- 30 Kasım 2014
- 30.136
- 132.779
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.321
sabah gözleme fazla olmuş bence canım.Kizlar gecikmeli menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti:bir gozleme,iki kasik kavurmali yum,1 kk peynir,5 zeytin,cay.
Aksam:18.30 yedi sekiz skim cigkofte bol yesillik.
2 litre su spor yok.berbat bir menu farkindayim
tatlım bu tür müzikleri dinlersen daha da çok düşerŞu iki gündür modum nedense acayip düşük kızlar ya
Eğer çok beğendiğin bişeyse darattırabilirsin cnmsüpersin canım bu kışı geciricem bununla can ancak bir daha ki kış hedefe ulaşmış olursam yenisini almam lazım
suyu yatanana kadar içersen gayet güzel cnmMenü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin 5 tane
Öğlen
1 kase çorba
10 fıstık
Akşam 18.00
Fırında ıspanak kocaman dilim
Sıvı : 1,5 lt su dışardaydım içemedim
Spor : 1 saat yürüyüş
O zaman O cicilere kavuşmak için elini çabuk tut tatlımkızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz banapantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
bir de ayağım bile farkedince olmayan ayakkabılarım var. düşünün yani. valla onları bile vermedim. zayıflayınca giyicemayaklar da zayıflar
Dün çok sağlıksız olmuş cnm bugün daha iyiDünki menüm
Sabah bitter kahve
Öğlen çerez 4 -5 erik çay
Akşam yoğurt (yulaf chia kattım)salata
2 lt su spor yok
Bugünki menüm
Sabah kahve 6 badem 6 üzüm
11
Peynirli omlet salata yeşillik
4-5
Pazi yemeği salata yoğurt
2.lt su spor yok malesef
Kızlar kusura bakmayın iki gundur misafir zihin yorgunlugu derken düzenli gelemedim geçmişi okuyup ins telafi edeceğim
çiğ köfte çok olmuş cnm yaaKizlar gecikmeli menumu yazayim
abla sabah 4 dilim pastırma çok fazla olmuş pide yerine tam buğday yada kendi yaptığın ekmekten olabilirdi. öğlen turşu var ödem yapıyor biliyorsun bunlara rağmen bence aksam meyvesini yeme abla :) afiyet olsunsabah 10.30
2 dilim peynir
5 zeytin
4 dilim pastırma
domates salatalık maydanoz
1 tk şekersiz chialı frambuaz reçeli
1,5 dilim ekmek büyüklüğünde pide
ara kabuksuz yarım ayva, 1 bardak matcha eklenmiş kefir
öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası, 3 dilim pancar turşusu
akşam 19.15
kıymalı menemen
150 gr quark
1 dilim yulaf kepekli glutensiz ekmek
2 lt den fazla su
lesslie 3 milin yarısını yaptım (20 dk)
belki gece lesslie 1 mil yaparım. yaparsam yazarım.
şimdi de yeşil çayımı içeceğim. belki bir küçücük meyve yiyebilirim. belli değil ama.
afiyet olsun canım güzel menüiyi akşamlar
Kahvaltı 11:00
Lorlu omlet
1 küçük turp
1 küçük domates
Roka, maydanoz
2 ince dlm tb ekmek
Ara 14:00
1 hurma(meyve)
Akşam 17:00
Közlenmiş patlıcan 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
5 kaşık kadar bol soğanlı kıyma sote
1 dlm tb ekmek
Ara 20:00
1 fincan sütlü kahve şekersiz tabiki
2 lit su
yok kız 40 bedenim hala 60 a dusersem ancak olurumSağol canm düğmeliyse biraz düğümeleri kaydırabilirsn benm aldığım fermuarlı inşaallah bol geldiği günleri de görürüm
Teşekkür ederm canım sen 38 bdn oldun mu de bakim?
kız mod dusmeside neymiş bakim topla kendiniŞu iki gündür modum nedense acayip düşük kızlar ya
Afiyet olsun aycacim menü güzelMenü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin 5 tane
Öğlen
1 kase çorba
10 fıstık
Akşam 18.00
valla ben büyük bedenleri verdim abla sadece 40 42 var artıkkızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz banapantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
bir de ayağım bile farkedince olmayan ayakkabılarım var. düşünün yani. valla onları bile vermedim. zayıflayınca giyicemayaklar da zayıflar
aysecim az ve dengesiz olmuş bugun ki daha iyi dikkatet metonu bozmaDünki menüm
Sabah bitter kahve
Öğlen çerez 4 -5 erik çay
Akşam yoğurt (yulaf chia kattım)salata
2 lt su spor yok
Bugünki menüm
Sabah kahve 6 badem 6 üzüm
11
Peynirli omlet salata yeşillik
4-5
Pazi yemeği salata yoğurt
2.lt su spor yok malesef
Kızlar kusura bakmayın iki gundur misafir zihin yorgunlugu derken düzenli gelemedim geçmişi okuyup ins telafi edeceğim
Olmamış canım sendd biliyorsun sabah gözleme aksam çiğköfteKizlar gecikmeli menumu yazayim
iyice vereyim ablada daralticam inş hareketlide dinledim ablada bana mısın demedi bu hafta fazla evde kaldm eşimde geç saatlerde gelince ruhen yoruldum galiba yarın ne olursa olsun dışarı çıkıp kendime zaman ayirmaliyim şimdi kız yeni yürümeye başladı o artık iki kat yoruyor bide konuşmayı halletsek daha rahat edicem sanırım herşeye ihhh ihhh bi süre sonra beyinn pes ediyor eşim evde olunca en azından bir süre o ilgileniyor dinlenme fırsatm oluyortatlım bu tür müzikleri dinlersen daha da çok düşer
Biraz oyun havası aç bide üstüne oyna bak nasıl canlanıyon
Eğer çok beğendiğin bişeyse darattırabilirsin cnm
suyu yatanana kadar içersen gayet güzel cnm
O zaman O cicilere kavuşmak için elini çabuk tut tatlım
Dün çok sağlıksız olmuş cnm bugün daha iyi
çiğ köfte çok olmuş cnm yaa
ay canm valla ne diyim arada geliyorlar banaabla sabah 4 dilim pastırma çok fazla olmuş pide yerine tam buğday yada kendi yaptığın ekmekten olabilirdi. öğlen turşu var ödem yapıyor biliyorsun bunlara rağmen bence aksam meyvesini yeme abla :) afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü
yok kız 40 bedenim hala 60 a dusersem ancak olurum
kız mod dusmeside neymiş bakim topla kendini
Afiyet olsun aycacim menü güzel
valla ben büyük bedenleri verdim abla sadece 40 42 var artık
aysecim az ve dengesiz olmuş bugun ki daha iyi dikkatet metonu bozma
Olmamış canım sendd biliyorsun sabah gözleme aksam çiğköfteafiyet olsun
spor süper cnm(11:40)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim krem peynirli tb ekmek
1 minik salatalik
2 ince dilim sucuk
2 kupa tek şekerli bergamutlu siyah cay
(18:00)
lorlu kabak sote (1 minik kabak,2-3 yk lor, 1 yk zeytin yagi)
10 çiğ badem (kizim kabağa ortak çıkınca doymuş hissetmedim kendimi)
SPOR: P90x - 95 dk (yoga-x ) + 25 dk ( omuz ve kollar)
sıvı:1910 ml su ,1 kupa limonlu yeşil cay
Kaptan ve yardımcısı yoğunlarmışAaa niye Vazgeçtikler ki acab
maşallah sende düzenli sporculardasın cnmSabah 09.30
1 tane salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
5 fındık
Öğle 12.30
1 fincan Sütlü Türk kahvesi
5 tane badem
Akşam 17.30
3 yk havuçlu pırasa yemeği
3 yk yoğurt
1 bol maydonoz limon
Su :1.75 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
15 dk pilates
Birazdan Leslie 2 mil e devam
Kabanını güle güle iyi günlerde giy cnmMenüm
12.00
2 ince d kızarmş ekmek
1 kk peynir
1 tk tereyağ
4 zeytin
Domates salatalık yarım elma
18.30
3 kş kadar ızgara tavuk
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 1.5
Spor 2 saat yürüdüm
Bugün alışverişe gittim kızıma bişeyler aldım kendime kaban aldm bi tane biraz dar oldu ama kilo vericem için sorun yok
kız akşam meyve gitmiş çekirdek gelmişMenum
Sabah 11:00
2dilim ekmek domates biber yogurt
Ara14:00
2mandalina 1ince dilim armut 1yk yogurt
Aksam16:30
4kucuk köfte
2yk karnabahar
1yk haslama et
salata
Ara18:00
1avuc kabak Çekirdeği
Su 2lt limonlu bitti belki bucuk olur spor suan yok yapinca yazarim
Hepsi güzel olmuş cnm12:00 bir dilim t.b ekmek
Biraz peynir bol maydonoz
4 zeytin
1yumurta dan omlet
3, bir bardak chia tohumlu puding
6,30 1yumurtalı ıspanak kavurma 1tabak, yoğurt, domates 1 kırmızı biber
2,5lt su 4bardak bitki çayı 1saat yürüş
tatlım pastırma çok olmuş tabiki pide de yanlış seçim bide turşusabah 10.30
2 dilim peynir
5 zeytin
4 dilim pastırma
domates salatalık maydanoz
1 tk şekersiz chialı frambuaz reçeli
1,5 dilim ekmek büyüklüğünde pide
ara kabuksuz yarım ayva, 1 bardak matcha eklenmiş kefir
öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası, 3 dilim pancar turşusu
akşam 19.15
kıymalı menemen
150 gr quark
1 dilim yulaf kepekli glutensiz ekmek
2 lt den fazla su
lesslie 3 milin yarısını yaptım (20 dk)
belki gece lesslie 1 mil yaparım. yaparsam yazarım.
şimdi de yeşil çayımı içeceğim. belki bir küçücük meyve yiyebilirim. belli değil ama.
O zaman durmak yok yola devam fıstıkezo26 resmini attı bana kızlar çok beğendm fiziği çok güzel maşaallah,boyumuz aynı ben bir an önce 65 olmalıyım 60 şimdilk hayal
pastırma dilimleri çok büyük değildi canım. zarar gelmez zaten saf et.abla sabah 4 dilim pastırma çok fazla olmuş pide yerine tam buğday yada kendi yaptığın ekmekten olabilirdi. öğlen turşu var ödem yapıyor biliyorsun bunlara rağmen bence aksam meyvesini yeme abla :) afiyet olsun
valla ben büyük bedenleri verdim abla sadece 40 42 var artık
valla birden ağır gelditatlım pastırma çok olmuş tabiki pide de yanlış seçim bide turşu
Akşam güzel
Bugün evdeydin niye 3 mili bitirmedin
Biliyosun yağlar 30 dk sonra yanmaya başlar
ayça senide merak ediyom kızBende bol gelen kabanımın doğmelerini içine aldım şimdi biraz daha iyi duruyor
kış gelince herşey ateşpahası cnm bende marketlerdeki aksiyonlara bakıyomBen genelde Pazar'a çıkmazdım anca anca son zamanlarda başladım çıkmaya geçen hafta 2 tl idi bu hafta olmus 4 ona şaşırdım karnıbahar brokoli fln hepsi birbirinden pahalıydı et alsam daha iyiydi
Bugünden eşinle pazarlığını yap o zamanice vereyim ablada daralticam inş hareketlide dinledim ablada bana mısın demedi bu hafta fazla evde kaldm eşimde geç saatlerde gelince ruhen yoruldum galiba yarın ne olursa olsun dışarı çıkıp kendime zaman ayirmaliyim şimdi kız yeni yürümeye başladı o artık iki kat yoruyor bide konuşmayı halletsek daha rahat edicem sanırım herşeye ihhh ihhh bi süre sonra beyinn pes ediyor eşim evde olunca en azından bir süre o ilgileniyor dinlenme
aman kime gelmiyolarki cnmcanm valla ne diyim arada geliyorlar ba
Fulyacım artıkpastırma dilimleri çok büyük değildi canım. zarar gelmez zaten saf et.
pancar turşusunu çok yemedim canım. çok tuzlu değil zaten. ev yapımı.
valla ekmek evet kötü oldu ama dün üşendim evde ekmek yapmadım. dolayısıyla sabaha sadece pide varmış evde. mecbur onu yedim. yulaf kepekli chialı ekmeğimi bugün öğleden sonra yaptım. yok artık zaten düzenli böyle ekmekler yapacağım. yulaf kepeğini başka şeylerle karıştırdığımda rahatsız etmiyor tadı. yiyebiliyorum. kan şekerini çok yükseltmediği için çok tok tutuyor.
Verirsin verirsin :) Gerçekten ayaklar da zayıflıyorkızlar bende beden beden kaban, mont, ceket var. kilo aldıkça yenisini almak zorunda kaldım. 60 lı 70 li 80 li kilolara göre. yani kilo versem yenisini almama gerek yok. masraf olmaz banapantalon, kazak, gömlek, bluzler de öyle. sıkıntı yok yani valla kilo alınca vermedim kimseye. zayıflayınca bir daha masraf mı yapayım. zaten çalışıyoruz hergün dışarı çıkıyoruz diye çeşit çeşit alıyoruz. ee bir de verseydim sonra bana zor olacaktı. ama tabi bu kadar kıyafeti saklamak da zor oluyor. her yer dolu.
Yoğurtta aklıma geldi ablada badem yemek canım istedi o yüzden badem yedim krem peyniri ekmeği yavan yemek istemedim yağ reçel tarzida bişey kullanmak istemedim abla peynir en zararsizi diye düşündüm ama tüketmemeye gayret eder ablaspor süper cnm
Doymadıysan akşam yoğurtta ilave edebilirdin
Krem peyniride tercih etmesen iyi olur
Hem doyurucu olmuyor hemde kalmış peynirlerden yapılıyor
Kaptan ve yardımcısı yoğunlarmış
maşallah sende düzenli sporculardasın cnm
Sabah ve akşam güzel öğlen az olmuş
Kabanını güle güle iyi günlerde giy cnm
Akşam salatada olsa daha iyi olurmuş
kız akşam meyve gitmiş çekirdek gelmiş
Hepsi güzel olmuş cnm
tatlım pastırma çok olmuş tabiki pide de yanlış seçim bide turşu
Akşam güzel
Bugün evdeydin niye 3 mili bitirmedin
Biliyosun yağlar 30 dk sonra yanmaya başlar
O zaman durmak yok yola devam fıstık
1 haftadır tam anlamıyla yürümeye başladı abla çok şükür ilk adımlarını göremedim gerçi :-( ama şimdi akşamları volta atıp duruyor salonda yurumemiz geç bile kaldı aslında abla her çocuk farklı işte bal di baldan tatlı oldu şimdi bide konuşsa bıcır bıcırayça senide merak ediyom kız
Dileğe resim atsanda watshapa gönderse olurmu
kış gelince herşey ateşpahası cnm bende marketlerdeki aksiyonlara bakıyom
Bugünden eşinle pazarlığını yap o zaman
Kızın yürüdümü cnm maşallah şimdi daha tatlı olmuştur
Bizimkşde yürüyor yaşlı nine gibi :))
aman kime gelmiyolarki cnm
Bütün negatif duygulara kış kış
gelmeyenimiz varmı kuzum ama bosvericez takmicaziyice vereyim ablada daralticam inş hareketlide dinledim ablada bana mısın demedi bu hafta fazla evde kaldm eşimde geç saatlerde gelince ruhen yoruldum galiba yarın ne olursa olsun dışarı çıkıp kendime zaman ayirmaliyim şimdi kız yeni yürümeye başladı o artık iki kat yoruyor bide konuşmayı halletsek daha rahat edicem sanırım herşeye ihhh ihhh bi süre sonra beyinn pes ediyor eşim evde olunca en azından bir süre o ilgileniyor dinlenme fırsatm oluyor
ay canm valla ne diyim arada geliyorlar bana
Abla ama hergun az az da olsa bisi var menunde bu senin kilo vermeni yavaslatir.pastırma dilimleri çok büyük değildi canım. zarar gelmez zaten saf et.
pancar turşusunu çok yemedim canım. çok tuzlu değil zaten. ev yapımı.
valla ekmek evet kötü oldu ama dün üşendim evde ekmek yapmadım. dolayısıyla sabaha sadece pide varmış evde. mecbur onu yedim. yulaf kepekli chialı ekmeğimi bugün öğleden sonra yaptım. yok artık zaten düzenli böyle ekmekler yapacağım. yulaf kepeğini başka şeylerle karıştırdığımda rahatsız etmiyor tadı. yiyebiliyorum. kan şekerini çok yükseltmediği için çok tok tutuyor.
Afiyetler olsun Can'ım :) Suyu arttırmışsındır sanırım şimdiye.Menü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin 5 tane
Öğlen
1 kase çorba
10 fıstık
Akşam 18.00
Brezilya cevizini merak ettim abla frikik cevizini çok seviyorum bende ama uzun zamandır bulamadım afiyet olsun ablm güzel olmus17. ARALIK. CUMARTESİ
8.30 __sabah
2 tane kıymalı kabak sandal
Roka
Ayran
1 tb sandwich ekm
1 kş biber kavurma
13.00_öğle
1 kabak sandal
3-4 kş biber kavurma
Yoğurt
2 wasa
16.30 _ara
1 bar kefir
10 tane brezilya cevizi
19.30 __akşam
1 tb buharda haşlanmış brokoli
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie (şimdi yapıcam)
aynen canim çok haklisingelmeyenimiz varmı kuzum ama bosvericez takmicaz
Abla ama hergun az az da olsa bisi var menunde bu senin kilo vermeni yavaslatir.
ay mervem ne sevimlidir bicirik simdi. ama zor dönem basladi artık sürekli gözün üstünde olsun canımYoğurtta aklıma geldi ablada badem yemek canım istedi o yüzden badem yedim krem peyniri ekmeği yavan yemek istemedim yağ reçel tarzida bişey kullanmak istemedim abla peynir en zararsizi diye düşündüm ama tüketmemeye gayret eder abla
1 haftadır tam anlamıyla yürümeye başladı abla çok şükür ilk adımlarını göremedim gerçi :-( ama şimdi akşamları volta atıp duruyor salonda yurumemiz geç bile kaldı aslında abla her çocuk farklı işte bal di baldan tatlı oldu şimdi bide konuşsa bıcır bıcır
Tepiklemeye çalışıyorm abla negatifligi akşamdan beri açtık radyoyu oynuyoruz kızımla
Abla sabah nasıl yedin kabagi ben yiyemem valla. menü güzel ablam afiyet olsun17. ARALIK. CUMARTESİ
8.30 __sabah
Roka
Ayran
1 tb sandwich ekm
1 kş biber kavurma
13.00_öğle
1 kabak sandal
3-4 kş biber kavurma
Yoğurt
2 wasa
16.30 _ara
1 bar kefir
10 tane brezilya cevizi
19.30 __akşam
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
ay mervem ne sevimlidir bicirik simdi. ama zor dönem basladi artık sürekli gözün üstünde olsun canımYoğurtta aklıma geldi ablada badem yemek canım istedi o yüzden badem yedim krem peyniri ekmeği yavan yemek istemedim yağ reçel tarzida bişey kullanmak istemedim abla peynir en zararsizi diye düşündüm ama tüketmemeye gayret eder abla
1 haftadır tam anlamıyla yürümeye başladı abla çok şükür ilk adımlarını göremedim gerçi :-( ama şimdi akşamları volta atıp duruyor salonda yurumemiz geç bile kaldı aslında abla her çocuk farklı işte bal di baldan tatlı oldu şimdi bide konuşsa bıcır bıcır
Tepiklemeye çalışıyorm abla negatifligi akşamdan beri açtık radyoyu oynuyoruz kızımla
Abla sabah nasıl yedin kabagi ben yiyemem valla. menü güzel ablam afiyet olsun17. ARALIK. CUMARTESİ
8.30 __sabah
Roka
Ayran
1 tb sandwich ekm
1 kş biber kavurma
13.00_öğle
1 kabak sandal
3-4 kş biber kavurma
Yoğurt
2 wasa
16.30 _ara
1 bar kefir
10 tane brezilya cevizi
19.30 __akşam
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Sağol cnm bende bunu diğer kuruyemişlerden daha çok seviyom ama miktara dikkat etmek lazım baya yğlı tabi çokda faydalıBrezilya cevizini merak ettim abla frikik cevizini çok seviyorum bende ama uzun zamandır bulamadım afiyet olsun ablm güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?