- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.941
işgüçten 15-20 dk olmuştur zararlımı ki hiç aram yok ya 5 senedir ilk defa aldım elime belki.Uzun süremi beklettin yeşil çayın demleme süremi 3 dk
canimcim içine aroma verecek bir bitki çayi ekleyebilirsinyeşil çayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorumaktardan aldım çok keskin galiba
Abla uyku tulumunu hareketlenmeye başladığından beri giydiriyorm ama ayaksız olanlara alistiramadm ayakları hep açıkta kaliyor birde biz bile hem kalın yorgan üzerinize yün battaniye ortuyoruz o tek uyku tulumu ile usur diye korkuyorumUyku tulumuna alıştırsana cnm rahat edersin
resimde gayet iyi duruyosun cnm kilonun biyerde toplanmaması büyük avantaj
Bizde akşamları çok geçe bırakmayoruz. En geç yatmadan 4 saat öncesinde yeme işlemi bitmesi lazım. Bizde 5 6 7 gibi bitiyor
Fazla demletme canım max 5 dk daha fazla demlemek hem acı yapiyorişgüçten 15-20 dk olmuştur zararlımı ki hiç aram yok ya 5 senedir ilk defa aldım elime belki.
birlikte yapın sporODA ARKADAŞIM GELDİ İYİ Mİ
uyku tulumuna sakın güvenme ben öyle bir hata yaptım gripken uyku tulumu ile yatırdım üşütmesin üstünü açıyor diye kızım zatüre oldu hala etkisi var en ufak bir gripte ciğerleri doluyor. hele evin gece yanmıyorsa sıcak değilse sakın ha sakın uyuyanın üstüne kar yağar derlermiş tecrübe ettim çok acı bir şekilde.en iyisi gece sık sık uyanıp üzerlerini örtmek doktor kalın montla yatırsan bile uyuyanın üzerine kar yağar gece uyanıp üzerlerini örtmeniz lazım demişti.canimcim içine aroma verecek bir bitki çayi ekleyebilirsin
Abla uyku tulumunu hareketlenmeye başladığından beri giydiriyorm ama ayaksız olanlara alistiramadm ayakları hep açıkta kaliyor birde biz bile hem kalın yorgan üzerinize yün battaniye ortuyoruz o tek uyku tulumu ile usur diye korkuyorum
yemeği biraz fazla yapsan ertesi güne kalsa yemek yedikten sonra sonra ertesi günün yemeği yaparsınben de bırakmak istemiyorum da akşam altı da evde oluyorum gelir gelmez oğlanı emziriyorum sonra yemek yapıyorum derken akşam sekiz oluyor dayana bilsem eve gidince sadece yoğurt yesem yemek pişirsem ama yemesembir bunu yapsam varya işte ozaman herşey yoluna girecek inşallah
her çayın demleme süresi farklıişgüçten 15-20 dk olmuştur zararlımı ki hiç aram yok ya 5 senedir ilk defa aldım elime belki.
1 mil 15 dk cnm yoksa sen 2 mil mi yapıyosunevet spor saati yaklaştı oda arkadaşım yok bugün yarım saat leslie 1 mile yapıp sonra yarım saat açık havada yürüyüş ve sonrasında yemek yiyip öğle molasını tamamlayacağım
Ben 3 çocuk büyüttüm uyku tulumuyla hiç problem yaşamadımuyku tulumuna sakın güvenme ben öyle bir hata yaptım gripken uyku tulumu ile yatırdım üşütmesin üstünü açıyor diye kızım zatüre oldu hala etkisi var en ufak bir gripte ciğerleri doluyor. hele evin gece yanmıyorsa sıcak değilse sakın ha sakın uyuyanın üstüne kar yağar derlermiş tecrübe ettim çok acı bir şekilde.en iyisi gece sık sık uyanıp üzerlerini örtmek doktor kalın montla yatırsan bile uyuyanın üzerine kar yağar gece uyanıp üzerlerini örtmeniz lazım demişti.
Ben küçüklükten alıştırmıştım cnm ayaksızsa tabi olmazcanimcim içine aroma verecek bir bitki çayi ekleyebilirsin
Abla uyku tulumunu hareketlenmeye başladığından beri giydiriyorm ama ayaksız olanlara alistiramadm ayakları hep açıkta kaliyor birde biz bile hem kalın yorgan üzerinize yün battaniye ortuyoruz o tek uyku tulumu ile usur diye korkuyorum
Fazla demletme canım max 5 dk daha fazla demlemek hem acı yapiyor
birlikte yapın spor
Yarında tartı var ama inş.şişlik olmazKızlar malum temizlik günü cumadan perşembeye aldım hemen kızı uyutup temizliğe girismem lazım sonrada spor yapmam lazjn
yok değil ablanormalde az yemiyomda cnm artıda olunca şu 2 gün ananas diyeti yapayım dediydim tabi gece yiyince bozuldu
Benimde yarın misafirim var
Inşallah cnm
Belki ben yeni başladığım içindir egzersizlerden sonra bantta bacaklarım gitmiyor bugün 30 dk zor yaptım
Ben en iyisi 1 gün birini 1 gün diğerini yapayım
plates lastiğiyle olan değilmi cnm
Ablam ben varım yılbaşı gelmeden mezuniyet istiyorum9.TAKIM KIZLARINA OYLAMA!!!!!
10.takım önümüzdeki 2 hafta bizim takımla yarışmak istiyor
Özellikle listedekilerden cevap bekliyorum çünkü takım yüzdesi yarışacak
Ne diyosunuz
Çoğunluk Ne derse onu yapalım
@Nilyyyaaannn
askrhpozitif
CurukElma
@ayulduzz
@60kiloyum
istikrar1986
@gingercookkie
Bugün menü yazmayanlar
@MuallimeA
@gingercookkie
günaydın ponim
Günaydın mervem bende sendenim bugünGünaydın kızlar zombi gibi bir ben
günaydın ablamHerkese günaydınnn
Geldik yine bi perşembe gününe
Yarın tartılar bizi bekliyor
Dikkattt Dikkattt
Menü güzel bence afiyet olsun canımGünaydın bayanlar mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için :)
Dünkü menüm;
06:30
2 yumurta
1 dilim peynir
09:00
1 mandalina
12:30
Tarhana çorbası (1,5 kepçe)
İki tane haşlanmış tavuk budu
Salata
Ayran
15:00
1 bardak süt
19:30
Izgara hindi
Yoğurt
3lt su içildi.
Spor yapılmadı inanılmaz bir yorgunluk vardı.
Not: Bayanlar ben toptan yorum yaparken karışıklık oluyor baya bu konu hakkında bilgilendirebilecek var mıdır?
börek olmamış canım akşamda fazla karbon olmuş süt de çok geç olmuş afiyet olsun canımHerkese günaydın okuduğum mesajlardan anladığım kadarıyla menümü yazıyorum
Kilo:98,8
8:30 sabah şekersiz çay 1 dilim kızarmış ekmek azıcık peynir
araya fırsatım olmadı işten
öğle 13:00
1 kase çorba
5 yk ıspanak
6 yk yoğurt
yağsız tuzsuz karışık salata
16:00
ara yarım dilim börek 1 kupa yeşil çay
Akşam
19:30
5 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek (emzirmeden dolayı çok acıkmıştım)
21:00 Çay tek şekerli
Gece 1 de 1 bardak şekersiz süt oğluma eşlik ettim
Spor:
Öğlen 12:30 da yarım saat leslie
Akşam 18:00 1 saat yürüyüş
Su 2 litre su
Abla şimdikiler rahat valla. liselilere bakıyorum sanki düğüne gidiyorlarOooo millete para veriyosunuz ne güzell
Inş.denetimi sorunsuz atlatırsın cnm
Bi kere ortaokulda bizide aramışlardı
Insan kendini suçlu gibi hissediyor
O zaman çok daha fazla disiplin vardı
Aşk mektubu bile disiplin suçuydu
Şimdi O kadar sıkı değil heralde okullar
nar çiçeği dediğin hibiskus mü canım. bence güzel olur hibiskusun aroması çok guzelbirşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
canım bizde zaten aksam 5 6 gibi yemeyi kesiyoruz :)arkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
kuzum olmamış hele tartı öncesiTakımın yüz karası ben oluyorum galiba bu hafta utanarak yazdığım dünkü menüm
11.00
1 kk helva
1 kk peynir
5 k menemen
1 d ekmek
4 zeytin
1 mandalina
14.00
2 d ekmek
Kalan menemen
1 tane browni
18.00
6-7 etli lahana sarması
1 kepçe makarna
Su 2.5
Spor
günaydın canımGunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
arkadasinla beraber yapsan olmaz mi canımevet spor saati yaklaştı oda arkadaşım yok bugün yarım saat leslie 1 mile yapıp sonra yarım saat açık havada yürüyüş ve sonrasında yemek yiyip öğle molasını tamamlayacağım
Spor ins sisirmez mervem baya kas çalıştırıyor çünküKızlar malum temizlik günü cumadan perşembeye aldım hemen kızı uyutup temizliğe girismem lazım sonrada spor yapmam lazjn
Kolay gelsin ablamBu kadar bekçilik yeter benden Bu kadar
Akşama yemeğe misafirim var işlere girişeyim
Arada fırsat bulursam bakarım yoksa Akşama görüşürüz
çok ortmekten terletiuor terli oluncada çok hasta oluyorlar canım evim de kombi sonda yanıyor gündüz sıcak oluyorda gece daha soğuk bide hareketsiz yattigimizdan herhalde gece soguk geliyoruyku tulumuna sakın güvenme ben öyle bir hata yaptım gripken uyku tulumu ile yatırdım üşütmesin üstünü açıyor diye kızım zatüre oldu hala etkisi var en ufak bir gripte ciğerleri doluyor. hele evin gece yanmıyorsa sıcak değilse sakın ha sakın uyuyanın üstüne kar yağar derlermiş tecrübe ettim çok acı bir şekilde.en iyisi gece sık sık uyanıp üzerlerini örtmek doktor kalın montla yatırsan bile uyuyanın üzerine kar yağar gece uyanıp üzerlerini örtmeniz lazım demişti.
Abla küçükken ayaksizla yatiyorduda şimdi yurumenin tadına vardı sıpa ayaklarıyla oynamaya pek duslesti bu aralar uyurken bile üzerine bisey ortturmuyor uyuduktan sonra ortuyorum ayaklarında uyku corabi giydiriyorum üzerine ayakli tulum ama yinede ince bir şey ortunce anca içim rahat ediyorBen 3 çocuk büyüttüm uyku tulumuyla hiç problem yaşamadım
Tabi tulum oluncada fazla açamıyolar üstlerini
abla bi gormen lazım humayi yaptırdığımız yerde bulamıyorum tosbik gibi ordan oraya gidiyor popo yukrda ayaklar içe çekilmiş hep öyle buluyorum surekili hareket ettiği içinde ortu üzerinde durmuyorBen küçüklükten alıştırmıştım cnm ayaksızsa tabi olmaz
Bence alıştırmaya çalış dediğim gibi o zaman fazla açamıyolar üstlerini
Sanmam abla hemen sicak dusa girip calistirdigim bölgeye masaj yapınca kaslar gevsiyor bugün o kadar agrim bile yok hatta ağır sporun üzerine duş,masaj, ve yarim saat uyku daha etkiliymis uykuda kaslar gevsermisYarında tartı var ama inş.şişlik olmaz
Ben yapmıcam bugün
kuzum sen niye uyuyamadin hayırdir sisirmez diye tahmin ediyorum canm daha öncede yaptığında hiç tartiya artı yansımamistiyok değil abla
Ablam ben varım yılbaşı gelmeden mezuniyet istiyorum
günaydın ponim
Günaydın mervem bende sendenim bugün
günaydın ablam
Menü güzel bence afiyet olsun canım
börek olmamış canım akşamda fazla karbon olmuş süt de çok geç olmuş afiyet olsun canım
Abla şimdikiler rahat valla. liselilere bakıyorum sanki düğüne gidiyorlarbizde açık saça bile izin vermezlerdi
nar çiçeği dediğin hibiskus mü canım. bence güzel olur hibiskusun aroması çok guzel
canım bizde zaten aksam 5 6 gibi yemeyi kesiyoruz :)
kuzum olmamış hele tartı öncesi
günaydın canım
arkadasinla beraber yapsan olmaz mi canım
Spor ins sisirmez mervem baya kas çalıştırıyor çünkü
Kolay gelsin ablam
çok ortmekten terletiuor terli oluncada çok hasta oluyorlar canım evim de kombi sonda yanıyor gündüz sıcak oluyorda gece daha soğuk bide hareketsiz yattigimizdan herhalde gece soguk geliyor
Abla küçükken ayaksizla yatiyorduda şimdi yurumenin tadına vardı sıpa ayaklarıyla oynamaya pek duslesti bu aralar uyurken bile üzerine bisey ortturmuyor uyuduktan sonra ortuyorum ayaklarında uyku corabi giydiriyorum üzerine ayakli tulum ama yinede ince bir şey ortunce anca içim rahat ediyor
abla bi gormen lazım humayi yaptırdığımız yerde bulamıyorum tosbik gibi ordan oraya gidiyor popo yukrda ayaklar içe çekilmiş hep öyle buluyorum surekili hareket ettiği içinde ortu üzerinde durmuyor
Sanmam abla hemen sicak dusa girip calistirdigim bölgeye masaj yapınca kaslar gevsiyor bugün o kadar agrim bile yok hatta ağır sporun üzerine duş,masaj, ve yarim saat uyku daha etkiliymis uykuda kaslar gevsermis
kuzum sen niye uyuyamadin hayırdir sisirmez diye tahmin ediyorum canm daha öncede yaptığında hiç tartiya artı yansımamisti
yok bir mili 2 kez yapıyorum1 mil 15 dk cnm yoksa sen 2 mil mi yapıyosun
kombiyi çok açma güzelim çocuk doktoru 22 derecenin üstüne çıkmasın ev sıcaklığı demişti gece çok kalın giydirirsen çok üzerini açar demişti bir de terletmek daha tehlikeliymiş çocuklar için annem terliyen çocuk gelişmez der kıyafetler çocuğu yemesin der. ılık yapınca bizimkiler toparlandı çok şükür geçen sene çok perişandıkçok ortmekten terletiuor terli oluncada çok hasta oluyorlar canım evim de kombi sonda yanıyor gündüz sıcak oluyorda gece daha soğuk bide hareketsiz yattigimizdan herhalde gece soguk geliyor
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı tabiBen 3 çocuk büyüttüm uyku tulumuyla hiç problem yaşamadım
Tabi tulum oluncada fazla açamıyolar üstlerini
canım aslinda iki gün kaybım var artı cikmama o daha etkili oldu bence detokslar kısa süreli sevindiriyorDetoks ödem ve antıoksit atmak için değil mi zaten. Bi insan spor yapmadan o kadar kısa sürede yağlarından nasıl kurulabilir hiç anlayamadım ben.
Nerdesin ki canım burda genelde havalar soğuk sıcak iyi ya bizim gibi eve kapanmak hiç iyi değilAy ne güzel ben de kar görmüyorum 2 yıldır.Azcık buralara da yağsa ama zor :)) Spora da devam.. Hazır havalar soğukken bu aylarda işin biraz daha kolaylaşır.
canim ameliyatı arastirmiyoryzda bizim iste ekstra olan bi ihtimal bizi korkutuyor yuz felci tehlikesinden onuda araştırmak çok bi şey ifade etmiyor kader sans nasip ne dersen[/QUOTE]canım burda bol gelin mümkünse alın götürünAy okardan bide buraya gonderin azcik yagdi eriyiverdi bol bol sogugu geliyo başka bir şey yok
Abla valla bilmiyorum lahana sisiriyirmu gaz cok oluyo ama hic aciktirmiyo aksam resmen tok tok yedim hos emzirneyi biraktigimdan beri cok acikmiyorum ama yeme istegi var sadece ki yiyorum ac olmasamda bi odaklanabilsem olacakta iste ne biçim hayatim varsa biri bitiyor biri basliyo sıkıntının vardır bundada bi hayir kafami duvarlara vurasim var ama ins toparlanmak icin elimden geleni yapıcam dediğin gibi maceraya gerek yok beynimi inandirmaliyim
ay abla cok güldüm nasıl farketmedin hos artik bizde bile sabahlar gece oluyo
hoşgeldin canimben kamile 31yasinda iki cocuk annesi bi öğretmenim burasi en doğru yer emin olbenim gibi olmazda kararli davranirsan hedefine kisa zamanda ulasirsin emin ol
Canim bizim sıkıntı sonucu degil inanıyoruz ki sonuc iyi olacak ama bizde gecenki ameliyatta gecici yuz felci oldu bu sefer allah korusun kalıcı falan olursa diye korkuyoruz ama yaza falan anca yaptircaz cunku suan hic haxir degiliz
haklısın canim toparliycam ins
hah iste tam yaşadığım sey bu ac değilim ama bişeyler istiyorum ama dayanmaliyiz elifim
Hoşgeldin gülüm ben kamile sık sık goruduruz ins burada yukarda yazdım ayrintili girmiyorum yas falan
ay ben oldum olası boyleydim ne yaxikki
evet leslie yle spor yaptığını bile anlamiyorsun. :)
çok iyi baslangic canim ilk gunden :)
canim cok stres yapma Allahın izniyle bi çözüm yolu bulursun.
biraz daha arastir sonra karar vef derim canım
abla yaaa valla alemsinburdada hava geç aydınlanıyor
hoşgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var 6 aydır burdayim 17 kilo verdim
Zumba filanda yapabilirsin canım ufakliklatin da hoşuna gider
Hosgeldin mervecim kolay gelsin ; )
bende acikmaya basladim ufaktan yemek hazirlamaya baslayim :)
canım artı dan biraz kaldı ins yarın eksiye duserimBu ara bitterler menulerde baya çok goruyorum
Kütahya canım rezene desenize
bizde ayniyiz canım bacak aralarimdan falan geçiyor bacaklarıma sariliyor
bu hafta kilonu çok merak ediyorum canım
Afiyet olsun canım menü güzel
hafif yürüyüş yap canım ağrı varsa cok iyi gelir
Afiyet olsun aycacim menü güzel
Sucugu saymazsak iyi atlatmissin dileğim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
tamamlandı bile canım teşekkür ederim
bitter olmamis abla tostun içindeki kasarla sucuk dimiafiyet olsun abla
Bitter olmamış aysecim afiyet olsun
ahan bugün bitter yemedim onun yerine kome yedim keşke bitter yiyeymisim çünkü kome 270 kalori bitter 80 di evet benim suçum biliyorum ama bitterde kendimi frenliyordum birde kalori hesabı da yaparak yiyorumBitter disinda iyi canim afiyet olsun
probiyotik bende içtim faydalı oldu hep gecemi kullanıyorsunevet salatalara zeytinyağı ekliyoruz. denerim ama aç karnına midemi bulandırır mı bilmiyorum zeytinyağı. evdeyken denemek lazım. şimdilik her akşam probiyotik içiyorum. hayırlısı olsun. bakalım o kitapta neler diyor. çok satılan bir kitapmış.
Bende 5 den sonra birşey yemiyorum cok acikirsam yoğurtarkadaşlar bir şey kafama takılıyor çevremde akşam yemeğini kesip 3-5 ay gibi sürede 15-25 kg arası zayıflayanlar var akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorlarmış acıkırlarsa sadece yoğurt tüketiyorlarmış nasıl sizce
kahve iç canım bende aynı durumdayım acildimMuhammed çok fazla uyandı gece sabaha kadar uyaniktimhala acilamadim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?