Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor yapmayi dusunuyordum ama tum gun elektrikler kesikti netten leslie acip yapiyordum ama net olmadigi icin acamadim

Oooo masallah spor harika,menude gayet guzel afiyet olsun:) 3derken gece 3 mu

Afiyet olsun bitter ler olmuyor amma Fulya cım.

Menum
Sabah 80 kalori bitter 1 kahve
11 -12
Melemen yeşillik 1,5 ceviz
3
Yeşil çay 15 fistik 1 hurma
4-5
Yoğurtlu Karnıbahar brokoli salatası 4 -5 kaşık çorba
2.5 lt su 45 dk koşu bandı
Afiyet olsun bitter bitmiyor sende de bitince alma bence

Ne diyim şimdi fulya cım diyet dışı birseyler yiyip bahane buluyoruz kendimize sanırım diyetin felsefesini çözemedik

Dumbell niyetine kullan onun da hoşuna gider.
fitiklarim da öyle diyor zaten

Bu ara bitterler menulerde baya çok goruyorum
Kütahya canım rezene desenize

bizde ayniyiz canım bacak aralarimdan falan geçiyor bacaklarıma sariliyor

bu hafta kilonu çok merak ediyorum canım
aşk onlar aşk.

kızlar garip bir soru olacak ama merak ettim. genel olarak bağırsak sorunu yaşayan var mı?
Benim ki kronik zaten

keşke yoğurtta yiyeydim acıktım cano

Kızlar leslie 3 mile yapıldı. ilk defa bi lesliede terledim daha hareketli bu. daha çok hoşuma gitti bunu yaparim artık :)
hangisi acaba yeni çekim mi eski çekim mi?

vayysssss spora bak sen mefkusum sende az yiyorsun koruma döneminde napicaksin babysi

Kizlar bizim burda yarinda tatil ama bugun gibi olmaz insallah once elektrikler kesildi sonra su,hic bir sey yapamadim
Oyy ne kötü hem elektrik hem su inşallah kesilmez.

Süpersin abla. Menüde güzel sporda daha bölsün. Hep su modu devam etsek o kadar kısa surede ulaşırız ki hedefe

abla 2 Ogün yeterli oluyor ara ogunlerlede günü tamamliyorum

Evet canm ilk merkez sinerjik başladım 90 günlük bi tablo vermislerdi cd leri alırken
süper olmus abla sporu fena yapmissin maşallah
Insanlara bakıyorum 90 gündeki değişim mükemmel inş Şen'de bırakmadan devam edersin canm ve Şen'de aynı sonuçları alıcağına Eminim

Kizlar bizim burda yarinda tatil ama bugun gibi olmaz insallah once elektrikler kesildi sonra su,hic bir sey yapamadim
Ikiside birbirinden kötü canım ınş yarin da gitmez
Ay bilmiyorumki elifim dur ismine bakıp yazayım

vayysssss spora bak sen mefkusum sende az yiyorsun koruma döneminde napicaksin bab
normalde az yemiyomda cnm artıda olunca şu 2 gün ananas diyeti yapayım dediydim tabi gece yiyince bozuldu

Aslında 9 gibi yemeyi düşünüyordum öyle karar vermiştim yerli mali için kurabiye yapmaktan fırsat olmadı kız işkence resmen diyette bunları yapıp yiyemem ek
Benimde yarın misafirim var
Süpersin abla. Menüde güzel sporda daha bölsün. Hep su modu devam etsek o kadar kısa surede ulaşırız ki hedefe
Inşallah cnm
Belki ben yeni başladığım içindir egzersizlerden sonra bantta bacaklarım gitmiyor bugün 30 dk zor yaptım
Ben en iyisi 1 gün birini 1 gün diğerini yapayım
Start walking at home american heart association 3 mile walk
eliya elifim ismi bu
plates lastiğiyle olan değilmi cnm

Günaydın bayanlar mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için :)

Dünkü menüm;

06:30
2 yumurta
1 dilim peynir

09:00
1 mandalina

12:30
Tarhana çorbası (1,5 kepçe)
İki tane haşlanmış tavuk budu
Salata
Ayran

15:00
1 bardak süt

19:30
Izgara hindi
Yoğurt

3lt su içildi.
Spor yapılmadı inanılmaz bir yorgunluk vardı.

Not: Bayanlar ben toptan yorum yaparken karışıklık oluyor baya bu konu hakkında bilgilendirebilecek var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…