Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet spor saati yaklaştı oda arkadaşım yok bugün yarım saat leslie 1 mile yapıp sonra yarım saat açık havada yürüyüş ve sonrasında yemek yiyip öğle molasını tamamlayacağım

büyük harfle yazı yazdım kusura bakmayın iş yaparken arkadaş gelince cozuttum alttan alttan unutmuşum

yeşil çayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum aktardan aldım çok keskin galiba
canimcim içine aroma verecek bir bitki çayi ekleyebilirsin

Abla uyku tulumunu hareketlenmeye başladığından beri giydiriyorm ama ayaksız olanlara alistiramadm ayakları hep açıkta kaliyor birde biz bile hem kalın yorgan üzerinize yün battaniye ortuyoruz o tek uyku tulumu ile usur diye korkuyorum
işgüçten 15-20 dk olmuştur zararlımı ki hiç aram yok ya 5 senedir ilk defa aldım elime belki.
Fazla demletme canım max 5 dk daha fazla demlemek hem acı yapiyor
ODA ARKADAŞIM GELDİ İYİ Mİ
birlikte yapın spor

uyku tulumuna sakın güvenme ben öyle bir hata yaptım gripken uyku tulumu ile yatırdım üşütmesin üstünü açıyor diye kızım zatüre oldu hala etkisi var en ufak bir gripte ciğerleri doluyor. hele evin gece yanmıyorsa sıcak değilse sakın ha sakın uyuyanın üstüne kar yağar derlermiş tecrübe ettim çok acı bir şekilde.en iyisi gece sık sık uyanıp üzerlerini örtmek doktor kalın montla yatırsan bile uyuyanın üzerine kar yağar gece uyanıp üzerlerini örtmeniz lazım demişti.

yemeği biraz fazla yapsan ertesi güne kalsa yemek yedikten sonra sonra ertesi günün yemeği yaparsın

işgüçten 15-20 dk olmuştur zararlımı ki hiç aram yok ya 5 senedir ilk defa aldım elime belki.
her çayın demleme süresi farklı
Fazla bekletmek tabiki iyi değil

evet spor saati yaklaştı oda arkadaşım yok bugün yarım saat leslie 1 mile yapıp sonra yarım saat açık havada yürüyüş ve sonrasında yemek yiyip öğle molasını tamamlayacağım
1 mil 15 dk cnm yoksa sen 2 mil mi yapıyosun

Ben 3 çocuk büyüttüm uyku tulumuyla hiç problem yaşamadım
Tabi tulum oluncada fazla açamıyolar üstlerini

Ben küçüklükten alıştırmıştım cnm ayaksızsa tabi olmaz
Bence alıştırmaya çalış dediğim gibi o zaman fazla açamıyolar üstlerini

yok değil abla
Ablam ben varım yılbaşı gelmeden mezuniyet istiyorum
günaydın ponim
Günaydın kızlar zombi gibi bir ben
Günaydın mervem bende sendenim bugün
Herkese günaydınnn

Geldik yine bi perşembe gününe
Yarın tartılar bizi bekliyor
Dikkattt Dikkattt
günaydın ablam
Menü güzel bence afiyet olsun canım
börek olmamış canım akşamda fazla karbon olmuş süt de çok geç olmuş afiyet olsun canım
Abla şimdikiler rahat valla. liselilere bakıyorum sanki düğüne gidiyorlar bizde açık saça bile izin vermezlerdi
birşey sorucam yeşil çayı yalnız içemiyorum da azıcık nar çiçeği ile tatlandırsam zararı olur mu acaba
nar çiçeği dediğin hibiskus mü canım. bence güzel olur hibiskusun aroması çok guzel
canım bizde zaten aksam 5 6 gibi yemeyi kesiyoruz :)
kuzum olmamış hele tartı öncesi
Gunaydin hanimlar
Kizlar cook afedersiniz ama iki gundur kabizim hic boyle olmamistim,yesil cay,rezene, kuru kayisi ve suyu,ceviz suyu denedigim seyler ama ilk defa ise yaramadilar
günaydın canım
arkadasinla beraber yapsan olmaz mi canım
Kızlar malum temizlik günü cumadan perşembeye aldım hemen kızı uyutup temizliğe girismem lazım sonrada spor yapmam lazjn
Spor ins sisirmez mervem baya kas çalıştırıyor çünkü
Bu kadar bekçilik yeter benden Bu kadar
Akşama yemeğe misafirim var işlere girişeyim
Arada fırsat bulursam bakarım yoksa Akşama görüşürüz
Kolay gelsin ablam

çok ortmekten terletiuor terli oluncada çok hasta oluyorlar canım evim de kombi sonda yanıyor gündüz sıcak oluyorda gece daha soğuk bide hareketsiz yattigimizdan herhalde gece soguk geliyor

Ben 3 çocuk büyüttüm uyku tulumuyla hiç problem yaşamadım
Tabi tulum oluncada fazla açamıyolar üstlerini
Abla küçükken ayaksizla yatiyorduda şimdi yurumenin tadına vardı sıpa ayaklarıyla oynamaya pek duslesti bu aralar uyurken bile üzerine bisey ortturmuyor uyuduktan sonra ortuyorum ayaklarında uyku corabi giydiriyorum üzerine ayakli tulum ama yinede ince bir şey ortunce anca içim rahat ediyor
Ben küçüklükten alıştırmıştım cnm ayaksızsa tabi olmaz
Bence alıştırmaya çalış dediğim gibi o zaman fazla açamıyolar üstlerini
abla bi gormen lazım humayi yaptırdığımız yerde bulamıyorum tosbik gibi ordan oraya gidiyor popo yukrda ayaklar içe çekilmiş hep öyle buluyorum surekili hareket ettiği içinde ortu üzerinde durmuyor

Yarında tartı var ama inş.şişlik olmaz
Ben yapmıcam bugün
Sanmam abla hemen sicak dusa girip calistirdigim bölgeye masaj yapınca kaslar gevsiyor bugün o kadar agrim bile yok hatta ağır sporun üzerine duş,masaj, ve yarim saat uyku daha etkiliymis uykuda kaslar gevsermis
kuzum sen niye uyuyamadin hayırdir sisirmez diye tahmin ediyorum canm daha öncede yaptığında hiç tartiya artı yansımamisti

Muhammed çok fazla uyandı gece sabaha kadar uyaniktim hala acilamadim tam

Oyyy çok yoruldum temizlik yapıldı şimdi ütü faslındayim nefret ediyorum ütü den. Yemek aksama benimkinden balık yapasi gelmiş sağolsun. Opuldunuz canlar.

çok ortmekten terletiuor terli oluncada çok hasta oluyorlar canım evim de kombi sonda yanıyor gündüz sıcak oluyorda gece daha soğuk bide hareketsiz yattigimizdan herhalde gece soguk geliyor
kombiyi çok açma güzelim çocuk doktoru 22 derecenin üstüne çıkmasın ev sıcaklığı demişti gece çok kalın giydirirsen çok üzerini açar demişti bir de terletmek daha tehlikeliymiş çocuklar için annem terliyen çocuk gelişmez der kıyafetler çocuğu yemesin der. ılık yapınca bizimkiler toparlandı çok şükür geçen sene çok perişandık

Detoks ödem ve antıoksit atmak için değil mi zaten. Bi insan spor yapmadan o kadar kısa sürede yağlarından nasıl kurulabilir hiç anlayamadım ben.
canım aslinda iki gün kaybım var artı cikmama o daha etkili oldu bence detokslar kısa süreli sevindiriyor

Ay ne güzel ben de kar görmüyorum 2 yıldır.Azcık buralara da yağsa ama zor :)) Spora da devam.. Hazır havalar soğukken bu aylarda işin biraz daha kolaylaşır.
Nerdesin ki canım burda genelde havalar soğuk sıcak iyi ya bizim gibi eve kapanmak hiç iyi değil

canim ameliyatı arastirmiyoryzda bizim iste ekstra olan bi ihtimal bizi korkutuyor yuz felci tehlikesinden onuda araştırmak çok bi şey ifade etmiyor kader sans nasip ne dersen[/QUOTE]canım burda bol gelin mümkünse alın götürün

Bu ara bitterler menulerde baya çok goruyorum
Kütahya canım rezene desenize

bizde ayniyiz canım bacak aralarimdan falan geçiyor bacaklarıma sariliyor

bu hafta kilonu çok merak ediyorum canım
canım artı dan biraz kaldı ins yarın eksiye duserim

Bitter disinda iyi canim afiyet olsun
ahan bugün bitter yemedim onun yerine kome yedim keşke bitter yiyeymisim çünkü kome 270 kalori bitter 80 di evet benim suçum biliyorum ama bitterde kendimi frenliyordum birde kalori hesabı da yaparak yiyorum

probiyotik bende içtim faydalı oldu hep gecemi kullanıyorsun

Bende 5 den sonra birşey yemiyorum cok acikirsam yoğurt
Muhammed çok fazla uyandı gece sabaha kadar uyaniktim hala acilamadim tam
kahve iç canım bende aynı durumdayım acildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…