- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.021
çok geçmiş olsun cnm gerçekten verilmiş sadakanız varmışIyi geceler kizlar anca alabildim teli elime cooook yorgunum bu hafta hiç katilamadim size ama uc gun Eskişehir yaptık bugunde gittik cok yoruluyorum çocuklarla ikisi birlikte acayip yoruyor yolda şükür uxun bi süre sadece icem var ayda bir şükür uzun aralik verdiler alti ay sonra kontrol bugun bide kaza atlattik ogluma tost yediriyodum bogaxina tıkandı eşim panikledi arkasina döndü aniden tamda yol çalışması olan bi noktaymis hemde yol duble degildi cift şerit şükür ki karşıdan araba gelmiyordu verilmiş sadakamiz varmis dubalarin ustune ciktik ileidede cukur kazmislar oraya varmadan durdu eşim ama teker patladı dag başında kaldik allahtan esim yedek lastiği falan degistirebiliyomus bunuda bugün ogrendim artik degisyirdide yolumuza gittik ama omrum gitti gerçekten kaxa anlik biseymis Rabbim korudu cocuklarimi bizi demekki korku boyle bisey dudaklarim falan ucukladi hemen yarin ins ilk isimiz sadaka verip bi fakir doyurmak olacak neyse yarın ins herkese güzel bi gun olur ben baya arti olacam ama gerisinj bilmiyorum menumu yazıp yatsyim yarin geçmişe cvp vermeye çalışırım herkesi okula gonderip oglusimla evdeyiz sizinle vakit gecirebilirim ins öptüm hepinizi
aynen ablacım bi süre tartılamıycam***9.TAKIM 496. Etap***
CurukElma(64,3/
ayulduzz (66,5/
MuallimeA (75,1/
gingercookkie (75,9/
askrhpozitif(86,9/
dagyolu(70.4/
Nilyyyaaannn (69.7/
60kiloyum(85,8/
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Mefkurem (81.8 /
Eliya (
masal3487 (
Kkkmevsim (
Nanekekik (
ezo16 (
Herderdedeva (95 /
yiden16 (99 /
Listede olmayanların kilolarını bilmiyorum
Eğer listeye eklemeye unuttuğum varsa kendini eklesin
@sahgull tatlım sen cumaları tartılmıcağın için seni eklemedim
gayet güzel neden üzgünsünGünaydın kızlar - 700 uzgunum kizlar
sabah dene birde canimsağol canım kusura bakma seni kızdırmak istememYe aysecim sen bilirsin başka bisi demicem
evet canım aynen. diyet ya da sağlıklı beslenme diyelim adına. bunu pek çözemedik.
ben de bayılıyorum valla yeşil çaya.
ben genelde akşam yemeğinden sonra alıyorum. bazıları da sabah aç karnına alıyormuş.
ezo26 canım yukarda alintida sorun olmuş bulunduğun yer çok güzel ben şahsen denize hasretim ora güneşli demek bura da öyle soğuk ki
Dünkü menüm
Sabah 50 gr kome kahve
11
2 yumurtadan yapılmış domatesli omlet yeşillik
2 -3
Yeşil çay 50 gr kome 30 fıstık 2 ceviz
5
Yoğurt salata
45 dk koşu bandı 2.lt su
***9.TAKIM 496. Etap***
CurukElma(64,3/
ayulduzz (66,5/
MuallimeA (75,1/
gingercookkie (75,9/
askrhpozitif(86,9/
dagyolu(70.4/70.1/-0.3/0.426)
Nilyyyaaannn (69.7/
60kiloyum(85,8/
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Mefkurem (81.8 /
Eliya (
masal3487 (
Kkkmevsim (
Nanekekik (
ezo16 (
Herderdedeva (95 / 93,5 / 1,5 / %1)
yiden16 (99 /
canım İsveç günlük 500 kalorimiydi 100 gr kome 300 kalori dun menum yaklaşık 900 kalori olduİsveç diyetine andırıyor sanki.. Çok az geldi bana menünüz.
Iyi geceler kizlar anca alabildim teli elime cooook yorgunum bu hafta hiç katilamadim size ama uc gun Eskişehir yaptık bugunde gittik cok yoruluyorum çocuklarla ikisi birlikte acayip yoruyor yolda şükür uxun bi süre sadece icem var ayda bir şükür uzun aralik verdiler alti ay sonra kontrol bugun bide kaza atlattik ogluma tost yediriyodum bogaxina tıkandı eşim panikledi arkasina döndü aniden tamda yol çalışması olan bi noktaymis hemde yol duble degildi cift şerit şükür ki karşıdan araba gelmiyordu verilmiş sadakamiz varmis dubalarin ustune ciktik ileidede cukur kazmislar oraya varmadan durdu eşim ama teker patladı dag başında kaldik allahtan esim yedek lastiği falan degistirebiliyomus bunuda bugün ogrendim artik degisyirdide yolumuza gittik ama omrum gitti gerçekten kaxa anlik biseymis Rabbim korudu cocuklarimi bizi demekki korku boyle bisey dudaklarim falan ucukladi hemen yarin ins ilk isimiz sadaka verip bi fakir doyurmak olacak neyse yarın ins herkese güzel bi gun olur ben baya arti olacam ama gerisinj bilmiyorum menumu yazıp yatsyim yarin geçmişe cvp vermeye çalışırım herkesi okula gonderip oglusimla evdeyiz sizinle vakit gecirebilirim ins öptüm hepinizi
Yapacak bişey yok güzelim üzülme sen istersen hemen verirsin.Günaydın kizlar herkesten sonra gittim herkesten oncede geldim tabi haberler berbat ne yazikki bende bi haftada bu kadar kilo alabilirmi bi insan sastim kaldim kendime ama kötüyüm kotuyum deyip her sıkıntıyı bas taci ederek bi yre varamiyacam sıkıntı yada sıkıntı gordugum herseyi ayak altina alip yoluma devam edicem önce bu aldiklarimi sonrada veremem sinira geldim dediklerimi vericem bunu kendim için yapicam
Gelelim berbat sonuca
Başlangıç 86,1
Gecen hafta 72,5
Buhafta 74,7
Gelen 2,2
Günaydın kızlar - 700 uzgunum kizlar
Aramıza hoşgeldin ben Poni. her cuma 12 den önce tartılmak zorunlu canm takım için pazartesi günleri de tartılıyoruzBen pek tartılmamaya çalışıyorum. En son 68.800 idim sanırım. Haftaya tartılayım diyorum
ben yarışrım ama önümüzdeki cuma ya kadar mezun olmak niyetim abla9.TAKIM KIZLARINA OYLAMA!!!!!
10.takım önümüzdeki 2 hafta bizim takımla yarışmak istiyor
Özellikle listedekilerden cevap bekliyorum çünkü takım yüzdesi yarışacak
Ne diyosunuz
Çoğunluk Ne derse onu yapalım
@Nilyyyaaannn
askrhpozitif
@CurukElma
Fitt_anne
@60kiloyum
istikrar1986
gingercookkie
Bugün menü yazmayanlar
Poni Bon
gingercookkie
Haftaya cuma tartılırım o zaman :)Çok geçmiş olsun canım bnde bugün kaza atlattım yollar buz pisti gibi burda Allah korusun hepimizi trafikten iyici soğudum araba sürmek bile istemiyorum
Yapacak bişey yok güzelim üzülme sen istersen hemen verirsin.
Üzülüyor bi de ben öleyim o zaman
Aramıza hoşgeldin ben Poni. her cuma 12 den önce tartılmak zorunlu canm takım için pazartesi günleri de tartılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?