- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.361
Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
Verirsin verirsin :) Gerçekten ayaklar da zayıflıyorZayıflıyormuş yani.Çünkü eşim zayıfladığımı ayak bileğimdeki kemiklerin çıkmasıyla anlamış eskiden kemik yoktu diyor
Gitgide küçülecek gibi o zaman :)Benim numaradan çok sığgmıyordu yazın daha çok şişiyordu ayaklar ve vücudum..Ödemdenmiş meğer.Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
Allah yardımcın olsun kolay gelsin cnmGünaydın herkese sunav görevi için yollara düştm siz mışıl mışıl uyrkn
aslında evet hepsini vermek gerek haklısın. 5 yıl önce kilo verdiğimde yine de kıyamamıştım. iyileri ve ceketleri bırakmıştım nolur nolmaz diyebence zayıflıyınca büyük bedenlerin hepsini verki bidaha kilo alırım da giyerim düşüncesi oluşmasın beyninde:)
benim numara 38. ama üzerine yazmasalar da ayakkabı kalıplarında basen yarım numara atıyor. sanırım normal 38 olanlar şu an dar geliyor bana. daha geniş kesim olan 38 ler oluyor. yoksa çok şükür 39 numara olmadı hiç. o zaman daha zor olurdu. yeni ayakkabı almak durumunda kalırdım.Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
canım haklısın kesinlikle. bahaneler etkiliyor mutlaka. ama mesela direk şeker, çikolata veya herhangi bir tatlı, pirinç falan yesem tamam. mesela bak beyaz ekmeğe , bittere tamam, olmaması gerek. ama pastırmayı anlamıyorum ben. saf et o. zaten çemenini ayırırım ben pek yemem. saf et neden uygun görülmüyorki. bilakis tok tutuyor beni. pancar da 3 parçaydı. bu yanlış değilki.Fulyacım artık
yok küçüktü, yok şu yoktu, AMA AMA
Demediğimiz menülerimiz olsa
Eminim daha güzel eksiler görürüz
Çünkü bizler hep bahaneler ürettiğimiz için bu kilolara geldik
bitter yok artık canım. yemeyeceğim. herhangi bir ekmek yememek için de önlemimi aldım. dün yulaf kepekli glutensiz unlu chialı ekmek yaptım. minik minik hem de. porsiyon ayarlı.Abla ama hergun az az da olsa bisi var menunde bu senin kilo vermeni yavaslatir.
ayyy canım afiyet olsun ama akşam yemeğinde uçurmuşsun mamalarıKızlar iyi geceler yeni geldim ev ziyaretinden ve hiç iyi atlatamadım. İşveren olunca herkesin gözü ben de ye Allah ye. Bu geceyi iyi atlatamadığım için hepinizden özür diliyorum.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 1 gong
Akşam 1 çorba kasesi mercimekli mantı 4 yk yoğurt 1 tabak zy sarma 2 ufak kurabiye 2 mandalina 1/2 muz
Yedim ama yemekten sonra toplu fotoğraf çektirdik moralim sıfıra indi . Ayakta iyi kötü idare ediyorum ama oturunca çok kötü gözüküyorum. Acilen kilo vermem lazım benim.
brezilya cevizini ben de yemedim.merak ediyorum tadını. almak istedim ama kilosu 160 liradan 80 liraya inmişti. fazla geldi açıkçası almadım. bir de pikan cevizi var. ama onun da indirimli fiyatı 120 liraydıBrezilya cevizini merak ettim abla frikik cevizini çok seviyorum bende ama uzun zamandır bulamadım afiyet olsun ablm güzel olmus
Cevizin ham halin denilebilir içi sıvıdan katı ya geçerken toplanıyor minik minik oluyorlar reçelli falan yapılıyorbrezilya cevizini ben de yemedim.merak ediyorum tadını. almak istedim ama kilosu 160 liradan 80 liraya inmişti. fazla geldi açıkçası almadım. bir de pikan cevizi var. ama onun da indirimli fiyatı 120 liraydıfrikik cevizi nasıl oluyor canım?
Gözün aydın canm azmettin başardın darısı başımagünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı
Günaydın ponim kolay gelsinGünaydın herkese sunav görevi için yollara düştm siz mışıl mışıl uyrkn
Günaydın ablam kolay gelsinGünaydın iyi pazarlar
Kahvaltıya misafirim var 1 saate kadar kalkıcam
Herkese kolay gelsin
Günaydın ablagünaydın kızlar. güzel birgün olması dileğiyle. burası soğuk ama güneşli
Ekmek olayı çözüldü o zaman abla :)canım haklısın kesinlikle. bahaneler etkiliyor mutlaka. ama mesela direk şeker, çikolata veya herhangi bir tatlı, pirinç falan yesem tamam. mesela bak beyaz ekmeğe , bittere tamam, olmaması gerek. ama pastırmayı anlamıyorum ben. saf et o. zaten çemenini ayırırım ben pek yemem. saf et neden uygun görülmüyorki. bilakis tok tutuyor beni. pancar da 3 parçaydı. bu yanlış değilki.
yoksa keşke irademiz çok güçlü olsa da cısss lara hiç değmesek. ne güzel olurdu.
bitter yok artık canım. yemeyeceğim. herhangi bir ekmek yememek için de önlemimi aldım. dün yulaf kepekli glutensiz unlu chialı ekmek yaptım. minik minik hem de. porsiyon ayarlı.
Günaydın mervemGunaydin kizlar
Günaydın dileğim ne guzel canım hayırlı olsun ins bidaha almazsin canımgünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı
hamilelik dışı kilo almak yok artıkGünaydın ponim kolay gelsin
Günaydın ablam kolay gelsin
Günaydın abla
Ekmek olayı çözüldü o zaman abla :)
Günaydın mervem
Günaydın dileğim ne guzel canım hayırlı olsun ins bidaha almazsin canım
buradada güneş açtı dışarı çıkıcaz birazdangünaydın kızlar. güzel birgün olması dileğiyle. burası soğuk ama güneşli
hımmm öyle minik yemedim hiç ama taze ceviz yemiştim yıllar önce. yeşil yeşil çok güzeldi tadı. sütlü sütlüCevizin ham halin denilebilir içi sıvıdan katı ya geçerken toplanıyor minik minik oluyorlar reçelli falan yapılıyor
dilekcim çok sevindim senin adına. ne mutlu sana. emek verdin uğraştın ve sonuçta başardın. tebriklergünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
çok sevindim canım bende bugün 85 görme umuduyla çıktım tartiya lakin cuma ya. Göre. Artı çıktımgünaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?