- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.301
Maşallah canım oğluna lise için mi?Kizlar nasilsiniz? Büyük oğlum Bursa da sınavlarda ilk 10 a girdi özel okullardan davet aldık şimdi sırayla dolaşıyoruz bakalım napıcaz.
bu zamanlarda genelde pahalı oluyor canım her seySen deneyince bizede yaz canm ben kabak ile denecektim bgn bi çıktım Pazar'a kilo 4 tl aldım denicem ama pazar çok pahalılaşmış nolmus anlamadım.
P90x insanty den daha zor gb değil mi. Evet baya hareketli benim bazı hereketlerimde buna benziyor baya yoruluyorum arkadasla çalıştığım zaman.Bende zıbın gibi olanları kullaniyorum
Çok haklısın canm çocuk olunca bütün düzen onun üzerine kuruluyor
Bugün 0,5 ml ile yaptım da düne göre daha iyiydi en yakın zamanda dumbil almam lazim
insanuty de araştırdım o daha hareketli bir program gibi nette pek videolarını bulamadkm p 90x den sonra yapabilirim belki bunda bile yapamadığım bir çok hareket var
Aaa niye Vazgeçtikler ki acaba
tebrik ederim canım
Bende bol gelen kabanımın doğmelerini içine aldım şimdi biraz daha iyi duruyorMenü güzel canım benim geçen bende aldım küçük almadigima pişman oldum şimdi üzerimde çok kaba duruyor birde bi dünya para verdim sonrada kilo vermeye karar verdim güle güle giyin canım kizinla ikinizide
afiyet olsun canm
her anlamda güzel olmuş canım afiyet olsun
ikisinede baktığımda p 90x daha kolay geldi bana canim insanity geçişler falan hızlı p 90x değil adam zor hareketleri falan daha kolay varyasyonlarini falanda anlatıyorP90x insanty den daha zor gb değil mi. Evet baya hareketli benim bazı hereketlerimde buna benziyor baya yoruluyorum arkadasla çalıştığım zaman.
Ben genelde Pazar'a çıkmazdım anca anca son zamanlarda başladım çıkmaya geçen hafta 2 tl idi bu hafta olmus 4 ona şaşırdım karnıbahar brokoli fln hepsi birbirinden pahalıydı et alsam daha iyiydibu zamanlarda genelde pahalı oluyor canım her sey
süpersin canım bu kışı geciricem bununla can ancak bir daha ki kış hedefe ulaşmış olursam yenisini almam lazımBende bol gelen kabanımın doğmelerini içine aldım şimdi biraz daha iyi duruyor
brokolinin hala düşmesini bekliyorum bende almak içinBen genelde Pazar'a çıkmazdım anca anca son zamanlarda başladım çıkmaya geçen hafta 2 tl idi bu hafta olmus 4 ona şaşırdım karnıbahar brokoli fln hepsi birbirinden pahalıydı et alsam daha iyiydi
çok güzel bir rakamŞuan 59.700 oldum.İnşallah cumaya kadar çok çalışıcam
tamam ayçacım yapınca yazarım. ben kabakla daha lezzetli olur diye düşünüyorum.Sen deneyince bizede yaz canm ben kabak ile denecektim bgn bi çıktım Pazar'a kilo 4 tl aldım denicem ama pazar çok pahalılaşmış nolmus anlamadım.
neden canım? gerçi ben de herhalde regl öncesindeyim iştahım çok açık.Şu iki gündür modum nedense acayip düşük kızlar ya
fırında ıspanağı nasıl yaptın canım?Menü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin 5 tane
Öğlen
1 kase çorba
10 fıstık
Akşam 18.00
Fırında ıspanak kocaman dilim
Sıvı : 1,5 lt su dışardaydım içemedim
Spor : 1 saat yürüyüş
kız öyle deme ikide bir. valla bak adam eve gelmez sonraTünaydınlar abla haftasonu ya ondan mayışmışım bende :)) sabah 4 E kadar hem ders hem Leslie sanırım bu hafta daha iyi olacak.6'lardan 5'lere düşmeye başladım bile:))))Eşimin gitmesinden kaynaklı sanırım
:)) O da alıştı hatta gidene kadar akşamları beraber yaptık 2 milkız öyle deme ikide bir. valla bak adam eve gelmez sonra
iyi o zaman:)) O da alıştı hatta gidene kadar akşamları beraber yaptık 2 mil
Gelince devam ederiz Dedi.O da kilo vermek istiyor.
En önemlisi o , öncelikle sağlığımız için tüm bu çabalar.Kilo alsak da bir çaresi var nasılsA :) Allah dermansız dert vermesin inş.iyi o zamaninsan yaş ilerledikçe kilo alıyor. vücut yapısıyla ilgili birşey. bazıları ömür boyu hep fitler. napalım biz de böyleyiz. çok şükür sağlımız yerinde olsun da
canım menülerin çok az olmuş bence. acıkmadın mı hiç?Dünki menüm
Sabah bitter kahve
Öğlen çerez 4 -5 erik çay
Akşam yoğurt (yulaf chia kattım)salata
2 lt su spor yok
Bugünki menüm
Sabah kahve 6 badem 6 üzüm
11
Peynirli omlet salata yeşillik
4-5
Pazi yemeği salata yoğurt
2.lt su spor yok malesef
Kızlar kusura bakmayın iki gundur misafir zihin yorgunlugu derken düzenli gelemedim geçmişi okuyup ins telafi edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?