Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geç gelince yine tek basıma ben kalmışım konuşan :) bu Arada ben bgn karnıbahar pizza yaptım hayal ettiğim gb olmadı çok şimdi değiştirecek tarifi biraz ama yinede fena değildi

Abla yaaaa benim imtihanim aksam meyvesi nasil baş edecem bilmiyorum cok kararlı da olsam illa yiyorum ama bundan sonra olmasin bana ceza kesin akşam meyve yersem
Al benden de o kadar. Akşam meyvesini kesince açtır açtır gidiyor kilolar bak yine ekledim meyve olmuyor olmuyor. Bide bağımlılık yapıyor yemeyince beynim hep orda dikkatimi dagıtamıyorum

ablam gardımı aldım sıkıyönetimimi ilan ettim ikinci bi emre kadar bu hafta misafirliğe gidilmiycek misafir mümkün mertebe alınmayacak bol spor az kalorili özelliklede yağ yakan besinlerle geçecek
Bende sıkı yönetim ilan ediyorum benim misafirde gidiyor salı günü ev bana kalıyor şükür.

Bence 2 hafta daha güzel olmaz mıydı salmazdık 2 hafta boyunca hiç

Üzümlü mü sevdin abla İncirli mi?

Ben geç gelince yine tek basıma ben kalmışım konuşan :) bu Arada ben bgn karnıbahar pizza yaptım hayal ettiğim gb olmadı çok şimdi değiştirecek tarifi biraz ama yinede fena değildi
beğenmedin mi tadını? ben hiç denemedim merak ediyorum. canım pizza istiyor.

beğenmedin mi tadını? ben hiç denemedim merak ediyorum. canım pizza istiyor.
Ben haşladım sonra suyunu sıkıp bilendirdan geçirdim ama nedense içine biraz süt koydum hay koymaz olaydım. O yüzden hamuru istediğim gb olmadı.bidakine aut koymayıp kavurarak yapmayı planlıyorum. Yanı beğendim ama müthiş değildi. Daha güzel olabilir

hayırlı olsun ablam :)
Sağolasın cnm
bakalım benim için iyimi oldu kötümü
Bi yorum yapanda sen oldun
Yoğurt detoksu geceleri tok tutuyor abla onu neden bıraktın benim sofam bitti bi gidip alamadım. Yoksa ben onla inceldim resmen kalın bölgeler 90 cm oldu yanlış hatırlamıyorsam eskıden 95 tı
Doğruya onu unuttum cnm
Bugün geçtide yarın başlıyım bari

Bende hiç denemedim
Zaten şu ara karnıbahar yemeyi düşünmüyom
Brokoli aldım

Bende sıkı yönetim ilan ediyorum benim misafirde gidiyor salı günü ev bana kalıyor şükür.
ohh be çok şükür

Bence 2 hafta daha güzel olmaz mıydı salmazdık 2 hafta boyunca hiç
önceden bi kere 2 hafta yarışmıştık cnm bazılarımız çok stres oldu
Hedefi olan Zaten kendini tutar şurda 2 hafta kaldı yılbaşına

Üzümlü mü sevdin abla İncirli mi?
bana incirli daha tatlı geldi sanki
Ben küçük üzümlerden koydum pastaya koyulandan

Menü

Öğlen 12.00
1 kase yulaf puding
1 bardak neskafe

Akşam 19.00
Kocaman bir dilim karnıbahar pizza

Akşam 20.00
2 mandalina 1 portakal

Sıvi: 2lt su
Spor 1 saat ağırlık
Bugün için idare eder diyelim cnm

Geçmiş bitti kimsede yok yatayım bende en iyisi
Ben spor yapıyodum şimdi bitti

3 mil leslie bikaç tanede egzersiz yaptım

Herkese iyi geceler
Yarın bol motivasyonla bekliyorum herkesi

Afiyet olsun canım kısırı daha güzel bencedw

neyi kaçırdım ben niçin hayırlı olsun mefkuşum
brokoli şişirmiyormu

bende var motivasyonun en bolu yarınla beraber sporumuda yaparsam benden iyisi yok

mefkureme layık bir menu

hiç unutamam gencim ozamanlar tabi 20li yaşlarda iken ne zaman akşam spor yapsam ertesi gün eksi çıkardım hey gidi günler hey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…