Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay mervem ne sevimlidir bicirik simdi. ama zor dönem basladi artık sürekli gözün üstünde olsun canım

Abla sabah nasıl yedin kabagi ben yiyemem valla. menü güzel ablam afiyet olsun
Evet canım şimdi bide düşmeleri meşhur yazık yavru dizlerinin üzerine düşe düşe hal oldu birde acele ediyor yürürken ayaklar dolanıyor
Sağol cnm bende bunu diğer kuruyemişlerden daha çok seviyom ama miktara dikkat etmek lazım baya yğlı tabi çokda faydalı

Eki Görüntüle 1926440
Hiç görmedim abla bunu afiyet olsun
arkadaşına gitmişti abla daha anca geldi kaç haftadır çalışıyordu bu hafta gitmedi ise onuda arkadasin daydi

Ben kıymalı yemekleri ekmekle çok severim cnm o yüzden sabah akşam işlemez bana :))
Ekmeğide diğer öğünler yemek istemediğim için...
Anladım ablacim
Bisi olmaz canım kuzucuk istedigi gibi takilsin. çocuk iste düşe kalka büyür :)

Ben kıymalı yemekleri ekmekle çok severim cnm o yüzden sabah akşam işlemez bana :))
Ekmeğide diğer öğünler yemek istemediğim için...
Anladım ablacim
Bisi olmaz canım kuzucuk istedigi gibi takilsin. çocuk iste düşe kalka büyür :)

Evet oldum olası ben pkoyum veremem kilo diyordum.Meğerse spor yok ,su yok ,gece yemeği var tabiki verilmezmiş öyle.Vücudunu tanıyınca biliyorsun ne yapman gerektiğini.
kendi kendimizi kandırmışız, beyinde bitirince mevzuyu ne pko ne insülin direnci dayanıyor kararlılığımız azmimiz karşısında
teşekkür ederim ablammm

Kızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 1 gong
Akşam 1 çorba kasesi mercimekli mantı 4 yk yoğurt 1 tabak zy sarma 2 ufak kurabiye 2 mandalina 1/2 muz
Yedim ama yemekten sonra toplu fotoğraf çektirdik moralim sıfıra indi . Ayakta iyi kötü idare ediyorum ama oturunca çok kötü gözüküyorum. Acilen kilo vermem lazım benim.

Yarın spor ile telafi etmem lazım. Of moralim çok bozuldu.
Olmuş bi kere canim bu hafta dikkat et sporunu yap telafi edersin afiyet olsun

Olmuş bi kere canim bu hafta dikkat et sporunu yap telafi edersin afiyet olsun

bence zayıflıyınca büyük bedenlerin hepsini verki bidaha kilo alırım da giyerim düşüncesi oluşmasın beyninde:)

çok şükür çok yol katlettik farkındalığımız var artık, iştahımı z nefsimiz bizi ömür billah ele geçirmedi biz burda olarak sağlıklı, hayal ettiğimiz vücudu seçtik tıka basa yemeği vücudumuza her geçen gün daha fazla zarar veren yiyecekler yerine kaliteli yaşamı seçtik geç olacak güç olacak belki ama olacak ve bir gün bizde ideal kilolarımıza inip onu korumayı başarıcaz

Leslie 3 mille yanında bikaç hareket yapıldı kızlar

Evettt bu menüyle beraber bir kişi daha yılbaşı çıtırlarından elenmiş oldu

Güzelim yeseydin ama bu kadar abartmasaydın
1 tb sarma ne olaki
Sonra hem kurabiye hem meyve

Bencede etmen lazım.
Özellikle bu hafta
Herkes kırmızı alarma geçsin dediğimiz halde

Lütfen yarından itibaren bol proteinli az karbonlu menüler olsun.
Bence meyveyede ara ver bi süre, suyunada özen göster
Ne olacak benim bu halim ya.
tabiki durmadan devam cnm
1 gün kötü geçti diye bütün hayatınımı böyle geçireceksin
-Ki senin ne kadar hırslı azimli olduğunu biliyorum

Artık başaralım cnm yaaa. Al ver, Al ver nereye kadar

Hala yatmadığım için su 3 lt oldu abla

Olur abla atarım dilek gönderir. Sabah bakıp atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…