- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.821
Afiyetler olsunnnn :) Su Azcık arttırılabilir.Ben de zar zor içiyorum artık.Spora devam o zaman.Ben de 2 mil daha yapacağım şimdiMenum
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı tulum peyniri
Domates
Salatalık
Ara 16
Sütlü kahve
Akşam 17:45
Yarım pasta tabağı karnabaharli yumurta
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Su 1.5 litre
Spor 2 mile leslie
3 mile daha yapılacak v
yazdım cano ekmek yok cevizli peynirli zeytinliNasıl oluyor ki o kahvaltı adaşımmm
ertelemek yok zaman hızla geçiyor ve biz neden oramizi buramizi cekistirerek bir yere gıdınce yastiklari kucağımiza alarak sıkıntı yaşayalım. Artık zamanı geldi biticek bu iş.Teşekkür ederim. istiyorum ama hep erteliyorum. erteliyordum diye düzeltelim burda bir söz verdik sayılır değilmi ama
vuuuhhuuuuuu muhteşem.2 mil leslie yapıldı kızlar yemekten sonra 3 mil daha yapacağım yeni bi leslie videosu indirdim :) bu daha hareketli bunu deneyim
canim ameliyatı arastirmiyoryzda bizim iste ekstra olan bi ihtimal bizi korkutuyor yuz felci tehlikesinden onuda araştırmak çok bi şey ifade etmiyor kader sans nasip ne dersen[/QUOTE] canım benim yani nasıl nasip kısmet bu ameliyatın sonucunda bu kalıcı olabilir mi diyor dr lar. Yani bu ameliyatın bir riski olarak kalici bir durum olusabilir mi yoksa ameliyat sırasında oluşan geçici bir durummu? Rabbim yardımcın olsun canım.Ay okardan bide buraya gonderin azcik yagdi eriyiverdi bol bol sogugu geliyo başka bir şey yok
Abla valla bilmiyorum lahana sisiriyirmu gaz cok oluyo ama hic aciktirmiyo aksam resmen tok tok yedim hos emzirneyi biraktigimdan beri cok acikmiyorum ama yeme istegi var sadece ki yiyorum ac olmasamda bi odaklanabilsem olacakta iste ne biçim hayatim varsa biri bitiyor biri basliyo sıkıntının vardır bundada bi hayir kafami duvarlara vurasim var ama ins toparlanmak icin elimden geleni yapıcam dediğin gibi maceraya gerek yok beynimi inandirmaliyim
ay abla cok güldüm nasıl farketmedin hos artik bizde bile sabahlar gece oluyo
hoşgeldin canimben kamile 31yasinda iki cocuk annesi bi öğretmenim burasi en doğru yer emin olbenim gibi olmazda kararli davranirsan hedefine kisa zamanda ulasirsin emin ol
Canim bizim sıkıntı sonucu degil inanıyoruz ki sonuc iyi olacak ama bizde gecenki ameliyatta gecici yuz felci oldu bu sefer allah korusun kalıcı falan olursa diye korkuyoruz ama yaza falan anca yaptircaz cunku suan hic haxir degiliz
haklısın canim toparliycam ins
hah iste tam yaşadığım sey bu ac değilim ama bişeyler istiyorum ama dayanmaliyiz elifim
Hoşgeldin gülüm ben kamile sık sık goruduruz ins burada yukarda yazdım ayrintili girmiyorum yas falan
ay ben oldum olası boyleydim ne yaxikki
evet leslie yle spor yaptığını bile anlamiyorsun. :)
çok iyi baslangic canim ilk gunden :)
canim cok stres yapma Allahın izniyle bi çözüm yolu bulursun.
biraz daha arastir sonra karar vef derim canım
abla yaaa valla alemsinburdada hava geç aydınlanıyor
hoşgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var 6 aydır burdayim 17 kilo verdim
Zumba filanda yapabilirsin canım ufakliklatin da hoşuna gider
Hosgeldin mervecim kolay gelsin ; )
bende acikmaya basladim ufaktan yemek hazirlamaya baslayim :)
akşam hem erken hem az olmuş acıkırsın bence birsey daha mı eklesen meyve gibi. Afiyet olsun.Ilk menu benden gelsin
Sabah 10:00
Çeyrek yufka
2yagda yumurta tulum peynir domates salatalik
Ara14:00
1mandalina
Aksam 15:30
3yk bulgur pilavı 2yk haşlama et
Salata ayran
Ara 19:00
Ayran icer yada yoğurt yerim
Su 2lt
Spor 2mil Leslie simdi başlıyorum
Afiyet olsun canım leslie güzel dimiSabah 07.00
0.5 salatalık
1 kk peynir
5 tane fındık
1 tane ceviz
1 dilim ekmek
Öğle 12.00
1 fincan Bitki çayı
1 adet mandalin
Akşam 5.00
1 kase yoğurt çorbası
0.5 dilim ekmek
Bol salata
Su: 2.5 lt.
Spor: 2 mil Leslie
Su ikiyi geçer canım bu saate kadar ictigimi yazdim :)Afiyetler olsunnnn :) Su Azcık arttırılabilir.Ben de zar zor içiyorum artık.Spora devam o zaman.Ben de 2 mil daha yapacağım şimdi
Ben de ekmeği keseyim o Zaman aşağı yukarı benzer kahvaltı yapıyorum bende.Leslieye de bayıldım yaptıkça yapasım geliyor.Yorgunluk da olmuyor.Tartı günü Görücem bakalım aradaki farkı :)yazdım cano ekmek yok cevizli peynirli zeytinlibu arada akşam yemegine kadar acıkmadım :)
Afiyet olsun canım leslie güzel dimi
Menüm
Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
10 zeytin
Çok maydanoz :)
3 ceviz
Saat 16:30
2 kepçe tarhana
3 Çiçek kıymalı karnabahar
Marul salatası
Su 2 litre
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
kızlar menüler güzel afiyet olsunMenum
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Ara 16
Sütlü kahve
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Su 1.5 litre
Spor 2 mile leslie
3 mile daha yapılacak v
kız ne videosu neyi kaçırdım yeni indirdiğin leslie den mi bahsediyorsun.onu bende bilmiyorum abla
Şu videoyu denemek icin heyecanlandim valla abla deli bebem azıcık rahat versin baslicam hemen
Rica ederim canım dediğin buydu dimi
allah hayirlisini versin canım sende düşünüp kendini uzme elinden gelen bisi degil sonucta
Afiyet olsun canım
menü güzel canım afiyet olsun
kolay gelsin ablam
Afiyet olsun elifim menü güzel
aminnn nAfiyetler olsun :))) Hepsi erisin gitsin inşallah
Afiyet olsun Hiloş um. Su içersin dahaMenum
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Ara 16
Sütlü kahve
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Su 1.5 litre
Spor 2 mile leslie
3 mile daha yapılacak v
Öyleyse çok iyi :))) O Zaman kolay gelsin iyi sporlar :)))))Su ikiyi geçer canım bu saate kadar ictigimi yazdim :)
Zaten 2 ceviz 1 dilim ekmek demek senin sadece ekmeğin var fazladan yemezsen karatay olur :) ahh oglusum bacaklarıma dolanmasa bende yapıcam bacaklarıma sarılıyor benide kaldır elip diyor bide :))))))Ben de ekmeği keseyim o Zaman aşağı yukarı benzer kahvaltı yapıyorum bende.Leslieye de bayıldım yaptıkça yapasım geliyor.Yorgunluk da olmuyor.Tartı günü Görücem bakalım aradaki farkı :)
Afiyet olsun canımcım menü güzel. Sporda öyle.KİLO:86,5
(07:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
(10:30)
2 parça peynir
1 havuç
1 bebek salatalık
omlet(2 yumurta, 2 tk lor,1 yk tam buğday unu)
1 küçük bardak ayran
1 omega-3 kapsülü
(12:30)
çeyrek armut
1 kupa yeşilcay
(13:15)
damla sakızlı sütlü Türk kahvesi
(15:15-16:15)
p90x-8 No'lu cd(merkez sinerjik)
(16: 30)
1 kupa yeşilcay
(17:15)
100 -150 gram kadar tavuk
kizimdan kalan peynirli omlet(1 yumurta ,1 tk lor dan yapmistim)
1 lokma armut
1 lokma havuç
(18:15)
1 sütsüz damla sakizli Türk kahvesi
5 çiğ badem
2-3 tane turna yemişi
(19:20)
1 kupa ada çayı
Su:1,83
SPOR:1 saat P90x
sagol mervemkızlar menüler güzel afiyet olsun
Evet elifim yeni bitane indirdim onu yapicamkız ne videosu neyi kaçırdım yeni indirdiğin leslie den mi bahsediyorsun.
aminnn n
Afiyet olsun Hiloş um. Su içersin daha
Sağol canımÖyleyse çok iyi :))) O Zaman kolay gelsin iyi sporlar :)))))
Menu güzel mervem afiyet olsunKİLO:86,5
(07:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
(10:30)
2 parça peynir
1 havuç
1 bebek salatalık
omlet(2 yumurta, 2 tk lor,1 yk tam buğday unu)
1 küçük bardak ayran
1 omega-3 kapsülü
(12:30)
çeyrek armut
1 kupa yeşilcay
(13:15)
damla sakızlı sütlü Türk kahvesi
(15:15-16:15)
p90x-8 No'lu cd(merkez sinerjik)
(16: 30)
1 kupa yeşilcay
(17:15)
100 -150 gram kadar tavuk
kizimdan kalan peynirli omlet(1 yumurta ,1 tk lor dan yapmistim)
1 lokma armut
1 lokma havuç
(18:15)
1 sütsüz damla sakizli Türk kahvesi
5 çiğ badem
2-3 tane turna yemişi
(19:20)
1 kupa ada çayı
Su:1,83
SPOR:1 saat P90x
Sporun son 10 dk sinin bizde kızımla yaptık beni hareketleri yaptığımi gördükçe kikir kikir gülüyorZaten 2 ceviz 1 dilim ekmek demek senin sadece ekmeğin var fazladan yemezsen karatay olur :) ahh oglusum bacaklarıma dolanmasa bende yapıcam bacaklarıma sarılıyor benide kaldır elip diyor bide :))))))
güzel olmuş canım afiyet olsunMenümm
Kahvaltı9:00
1 haş yumurta
3 kaşık lor peyniri
Roka,maydanoz
2 ince dlm tb ekmeği
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 12:45
6 yk ıspanak kavurma
Yarım kase yoğurt
Çorbadan 2 kaşık aldım
Ara 16:00
1 tane activia
Akşam 18:15
4 tane köfte( soğan ve baharatla yaptım yağsız tavada)
Salata, 2 kaşık yoğurt
2 lit su
Süpersin canm heycanla takip edicem sonuçlarını.Bugün başlayacağım canım kız uyusun hemen ilk cd ile başlıyorum inşallah
Günaydın hoşgeldin
günaydın tatlım
Aynen öyle canım afiyet olsun onlara
Günaydın canım
Süper bir giriş yapmissin
canisi moral bozmak umutsuz olmak yok rabbim hayirlisini versin sende kendini veremiyorum diye sarma akşam daha erken biseyler yemeği bırakmalısın bence. Yada daha az kalorili seyler tuketmelisin geç saatte yenilenleri mide sindirmekte oldukça zorluk çekiyor
Abla hava 7:30 da bile gece gibi burada
valla ben ev işlerini bile en basitinden sofra kurarken önceden tepsiye hepsini koyar goturudum şimdi tek tek goturuyorum
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 1 kızım var
Evet Elifcim bende ablama katılıyorum bu durumda sabah 7 den akşam 5 e kadar 10 saatte çok fazla yememiş oluyorsun vücudun bir yerde direnmeye başlıcak artır öğleni canm.Halsiz kalıyorum abla vitamin kullanıyorum bir de öyle olunca toparlıyorum kendimi. Öğleni arttırabilirim Azcık evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?