- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.921
Bnce mantıklı ama onların meto iyi çalışıyor demek ki sporsuz erken kesmeyle o ladar kilo veremezdm benarkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
ilk okula giden çocukları var 1,5 km mesafe okula günde dört kere gidip geliyorlar iyi bence ekstra 1 saat hızlı yürüyüş yapıyorlarmışBnce mantıklı ama onların meto iyi çalışıyor demek ki sporsuz erken kesmeyle o ladar kilo veremezdm ben
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim yazin 57 kiloyla mezun olmustum faat koruyamadim suan 64 um listede degilim ama moyivasyon amacli guruptayim.Umarim sende istedigin kiloya dusersin.valla 50 beden den 48 düştüm sadece 1 kilo verdim ama galiba ödem gitti o bile azim veriyor insana dışarda eşimle yaptık yüksek hızlı tempo ile 5 km yürüdük ama alışveriş sebebiyle soğuk olduğu için hızlı yürüdük birde uzaktı gideceğim yer 18: de çıktık 19:30 gidi döndük
Bence olmaz cnm hem aramo verirbirşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
1 kiloyla 1 bedenmi düştü hayretvalla 50 beden den 48 düştüm sadece 1 kilo verdim ama galiba ödem gitti o bile azim veriyor insana dışarda eşimle yaptık yüksek hızlı tempo ile 5 km yürüdük ama alışveriş sebebiyle soğuk olduğu için hızlı yürüdük birde uzaktı gideceğim yer 18: de çıktık 19:30 gidi döndük
arkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
Tatlım kilo verirken ilerdede sürdürebileceğin bi yeme düzenin olması lazım yoksa çok çabuk kilolar geri gelir. Vücudu az yemeye alıştırırsak normal yediğimizde hemen geri alırız. En önemlisine yeterince sağlıklı kalori almazsak meto iyice yavaşlar ve yetersiz beslenmeden saç dökülmesi adet düzensşzliği vitaminsizlik vs.olurkahvaltıyı çok iyi yapıyorlarmış günde bir saat yürüyorlarmış öğlen de hafif takılıyorlarmış akşam 5 te bir kase çorba ondan sonra hiç birşey yokmuş sağlıklı mı sizce
pastörize sütü kaynatmadan iç şekersiz bir de çok az tüketiyoruz ya bağırsak dolmuyordur. sıfır yağda tehlikeli yemeklerine zeytin yağı karıştır. ben de çok faydası oluyor.Gunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
tartıda bir kilo diyor bozuk değilse ama kıyafet ler acayip duruyor üstümde hiç yıkamadığım yeni bir tunik vardı onda bile belli bence ödem atıyorum herhaldeBence olmaz cnm hem aramo verir
1 kiloyla 1 bedenmi düştü hayret
Ben unuttum cnm senin bebiş ne kadarlıktı
Benim içinde sorun yok abla9.TAKIM KIZLARINA OYLAMA!!!!!
10.takım önümüzdeki 2 hafta bizim takımla yarışmak istiyor
Özellikle listedekilerden cevap bekliyorum çünkü takım yüzdesi yarışacak
Ne diyosunuz
Çoğunluk Ne derse onu yapalım
@Nilyyyaaannn
askrhpozitif
@CurukElma
@ayulduzz
@60kiloyum
@dagyolu
@gingercookkie
Bugün menü yazmayanlar
Poni Bon
@gingercookkie
Günaydın canımGünaydın bayanlar mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için :)
Dünkü menüm;
06:30
2 yumurta
1 dilim peynir
09:00
1 mandalina
12:30
Tarhana çorbası (1,5 kepçe)
İki tane haşlanmış tavuk budu
Salata
Ayran
15:00
1 bardak süt
19:30
Izgara hindi
Yoğurt
3lt su içildi.
Spor yapılmadı inanılmaz bir yorgunluk vardı.
Not: Bayanlar ben toptan yorum yaparken karışıklık oluyor baya bu konu hakkında bilgilendirebilecek var mıdır?
O uyudu çok sukur 7 bucuktan sonra uyumadida gece ben uyuyamadim o kadar çok üzerini actiki üzerini ortmekten ben uyuyamadim sonrada tam uyumusum sabah namazı vakti geldi bu arada cadı uyandı 9 gece uyuduune oldu cnm çocuk uyumadımı
Menü güzel cnm
Sen ekmeği tamamen kesmeyimi düşünüyosun
Heralde çoklu alıntısı soruyosun. Cevap vereceğin mesajların altında çoklu alıntı olan yere basıyosun sonra alıntıları ekle çıkıyor ona bas
Her mesajın sonunda [OUTE] OLAN yerden sonra mesajını yaz
Menü biraz fazla gibi canım 4 teki yarım dilim borek yerine çiğ kuru yemiş olabilir ,akşam çok erken bi saate olmamış o yüzden ekmegi en azından 1 dilime indirim kuru fasulyeyi ve yoğurdu çoğaltabilirsinHerkese günaydın okuduğum mesajlardan anladığım kadarıyla menümü yazıyorum
Kilo:98,8
8:30 sabah şekersiz çay 1 dilim kızarmış ekmek azıcık peynir
araya fırsatım olmadı işten
öğle 13:00
1 kase çorba
5 yk ıspanak
6 yk yoğurt
yağsız tuzsuz karışık salata
16:00
ara yarım dilim börek 1 kupa yeşil çay
Akşam
19:30
5 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek (emzirmeden dolayı çok acıkmıştım)
21:00 Çay tek şekerli
Gece 1 de 1 bardak şekersiz süt oğluma eşlik ettim
Spor:
Öğlen 12:30 da yarım saat leslie
Akşam 18:00 1 saat yürüyüş
Su 2 litre su
Ben sigaranın güllü yeşil çayını icebiliyorumbirşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
Akşam bende 6 dan geç yemeye gayret ediyorum daha önceden baya bi kilo vermistimarkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
browni makarna olmamış ponimTakımın yüz karası ben oluyorum galiba bu hafta utanarak yazdığım dünkü menüm
11.00
1 kk helva
1 kk peynir
5 k menemen
1 d ekmek
4 zeytin
1 mandalina
14.00
2 d ekmek
Kalan menemen
1 tane browni
18.00
6-7 etli lahana sarması
1 kepçe makarna
Su 2.5
Spor
Herkes yazsın cnm ona göre karar verelimBenim için problem yok abla ama 2 hafta uzun değil mi
YorumsuzTakımın yüz karası ben oluyorum galiba bu hafta utanarak yazdığım dünkü menüm
11.00
1 kk helva
1 kk peynir
5 k menemen
1 d ekmek
4 zeytin
1 mandalina
14.00
2 d ekmek
Kalan menemen
1 tane browni
18.00
6-7 etli lahana sarması
1 kepçe makarna
Su 2.5
Spor
Tatlım kilo verirken ilerdede sürdürebileceğin bi yeme düzenin olması lazım yoksa çok çabuk kilolar geri gelir. Vücudu az yemeye alıştırırsak normal yediğimizde hemen geri alırız. En önemlisine yeterince sağlıklı kalori almazsak meto iyice yavaşlar ve yetersiz beslenmeden saç dökülmesi adet düzensşzliği vitaminsizlik vs.olur
Varsa aç karna armut ye cnm bide form içebilirsinGunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
hoşbulduk inşallah enkısa sürede verir sağlıklı bir şekilde bir daha da hiç almazsınAramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim yazin 57 kiloyla mezun olmustum faat koruyamadim suan 64 um listede degilim ama moyivasyon amacli guruptayim.Umarim sende istedigin kiloya dusersin.
Uyku tulumuna alıştırsana cnm rahat edersinO uyudu çok sukur 7 bucuktan sonra uyumadida gece ben uyuyamadim o kadar çok üzerini actiki üzerini ortmekten ben uyuyamadim sonrada tam uyumusum sabah namazı vakti geldi
resimde gayet iyi duruyosun cnm kilonun biyerde toplanmaması büyük avantajilerde nasıl bir problemle karşılaşırlar bilmiyorum ama biri yaptı arkasına görümcesi onun arkasına arkadaşı şimdi de benim görümcem düşünüyor tatlı krizleri geçirdiği halde şimdi hiç aklıma bile gelmiyor görünce bile tuhaf oluyoruz diyorlarmideleri çok küçülmüş fazla yiyemiyorlarmış.
Benim vücut kilom orantılı heryerden alıyoyorum tek bölgeden değil komple şişiyorumresimdeki halimde 75 kiloydum ahh ahhh ozaman bile kendimi çok kilolu hissediyordum.
Uzun süremi beklettin yeşil çayın demleme süremi 3 dkyeşil çayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorumaktardan aldım çok keskin galiba
ben de bırakmak istemiyorum da akşam altı da evde oluyorum gelir gelmez oğlanı emziriyorum sonra yemek yapıyorum derken akşam sekiz oluyor dayana bilsem eve gidince sadece yoğurt yesem yemek pişirsem ama yemesemUyku tulumuna alıştırsana cnm rahat edersin
resimde gayet iyi duruyosun cnm kilonun biyerde toplanmaması büyük avantaj
Bizde akşamları çok geçe bırakmayoruz. En geç yatmadan 4 saat öncesinde yeme işlemi bitmesi lazım. Bizde 5 6 7 gibi bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?