- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.961
Bende varmış hilal im o video.
saate bak yemeden öncenormalde az yemiyomda cnm artıda olunca şu 2 gün ananas diyeti yapayım dediydim tabi gece yiyince bozuldu
Benimde yarın misafirim var
Inşallah cnm
Belki ben yeni başladığım içindir egzersizlerden sonra bantta bacaklarım gitmiyor bugün 30 dk zor yaptım
Ben en iyisi 1 gün birini 1 gün diğerini yapayım
plates lastiğiyle olan değilmi cnm
başarılı bir menü afiyet olsun. [/QUOTE] yazısından sonra yazicaksin canımGünaydın bayanlar mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için :)
Dünkü menüm;
06:30
2 yumurta
1 dilim peynir
09:00
1 mandalina
12:30
Tarhana çorbası (1,5 kepçe)
İki tane haşlanmış tavuk budu
Salata
Ayran
15:00
1 bardak süt
19:30
Izgara hindi
Yoğurt
3lt su içildi.
Spor yapılmadı inanılmaz bir yorgunluk vardı.
Not: Bayanlar ben toptan yorum yaparken karışıklık oluyor baya bu konu hakkında bilgilendirebilecek var mıdır?
börek çıksın menüden akşamki ekmeğin 1 i de çıksınHerkese günaydın okuduğum mesajlardan anladığım kadarıyla menümü yazıyorum
Kilo:98,8
8:30 sabah şekersiz çay 1 dilim kızarmış ekmek azıcık peynir
araya fırsatım olmadı işten
öğle 13:00
1 kase çorba
5 yk ıspanak
6 yk yoğurt
yağsız tuzsuz karışık salata
16:00
ara yarım dilim börek 1 kupa yeşil çay
Akşam
19:30
5 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek (emzirmeden dolayı çok acıkmıştım)
21:00 Çay tek şekerli
Gece 1 de 1 bardak şekersiz süt oğluma eşlik ettim
Spor:
Öğlen 12:30 da yarım saat leslie
Akşam 18:00 1 saat yürüyüş
Su 2 litre su
geç oldu biraz ama umarım atlatmışsınizdir denetimi alninizin akıylaarkadaşlar bugün denetim varmış bayağı gerginimben doğum izninde olduğumda alınan bir kararmış ilk defa olucak işe başladım başlayalı okuldaki günler aklıma geldi birden nedense
müdür ve bir kaç öğretmen gelir aramadık yer bırakmazlardıbeni de mi arayacaksınız derdim öğretmenlere artık ne tür duygular içinde söylediysem bu cümleleri bakalım ne yapacağız yaşayıp görücez
limonlu Melisa tarçınlı bir sürü çeşit yeşil çay var bunlardan alabilirsin birde çok demleme bekletme yani daha acı oluyor 3-5 dk arası yeterli.birşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
Bende en gec 6 da kapatıyorum bir daha lokma koymuyorum ağzıma ve öyle olmasi gerek. Sporda vardır mutlaka sadece yemeği kismakla o kadar zor bence. Ve sen emziriyorsun dimi senin sağlığın açısından aksami atlamak doğru olmaz tatlım.arkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
Anam anam neden böyle yapıyosun ponim ya geçen haftayı düşün dereceni düşün yapma güzelim iki ileri bi geriTakımın yüz karası ben oluyorum galiba bu hafta utanarak yazdığım dünkü menüm
11.00
1 kk helva
1 kk peynir
5 k menemen
1 d ekmek
4 zeytin
1 mandalina
14.00
2 d ekmek
Kalan menemen
1 tane browni
18.00
6-7 etli lahana sarması
1 kepçe makarna
Su 2.5
Spor
Herkese tek önerim a101 mest form çayGunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
olmaz yanlış düşünce sağlığın bozulur halsiz dusersin emzirirken olmaz canım. Birde Bu sekilde kilo verdikten sonra yemeye başlayınca kat kat fazlasını alırsın. Az olsun yavaş olsun yagdan olsun.ben de bırakmak istemiyorum da akşam altı da evde oluyorum gelir gelmez oğlanı emziriyorum sonra yemek yapıyorum derken akşam sekiz oluyor dayana bilsem eve gidince sadece yoğurt yesem yemek pişirsem ama yemesembir bunu yapsam varya işte ozaman herşey yoluna girecek inşallah
ODA ARKADAŞIM GELDİ İYİ Mİ
Oyy çok geçmiş olsun bende kullandım çok şükür bi sorun yaşamadık. Hep uyanır örterim ama üstlerini.uyku tulumuna sakın güvenme ben öyle bir hata yaptım gripken uyku tulumu ile yatırdım üşütmesin üstünü açıyor diye kızım zatüre oldu hala etkisi var en ufak bir gripte ciğerleri doluyor. hele evin gece yanmıyorsa sıcak değilse sakın ha sakın uyuyanın üstüne kar yağar derlermiş tecrübe ettim çok acı bir şekilde.en iyisi gece sık sık uyanıp üzerlerini örtmek doktor kalın montla yatırsan bile uyuyanın üzerine kar yağar gece uyanıp üzerlerini örtmeniz lazım demişti.
Kolay gelsin mefkusum.Bu kadar bekçilik yeter benden Bu kadar
Akşama yemeğe misafirim var işlere girişeyim
Arada fırsat bulursam bakarım yoksa Akşama görüşürüz
Neden acaba rahatsızmi Kıyamam sanaMuhammed çok fazla uyandı gece sabaha kadar uyaniktimhala acilamadim tam