- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.241
2 günlük olanımı diyon:) bizde büyük aşk yaşamayızda severim kerataları genede:l
bu hafta ananas detoks yapsam ne dersin
Bana göre de öyle ama elbise giyemiyordum şimdi yavaş yavaş giymeye başladım.Naparsam yapayım göbekten kurtulamadım:))Tabi kişinin kendi seçimi
Ama şahsen ben çok kuru değnek gibi kadın sevmem. Kadın dediğin biraz hatları belli olacak
iki günlüğü yapabilirim tam öğreniyim yenileni içileni pazartesi salı düşünüyorum2 günlük olanımı diyon
Yapanlar memnun sen bilirsin
Aslında yanında peynir tavuk olduğu için doyurucu
Benimde aklımda bende belki çarşamba perşembe yapabilirim yada 1 gün duruma göreiki günlüğü yapabilirim tam öğreniyim yenileni içileni pazartesi salı düşünüyorum
tebrik ederim canım emekleriniz karşılığını almışsınız ne güzelKizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
inşallahinş.bu sefer zirveye ulaşıp ordada kalmayı başarıcaz tatlım
Isteyip çaba gösterirsek neden olmasın cnm
Özellikle senden güzel bi eksi bekliyorum
Bi vurgun yaparsın artık
Wc sorunu içinde bugünden çalışmalara başla
öyle oluyor zaten eşim seyire gitmeden önce 68 dem geldi 63 olmuştum.Korktu noldu sana diye:))
evetb 50 çok az bir kilo. aslında senin yaşına ve boyuna göre 55-56 iyi bence.Eşim ben kilolu daha çok beğeniyorum diyordu.Şimdi daha da hoşuna gitmeye başladı.İstemiyor diye 62 de kalacaktım aslında.Ama fikri niye değişti anlamadım.50 olmak istemem Sanırım.Çok kötü durur bende o kilo
dilek zeytinyağında soğanlı pulbiber karabiberli ıspanak kavurma yap. yanında yoğurtla çok lezzetli oluyor. ben de topişi kaldırsam mutfağa gidip ekmek yapsam iyi olacak.tünaydın ablam benimde planım markete gidip bol bol sebze almak bugün akşama kendime özel ıspanak yapıcam
evet canım tahta gibi hiç güzel olmuyorTabi kişinin kendi seçimi
Ama şahsen ben çok kuru değnek gibi kadın sevmem. Kadın dediğin biraz hatları belli olacak
yarışın iptal olması iyi olmuş bence. önemli olan takımlar arasında 1. olmak bana göre.Kızlar 10.takımla yarış iptal oldu
Ama bizim için bişey farketmez
Zaten bu hafta hedefimiz 1.lik ona yoğunlaşalım
Bi dedikoduda vereyim
Bikaç takımda bu hafta 1.lik için harekete geçti benden söylemesi
Birimizin kötü sonucu bütün listeyi etkiler
Vicdan yapmak istemeyen elinden geleni yapsın
Haa herşey yapılır istediğimiz gibi gitmez ona tabiki yapacak bişey yok
bendeki göbeği hiç sormaBana göre de öyle ama elbise giyemiyordum şimdi yavaş yavaş giymeye başladım.Naparsam yapayım göbekten kurtulamadım:))
hayırlı olsun canım. çok sevindim.Kizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
Gözünüz aydın cnmKizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
Tatlım yatıp durursan tabi miskinleşirsin başında ağrırbaşıma ağrı girdi. yerimden kalkasım yok. öğle yemeğini de yiyince iyice mayıştım. azcık kendime gelsem kalkıp lesslie gibi bişi yapsam. uyku bastırdı iyice
Uyku düzenim olmuyor malesef onu da düzeltmem lazım.Sınava kadar böyle devam edicem malesefBazen insanın yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor
Sende bu fırsatı bol spor ve dersle değerlendir bakalım
Ama uyku düzenide önemli unutma
1.64 boyum 68 kiloydum.:)boyun kaç canım kaç kiloydun öncedwn
Ay bide benim midem kabul etmeseSelam kizlar ancak geldim bende. dunki yeme maceramdan sonra midem cok kötü oldu. Bundan sonra istesemde eskisi gibi yiyemicem bunu anladim cokta iyi oldu tabiki
Sınav nezaman cnmUyku düzenim olmuyor malesef onu da düzeltmem lazım.Sınava kadar böyle devam edicem malesef
Şubatta abla.Ankara daSınav nezaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?