- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.341
Nerdeki eşinBenim adamın aklına geldi evde eşiyle çocuğu olduğu geliyormuş
Ben kıymalı yemekleri ekmekle çok severim cnm o yüzden sabah akşam işlemez bana :))la sabah nasıl yedin kabagi ben yiyemem valla. menü güzel ablam afiyet ols
Evet canım şimdi bide düşmeleri meşhur yazık yavru dizlerinin üzerine düşe düşe hal oldu birde acele ediyor yürürken ayaklar dolanıyoray mervem ne sevimlidir bicirik simdi. ama zor dönem basladi artık sürekli gözün üstünde olsun canım
Abla sabah nasıl yedin kabagi ben yiyemem valla. menü güzel ablam afiyet olsun
Hiç görmedim abla bunu afiyet olsunSağol cnm bende bunu diğer kuruyemişlerden daha çok seviyom ama miktara dikkat etmek lazım baya yğlı tabi çokda faydalı
Eki Görüntüle 1926440
arkadaşına gitmişti abla daha anca geldi kaç haftadır çalışıyordu bu hafta gitmedi ise onuda arkadasin daydiNerdeki eşin
Anladım ablacimBen kıymalı yemekleri ekmekle çok severim cnm o yüzden sabah akşam işlemez bana :))
Ekmeğide diğer öğünler yemek istemediğim için...
Bisi olmaz canım kuzucuk istedigi gibi takilsin. çocuk iste düşe kalka büyür :)Evet canım şimdi bide düşmeleri meşhur yazık yavru dizlerinin üzerine düşe düşe hal oldu birde acele ediyor yürürken ayaklar dolanıyor
Hiç görmedim abla bunu afiyet olsun
arkadaşına gitmişti abla daha anca geldi kaç haftadır çalışıyordu bu hafta gitmedi ise onuda arkadasin daydi
Anladım ablacimBen kıymalı yemekleri ekmekle çok severim cnm o yüzden sabah akşam işlemez bana :))
Ekmeğide diğer öğünler yemek istemediğim için...
Bisi olmaz canım kuzucuk istedigi gibi takilsin. çocuk iste düşe kalka büyür :)Evet canım şimdi bide düşmeleri meşhur yazık yavru dizlerinin üzerine düşe düşe hal oldu birde acele ediyor yürürken ayaklar dolanıyor
Hiç görmedim abla bunu afiyet olsun
arkadaşına gitmişti abla daha anca geldi kaç haftadır çalışıyordu bu hafta gitmedi ise onuda arkadasin daydi
kendi kendimizi kandırmışız, beyinde bitirince mevzuyu ne pko ne insülin direnci dayanıyor kararlılığımız azmimiz karşısındaEvet oldum olası ben pkoyum veremem kilo diyordum.Meğerse spor yok ,su yok ,gece yemeği var tabiki verilmezmiş öyle.Vücudunu tanıyınca biliyorsun ne yapman gerektiğini.
teşekkür ederim ablammmspor süper cnm
Doymadıysan akşam yoğurtta ilave edebilirdin
Krem peyniride tercih etmesen iyi olur
Hem doyurucu olmuyor hemde kalmış peynirlerden yapılıyor
Kaptan ve yardımcısı yoğunlarmış
maşallah sende düzenli sporculardasın cnm
Sabah ve akşam güzel öğlen az olmuş
Kabanını güle güle iyi günlerde giy cnm
Akşam salatada olsa daha iyi olurmuş
kız akşam meyve gitmiş çekirdek gelmiş
Hepsi güzel olmuş cnm
tatlım pastırma çok olmuş tabiki pide de yanlış seçim bide turşu
Akşam güzel
Bugün evdeydin niye 3 mili bitirmedin
Biliyosun yağlar 30 dk sonra yanmaya başlar
O zaman durmak yok yola devam fıstık
Kızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 1 gong
Akşam 1 çorba kasesi mercimekli mantı 4 yk yoğurt 1 tabak zy sarma 2 ufak kurabiye 2 mandalina 1/2 muz
Yedim ama yemekten sonra toplu fotoğraf çektirdik moralim sıfıra indi . Ayakta iyi kötü idare ediyorum ama oturunca çok kötü gözüküyorum. Acilen kilo vermem lazım benim.
Olmuş bi kere canim bu hafta dikkat et sporunu yap telafi edersin afiyet olsunYarın spor ile telafi etmem lazım. Of moralim çok bozuldu.
Kızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Öğle 1 gong
Akşam 1 çorba kasesi mercimekli mantı 4 yk yoğurt 1 tabak zy sarma 2 ufak kurabiye 2 mandalina 1/2 muz
Yedim ama yemekten sonra toplu fotoğraf çektirdik moralim sıfıra indi . Ayakta iyi kötü idare ediyorum ama oturunca çok kötü gözüküyorum. Acilen kilo vermem lazım benim.
Olmuş bi kere canim bu hafta dikkat et sporunu yap telafi edersin afiyet olsunYarın spor ile telafi etmem lazım. Of moralim çok bozuldu.
Acil 10 kilo vermem lazımOlmuş bi kere canim bu hafta dikkat et sporunu yap telafi edersin afiyet olsun
Biz buranın demirbaşı oldukNe olacak benim bu halim ya.
Ponicim bu gece o fotoyu gördükten sonra benim hiç niyetim yok şekerim. Daha çok asılacağım bu diyet olayına.Biz buranın demirbaşı olduk
bence zayıflıyınca büyük bedenlerin hepsini verki bidaha kilo alırım da giyerim düşüncesi oluşmasın beyninde:)kızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz banapantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
bir de ayağım bile farkedince olmayan ayakkabılarım var. düşünün yani. valla onları bile vermedim. zayıflayınca giyicemayaklar da zayıflar
Iremcim sen çok guzel veriyorsun işi sıkı tutunca. şu iki ay dişini sık eminim 10 kiloyu verirsin sen iki aydaAcil 10 kilo vermem lazım
çok şükür çok yol katlettik farkındalığımız var artık, iştahımı z nefsimiz bizi ömür billah ele geçirmedi biz burda olarak sağlıklı, hayal ettiğimiz vücudu seçtik tıka basa yemeği vücudumuza her geçen gün daha fazla zarar veren yiyecekler yerine kaliteli yaşamı seçtik geç olacak güç olacak belki ama olacak ve bir gün bizde ideal kilolarımıza inip onu korumayı başarıcazAlıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumu hissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyet etmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Günün Önerisi
Şekeri bırakmak isteyenler için en sağlam motivasyonu ise THAT SUGAR FILM adlı filmi izleyerek edinebilirsiniz. Google'a "That Sugar Film izle" yazmanız yeterli.
Filmde şekerin vücudumuza zararlarının yanı sıra, beynimize de ne kadar hasar verdiği anlatılıyor.
Bu belgeseli çeken kişi, 2 aylık süre boyunca vücuduna her gün 40 kaşık şeker alıyor.
Üstelik bu şekeri de kola, hamburger, şekerli yiyecekler, pasta, çikolata yiyerek almıyor.
Diyet ürün, sağlıklı gıda, meyveli yoğurt ya da meyve suyu gibi"zararsız sandığımız"yiyecekleri tüketiyor.
Üstelik günlük aldığı kaloriyi değiştirmiyor!
Günde 2300 kaloriyi sebze, protein, sağlıklı doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat alarak tüketirken; yine 2300 kalorilik beslenmeye devam ediyor ama bu kez paketli gıdalar tüketiyor.
2 aylık sürenin sonucunda kalori saymanın ne kadar saçma olduğunu, doğru besinlerden alınan kalori ile yanlış gıdalardan alınan kalorilerin arasındaki farkı hayretler içinde göreceksiniz.
Filmi mutlaka izlemenizi öneririm, eğlenceli ve sürükleyici yapısıyla çabucak bitecek.
Üstelik çocuklarımıza "Onları sevindirmek için" yedirdiğimiz çikolata, şeker ve dondurma gibi gıdalarla aslında onları nasıl zehirlediğimize, onların beyin fonksiyonlarını öldürüp daha hiperaktif olmalarına neden olduğumuza da değiniyor.
"Şeker, tatlı krizim var" diyenler, kapitalist şirketlerin bizi nasıl şekere bağımlı yaptıklarını izledikten sonra bir daha şekere bakmak dahi istemeyecek.
Evettt bu menüyle beraber bir kişi daha yılbaşı çıtırlarından elenmiş olduKızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Öğle 1 gong
Bencede etmen lazım.Yarın spor ile telafi etmem lazım. Of moralim çok bozuldu.
tabiki durmadan devam cnmNe olacak benim bu halim ya.
Artık başaralım cnm yaaa. Al ver, Al ver nereye kadarçok şükür çok yol katlettik farkındalığımız var artık, iştahımı z nefsimiz bizi ömür billah ele geçirmedi biz burda olarak sağlıklı, hayal ettiğimiz vücudu seçtik tıka basa yemeği vücudumuza her geçen gün daha fazla zarar veren yiyecekler yerine kaliteli yaşamı seçtik geç olacak güç olacak belki ama olacak ve bir gün bizde ideal kilolarımıza inip onu korumayı başarıcaz
Hala yatmadığım için su 3 lt oldu ablatatlım bu tür müzikleri dinlersen daha da çok düşer
Biraz oyun havası aç bide üstüne oyna bak nasıl canlanıyon
Eğer çok beğendiğin bişeyse darattırabilirsin cnm
suyu yatanana kadar içersen gayet güzel cnm
O zaman O cicilere kavuşmak için elini çabuk tut tatlım
Dün çok sağlıksız olmuş cnm bugün daha iyi
çiğ köfte çok olmuş cnm yaa
Olur abla atarım dilek gönderir. Sabah bakıp atayımayça senide merak ediyom kız
Dileğe resim atsanda watshapa gönderse olurmu
kış gelince herşey ateşpahası cnm bende marketlerdeki aksiyonlara bakıyom
Bugünden eşinle pazarlığını yap o zaman
Kızın yürüdümü cnm maşallah şimdi daha tatlı olmuştur
Bizimkşde yürüyor yaşlı nine gibi :))
aman kime gelmiyolarki cnm
Bütün negatif duygulara kış kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?