- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.801
leslie beğendim zevkli görünüyor[/QUOTE][QUOTE
Canım boş vakitlerini degerlendir. mesela yakın yerlere araç kullanma yürüyerek git evde yarım saat vaktin varsa leslie yada jillian yap :)
evet leslie yle spor yaptığını bile anlamiyorsun. :)
çok iyi baslangic canim ilk gunden :)evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
canim cok stres yapma Allahın izniyle bi çözüm yolu bulursun.Günaydın kizlar yine baya gec kaldım dun geisi okudum alinti ysptin ama gitti hdpsi bide nedense kolumu bile kaldirasim gelmiyo kafam sürekli dolu diyet olayinida bi türlü ayarlayamiyorum karsrli davranamiyorum zararlı bisey yedimmi hayir ama lahana diyeti yapayim dedim beceremedim spor yok tam kritik noktadayken ekstra bişeyler yapmam gereken bir kilodayim cunku bende BUNDAN sonrası hep cok zor gider hoş gecen oğlumun ameliyatinda stresten bi hafta bi 69 u görüp firlayarak 75 e çıkmıştım normal yollarla en son evlendigimde 68 dim daha bilmiyorum sekiz senedir benim ciddi bi motiveye ihtiyacim var başımda sürekli bi agri nasil odaklanacam bilmiyorum menumu yazayım da nasil bi kafa karışıklığı olduguna bi bakin
Sabah8:00
2dilim ekmek tulum peynir domates salatlik 1yagda yumurta
Ogle13:00
Ara16:00
Ikisindede lahana çorbası
Aksam17:30
3yk etli patatss yemegi cogu etti 2-3 parça patates vardi
Salata yogurt
Ara20:0
2mandalina bi avuc kabak Çekirdeği
biraz daha arastir sonra karar vef derim canımBu arada iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim ins en dogru kararı veririz hala araftayiz
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmisler
abla yaaa valla alemsinTünaydınnnn sevgili dostlar
Bu saftirik zühal bugün baya erken kahvaltı yaptı
Bi uyandım çok uyumuşum gibi geldi
Saati 6 falandır diye düşündüm
Bizim mutfak saatinin pili bitmiş, içeri gidipte bakmadım saate
Çokda acıkmışım oturdum güzelce kahvaltımı yaptım
Sonra teli aldım bi baktımki saat 3
Bende şok oldum
Tabi sabah pek aç olmayarak tartıldım
Belki bide geç vakit sporunda etkisi olabilirmi bilmiyorum
Ama zaten artıda olduğumu hissediyodum
+1.2
hoşgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var 6 aydır burdayim 17 kilo verdimtanışalım ben yiden
boy:1.72
kilom 99
yaş 32
hedef kilom 70
troit hastasıyım(yavaş çalışıyor bedeni uyku moduna aldık yani) ve üst üste 2 çocuk yaptım (Aferim! bana)
5 senedir kilo alıyorum 76 ile hamile kaldım 103 ü gördüm şuan 99 kiloya indim kendi çabalarımla 2 ayda tek başıma yapamıyorum galiba desteğe ihtiyacım olduğunu anladım diyetisyenler işin maddi boyutuna baktığı için fayda göremedim.Bir umut size katılmak istedim.
Zumba filanda yapabilirsin canım ufakliklatin da hoşuna gideriyi fikir akşamları onlarla spor yapabilirim hem onlarda eğlenmiş olur kızım3.5 oğlum 1.5 yaşında
Hosgeldin mervecim kolay gelsin ; )Günaydın , tünaydın , merhaba
Bugün kahvaltıyı daha erkene çekmeyi başardımMefkurem zuhal abla ev toparla kızı doyur derken bide karşı komşum geldi kahve içmeye derken anca telefonu elime aldım şimdi cadıyı uyutuyorum sonrada etrafa saçılan oyuncakları toplayıp spora gidicem
bende acikmaya basladim ufaktan yemek hazirlamaya baslayim :)Karatay kahvaltisi yapim dedim leptin çalışsın biraz daha bekliyorum acıkmadım da ama canım birseyler yemek istiyor pofff çok sıkıcı birgün.