- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.061
neden öyle oldu ki baharim diyetisyene gidiyomusun halaSelam kızlar nasılsınız ben hala artidayim ama isin garip tarafı kaçamak yok spor var sadece al ver al ver inatlasti sonunda vücut
Daraldim ponim ya biraz rahat takilicam :)Niye 60ı görmeden mezun oluyosn canım
Tebrikler elifimKizlar oğlum okula götürdü telefonu bugün etkinlikleri varmış fotoğraf cekilicekmis falan. O yüzden geç kaldım
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
4 gündur wc yok malesef.
Kız sizden niye bikayim mezun oluyorum burdan gitmiyorum :)
Sorun degil canım olur aradaBu gün uyuyakalmışım kızlar çok çok özür dilerim
Oyy kuzum ya gelmiş gecmis olsun verilmiş sadakaniz varmış Allah göstermesin bir daha. Bizde 1 ay önce tek şerit yolda gece eve dönüyoruz adam yanlış yola girmiş karşıdan tam yolun ortasından hızla bize doğru geliyordu eşimin refleksi bizi kazadan kurtardı arabanin icinde bir saga bir sola savrulduk dediğin gibi anlık birsey 3 gün kolum eşimin de beli ağrıdıIyi geceler kizlar anca alabildim teli elime cooook yorgunum bu hafta hiç katilamadim size ama uc gun Eskişehir yaptık bugunde gittik cok yoruluyorum çocuklarla ikisi birlikte acayip yoruyor yolda şükür uxun bi süre sadece icem var ayda bir şükür uzun aralik verdiler alti ay sonra kontrol bugun bide kaza atlattik ogluma tost yediriyodum bogaxina tıkandı eşim panikledi arkasina döndü aniden tamda yol çalışması olan bi noktaymis hemde yol duble degildi cift şerit şükür ki karşıdan araba gelmiyordu verilmiş sadakamiz varmis dubalarin ustune ciktik ileidede cukur kazmislar oraya varmadan durdu eşim ama teker patladı dag başında kaldik allahtan esim yedek lastiği falan degistirebiliyomus bunuda bugün ogrendim artik degisyirdide yolumuza gittik ama omrum gitti gerçekten kaxa anlik biseymis Rabbim korudu cocuklarimi bizi demekki korku boyle bisey dudaklarim falan ucukladi hemen yarin ins ilk isimiz sadaka verip bi fakir doyurmak olacak neyse yarın ins herkese güzel bi gun olur ben baya arti olacam ama gerisinj bilmiyorum menumu yazıp yatsyim yarin geçmişe cvp vermeye çalışırım herkesi okula gonderip oglusimla evdeyiz sizinle vakit gecirebilirim ins öptüm hepinizi
Afiyet olsun canım menun güzel.Menü 10.00
1 bardak kahve
1kase yulaflı puding
Öğlen12.30
1 kase çorba
1 kase zeytinyağlı karışık salata
Akşam 19.00
2 dilim fırında ıspanak ( peynirli )
2 mandalin
Spor: 30 dk ( bgn sırf esneme ve denge yaptık)
Sıvı : 2 lt su ( içemedim daha fazla)
bu yufkalar batiriyor seni Kamilem yeme artık şunu. Afiyet olsun.Menum
Sabah 9:00
Çeyrek yufka tulum peynir
Yaga yumurta salatalık domates
Ogle 15:00
1kucuk tost ayran
Akdam 19:30
Sebzeli kiyma 4yk
Salata yogurt
Ara 21:00
Bi avuc lahana
Su az spor yok
olabilir canım sıkıntı yapma Kararlı ol yeter. bende 3 haftada aldım geldimGünaydın kizlar herkesten sonra gittim herkesten oncede geldim tabi haberler berbat ne yazikki bende bi haftada bu kadar kilo alabilirmi bi insan sastim kaldim kendime ama kötüyüm kotuyum deyip her sıkıntıyı bas taci ederek bi yre varamiyacam sıkıntı yada sıkıntı gordugum herseyi ayak altina alip yoluma devam edicem önce bu aldiklarimi sonrada veremem sinira geldim dediklerimi vericem bunu kendim için yapicam
Gelelim berbat sonuca
Başlangıç 86,1
Gecen hafta 72,5
Buhafta 74,7
Gelen 2,2
Çok sansliyiz güzel çocukluklar yaşadık.Afiyet olsun elifim
guzel hilalim
guzel canim
Gayet güzel canım
patates aksam olmasaydi ya canım
Evet bizim çocuklar cok şanssız sobanin üzerine nohut kestane koyar mandalina kabugu kokusunda dedem saatlerce hikaye anlatırdi tabi tv siyahbeyaz bizdede yok daha dört bes yaşındaydım hayal ederdim anlattiklarini hakikaten güzel gunlerdi
afiyet olsun canım
Cok guzel canım
sagol canim cok şükür aman mala gelsin insanın goxu mal falan görmüyor zaten böyle durumlarda
Abla bu lapa sende baya ise yariyo galiba ama sz yiyince ayni etkiyi gosterirmiki
menun güzel canim meyveyi geç saate bırakmamak çalış daha iyi olur.Bayanlar günaydınn öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Ve menüm geliyor;
06:30
2 yumurta
1 dilim peynir
09:00
Sütlü nescafe
12:00
Yarım porsiyon ızgara tavuk şiş
1 köfte
15:00
Maden sodası
5 adet badem
19:00
8 yk z.yağlı pırasa (pirinçsiz)
1 kepçe mercimek çorbası
20:30
Türk kahvesi
1 mandalin
60 dk yürüyüş + açma germe hareketleri 30 dk
su 2,5 litre
Sabah tartım 93,5 gösteriyordu
Gayet güzel İrem neden Üzgünsun.Günaydın kızlar - 700 uzgunum kizlar
köme yerine sağlıklı şeyler ye canım. Varmısin şeker orucuna girelim 21 gün.@ezo26 canım yukarda alintida sorun olmuş bulunduğun yer çok güzel ben şahsen denize hasretim ora güneşli demek bura da öyle soğuk ki
Dünkü menüm
Sabah 50 gr kome kahve
11
2 yumurtadan yapılmış domatesli omlet yeşillik
2 -3
Yeşil çay 50 gr kome 30 fıstık 2 ceviz
5
Yoğurt salata
45 dk koşu bandı 2.lt su
yanlışlarını biliyorsun ponim onları düzeltmem yeter kilo vermen için. Önüne bak ve kararlı ol canını sıkma tatlım.Geçen hafta 75.1
Bugün 76.1
Fark +1
Geçen haftanın birincisi olarak bu durumdan utanıyorum doğal olarak. zaten verebiliyorum diye hemen rehavete kapılmak gbi kötü bi huyum var bu yüzden 2 ileri 1 geri gidiyorum 15 aydır. iki gün önce +1.6 ydım dün lapa yaptım. regl şişkinliği de var tabi tekrar 74ü görmeyi çok istiyorum.
Takım olarak kusura bakmayın
Afiyet olsun pide :) kız halledersin senhayırlı cumalar kızlar dün hiç uğraşamadım tüm aile bizdeydi
menumu de paylaşmadım kahvaltı okul faslı bitsin paylaşırım kilo bildirimine gelince artı çıkmadım ama misafir etkiledi dün akşam pide yemiştim özelliklede o batırdı beniama bu hafta büyü oynıyacam detoks bilr yapabilirim mezun olmak için
eksi sin maşallah Dilek cım.geçen hafta 66,5
bu hafta 66,2
giden 300
Kızlar listeye eklerseniz biriniz sevinirim gitmem lazım
seninde kendine çeki düzen vermen lazım tatlım daha dikkatli olalım bu hafta hep beraber eksi olman guzrl bu arada.Günaydın
Cuma 85.8
Bugün 85.5
Fark -300
Afiyet olsun poğaça olmamış. Eksi güzel.Günaydın hanımlar kilom başlangıç :99
bu sabah 98,6
fark= 400 gr
dünkü menü : sabah
1 poğaça işyerinde yaptım kahvaltıyı
Öğle 13:00 haşlanmış tavuk 1 but
1 kase çorba
salata
arada 14,30 çay tek şekerli
akşam 19:00 yoğurt 1 kase
ara 21:00 1 mandalina
spor yarım saat yürüyüş
ben bugün size katılamıycam akşam katılmaya çalışırım işler çok yoğun görüşürüz.
Hiloş iyi gidiyorsun 2 haftadır maşallah.Geçcen hafta 64.3
Bugün 63.7
Fark -600gr (%0.93)
Guzel canim Tebrikler.Tekrar günaydın kizlar ikinci uyku baya iyi geldi
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 86,9
Bu hafta:86,1
Fark:0,8
Yüzde%0,92
Tebrikler canım gayet güzel.Hayırlı Cumalarrr Dualarımız kabul olsun :) Listeye yazdım ama
Geçen hafta 61 kg
Bu hafta 60,2 kg
Fark 0,8
% 1,31
Hosgeldin cano. Diyetisyeni ne yaptın sen neden artıda sin bıraktın mi diyetisyeni.Selam kızlar nasılsınız ben hala artidayim ama isin garip tarafı kaçamak yok spor var sadece al ver al ver inatlasti sonunda vücut
Tünaydın kızlar
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.8
SABİT
Sadece hafta içi artıları vermiş oldum
Şu öndeki 8 den nefret ediyom artık
Listede poninin farkı artı olarak yazılacak bide dagyolunun farkındaki eksi silinecek
Alıntılara gidiyom
Eki Görüntüle 1925756
Oyy kuzum ya gelmiş gecmis olsun verilmiş sadakaniz varmış Allah göstermesin bir daha. Bizde 1 ay önce tek şerit yolda gece eve dönüyoruz adam yanlış yola girmiş karşıdan tam yolun ortasından hızla bize doğru geliyordu eşimin refleksi bizi kazadan kurtardı arabanin icinde bir saga bir sola savrulduk dediğin gibi anlık birsey 3 gün kolum eşimin de beli ağrıdı
Afiyet olsun canım menun güzel.
bu yufkalar batiriyor seni Kamilem yeme artık şunu. Afiyet olsun.
olabilir canım sıkıntı yapma Kararlı ol yeter. bende 3 haftada aldım geldimvericez emin ol.
Çok sansliyiz güzel çocukluklar yaşadık.
menun güzel canim meyveyi geç saate bırakmamak çalış daha iyi olur.
Gayet güzel İrem neden Üzgünsun.
köme yerine sağlıklı şeyler ye canım. Varmısin şeker orucuna girelim 21 gün.
yanlışlarını biliyorsun ponim onları düzeltmem yeter kilo vermen için. Önüne bak ve kararlı ol canını sıkma tatlım.
Afiyet olsun pide :) kız halledersin sen
eksi sin maşallah Dilek cım.
seninde kendine çeki düzen vermen lazım tatlım daha dikkatli olalım bu hafta hep beraber eksi olman guzrl bu arada.
Afiyet olsun poğaça olmamış. Eksi güzel.
Hiloş iyi gidiyorsun 2 haftadır maşallah.
Guzel canim Tebrikler.
Tebrikler canım gayet güzel.
Hosgeldin cano. Diyetisyeni ne yaptın sen neden artıda sin bıraktın mi diyetisyeni.
yağ miktarın azaldı canım ondan zor gidiyor spora ağırlık vermelisin bence.Zor veriyorum artık ya nedenseHenüz çocuk yok bende normal olsa bende de işler değişir
spor etkilemiş olabilir Ayça cım yine de çok değil sıkma canını.***9.TAKIM 496. Etap***
CurukElma(64,3/63.7/0.6/0.93) mezun olmak istiyor
ayulduzz (66,5/66,2/0,3/%0,45)
MuallimeA (75,1/76,1/-1/%-1,33)
gingercookkie (75,9/75,2/0,7/%0,92)
askrhpozitif(86,9/86,1/0,8/%0,92)
dagyolu(70.4/70.1/0.3/0.43)
Nilyyyaaannn (69.7/70/-0.3/-0,43)
60kiloyum(85,8/85,5/0,3/%0,35)
9.takım ortalaması:%
LİSTE DIŞI
Mefkurem (81.8 /
Eliya (
masal3487 (
Kkkmevsim (72,5/74,7/-2,2/%-3,03)
Nanekekik (
ezo16 (61/60,2/0,8/%1,31)
Herderdedeva (95 /
yiden16 (99 /98,6/0,4/%0,40)
mefkusum detoksu bırak bu hafta vücut tepki vermiyor. Artı değilsin en azından. Sporada yüklendi ondan da olabilir.Tünaydın kızlar
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.8
SABİT
Listede poninin farkı artı olarak yazılacak bide dagyolunun farkındaki eksi silinecek
Alıntılara gidiyom
Eki Görüntüle 1925756
gitme zatenneden öyle oldu ki baharim diyetisyene gidiyomusun hala
Daraldim ponim ya biraz rahat takilicam :)
Tebrikler elifim
Kız sizden niye bikayim mezun oluyorum burdan gitmiyorum :)
Sorun degil canım olur arada
Vücut kas yapmaya başladı herhalde artı cikmissin kuzum
gitmiyorum kuzum merak etmeyağ miktarın azaldı canım ondan zor gidiyor spora ağırlık vermelisin bence.
spor etkilemiş olabilir Ayça cım yine de çok değil sıkma canını.
mefkusum detoksu bırak bu hafta vücut tepki vermiyor. Artı değilsin en azından. Sporada yüklendi ondan da olabilir.
gitme zaten
ElifffffKizlar tuvaletten bildiriyorumçok fenabir durumdayım.
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız Allah korumuşGünaydın kizlar herkesten sonra gittim herkesten oncede geldim tabi haberler berbat ne yazikki bende bi haftada bu kadar kilo alabilirmi bi insan sastim kaldim kendime ama kötüyüm kotuyum deyip her sıkıntıyı bas taci ederek bi yre varamiyacam sıkıntı yada sıkıntı gordugum herseyi ayak altina alip yoluma devam edicem önce bu aldiklarimi sonrada veremem sinira geldim dediklerimi vericem bunu kendim için yapicam
Gelelim berbat sonuca
Başlangıç 86,1
Gecen hafta 72,5
Buhafta 74,7
Gelen 2,2
çok güzel başlangıç cnm devamı gelsin inş.Bayanlar günaydınn öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Ve menüm geliyor;
06:30
2 yumurta
1 dilim peynir
09:00
Sütlü nescafe
12:00
Yarım porsiyon ızgara tavuk şiş
1 köfte
15:00
Maden sodası
5 adet badem
19:00
8 yk z.yağlı pırasa (pirinçsiz)
1 kepçe mercimek çorbası
20:30
Türk kahvesi
1 mandalin
60 dk yürüyüş + açma germe hareketleri 30 dk
su 2,5 litre
Sabah tartım 93,5 gösteriyordu
nesine üzgünsün tatlıcım daha ne olsunGünaydın kızlar - 700 uzgunum kizlar
Ayşenur lütfen artık kömbe bitter olmasın cnm. Sen kalori yi geçmiyom diyon ama bunlar senin kilo vermene yardımcı şeyler değil@ezo26 canım yukarda alintida sorun olmuş bulunduğun yer çok güzel ben şahsen denize hasretim ora güneşli demek bura da öyle soğuk ki
Dünkü menüm
Sabah 50 gr kome kahve
11
2 yumurtadan yapılmış domatesli omlet yeşillik
2 -3
Yeşil çay 50 gr kome 30 fıstık 2 ceviz
5
Yoğurt salata
45 dk koşu bandı 2.lt su
Ne yazıkki boşa giden bi hafta oldu cnm tabi aynı şey benim içinde geçerliGeçen hafta 75.1
Bugün 76.1
Fark +1
Geçen haftanın birincisi olarak bu durumdan utanıyorum doğal olarak. zaten verebiliyorum diye hemen rehavete kapılmak gbi kötü bi huyum var bu yüzden 2 ileri 1 geri gidiyorum 15 aydır. iki gün önce +1.6 ydım dün lapa yaptım. regl şişkinliği de var tabi tekrar 74ü görmeyi çok istiyorum.
Takım olarak kusura bakmayın
akşamki pide olmasa eminim daha fazla olurdu dileğimgeçen hafta 66,5
bu hafta 66,2
giden 300
Kızlar listeye eklerseniz biriniz sevinirim gitmem lazım
kötü değil ama geçen haftaki artıya göre daha iyi olabilir cnmGünaydın
Cuma 85.8
Bugün 85.5
Fark -300
2 gün içinde gayet güzel eksi cnmGünaydın hanımlar kilom başlangıç :99
bu sabah 98,6
fark= 400 gr
dünkü menü : sabah
1 poğaça işyerinde yaptım kahvaltıyı
Öğle 13:00 haşlanmış tavuk 1 but
1 kase çorba
salata
arada 14,30 çay tek şekerli
akşam 19:00 yoğurt 1 kase
ara 21:00 1 mandalina
spor yarım saat yürüyüş
ben bugün size katılamıycam akşam katılmaya çalışırım işler çok yoğun görüşürüz.
bence süper cnmGeçcen hafta 64.3
Bugün 63.7
Fark -600gr (%0.93)
ooooo merve hanımcım bana yaklaşıyon elimi çabuk tutmam lazımTekrar günaydın kizlar ikinci uyku baya iyi geldi
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 86,9
Bu hafta:86,1
Fark:0,8
Yüzde%0,92
senin kilonda süper eksi tatlım neyini beğenmedin anlamadımHayırlı Cumalarrr Dualarımız kabul olsun :) Listeye yazdım ama
Geçen hafta 61 kg
Bu hafta 60,2 kg
Fark 0,8
% 1,31
sporda ilk hafta şişlik olabiliyor cnm eğer kaçamak yoksa için rahat olsunSelam kızlar nasılsınız ben hala artidayim ama isin garip tarafı kaçamak yok spor var sadece al ver al ver inatlasti sonunda vücut
wc ye rağmen çok güzel elifimKizlar oğlum okula götürdü telefonu bugün etkinlikleri varmış fotoğraf cekilicekmis falan. O yüzden geç kaldım
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
4 gündur wc yok malesef.
hedefin kaç yazılmıştı hilal yanlışlık olmasınSağol elifim :) ama mola lazim artık :)
kışın vücut yağlanmak istermiş zayıflamak daha zorlaştırmış ablam sözün özü bizim suçumuz yok vücut istiyo:)Tünaydın kızlar
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.8
SABİT
Alıntılara gidiyom
Eki Görüntüle 1925756
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız Allah korumuş
Aslında menülerin kötü değildi niye böyle olduki
çok güzel başlangıç cnm devamı gelsin inş.
nesine üzgünsün tatlıcım daha ne olsun
Ayşenur lütfen artık kömbe bitter olmasın cnm. Sen kalori yi geçmiyom diyon ama bunlar senin kilo vermene yardımcı şeyler değil
Diyetisyenler bile en fazla haftada 1-2 bitter olabilir diyor ama sen hergün yemeye başladın
Ne yazıkki boşa giden bi hafta oldu cnm tabi aynı şey benim içinde geçerli
akşamki pide olmasa eminim daha fazla olurdu dileğim
kötü değil ama geçen haftaki artıya göre daha iyi olabilir cnm
Tartı öncesi akşam patates olmamıştı birazdaha dikkat et lütfen
2 gün içinde gayet güzel eksi cnm
Lütfen artık hamurişi olmasın
bence süper cnm
ooooo merve hanımcım bana yaklaşıyon elimi çabuk tutmam lazım
Çok güzel cnm
senin kilonda süper eksi tatlım neyini beğenmedin anlamadım
sporda ilk hafta şişlik olabiliyor cnm eğer kaçamak yoksa için rahat olsun
wc ye rağmen çok güzel elifim
Perşembe sabahları bikaç kaşık zeytinyağımı içsen acaba limonlu suyun içinede koyabilirsin
hedefin kaç yazılmıştı hilal yanlışlık olmasın
Aslında gönlüm mezun olmandan yana değil keşke 60 görseydin
evet abla kesinlikle en az 500 bekliyordum ama artık uyumuycam evdekilere akşam kapağımı sotelwyip yiycrmTatlım öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız Allah korumuş
Aslında menülerin kötü değildi niye böyle olduki
çok güzel başlangıç cnm devamı gelsin inş.
nesine üzgünsün tatlıcım daha ne olsun
Ayşenur lütfen artık kömbe bitter olmasın cnm. Sen kalori yi geçmiyom diyon ama bunlar senin kilo vermene yardımcı şeyler değil
Diyetisyenler bile en fazla haftada 1-2 bitter olabilir diyor ama sen hergün yemeye başladın
Ne yazıkki boşa giden bi hafta oldu cnm tabi aynı şey benim içinde geçerli
akşamki pide olmasa eminim daha fazla olurdu dileğim
kötü değil ama geçen haftaki artıya göre daha iyi olabilir cnm
Tartı öncesi akşam patates olmamıştı birazdaha dikkat et lütfen
2 gün içinde gayet güzel eksi cnm
Lütfen artık hamurişi olmasın
bence süper cnm
ooooo merve hanımcım bana yaklaşıyon elimi çabuk tutmam lazım
Çok güzel cnm
senin kilonda süper eksi tatlım neyini beğenmedin anlamadım
sporda ilk hafta şişlik olabiliyor cnm eğer kaçamak yoksa için rahat olsun
wc ye rağmen çok güzel elifim
Perşembe sabahları bikaç kaşık zeytinyağımı içsen acaba limonlu suyun içinede koyabilirsin
hedefin kaç yazılmıştı hilal yanlışlık olmasın
Aslında gönlüm mezun olmandan yana değil keşke 60 görseydin
Tatlım ilk geldiğinde hedef ne yazılmıştıHedefim 60 abla. abla artık kendimi tutamicak duruma geldim. eger kendimi bi bozarsam toparlayamam daha bi hafta 10 gün rahat takilayim sonra 3 kiloyuda vericem zaten
Sen 1.olduğun haftakışın vücut yağlanmak istermiş zayıflamak daha zorlaştırmış ablam sözün özü bizim suçumuz yok vücut istiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?