- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.261
Neyse varmış biraz dahaŞubatta abla.Ankara da
Sağol ablam bugün eski düzene döndüm baya alışkanlık olmuş bende artık :)Ay bide benim midem kabul etmese
Senin adına sevindim
Sağol ablam bugün eski düzene döndüm baya alışkanlık olmuş bende artık :)Ay bide benim midem kabul etmese
Senin adına sevindim
Olurum da gerilememek için devam edicem böyle beslenmeye:)Neyse varmış biraz daha
O zamana kadar zaten hedefe ulaşmış olursun
Bende zıbın gibi olanları kullaniyorumCanm ben markasını kullanmadım ama buna benzer başka markanın kullandım bu şekilde sadece göbek bölgesinde olanları tavsıye etmem aşağı ceksen yakardan fırlar yukarı ceksen aşağıdan fırlıyor. Bide dar bişi altından o fırlatabilse cırkın duruyor benim tavsiyem bunun kollu olanları yelek gb giyilip sonra kopacaktı gecırılıyor göğüslerde bişi yok. Yada atlet korseler. Ben hep bunları kullandım.
Çok haklısın canm çocuk olunca bütün düzen onun üzerine kuruluyorSon zamanları canm İş başlıyor. Ama evlenip çocuk eklenince işler dahada Zorlaşıyor.
Bugün 0,5 ml ile yaptım da düne göre daha iyiydi en yakın zamanda dumbil almam lazimEvet canm bu dambl gerektiren bir program az da olsa eline 0.5 ilk su şişesi alıp onlarla yapsaydın yada 1.5 lt ilk olanlar daha iyi olur
insanuty de araştırdım o daha hareketli bir program gibi nette pek videolarını bulamadkm p 90x den sonra yapabilirim belki bunda bile yapamadığım bir çok hareket varKesinlikle benimde öyle. Ama bugün hiç agrım kalmadı artık bitti. Bide sordum " insanity "tavsiye etti. Onada bakin arkadaşlar. Bu programda yprucu lakin sonuc mükemmel oluyormus ama önce testi var onu yapmak gerekiyormuş. Benimde hareketler buna benziyor.
Aaa niye Vazgeçtikler ki acabaKızlar 10.takımla yarış iptal oldu
Ama bizim için bişey farketmez
Zaten bu hafta hedefimiz 1.lik ona yoğunlaşalım
Bi dedikoduda vereyim
Bikaç takımda bu hafta 1.lik için harekete geçti benden söylemesi
Birimizin kötü sonucu bütün listeyi etkiler
Vicdan yapmak istemeyen elinden geleni yapsın
Haa herşey yapılır istediğimiz gibi gitmez ona tabiki yapacak bişey yok
tebrik ederim canımKizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
Tebrik ederim.:) Ne kadar gurur verici ,maşallah.Allah daim etsin başarısını.Kizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
güzel olmuş canım afiyet olsunSabah 09.30
1 tane salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
5 fındık
Öğle 12.30
1 fincan Sütlü Türk kahvesi
5 tane badem
Akşam 17.30
3 yk havuçlu pırasa yemeği
3 yk yoğurt
1 bol maydonoz limon
Su :1.75 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
15 dk pilates
Birazdan Leslie 2 mil e devam
Canm aynı boydayız yüzünün görünmediği resmini yükler misin 60 olsam nasıl görünürüm merak ediyorumEşim ben kilolu daha çok beğeniyorum diyordu.Şimdi daha da hoşuna gitmeye başladı.İstemiyor diye 62 de kalacaktım aslında.Ama fikri niye değişti anlamadım.50 olmak istemem Sanırım.Çok kötü durur bende o kilo
Sağol Can'ım sana da afiyet olsunngüzel olmuş canım afiyet olsun
Vayy bravo canmKizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
8 kilo vermişsin çok iyi, 60 kilo altı güzel durur 55 bile olabilirsin1.64 boyum 68 kiloydum.:)
Şuan 59.700 oldum.İnşallah cumaya kadar çok çalışıcam8 kilo vermişsin çok iyi, 60 kilo altı güzel durur 55 bile olabilirsin
Emek verince vücutta karşılığını veriyor kilo verelimiypsa bi hata vardır kesinlikleŞuan 59.700 oldum.İnşallah cumaya kadar çok çalışıcam
menü güzel spor da olursan on üzerinden onMenum
Sabah 11:00
2dilim ekmek domates biber yogurt
Ara14:00
2mandalina 1ince dilim armut 1yk yogurt
Aksam16:30
4kucuk köfte
2yk karnabahar
1yk haslama et
salata
Ara18:00
1avuc kabak Çekirdeği
Su 2lt limonlu bitti belki bucuk olur spor suan yok yapinca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?