Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[QUOTE
Canım boş vakitlerini degerlendir. mesela yakın yerlere araç kullanma yürüyerek git evde yarım saat vaktin varsa leslie yada jillian yap :)
leslie beğendim zevkli görünüyor[/QUOTE]
evet leslie yle spor yaptığını bile anlamiyorsun. :)
evet leslie 1 mil yaptım şimdi yemek yemeye gidiyorum gazam mübarek olsun
çok iyi baslangic canim ilk gunden :)
canim cok stres yapma Allahın izniyle bi çözüm yolu bulursun.
Bu arada iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim ins en dogru kararı veririz hala araftayiz
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmisler
biraz daha arastir sonra karar vef derim canım
abla yaaa valla alemsin burdada hava geç aydınlanıyor
hoşgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var 6 aydır burdayim 17 kilo verdim
iyi fikir akşamları onlarla spor yapabilirim hem onlarda eğlenmiş olur kızım 3.5 oğlum 1.5 yaşında
Zumba filanda yapabilirsin canım ufakliklatin da hoşuna gider
Hosgeldin mervecim kolay gelsin ; )
Karatay kahvaltisi yapim dedim leptin çalışsın biraz daha bekliyorum acıkmadım da ama canım birseyler yemek istiyor pofff çok sıkıcı birgün.
bende acikmaya basladim ufaktan yemek hazirlamaya baslayim :)​

Herkese hayırlı günler bizim burada tatil edilidi ki kolay kolay edilmez her yer beyaza bürünmüş harika bır manzara ins bugün spora biraz daha yogunlasabilirim
Ay okardan bide buraya gonderin azcik yagdi eriyiverdi bol bol sogugu geliyo başka bir şey yok
Abla valla bilmiyorum lahana sisiriyirmu gaz cok oluyo ama hic aciktirmiyo aksam resmen tok tok yedim hos emzirneyi biraktigimdan beri cok acikmiyorum ama yeme istegi var sadece ki yiyorum ac olmasamda bi odaklanabilsem olacakta iste ne biçim hayatim varsa biri bitiyor biri basliyo sıkıntının vardır bundada bi hayir kafami duvarlara vurasim var ama ins toparlanmak icin elimden geleni yapıcam dediğin gibi maceraya gerek yok beynimi inandirmaliyim
ay abla cok güldüm nasıl farketmedin hos artik bizde bile sabahlar gece oluyo

hoşgeldin canimben kamile 31yasinda iki cocuk annesi bi öğretmenim burasi en doğru yer emin olbenim gibi olmazda kararli davranirsan hedefine kisa zamanda ulasirsin emin ol

Canim bizim sıkıntı sonucu degil inanıyoruz ki sonuc iyi olacak ama bizde gecenki ameliyatta gecici yuz felci oldu bu sefer allah korusun kalıcı falan olursa diye korkuyoruz ama yaza falan anca yaptircaz cunku suan hic haxir degiliz
haklısın canim toparliycam ins

Karatay kahvaltisi yapim dedim leptin çalışsın biraz daha bekliyorum acıkmadım da ama canım birseyler yemek istiyor pofff çok sıkıcı birgün.
hah iste tam yaşadığım sey bu ac değilim ama bişeyler istiyorum ama dayanmaliyiz elifim

Hoşgeldin gülüm ben kamile sık sık goruduruz ins burada yukarda yazdım ayrintili girmiyorum yas falan
ay ben oldum olası boyleydim ne yaxikki

leslie beğendim zevkli görünüyor​
evet leslie yle spor yaptığını bile anlamiyorsun. :)

çok iyi baslangic canim ilk gunden :)

canim cok stres yapma Allahın izniyle bi çözüm yolu bulursun.

biraz daha arastir sonra karar vef derim canım

abla yaaa valla alemsin burdada hava geç aydınlanıyor

hoşgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var 6 aydır burdayim 17 kilo verdim

Zumba filanda yapabilirsin canım ufakliklatin da hoşuna gider

Hosgeldin mervecim kolay gelsin ; )

bende acikmaya basladim ufaktan yemek hazirlamaya baslayim :)​
[/QUOTE]canim ameliyatı arastirmiyoryzda bizim iste ekstra olan bi ihtimal bizi korkutuyor yuz felci tehlikesinden onuda araştırmak çok bi şey ifade etmiyor kader sans nasip ne dersen

Ilk menu benden gelsin
Sabah 10:00
Çeyrek yufka
2yagda yumurta tulum peynir domates salatalik

Ara14:00
1mandalina

Aksam 15:30
3yk bulgur pilavı 2yk haşlama et
Salata ayran

Ara 19:00
Ayran icer yada yoğurt yerim

Su 2lt
Spor 2mil Leslie simdi başlıyorum

Öğlen pilav yerine eti daha fazla yiyebilirdin cnm
Bence akşam tek yoğurtla acıkırsın yanına bişey ekle

Abla yazdığını gormeden önce yaptım bile
Amin canım benim
evet yaa aslında pratik olmakta sıkıntı bazı yerlerde zaten çoğu icat tembelikten keşfedilmiş der eşim.
çok doğru söylemiş tembellikler hep icat yaptırmış

Haline şükret cnm çok şükürki büyük bi derdin yok
Hele son zamanlarda çevremizde olanlara baksana

Elifcim sabahın baya erken oluyor o yüzden öğlen birazdaha doyurucu. Şeyler yesen sen geçiştirmiş gibi yapıyon genelde ara öğün gibi oluyor
Diğerleri gayet güzel

güzel olmuş canm bulguru az yemissin hafta bir olabilir aslinda

akşam ki ekmek olmasa da olurmus

Elifcim sabahın baya erken oluyor o yüzden öğlen birazdaha doyurucu. Şeyler yesen sen geçiştirmiş gibi yapıyon genelde ara öğün gibi oluyor
Diğerleri gayet güzel
Halsiz kalıyorum abla vitamin kullanıyorum bir de öyle olunca toparlıyorum kendimi. Öğleni arttırabilirim Azcık evet

Menüm
Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
10 zeytin
Çok maydanoz :)
3 ceviz

Saat 16:30
2 kepçe tarhana
3 Çiçek kıymalı karnabahar
Marul salatası

Su 2 litre
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

Kilo cetveli başka bişey cnm

Nasıl yapıldığını bende bilmiyorum
onu bende bilmiyorum abla
Oooooo süpersin cnm bende adamı gönderiyimde yapıcam
Şu videoyu denemek icin heyecanlandim valla abla deli bebem azıcık rahat versin baslicam hemen
Rica ederim canım dediğin buydu dimi
allah hayirlisini versin canım sende düşünüp kendini uzme elinden gelen bisi degil sonucta
Afiyet olsun canım
menü güzel canım afiyet olsun
T.kahvesi içildi şimdi spor zamanı
kolay gelsin ablam
Menüm
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
10 zeytin
3 ceviz

2 kepçe tarhana
Marul salatası

Su 2 litre
Afiyet olsun elifim menü güzel

Menüm
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
10 zeytin
3 ceviz

2 kepçe tarhana
Marul salatası

Su 2 litre
Afiyetler olsun :))) Hepsi erisin gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…