- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.201
Şimdi çok yaşlısın ya sanki :))hiç unutamam gencim ozamanlar tabi 20li yaşlarda iken ne zaman akşam spor yapsam ertesi gün eksi çıkardım hey gidi günler hey :)
Hoşgeldin cnmKızlar benide gruba alır mısınız, çok azimli gördüm bu grubu
Çok şükür abla stress yaptı beni. Tebrikler abla maşallah sporsuz geçmiyorsun tebrik ederimSağolasın cnm
bakalım benim için iyimi oldu kötümü
Bi yorum yapanda sen oldun
Doğruya onu unuttum cnm
Bugün geçtide yarın başlıyım bari
Bende hiç denemedim
Zaten şu ara karnıbahar yemeyi düşünmüyom
Brokoli aldım
ohh be çok şükür
önceden bi kere 2 hafta yarışmıştık cnm bazılarımız çok stres oldu
Hedefi olan Zaten kendini tutar şurda 2 hafta kaldı yılbaşına
bana incirli daha tatlı geldi sanki
Ben küçük üzümlerden koydum pastaya koyulandan
Bugün için idare eder diyelim cnm
Ben spor yapıyodum şimdi bitti
3 mil leslie bikaç tanede egzersiz yaptım
Herkese iyi geceler
Yarın bol motivasyonla bekliyorum herkesi
Bir zararı yok ama bu yulaflı puding bayıldım yiyorum bi daha yiyesin geliyor çokta Orlanıyorum 1 kasede bırakmak için yoksa 1 tencere yiyebilirim. Bide 1 kasesi bile yulaf olduğundan çok tok tutuyor aslında faydalı ama benim sıkıntım bi turlu az yıyemememchia lı puding yemeye musun sen onun ne zararı varki
Ayçam listene aldığından beri seni yavaşlattı sanki ben öyle algıladımBir zararı yok ama bu yulaflı puding bayıldım yiyorum bi daha yiyesin geliyor çokta Orlanıyorum 1 kasede bırakmak için yoksa 1 tencere yiyebilirim. Bide 1 kasesi bile yulaf olduğundan çok tok tutuyor aslında faydalı ama benim sıkıntım bi turlu az yıyememem
Valla inanormısın şu sn. Aklımdan sen geçiyodunGünaydınn herkeseeee
Bugün uykunun dibine vurdum uzun zaman sonragüzel uyandım kendimi dinç hissediyorum
Mefkuşum dediklerini düşündm karamsar olup mutsuz olmaktansa bişeyler yapıcam. bugün yürüyüşe,alışverişe çıkıcam,haftalık liste yapıcam
Bu arada yarış başlamıştı de mi 2-1 yenilmeye hazır ol
tamam abla aksam meyve isi bitti bendeTmm bundan sonra akşam meyve görürsem ertesi gün ektra 30 dk spor yapıcan tabi normal spor ilave
aman gülüm dikkat bana dönme sonra cok pişman oluyorsun ben oldumBugun benim gozum cok ac kizlar ya sanirsiniz aseriyorumyedim mi tabiki hayir ama agzimin suyu akiyor midemde dolu ama aç gözlülük iste
evrt baya kotu oldu ama buhafta bu takim ucacak kesinMerak edenlere bu hafta 7.olduk
Haftaya o 1.lik ya gelecek ya gelecek kızlar
Kimseden artı yada sabit istemiyorum
Bu hafta az verenler eminim en az 1 kiloyu yakalıyabilir
Ona göre bugünden planınızı yapın
Görüyosunuz bikaç ufak hata bütün haftamızı götürüyor
Yarından itibaren bol karbonlu menüler görmek istemiyorum
Abla baya iyi basladin bu hafta hadi ins 7 lere bi an onceKızlar menümü yazıp leslieye başlıcam
Tartı için geç kahvaltı
11.00 _
2 kş kuru üzümle yulaflı puding
14.00 _
Tavada 2 yumurta
5 y.zeytin
Keçi peyniri
3 wasa (1.5 dil.ekm değerinde)
16.30 _
1 bar kefir
19.00
2 tane fırında kıymalı kabak sandal
Yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur
Sporu bitirince yazarım 2 yada 3 mil yapıcam
evet bendede cok etkili meyve bununla bas etmemiz sart gülüm beraber üstesinden gelebilirizAl benden de o kadar. Akşam meyvesini kesince açtır açtır gidiyor kilolar bak yine ekledim meyve olmuyor olmuyor. Bide bağımlılık yapıyor yemeyince beynim hep orda dikkatimi dagıtamıyorum
meyveciiiiiiMenü
Öğlen 12.00
1 kase yulaf puding
1 bardak neskafe
Akşam 19.00
Kocaman bir dilim karnıbahar pizza
Akşam 20.00
2 mandalina 1 portakal
Sıvi: 2lt su
Spor 1 saat ağırlık
Günaydın ablaGünaydınnnnnnnn 1.olacak takımın kızları
Herkese az kalorili bol hareketli haftasonları
Cuma günü güzel eksiler görüp birazdaha incelmiş olmak için çalışmalar başlasınnnn
Bugün değişik bi kahvaltı yaptım. Ben kıymalı yemekleri ekmekle sevdiğim için sabah yemek yedim
Şimdi kahve içip ısınma zamanı
Yeni arkadaşlar pek görünmüyosunuz
herderdedeva
yiden16
hadi motive tavan kilolar taban olsunGünaydınn herkeseeee
Bugün uykunun dibine vurdum uzun zaman sonragüzel uyandım kendimi dinç hissediyorum
Mefkuşum dediklerini düşündm karamsar olup mutsuz olmaktansa bişeyler yapıcam. bugün yürüyüşe,alışverişe çıkıcam,haftalık liste yapıcam
Bu arada yarış başlamıştı de mi 2-1 yenilmeye hazır ol
Alıntı
Günün Motivasyonu: Amacım Neydi?
Amacımız sadece güzel görünmek miydi?
Yazın bikinileri giyebilmek,
Yaz düğününe giyeceğimiz abiyenin içinde sülün gibi görünmek,
Alışveriş merkezinde bir küçük beden istemek miydi sadece?
Aynaya bakıp iyi hissetmek,
Görünüşümüzden memnun olabilmek miydi?
Hayır.
Daha fazlasını istiyoruz.
Bu bir yolculuk ve asla bitmeyecek.
Bu yüzden "1 ayda 10 kilo ver" içerikli diyetler işe yaramıyor.
Bu yüzden bu yoldan saptığımızda kilolarımızı kat kat geri alıyoruz.
Bu yüzden "zayıflayıncaya dek spor yapayım, sonra bırakırım" diye bir şey yok!
Bu bitmeyen bir yolculuk.
Sağlıklı hayat yolculuğu.
İçinizde bir yerlerde, her kilo verişinizde ortaya çıkan bir beden var.
Başından beri, etrafını çevirdiğiniz yağlarla sakladığınız,
Ve her sağlıklı seçim yaptığınızda, bir heykeltraş gibi yontarak ortaya çıkardığınız,
Olmanız gereken,
Fit,
Çevik,
İncecik,
Kaslı,
Güçlü bir beden.
Bu bedene yağlı yiyecekler,sağlıksız besinler, paketli gıdalar, kalorili içeceklerle ulaşamazsınız.
Bu yolculuğa hayatınızı adamanız gerekiyor.
"Hemen zayıflayayım" diye değil,
"Artık vücuduma zehir sokmayacağım" diye düşünerek ilerlemeniz gerekiyor.
O son 3-4 kilo nasıl gidiyor biliyor musunuz?
Pes etmeyerek.
İnatlaşarak.
Belki aylar sürecek ama elinde sonunda vücudunuz bu fit ve sağlıklı hayatın izlerini yansıtacak dışarı.
Burada fotoğrafları bulunan hiçbir kadın, tüm gün yatarak, abur cubur yiyerek bu fiziğe ulaşmıyor.
Siz de bu görüntüyü istiyorsanız,
Bunun için emek vermek zorundasınız.
Arkanızdan konuşacaklar:
"Ve o sürekli acıkan kız, bir anda iştahını kaybetti..."
harikasin abla böyle şeyler beni cok etkiliyor beniAlıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumu hissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyet etmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Günün Önerisi
Şekeri bırakmak isteyenler için en sağlam motivasyonu ise THAT SUGAR FILM adlı filmi izleyerek edinebilirsiniz. Google'a "That Sugar Film izle" yazmanız yeterli.
Filmde şekerin vücudumuza zararlarının yanı sıra, beynimize de ne kadar hasar verdiği anlatılıyor.
Bu belgeseli çeken kişi, 2 aylık süre boyunca vücuduna her gün 40 kaşık şeker alıyor.
Üstelik bu şekeri de kola, hamburger, şekerli yiyecekler, pasta, çikolata yiyerek almıyor.
Diyet ürün, sağlıklı gıda, meyveli yoğurt ya da meyve suyu gibi"zararsız sandığımız"yiyecekleri tüketiyor.
Üstelik günlük aldığı kaloriyi değiştirmiyor!
Günde 2300 kaloriyi sebze, protein, sağlıklı doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat alarak tüketirken; yine 2300 kalorilik beslenmeye devam ediyor ama bu kez paketli gıdalar tüketiyor.
2 aylık sürenin sonucunda kalori saymanın ne kadar saçma olduğunu, doğru besinlerden alınan kalori ile yanlış gıdalardan alınan kalorilerin arasındaki farkı hayretler içinde göreceksiniz.
Filmi mutlaka izlemenizi öneririm, eğlenceli ve sürükleyici yapısıyla çabucak bitecek.
Üstelik çocuklarımıza "Onları sevindirmek için" yedirdiğimiz çikolata, şeker ve dondurma gibi gıdalarla aslında onları nasıl zehirlediğimize, onların beyin fonksiyonlarını öldürüp daha hiperaktif olmalarına neden olduğumuza da değiniyor.
"Şeker, tatlı krizim var" diyenler, kapitalist şirketlerin bizi nasıl şekere bağımlı yaptıklarını izledikten sonra bir daha şekere bakmak dahi istemeyecek.
Sağolasın cnm bu hafta işi sıkı tutalım bakalım sonuç ne olacakÇok şükür abla stress yaptı beni. Tebrikler abla maşallah sporsuz geçmiyorsun tebrik ederim
sanki brokoli ile daha güzel olur gibiBen haşladım sonra suyunu sıkıp bilendirdan geçirdim ama nedense içine biraz süt koydum hay koymaz olaydım. O yüzden hamuru istediğim gb olmadı.bidakine aut koymayıp kavurarak yapmayı planlıyorum. Yanı beğendim ama müthiş değildi. Daha güzel olabilir
çok güzel bir yazı ve çok da doğru. biz bazen başlayamıyoruz, başlasak da çabuk vazgeçiyoruz, ya da sona çok az mesafe varken ulaşamadan dönüyoruz. sona ulaşanların çoğu da zirvede kısa duruyor. diyet yapmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz. ve tabiki sporuAlıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumu hissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyet etmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Günün Önerisi
Şekeri bırakmak isteyenler için en sağlam motivasyonu ise THAT SUGAR FILM adlı filmi izleyerek edinebilirsiniz. Google'a "That Sugar Film izle" yazmanız yeterli.
Filmde şekerin vücudumuza zararlarının yanı sıra, beynimize de ne kadar hasar verdiği anlatılıyor.
Bu belgeseli çeken kişi, 2 aylık süre boyunca vücuduna her gün 40 kaşık şeker alıyor.
Üstelik bu şekeri de kola, hamburger, şekerli yiyecekler, pasta, çikolata yiyerek almıyor.
Diyet ürün, sağlıklı gıda, meyveli yoğurt ya da meyve suyu gibi"zararsız sandığımız"yiyecekleri tüketiyor.
Üstelik günlük aldığı kaloriyi değiştirmiyor!
Günde 2300 kaloriyi sebze, protein, sağlıklı doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat alarak tüketirken; yine 2300 kalorilik beslenmeye devam ediyor ama bu kez paketli gıdalar tüketiyor.
2 aylık sürenin sonucunda kalori saymanın ne kadar saçma olduğunu, doğru besinlerden alınan kalori ile yanlış gıdalardan alınan kalorilerin arasındaki farkı hayretler içinde göreceksiniz.
Filmi mutlaka izlemenizi öneririm, eğlenceli ve sürükleyici yapısıyla çabucak bitecek.
Üstelik çocuklarımıza "Onları sevindirmek için" yedirdiğimiz çikolata, şeker ve dondurma gibi gıdalarla aslında onları nasıl zehirlediğimize, onların beyin fonksiyonlarını öldürüp daha hiperaktif olmalarına neden olduğumuza da değiniyor.
"Şeker, tatlı krizim var" diyenler, kapitalist şirketlerin bizi nasıl şekere bağımlı yaptıklarını izledikten sonra bir daha şekere bakmak dahi istemeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?