- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.781
Selam yiden ben ayca 29 yaşındayım. 1.80 boy ile 70 lerdeyim. İnş verirsin önemli olan irade. Zaten bgn Arada 1 mil yaparak iradenin çokluğunu gösterdin.tanışalım ben yiden
boy:1.72
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
troit hastasıyım(yavaş çalışıyor bedeni uyku moduna aldık yani) ve üst üste 2 çocuk yaptım (Aferim! bana)
5 senedir kilo alıyorum 76 ile hamile kaldım 103 ü gördüm şuan 99 kiloya indim kendi çabalarımla 2 ayda tek başıma yapamıyorum galiba desteğe ihtiyacım olduğunu anladım diyetisyenler işin maddi boyutuna baktığı için fayda göremedim.Bir umut size katılmak istedim.
Sabahda zaten karanlık oluyor 8 buçuktan sonra hava aydınlanıyorAy mefkusum sabaha karşı 3 mu bu dediğin anacım nasıl başardın o saatte yemeyi :) karanlık falan degilmiydi :)
öğlen arasında yapmaya çalışırım bir de 45 dk yürüyüş düşünüyorum yarın başlayacağım inşMaşa başı çalışman hareketsiz olmana sebep değil ki canım. Su almak için yürü merdiven kullan bide iş çıkişi 2 dk lavaboda zıpla :) şaka şaka ama meslek nedir? Yapabiliyorsan hareket alanını artır. Akşamda çok yoğun değilse iş güç yarım saat Leslie yaptın mı tamamdır
Akşamları eve gidince yemek yapıyorum bir de ozaman yemek yemezsem tamamdır zaten de kendime hakim olamıyorum olamıyordum diyelim bu gün hayatımda zararlı ne varsa faydalı şeylerle değiştirmem için ilk günüm olsun inşallah.Selam yiden ben ayca 29 yaşındayım. 1.80 boy ile 70 lerdeyim. İnş verirsin önemli olan irade. Zaten bgn Arada 1 mil yaparak iradenin çokluğunu gösterdin.
Bugün başlayacağım canım kız uyusun hemen ilk cd ile başlıyorum inşallahSen be zaman başlıcan 90x e canm?
Günaydın hoşgeldinHerkese günaydın
günaydın tatlımGunaydin kizlar,kar tatili vardi bugun evde keyf yapiyorum bende
Aynen öyle canım afiyet olsun onlaraartık turşular ı mızı anlasilan misafirler yiyecek
canım +1 kg ya düştü çok şükür ama zor gidiyor detokslarla tartıda eksi görmek kısa mutluluk muş yoksa iki gün yedim diye nasıl hemen yapışır bu yağlar şimdide yine kahve ve bitter gece usaktan uyutmadi açılmam lazim
canım hoşgeldin artık boş vakitlerini degerlendirecen
Günaydın canımHerkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
Süper bir giriş yapmissinevet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
canisi moral bozmak umutsuz olmak yok rabbim hayirlisini versin sende kendini veremiyorum diye sarma akşam daha erken biseyler yemeği bırakmalısın bence. Yada daha az kalorili seyler tuketmelisin geç saatte yenilenleri mide sindirmekte oldukça zorluk çekiyorGünaydın kizlar yine baya gec kaldım dun geisi okudum alinti ysptin ama gitti hdpsi bide nedense kolumu bile kaldirasim gelmiyo kafam sürekli dolu diyet olayinida bi türlü ayarlayamiyorum karsrli davranamiyorum zararlı bisey yedimmi hayir ama lahana diyeti yapayim dedim beceremedim spor yok tam kritik noktadayken ekstra bişeyler yapmam gereken bir kilodayim cunku bende BUNDAN sonrası hep cok zor gider hoş gecen oğlumun ameliyatinda stresten bi hafta bi 69 u görüp firlayarak 75 e çıkmıştım normal yollarla en son evlendigimde 68 dim daha bilmiyorum sekiz senedir benim ciddi bi motiveye ihtiyacim var başımda sürekli bi agri nasil odaklanacam bilmiyorum menumu yazayım da nasil bi kafa karışıklığı olduguna bi bakin
Sabah8:00
2dilim ekmek tulum peynir domates salatlik 1yagda yumurta
Ogle13:00
Ara16:00
Ikisindede lahana çorbası
Aksam17:30
3yk etli patatss yemegi cogu etti 2-3 parça patates vardi
Salata yogurt
Ara20:0
2mandalina bi avuc kabak Çekirdeği
Abla hava 7:30 da bile gece gibi buradaTünaydınnnn sevgili dostlar
Bu saftirik zühal bugün baya erken kahvaltı yaptı
Bi uyandım çok uyumuşum gibi geldi
Saati 6 falandır diye düşündüm
Bizim mutfak saatinin pili bitmiş, içeri gidipte bakmadım saate
Çokda acıkmışım oturdum güzelce kahvaltımı yaptım
Sonra teli aldım bi baktımki saat 3
Bende şok oldum
Tabi sabah pek aç olmayarak tartıldım
Belki bide geç vakit sporunda etkisi olabilirmi bilmiyorum
Ama zaten artıda olduğumu hissediyodum
+1.2
valla ben ev işlerini bile en basitinden sofra kurarken önceden tepsiye hepsini koyar goturudum şimdi tek tek goturuyorumMaşa başı çalışman hareketsiz olmana sebep değil ki canım. Su almak için yürü merdiven kullan bide iş çıkişi 2 dk lavaboda zıpla :) şaka şaka ama meslek nedir? Yapabiliyorsan hareket alanını artır. Akşamda çok yoğun değilse iş güç yarım saat Leslie yaptın mı tamamdır
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 1 kızım vartanışalım ben yiden
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
troit hastasıyım(yavaş çalışıyor bedeni uyku moduna aldık yani) ve üst üste 2 çocuk yaptım (Aferim! bana)
5 senedir kilo alıyorum 76 ile hamile kaldım 103 ü gördüm şuan 99 kiloya indim kendi çabalarımla 2 ayda tek başıma yapamıyorum galiba desteğe ihtiyacım olduğunu anladım diyetisyenler işin maddi boyutuna baktığı için fayda göremedim.Bir umut size katılmak istedim.
Eve kaçta gidiyosun cnmAkşamları eve gidince yemek yapıyorum bir de ozaman yemek yemezsem tamamdır zaten de kendime hakim olamıyorum olamıyordum diyelim bu gün hayatımda zararlı ne varsa faydalı şeylerle değiştirmem için ilk günüm olsun inşallah.
Oooo bugün pek enerjik gördüm seni fıstıkGünaydın , tünaydın , merhaba
Bugün kahvaltıyı daha erkene çekmeyi başardımMefkurem zuhal abla ev toparla kızı doyur derken bide karşı komşum geldi kahve içmeye derken anca telefonu elime aldım şimdi cadıyı uyutuyorum sonrada etrafa saçılan oyuncakları toplayıp spora gidicem
hoşbuldum canım benim de bir kızım ve birde oğlum var ikisi de aklıma gelince gözlerimden çıkan ışığı hissediyorum Allahım acılarını yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın sıkıntıya sokmasınhoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 1 kızım var
Önerin için sağol ilk zamanlar iyi bir yöntem teşekkürlerEve kaçta gidiyosun cnm
Aç kalarak kilo verlmez
Önemli olan akşamları karbon almamak
En azından çorba yoğurt salata yiyebilirsin
Yada sebze yoğurt
evet yaa aslında pratik olmakta sıkıntı bazı yerlerde zaten çoğu icat tembelikten keşfedilmiş der eşim.valla ben ev işlerini bile en basitinden sofra kurarken önceden tepsiye hepsini koyar goturudum şimdi tek tek goturuyorum
o zaman hoşgeldin ben Elif 36 yaşındayım hamilelik lerde senin gibi 100 leri gördüm çok fena ydi. 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. İsteyince hersey oluyor yeterki isteyelim ve kararlı olalım.tanışalım ben yiden
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
oda doğru burda da geç aydinlaniyor hava :) aman nolucak ha 3 ha 6 da yenmiş kahvaltı :)Sabahda zaten karanlık oluyor 8 buçuktan sonra hava aydınlanıyor
Zaten kepenkler kapalı oluyor
Allah bağışlasın. Amin.hoşbuldum canım benim de bir kızım ve birde oğlum var ikisi de aklıma gelince gözlerimden çıkan ışığı hissediyorum Allahım acılarını yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın sıkıntıya sokmasın
Hoşgeldin yiden :) bende 25 yaşındayım muhasebeciyim 2.5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok.O yüzden öncesinde baya bi kilo vermek için burdayım :) İstersen yapabilirsin her boş anı değerlendirebilirsin çünkü spor olmadan olmuyor ben yemek yaparken bile bacak hareketleri yapıyorum.Biraz daha eriteyim diye :) Suya ağırlık veriyorum acıkma olduğu Zaman'lar.Düzenli ve sağlıklı beslenme ve beraberinde sporla daha hızlı gidiyor kilolar emin ol.Leslie yi ben de burda öğrendim ve yapıyorum çok eğlenceli geldi sana da faydası olurevet yaa aslında pratik olmakta sıkıntı bazı yerlerde zaten çoğu icat tembelikten keşfedilmiş der eşim.
Nasıl oluyor ki o kahvaltı adaşımmmKaratay kahvaltisi yapim dedim leptin çalışsın biraz daha bekliyorum acıkmadım da ama canım birseyler yemek istiyor pofff çok sıkıcı birgün.
Hoş bulduk memnun oldum. Egzersiz çok önemli gerçekten bekarken çok hareketliydim ve bu kadar da iştahlı değildim kibar mı kibarcıktım 61 kilodaydım ve mesaiden sonra 1 saat yürüyüş yapıyordum bacak kaslarım incelsin diye şimdi obez oldum yaaaaaaHoşgeldin yiden :) bende 25 yaşındayım muhasebeciyim 2.5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok.O yüzden öncesinde baya bi kilo vermek için burdayım :) İstersen yapabilirsin her boş anı değerlendirebilirsin çünkü spor olmadan olmuyor ben yemek yaparken bile bacak hareketleri yapıyorum.Biraz daha eriteyim diye :) Suya ağırlık veriyorum acıkma olduğu Zaman'lar.Düzenli ve sağlıklı beslenme ve beraberinde sporla daha hızlı gidiyor kilolar emin ol.Leslie yi ben de burda öğrendim ve yapıyorum çok eğlenceli geldi sana da faydası olur
Teşekkür ederim. istiyorum ama hep erteliyorum. erteliyordum diye düzeltelim burda bir söz verdik sayılır değilmi amao zaman hoşgeldin ben Elif 36 yaşındayım hamilelik lerde senin gibi 100 leri gördüm çok fena ydi. 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. İsteyince hersey oluyor yeterki isteyelim ve kararlı olalım.
Allah bağışlasın. Amin.
Zaten hep ertelediğimiz için bu kilolara çıktık cnmTeşekkür ederim. istiyorum ama hep erteliyorum. erteliyordum diye düzeltelim burda bir söz verdik sayılır değilmi ama
Benim de kilo vermem zor oluyor kilo veremiyordum yanlış besleniyormuşum meğer şimdi şekerim normal seviyede.Tiroit ilacını bende kullanıyorum.Bıraktıgım Zaman artıyor çünkü bırakmamam gerekmişHoş bulduk memnun oldum. Egzersiz çok önemli gerçekten bekarken çok hareketliydim ve bu kadar da iştahlı değildim kibar mı kibarcıktım 61 kilodaydım ve mesaiden sonra 1 saat yürüyüş yapıyordum bacak kaslarım incelsin diye şimdi obez oldum yaaaaaa
egzersiz yavaş troide çok iyi geliyormuşBenim de kilo vermem zor oluyor kilo veremiyordum yanlış besleniyormuşum meğer şimdi şekerim normal seviyede.Tiroit ilacını bende kullanıyorum.Bıraktıgım Zaman artıyor çünkü bırakmamam gerekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?