litre su, 2 yeşil çay ve 1 maden sodası içildi.
ilk sayfayi oku tatlım kurallarımiz oradatakım kuralları neler acaba ??????
ohh miss dinlen.Gunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
ohh sende spora asıl bugün.Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
kalori hesabı yok sağlıklı beslenme var bizde.günlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
ahh evet kar benide benden alir suan manzaram bembeyaz elimde yeşil çay im camın önünde kuruldum berjerime izliyorum dagi taşı huzur temizlik arinmışlik hissi veriyor kar tek eksiğim suan elimde bir kitap Yumoş izin vermiyormemlekette bir kar yağardı diz kapaklarımızı geçerdi ama okullar yine de tatil edilmezdi çocuklara acırdım yine de kara aşıktım beni benden alırdı beyazlığı.Şimdi karı çoooooooooook özledim çocuklarım kardan mahrum büyüyor.Onun o büyülü atmosferinden insana dinginlik veren güzelliğinden.
ben ev hanimi oldugum halde zor vakit ayarlıyorum usagim da küçük daha 8 aylık senin yaramazlarin yaşları kaç canımboş vakitakşam evde yollarımı gözleyen iki dünya tatlısı canavarım var gece 1 den önce uyursam şükrediyorum
ben im değişiyor 1100 üstüne çıkmamaya çalışıyorum genel 800 -900 kalorigünlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
memleket nere canım ben erzurum dayım bura bol karlı fırtına var yollar kapalı geceden tatil olan şehirlerin içinde ismi yoktu şaşırmadım sabah olunca karar çıktı çünkü buranin insanına soğuk kolay işlemiyor mu ne düşünüyorlar çok zor tatil olayımemlekette bir kar yağardı diz kapaklarımızı geçerdi ama okullar yine de tatil edilmezdi çocuklara acırdım yine de kara aşıktım beni benden alırdı beyazlığı.Şimdi karı çoooooooooook özledim çocuklarım kardan mahrum büyüyor.Onun o büyülü atmosferinden insana dinginlik veren güzelliğinden.
Ben Ankara dayım şuan eşim Ankara da oturuyor o yüzden buraya geldim. 8 yıl oldu gerçi. Evlendikten sonra atandım memurum şuan.ahh evet kar benide benden alir suan manzaram bembeyaz elimde yeşil çay im camın önünde kuruldum berjerime izliyorum dagi taşı huzur temizlik arinmışlik hissi veriyor kar tek eksiğim suan elimde bir kitap Yumoş izin vermiyorsen nerdesin çocukların mahrum kardan. Ne işle mesguldun?
Gayet güzel bi başlangıç tatlımGünaydınlar bayanlar gününüz güzel geçsin..
Menüm gelsin;
06:30
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
09:30
1 mandalina
Türk Kahvesi
12:30
Tavuksuyu çorba (1 kepçe)
Z.yağlı Kereviz (6 yemek kaşığı)
1 su bardağı yoğurt
15:00
Bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
19:30
Arapsaçı (8 yemek kaşığı)
Gün içerisinde 2 litre su, 2 yeşil çay ve 1 maden sodası içildi.
Dur kız bismillah daha ben 1 gün yaptım
Ohhhh gelsin sporlarGunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
bugün fazla yap yarın mola yaparsın cnmHerkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
hoşgeldin cnmevet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
Tatlım öncelikle yok veremem zor veririm gibi düşünceleri sil kafandanGünaydın kizlar yine baya gec kaldım dun geisi okudum alinti ysptin ama gitti hdpsi bide nedense kolumu bile kaldirasim gelmiyo kafam sürekli dolu diyet olayinida bi türlü ayarlayamiyorum karsrli davranamiyorum zararlı bisey yedimmi hayir ama lahana diyeti yapayim dedim beceremedim spor yok tam kritik noktadayken ekstra bişeyler yapmam gereken bir kilodayim cunku bende BUNDAN sonrası hep cok zor gider hoş gecen oğlumun ameliyatinda stresten bi hafta bi 69 u görüp firlayarak 75 e çıkmıştım normal yollarla en son evlendigimde 68 dim daha bilmiyorum sekiz senedir benim ciddi bi motiveye ihtiyacim var başımda sürekli bi agri nasil odaklanacam bilmiyorum menumu yazayım da nasil bi kafa karışıklığı olduguna bi bakin
Sabah8:00
2dilim ekmek tulum peynir domates salatlik 1yagda yumurta
Ogle13:00
Ara16:00
Ikisindede lahana çorbası
Aksam17:30
3yk etli patatss yemegi cogu etti 2-3 parça patates vardi
Salata yogurt
Ara20:0
2mandalina bi avuc kabak Çekirdeği
Maşa başı çalışman hareketsiz olmana sebep değil ki canım. Su almak için yürü merdiven kullan bide iş çıkişi 2 dk lavaboda zıpla :) şaka şaka ama meslek nedir? Yapabiliyorsan hareket alanını artır. Akşamda çok yoğun değilse iş güç yarım saat Leslie yaptın mı tamamdırşöyyylee bir göz attım da herkes spor yapıyor ben masa başı çalışıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım
Detoks ödem ve antıoksit atmak için değil mi zaten. Bi insan spor yapmadan o kadar kısa sürede yağlarından nasıl kurulabilir hiç anlayamadım ben.artık turşular ı mızı anlasilan misafirler yiyecek
canım +1 kg ya düştü çok şükür ama zor gidiyor detokslarla tartıda eksi görmek kısa mutluluk muş yoksa iki gün yedim diye nasıl hemen yapışır bu yağlar şimdide yine kahve ve bitter gece usaktan uyutmadi açılmam lazim
canım hoşgeldin artık boş vakitlerini degerlendirecen
O zaman sporsuz vericeksin canm. Olsun o dünya tatlısı cadılarla mekik fln çekersin en azındanboş vakitakşam evde yollarımı gözleyen iki dünya tatlısı canavarım var gece 1 den önce uyursam şükrediyorum
Değişiyor canm ben spor yoğunluğuma göre azaltıp artırıyorum ama hesaba göre benim bazal metom 1525 çıktı yaptıgım spora göre kilo vermek istiyorsam 1850 - 2000 arası çal almam gerekiyor ama sağlıklı kaloriler mesela bunu cıkolatadan değil peynirden sütten fındık fıstıktan almam lazımgünlük ortalama kaç kalori alıyorsunuz.
tanışalım ben yidenhoşgeldin cnm
Önce bi tanışsaydık
Yarın boyun kilon hedefin kilo geçmişin
Neler yapıyosun vs.
Kızlar söylemiş zaten ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen devam edersin bizimle
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
2 senedir bu takımdayım
Geçen sene 45 kilo verip mezun olmuştum
Birazını geri alınca tekrar başladım
Burda en önemli kural düzenli bol paylaşım
iyi fikir akşamları onlarla spor yapabilirim hem onlarda eğlenmiş olur kızımO zaman sporsuz vericeksin canm. Olsun o dünya tatlısı cadılarla mekik fln çekersin en azından
Ay ne güzel ben de kar görmüyorum 2 yıldır.Azcık buralara da yağsa ama zor :)) Spora da devam.. Hazır havalar soğukken bu aylarda işin biraz daha kolaylaşır.Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
Erzurum u çok severim ki benben ev hanimi oldugum halde zor vakit ayarlıyorum usagim da küçük daha 8 aylık senin yaramazlarin yaşları kaç canım
ben im değişiyor 1100 üstüne çıkmamaya çalışıyorum genel 800 -900 kalori
memleket nere canım ben erzurum dayım bura bol karlı fırtına var yollar kapalı geceden tatil olan şehirlerin içinde ismi yoktu şaşırmadım sabah olunca karar çıktı çünkü buranin insanına soğuk kolay işlemiyor mu ne düşünüyorlar çok zor tatil olayı
anladım canım Ankara ya kar azmi yağıyor gerçi nereye çok yağıyor kiBen Ankara dayım şuan eşim Ankara da oturuyor o yüzden buraya geldim. 8 yıl oldu gerçi. Evlendikten sonra atandım memurum şuan.
Hadi hayirli olsun.evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
bu kadar stres yapma canım ne senin için ne evdekiler için iyi değil. Doğru kararı alicaksin eminim. Bir kaç farklı yerden ameliyatın sonuçlarıyla ilgili bilgi edinsen olmazmı daha rahat karar vermiş olursunuz. Sen istersen diyeti halledersin yeter ki iste.Günaydın kizlar yine baya gec kaldım dun geisi okudum alinti ysptin ama gitti hdpsi bide nedense kolumu bile kaldirasim gelmiyo kafam sürekli dolu diyet olayinida bi türlü ayarlayamiyorum karsrli davranamiyorum zararlı bisey yedimmi hayir ama lahana diyeti yapayim dedim beceremedim spor yok tam kritik noktadayken ekstra bişeyler yapmam gereken bir kilodayim cunku bende BUNDAN sonrası hep cok zor gider hoş gecen oğlumun ameliyatinda stresten bi hafta bi 69 u görüp firlayarak 75 e çıkmıştım normal yollarla en son evlendigimde 68 dim daha bilmiyorum sekiz senedir benim ciddi bi motiveye ihtiyacim var başımda sürekli bi agri nasil odaklanacam bilmiyorum menumu yazayım da nasil bi kafa karışıklığı olduguna bi bakin
Sabah8:00
2dilim ekmek tulum peynir domates salatlik 1yagda yumurta
Ogle13:00
Ara16:00
Ikisindede lahana çorbası
Aksam17:30
3yk etli patatss yemegi cogu etti 2-3 parça patates vardi
Salata yogurt
Ara20:0
2mandalina bi avuc kabak Çekirdeği
Ay mefkusum sabaha karşı 3 mu bu dediğin anacım nasıl başardın o saatte yemeyi :) karanlık falan degilmiydi :))))Tünaydınnnn sevgili dostlar
Bu saftirik zühal bugün baya erken kahvaltı yaptı
Bi uyandım çok uyumuşum gibi geldi
Saati 6 falandır diye düşündüm
Bizim mutfak saatinin pili bitmiş, içeri gidipte bakmadım saate
Çokda acıkmışım oturdum güzelce kahvaltımı yaptım
Sonra teli aldım bi baktımki saat 3
Bende şok oldum
Tabi sabah pek aç olmayarak tartıldım
Belki bide geç vakit sporunda etkisi olabilirmi bilmiyorum
Ama zaten artıda olduğumu hissediyodum
+1.2
Memnun oldum cnm heralde isim kullanmıyosuntanışalım ben yiden
boy:1.72
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
troit hastasıyım(yavaş çalışıyor bedeni uyku moduna aldık yani) ve üst üste 2 çocuk yaptım (Aferim! bana)
5 senedir kilo alıyorum 76 ile hamile kaldım 103 ü gördüm şuan 99 kiloya indim kendi çabalarımla 2 ayda tek başıma yapamıyorum galiba desteğe ihtiyacım olduğunu anladım diyetisyenler işin maddi boyutuna baktığı için fayda göremedim.Bir umut size katılmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?