Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce

kahvaltıyı çok iyi yapıyorlarmış günde bir saat yürüyorlarmış öğlen de hafif takılıyorlarmış akşam 5 te bir kase çorba ondan sonra hiç birşey yokmuş sağlıklı mı sizce

Takımın yüz karası ben oluyorum galiba bu hafta utanarak yazdığım dünkü menüm
11.00
1 kk helva
1 kk peynir
5 k menemen
1 d ekmek
4 zeytin
1 mandalina

14.00
2 d ekmek
Kalan menemen

1 tane browni

18.00
6-7 etli lahana sarması
1 kepçe makarna

Su 2.5
Spor

Bnce mantıklı ama onların meto iyi çalışıyor demek ki sporsuz erken kesmeyle o ladar kilo veremezdm ben

Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim yazin 57 kiloyla mezun olmustum faat koruyamadim suan 64 um listede degilim ama moyivasyon amacli guruptayim.Umarim sende istedigin kiloya dusersin.

birşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
Bence olmaz cnm hem aramo verir
1 kiloyla 1 bedenmi düştü hayret
Ben unuttum cnm senin bebiş ne kadarlıktı

kahvaltıyı çok iyi yapıyorlarmış günde bir saat yürüyorlarmış öğlen de hafif takılıyorlarmış akşam 5 te bir kase çorba ondan sonra hiç birşey yokmuş sağlıklı mı sizce
Tatlım kilo verirken ilerdede sürdürebileceğin bi yeme düzenin olması lazım yoksa çok çabuk kilolar geri gelir. Vücudu az yemeye alıştırırsak normal yediğimizde hemen geri alırız. En önemlisine yeterince sağlıklı kalori almazsak meto iyice yavaşlar ve yetersiz beslenmeden saç dökülmesi adet düzensşzliği vitaminsizlik vs.olur

Gunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
pastörize sütü kaynatmadan iç şekersiz bir de çok az tüketiyoruz ya bağırsak dolmuyordur. sıfır yağda tehlikeli yemeklerine zeytin yağı karıştır. ben de çok faydası oluyor.
Kayınvalidem soğuk yere oturur oda çok sıkıntı çekiyor da

Bence olmaz cnm hem aramo verir

1 kiloyla 1 bedenmi düştü hayret
Ben unuttum cnm senin bebiş ne kadarlıktı
tartıda bir kilo diyor bozuk değilse ama kıyafet ler acayip duruyor üstümde hiç yıkamadığım yeni bir tunik vardı onda bile belli bence ödem atıyorum herhalde
oğlumda bir buçuk yaşında

Benim içinde sorun yok abla
Günaydın canım
O uyudu çok sukur 7 bucuktan sonra uyumadida gece ben uyuyamadim o kadar çok üzerini actiki üzerini ortmekten ben uyuyamadim sonrada tam uyumusum sabah namazı vakti geldi bu arada cadı uyandı 9 gece uyuduu
Menü biraz fazla gibi canım 4 teki yarım dilim borek yerine çiğ kuru yemiş olabilir ,akşam çok erken bi saate olmamış o yüzden ekmegi en azından 1 dilime indirim kuru fasulyeyi ve yoğurdu çoğaltabilirsin
birşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
Ben sigaranın güllü yeşil çayını icebiliyorum
Akşam bende 6 dan geç yemeye gayret ediyorum daha önceden baya bi kilo vermistim
browni makarna olmamış ponim

Yorumsuz

ilerde nasıl bir problemle karşılaşırlar bilmiyorum ama biri yaptı arkasına görümcesi onun arkasına arkadaşı şimdi de benim görümcem düşünüyor tatlı krizleri geçirdiği halde şimdi hiç aklıma bile gelmiyor görünce bile tuhaf oluyoruz diyorlar mideleri çok küçülmüş fazla yiyemiyorlarmış.
Benim vücut kilom orantılı heryerden alıyoyorum tek bölgeden değil komple şişiyorum resimdeki halimde 75 kiloydum ahh ahhh ozaman bile kendimi çok kilolu hissediyordum.

Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim yazin 57 kiloyla mezun olmustum faat koruyamadim suan 64 um listede degilim ama moyivasyon amacli guruptayim.Umarim sende istedigin kiloya dusersin.
hoşbulduk inşallah enkısa sürede verir sağlıklı bir şekilde bir daha da hiç almazsın

O uyudu çok sukur 7 bucuktan sonra uyumadida gece ben uyuyamadim o kadar çok üzerini actiki üzerini ortmekten ben uyuyamadim sonrada tam uyumusum sabah namazı vakti geldi
Uyku tulumuna alıştırsana cnm rahat edersin

resimde gayet iyi duruyosun cnm kilonun biyerde toplanmaması büyük avantaj

Bizde akşamları çok geçe bırakmayoruz. En geç yatmadan 4 saat öncesinde yeme işlemi bitmesi lazım. Bizde 5 6 7 gibi bitiyor

ben de bırakmak istemiyorum da akşam altı da evde oluyorum gelir gelmez oğlanı emziriyorum sonra yemek yapıyorum derken akşam sekiz oluyor dayana bilsem eve gidince sadece yoğurt yesem yemek pişirsem ama yemesem bir bunu yapsam varya işte ozaman herşey yoluna girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…