- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.121
Haklisin abla bu haftadan benimde hiç ümidim yoktu su spora başlamak iyi geldi sanırım heryerde ağrıyak dolanıyorum ama bu ağrı bana müthiş bir mutluluk veriyor sanırsın ilk günden kaslı vücudum olmuş gibiaslında bu hafta çoğunluk çokda kötü değildi cnm. Genelde vasat kilo verimi olunca böyle oldu
Hiç bozulmasın motivasyonun sen zaten elinden geleni yapıyosun ve güzel verdin bence
Hepimiz istiyoruz haftada 2-3 kilo verelim ama bazen vücut farklı düşünüyor
hadi bakalım dilek hanımcım gösterin kendinizi
çok geç yattığın için acikiyorsundur abla bide böyle dene bakalım belki daha iyi sonuç alirsinKızlar bu hafta kendi analizimi yapacak olursam
Benim akşamı erken kapatmamam lazım
Eskiden yapabiliyodum ama artık yapamıyorum bide geç yattığım için çok acıkıyorum
Yatıp uyumam 1-2 gibi oluyor
Akşamı 6 da yesem 7 -8 saat fark var ve ben dayanamıyorum
Bu haftada zaten 2 gün geç vakit yiyince hemen artılar geldi
O yüzden akşamı 19.00 -19.30 gibi yapmayı düşünüyorum tabi perşembe hariç
Eminim bu hafta böyle yaparsam daha güzel sonuç alıcam
Bu hafta artık 8 lerden kurtulmak istiyorum
Hedef -1.9 inşallah. Aminnn.
afiyet olsun canımAksama misafirim var hazırlık yapıyorum ugrayamadim. Menüm
Saat 10:30
1 kk peynir
3 ceviz
1 bardak süt
Saat 13
1 mandalina
Saat 16
2 mercimek köftesi
Saat 17
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 ye tamamlanıcak spor yok.
Afiyet olsun Can'ım ne CD'si o faydası oluyor mu ki? Ben de dumbell var ama hiç dumbella çalışmadımKilo:86,1 kg
(07:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
(12:00)
1 bardak taze sıkılmış elmalı armut meyve suyu
10 çiğ badem
(15:00)
3 kuru kayısı
(17:00)
1 omega-3 kapsül
(17:30)
1 kepçe sütlü sebze çorbası
5 lokma peynir(tahmini kk kadar)
1 greyfurt
1 küçük kase baharatlı yogurt
SPOR: 20 dk omuz ve kollar( 3 No 'lu cd)
15 dk karın parçalayıcı(12 No'lu cd)
SIVI: 1,5 lt su ,1 maden suyu
Bugün biraz değişik oldu omuz ve kollardan tam verim alamadım 20 dk yaptıktan sonra bıraktım dumbil almam lazım sanırım ağırlıksız olunca hareketler hiç omuzlarını ve kollarımı yakması zorlamadi beni karinimda tam aksine 15 dk lik bir CD di ama müthiş yandım hareketleri yarım yamalak yapabilmeme rağmen
Afiyetler olsunn adaşımm.Kolay gelsinAksama misafirim var hazırlık yapıyorum ugrayamadim. Menüm
1 kk peynir
3 ceviz
1 bardak süt
Saat 13
1 mandalina
Saat 16
2 mercimek köftesi
Saat 17
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
p90x vücut geliştirme cdleri canım bendede vardida annemlerden almamistimAfiyet olsun Can'ım ne CD'si o faydası oluyor mu ki? Ben de dumbell var ama hiç dumbella çalışmadım
Afiyetler olsunn adaşımm.Kolay gelsinKarbonhidrat yok hiç maşallah :) Ben de tamamen bırakıcam inşallah..
merhaba canım ben dilek hoşgeldin
kulağıma küpe oldu mefkusum iyiki varsın.Kötü değil ama hiç sebzenin olmadığı bi gün olmuş
Bide bulgur makarna gibi şeylerin yanında yoğurt yerine salata daha iyiymiş
Afiyet olsun canım. Al dambıl boşuna zan harcamış olma.Kilo:86,1 kg
1 çörek otu yağı kapsülü
10 çiğ badem
3 kuru kayısı
1 omega-3 kapsül
1 greyfurt
Bugün biraz değişik oldu omuz ve kollardan tam verim alamadım 20 dk yaptıktan sonra bıraktım dumbil almam lazım sanırım ağırlıksız olunca hareketler hiç omuzlarını ve kollarımı yakması zorlamadi beni karinimda tam aksine 15 dk lik bir CD di ama müthiş yandım hareketleri yarım yamalak yapabilmeme rağmen
Sağol canım. Aslında mercimek köftesinde bulgur pilavi nda hatta ceviz de bile karbon var malesef yediğimiz sebzelerde bir miktar bulunuyor ne yazikki. Diğer gıdalardan karbon aldigimiz için ekmek yememize gerek yok aslında.Afiyet olsun Can'ım ne CD'si o faydası oluyor mu ki? Ben de dumbell var ama hiç dumbella çalışmadım
Afiyetler olsunn adaşımm.Kolay gelsinKarbonhidrat yok hiç maşallah :) Ben de tamamen bırakıcam inşallah..
Afiyet olsun canım. Sen bu leslie yi baya sevdinSabah 08.00
2 ceviz
1 kk peynir
10 fındık
Öğle 12.00
1 bardak Yeşilçay
1 mandalinA
Akşam17.00
Tavuklu bol salata
1 kepçe sebze çorbası
3 yemek kaşığı yoğurt
Su:2 lt.
Spor: Leslie 3 mil.30 dk yürüyüş :)))
Birazdan spora devam ama
Tatlım niye meyveyi yemek yerine meyvesuyu tercih ediyosun. Biliyosun meyvenin en değerli yeri posası, sen sadece suyunu ve şekerini içmiş oluyosun. Bence içmemelisinKilo:86,1 kg
1 çörek otu yağı kapsülü
10 çiğ badem
3 kuru kayısı
1 omega-3 kapsül
1 greyfurt
Şakamı yaptın gerçekmi anlamadım :))Afiyetler olsunn adaşımm.Kolay gelsinKarbonhidrat yok hiç maşallah :) Ben de tamamen bırakıcam inşalla
Akşam ve spor engüzeliSabah 08.00
2 ceviz
1 kk peynir
10 fındık
Öğle 12.00
1 bardak Yeşilçay
1 mandalinA
Akşam17.00
Tavuklu bol salata
1 kepçe sebze çorbası
3 yemek kaşığı yoğurt
Birazdan spora devam ama
O kapamış dükkan sana güzel eksiler getirecek :))Pırasalı börek, tiramisu, mercimek köftesi ve tatlı tuzlu kurabiye yaptım ama dükkan kapalı bende :)
çıktım ya ablamKızzzz yılbaşı listesinden çıkıyonmu
Keşke sizdeki azmin yarısı bende olsa güzelim
az ama dengesiz olmuş sanki elifim afiyet olsunAksama misafirim var hazırlık yapıyorum ugrayamadim. Menüm
1 kk peynir
3 ceviz
1 bardak süt
Saat 13
1 mandalina
Saat 16
2 mercimek köftesi
Saat 17
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
rica elifimellerine sağlık bebeğim.
kız kilo ver kilo bırak şimdi korse falan fazlalıklar korseden de çıkıyor çünkü.
inşallah.
inşallah mefkusum. Amin.
afiyet olsun canım ama sabah az öğlen yok kuzumKilo:86,1 kg
1 çörek otu yağı kapsülü
10 çiğ badem
3 kuru kayısı
1 omega-3 kapsül
1 greyfurt
Afiyet olsun canımSabah 08.00
2 ceviz
1 kk peynir
10 fındık
Öğle 12.00
1 bardak Yeşilçay
1 mandalinA
Akşam17.00
Tavuklu bol salata
1 kepçe sebze çorbası
3 yemek kaşığı yoğurt
Birazdan spora devam ama
Aferin kız sana iste bizim elifPırasalı börek, tiramisu, mercimek köftesi ve tatlı tuzlu kurabiye yaptım ama dükkan kapalı bende :)
Biliyorum abla o yüzden hiç tüketmiyorum ben de:)) Diyet yaptığım Zaman'larda.Hiç olmaması daha iyi amaŞakamı yaptın gerçekmi anlamadım :))
Ama bulgur bakliyatta karbon sınıfına girer
Bugün 35 dk sürdü abla normalde bir saat oluyor su iki gündür taze sıkılmış meyve sularina sardim ama dediğin gibi icmemem lazım ablaTatlım niye meyveyi yemek yerine meyvesuyu tercih ediyosun. Biliyosun meyvenin en değerli yeri posası, sen sadece suyunu ve şekerini içmiş oluyosun. Bence içmemelisin
Menüde biraz değişik olmuş toplamda çok meyve olmuş
Eğer spor süreni kısa tuttuysan peşine leslie eklesen yağ yakmaya devam edersin
Şakamı yaptın gerçekmi anlamadım :))
Ama bulgur bakliyatta karbon sınıfına girer
Akşam ve spor engüzeli
Halâ öğleni es geçiyon cnm
Bide yanılmıyosam haftaya 3.cuman olacak
Paylaşımın ve güzel bi eksin olursa listeye girebilirsin tabi istersen
bugün biraz dengesiz oldu canımçıktım ya ablamneler yedigimi yazsam vuhuuu
az ama dengesiz olmuş sanki elifim afiyet olsun
rica elifim
afiyet olsun canım ama sabah az öğlen yok kuzum
Afiyet olsun canım
Aferin kız sana iste bizim elif
Evet var ben de bayadır yemiyorum Can'ım istiyor ama kendimi tutuyorum:)Sağol canım. Aslında mercimek köftesinde bulgur pilavi nda hatta ceviz de bile karbon var malesef yediğimiz sebzelerde bir miktar bulunuyor ne yazikki. Diğer gıdalardan karbon aldigimiz için ekmek yememize gerek yok aslında.
Gayet guzel vermissin canim uzulecek bir eksi degil bence.Günaydın kızlar - 700 uzgunum kizlar
Eminim haftaya telafi edersin hatta yine birinci bile olabilirsin canim.Geçen hafta 75.1
Bugün 76.1
Fark +1
Geçen haftanın birincisi olarak bu durumdan utanıyorum doğal olarak. zaten verebiliyorum diye hemen rehavete kapılmak gbi kötü bi huyum var bu yüzden 2 ileri 1 geri gidiyorum 15 aydır. iki gün önce +1.6 ydım dün lapa yaptım. regl şişkinliği de var tabi tekrar 74ü görmeyi çok istiyorum.
Takım olarak kusura bakmayın
Tebrikler canimgeçen hafta 66,5
bu hafta 66,2
giden 300
Kızlar listeye eklerseniz biriniz sevinirim gitmem lazım
Azda olsa vermissin tebrikler canim.Günaydın
Cuma 85.8
Bugün 85.5
Fark -300
Tebrikler canim iyi vermissin.Geçcen hafta 64.3
Bugün 63.7
Fark -600gr (%0.93)
Tebrik ederim canim guzel vermissin bence.Tekrar günaydın kizlar ikinci uyku baya iyi geldi
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 86,9
Bu hafta:86,1
Fark:0,8
Yüzde%0,92
Tebrikler canim guzel vermissin.Hayırlı Cumalarrr Dualarımız kabul olsun :) Listeye yazdım ama
Geçen hafta 61 kg
Bu hafta 60,2 kg
Fark 0,8
% 1,31
Wc cikmamana ragmen iyi vermissin canim tebriklerKizlar oğlum okula götürdü telefonu bugün etkinlikleri varmış fotoğraf cekilicekmis falan. O yüzden geç kaldım
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Fark -700
4 gündur wc yok malesef.
7 lere bir sey kalmamis abla bence haftaya duser telafisini yaoarsin senTünaydın kızlar
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.8
SABİT
Sadece hafta içi artıları vermiş oldum
Şu öndeki 8 den nefret ediyom artık
Listede poninin farkı artı olarak yazılacak bide dagyolunun farkındaki eksi silinecek
Alıntılara gidiyom
Eki Görüntüle 1925756
Vücudun kaliteli karbonada ihtiyacı var cnm haftada 1-2sefer tüketilebilir tabiki abartmadanBiliyorum abla o yüzden hiç tüketmiyorum ben de:)) Diyet yaptığım Zaman'larda.Hiç olmaması daha iyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?