Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merak edenlere bu hafta 7.olduk

Haftaya o 1.lik ya gelecek ya gelecek kızlar

Kimseden artı yada sabit istemiyorum
Bu hafta az verenler eminim en az 1 kiloyu yakalıyabilir
Ona göre bugünden planınızı yapın
Görüyosunuz bikaç ufak hata bütün haftamızı götürüyor

Yarından itibaren bol karbonlu menüler görmek istemiyorum

menu güzel cuma kaçamağımı içli köfte
Annenler gittimi cnm

Bugün cuma olduğu için akşam bezelye olabilir
Geç ara da miktar az olduğu için fena değil
Genel olarak güzel
ablam yarın gitmeyi düşünüyorlar, ben kalmalarını çok istiyorum bir kaç gün daha ama anamda ben yoruluyorum diye rahatsız oluyor hissediyorum halbuki benden çok o iş yapıyor analık işte

ablam yarın gitmeyi düşünüyorlar, ben kalmalarını çok istiyorum bir kaç gün daha ama anamda ben yoruluyorum diye rahatsız oluyor hissediyorum halbuki benden çok o iş yapıyor analık işte
Analık işte cnm

Hem insanın evladının evide olsa uzun süreli kalmak rahatsız eder kendi evini arar

ablam gardımı aldım sıkıyönetimimi ilan ettim ikinci bi emre kadar bu hafta misafirliğe gidilmiycek misafir mümkün mertebe alınmayacak bol spor az kalorili özelliklede yağ yakan besinlerle geçecek

ablam gardımı aldım sıkıyönetimimi ilan ettim ikinci bi emre kadar bu hafta misafirliğe gidilmiycek misafir mümkün mertebe alınmayacak bol spor az kalorili özelliklede yağ yakan besinlerle geçecek
Aynennnn
bunlar herkesin yapması gerekenler

Hepimiz için 9.TAKIM KIRMIZI ALARMDA
Bide 10.takımla yarış var (tek bu hafta yarışmak istediğimizi söyledim ne diyecekler bakalım)

Zaten 1.olursak herhalukarda yenmiş olacaz

Kızlar menümü yazıp leslieye başlıcam

Tartı için geç kahvaltı

11.00 _
2 kş kuru üzümle yulaflı puding

14.00 _
Tavada 2 yumurta
5 y.zeytin
Keçi peyniri
3 wasa (1.5 dil.ekm değerinde)

16.30 _
1 bar kefir

19.00
2 tane fırında kıymalı kabak sandal
Yoğurtlu kereviz

Su 2 lt olur

Sporu bitirince yazarım 2 yada 3 mil yapıcam

Yok canm zaten artıdaydım ya anca bu kadarı gitmiş aslında o mandalını yemeseydim şavt çıkardım. Kas yaparken zayıflıyorum aslında. Bu hafta eksi gelir inş.

Bende istiyorum girmek şu pudingleri hayatıma aldığımdan beri kopamıyorum. Pazartesi gidicem şeker orucuna 2 günlük pufingim daha var.

çok karbon olmuş ponim afiyet olsun
Huuuuuu Huuuuuu kızlar size bi süprizim var

Aslında hiç niyetim yoktu ama son dk.kendimi listeye ekledim

Şu 2 hafta listeleri uçuracaz beraber
hayırlı olsun ablam :)
sagol canim
abla aksam olmamış bide çikolata var afiyet olsun
akşamki meyve olmamış canım afiyet olsun
bugün iyi atlatmissin dileğim afiyet olsun
Bugun benim gozum cok ac kizlar ya sanirsiniz aseriyorum yedim mi tabiki hayir ama agzimin suyu akiyor midemde dolu ama aç gözlülük iste
aman kuzum tut kendini

Sıkı yönetim ilan edildi :)
Abla bence kacamaga spor cezası vardı onu yapalım

Onumuzdeki hafta bi birincilik patlatırız bence

Afiyet olsun ablam
Yok canm zaten artıdaydım ya anca bu kadarı gitmiş aslında o mandalını yemeseydim şavt çıkardım. Kas yaparken zayıflıyorum aslında. Bu hafta eksi gelir inş.
Anladım canım ınş haftaya güzel eksi gelir

Kızlar özel günler için resimdeki korseden almayı düşünüyorum araştırıyorum şu an, kullanan var mı veya duyan nasıldır
Eki Görüntüle 1925799
Canm ben markasını kullanmadım ama buna benzer başka markanın kullandım bu şekilde sadece göbek bölgesinde olanları tavsıye etmem aşağı ceksen yakardan fırlar yukarı ceksen aşağıdan fırlıyor. Bide dar bişi altından o fırlatabilse cırkın duruyor benim tavsiyem bunun kollu olanları yelek gb giyilip sonra kopacaktı gecırılıyor göğüslerde bişi yok. Yada atlet korseler. Ben hep bunları kullandım.

Kiz biz bu korseleri falan almayi degilde bogaximiza sahip cikip o saklamaya calistigumiz yağları versek daha evla olacak bende va bacaktan koltuk altina kadar nefes alamıyorum robit gibi oluyorum
Benim şimdi ihtiyacım kalmadı bu güzel bi duygu ama daha güne kadar diyodum canm o arayı bunlarla toplayıp motive olmamız lazım. Ben bacaklı olanlardan hiç giymedim belli oluyor bacakları sıkıyor diye ama korse çoraplar var ya onları çok kullandım favorimde kendileri hala kullanıyorum

Son zamanları canm İş başlıyor. Ama evlenip çocuk eklenince işler dahada Zorlaşıyor.

Yoğurt detoksu geceleri tok tutuyor abla onu neden bıraktın benim sofam bitti bi gidip alamadım. Yoksa ben onla inceldim resmen kalın bölgeler 90 cm oldu yanlış hatırlamıyorsam eskıden 95 tı

Evet canm bu dambl gerektiren bir program az da olsa eline 0.5 ilk su şişesi alıp onlarla yapsaydın yada 1.5 lt ilk olanlar daha iyi olur

Kesinlikle benimde öyle. Ama bugün hiç agrım kalmadı artık bitti. Bide sordum " insanity "tavsiye etti. Onada bakin arkadaşlar. Bu programda yprucu lakin sonuc mükemmel oluyormus ama önce testi var onu yapmak gerekiyormuş. Benimde hareketler buna benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…