Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam yiden ben ayca 29 yaşındayım. 1.80 boy ile 70 lerdeyim. İnş verirsin önemli olan irade. Zaten bgn Arada 1 mil yaparak iradenin çokluğunu gösterdin.

öğlen arasında yapmaya çalışırım bir de 45 dk yürüyüş düşünüyorum yarın başlayacağım inş

Selam yiden ben ayca 29 yaşındayım. 1.80 boy ile 70 lerdeyim. İnş verirsin önemli olan irade. Zaten bgn Arada 1 mil yaparak iradenin çokluğunu gösterdin.
Akşamları eve gidince yemek yapıyorum bir de ozaman yemek yemezsem tamamdır zaten de kendime hakim olamıyorum olamıyordum diyelim bu gün hayatımda zararlı ne varsa faydalı şeylerle değiştirmem için ilk günüm olsun inşallah.

Sen be zaman başlıcan 90x e canm?
Bugün başlayacağım canım kız uyusun hemen ilk cd ile başlıyorum inşallah
Herkese günaydın
Günaydın hoşgeldin
Gunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
günaydın tatlım

Aynen öyle canım afiyet olsun onlara
Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
Günaydın canım
evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
Süper bir giriş yapmissin
canisi moral bozmak umutsuz olmak yok rabbim hayirlisini versin sende kendini veremiyorum diye sarma akşam daha erken biseyler yemeği bırakmalısın bence. Yada daha az kalorili seyler tuketmelisin geç saatte yenilenleri mide sindirmekte oldukça zorluk çekiyor

Abla hava 7:30 da bile gece gibi burada
valla ben ev işlerini bile en basitinden sofra kurarken önceden tepsiye hepsini koyar goturudum şimdi tek tek goturuyorum

hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 1 kızım var

Eve kaçta gidiyosun cnm
Aç kalarak kilo verlmez
Önemli olan akşamları karbon almamak
En azından çorba yoğurt salata yiyebilirsin
Yada sebze yoğurt

Oooo bugün pek enerjik gördüm seni fıstık

Acaba cd lere cuma mı başlasan şişlik olmasın sonra

hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 1 kızım var
hoşbuldum canım benim de bir kızım ve birde oğlum var ikisi de aklıma gelince gözlerimden çıkan ışığı hissediyorum Allahım acılarını yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın sıkıntıya sokmasın

o zaman hoşgeldin ben Elif 36 yaşındayım hamilelik lerde senin gibi 100 leri gördüm çok fena ydi. 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. İsteyince hersey oluyor yeterki isteyelim ve kararlı olalım.

Sabahda zaten karanlık oluyor 8 buçuktan sonra hava aydınlanıyor
Zaten kepenkler kapalı oluyor
oda doğru burda da geç aydinlaniyor hava :) aman nolucak ha 3 ha 6 da yenmiş kahvaltı :)

Allah bağışlasın. Amin.

Karatay kahvaltisi yapim dedim leptin çalışsın biraz daha bekliyorum acıkmadım da ama canım birseyler yemek istiyor pofff çok sıkıcı birgün.

evet yaa aslında pratik olmakta sıkıntı bazı yerlerde zaten çoğu icat tembelikten keşfedilmiş der eşim.
Hoşgeldin yiden :) bende 25 yaşındayım muhasebeciyim 2.5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok.O yüzden öncesinde baya bi kilo vermek için burdayım :) İstersen yapabilirsin her boş anı değerlendirebilirsin çünkü spor olmadan olmuyor ben yemek yaparken bile bacak hareketleri yapıyorum.Biraz daha eriteyim diye :) Suya ağırlık veriyorum acıkma olduğu Zaman'lar.Düzenli ve sağlıklı beslenme ve beraberinde sporla daha hızlı gidiyor kilolar emin ol.Leslie yi ben de burda öğrendim ve yapıyorum çok eğlenceli geldi sana da faydası olur

Hoş bulduk memnun oldum. Egzersiz çok önemli gerçekten bekarken çok hareketliydim ve bu kadar da iştahlı değildim kibar mı kibarcıktım 61 kilodaydım ve mesaiden sonra 1 saat yürüyüş yapıyordum bacak kaslarım incelsin diye şimdi obez oldum yaaaaaa

Teşekkür ederim. istiyorum ama hep erteliyorum. erteliyordum diye düzeltelim burda bir söz verdik sayılır değilmi ama

Benim de kilo vermem zor oluyor kilo veremiyordum yanlış besleniyormuşum meğer şimdi şekerim normal seviyede.Tiroit ilacını bende kullanıyorum.Bıraktıgım Zaman artıyor çünkü bırakmamam gerekmiş

Benim de kilo vermem zor oluyor kilo veremiyordum yanlış besleniyormuşum meğer şimdi şekerim normal seviyede.Tiroit ilacını bende kullanıyorum.Bıraktıgım Zaman artıyor çünkü bırakmamam gerekmiş
egzersiz yavaş troide çok iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…