Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

P90x insanty den daha zor gb değil mi. Evet baya hareketli benim bazı hereketlerimde buna benziyor baya yoruluyorum arkadasla çalıştığım zaman.

Bende bol gelen kabanımın doğmelerini içine aldım şimdi biraz daha iyi duruyor

P90x insanty den daha zor gb değil mi. Evet baya hareketli benim bazı hereketlerimde buna benziyor baya yoruluyorum arkadasla çalıştığım zaman.
ikisinede baktığımda p 90x daha kolay geldi bana canim insanity geçişler falan hızlı p 90x değil adam zor hareketleri falan daha kolay varyasyonlarini falanda anlatıyor

Şuan 59.700 oldum.İnşallah cumaya kadar çok çalışıcam
çok güzel bir rakam

Sen deneyince bizede yaz canm ben kabak ile denecektim bgn bi çıktım Pazar'a kilo 4 tl aldım denicem ama pazar çok pahalılaşmış nolmus anlamadım.
tamam ayçacım yapınca yazarım. ben kabakla daha lezzetli olur diye düşünüyorum.
evet ya gerçekten fiyatlar yüksek. böyle zamanlarda çok şükür halimize diye düşünüyorum. Allah bolluk bereket versin, yoksullara da alma gücü versin 3-4 parça birşey alıyorsun pazardan alt tarafı sebzeye ota dünya para veriyorsun

Şu iki gündür modum nedense acayip düşük kızlar ya
neden canım? gerçi ben de herhalde regl öncesindeyim iştahım çok açık.

Menü

Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin 5 tane

Öğlen
1 kase çorba
10 fıstık

Akşam 18.00
Fırında ıspanak kocaman dilim

Sıvı : 1,5 lt su dışardaydım içemedim
Spor : 1 saat yürüyüş
fırında ıspanağı nasıl yaptın canım?

kız öyle deme ikide bir. valla bak adam eve gelmez sonra

kızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz bana pantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
bir de ayağım bile farkedince olmayan ayakkabılarım var. düşünün yani. valla onları bile vermedim. zayıflayınca giyicem ayaklar da zayıflar

:)) O da alıştı hatta gidene kadar akşamları beraber yaptık 2 mil
Gelince devam ederiz Dedi.O da kilo vermek istiyor.
iyi o zaman insan yaş ilerledikçe kilo alıyor. vücut yapısıyla ilgili birşey. bazıları ömür boyu hep fitler. napalım biz de böyleyiz. çok şükür sağlımız yerinde olsun da

iyi o zaman insan yaş ilerledikçe kilo alıyor. vücut yapısıyla ilgili birşey. bazıları ömür boyu hep fitler. napalım biz de böyleyiz. çok şükür sağlımız yerinde olsun da
En önemlisi o , öncelikle sağlığımız için tüm bu çabalar.Kilo alsak da bir çaresi var nasılsA :) Allah dermansız dert vermesin inş.

Dünki menüm
Sabah bitter kahve
Öğlen çerez 4 -5 erik çay
Akşam yoğurt (yulaf chia kattım)salata

2 lt su spor yok

Bugünki menüm

Sabah kahve 6 badem 6 üzüm
11
Peynirli omlet salata yeşillik
4-5
Pazi yemeği salata yoğurt

2.lt su spor yok malesef

Kızlar kusura bakmayın iki gundur misafir zihin yorgunlugu derken düzenli gelemedim geçmişi okuyup ins telafi edeceğim

canım menülerin çok az olmuş bence. acıkmadın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…