Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Verirsin verirsin :) Gerçekten ayaklar da zayıflıyor Zayıflıyormuş yani.Çünkü eşim zayıfladığımı ayak bileğimdeki kemiklerin çıkmasıyla anlamış eskiden kemik yoktu diyor
Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür

bence zayıflıyınca büyük bedenlerin hepsini verki bidaha kilo alırım da giyerim düşüncesi oluşmasın beyninde:)
aslında evet hepsini vermek gerek haklısın. 5 yıl önce kilo verdiğimde yine de kıyamamıştım. iyileri ve ceketleri bırakmıştım nolur nolmaz diye gerçekten de 2 yıl içinde geri kilo almaya başladım. hepsi dolaptan birer birer çıktı giyildi psikolojik olarak onlara mı güvendimki

Zayıflıyor kesinlikle benim ayaklar 41 numara idi şimdi 40 giyiyorum. Çok şükür
benim numara 38. ama üzerine yazmasalar da ayakkabı kalıplarında basen yarım numara atıyor. sanırım normal 38 olanlar şu an dar geliyor bana. daha geniş kesim olan 38 ler oluyor. yoksa çok şükür 39 numara olmadı hiç. o zaman daha zor olurdu. yeni ayakkabı almak durumunda kalırdım.

Fulyacım artık
yok küçüktü, yok şu yoktu, AMA AMA
Demediğimiz menülerimiz olsa
Eminim daha güzel eksiler görürüz
Çünkü bizler hep bahaneler ürettiğimiz için bu kilolara geldik
canım haklısın kesinlikle. bahaneler etkiliyor mutlaka. ama mesela direk şeker, çikolata veya herhangi bir tatlı, pirinç falan yesem tamam. mesela bak beyaz ekmeğe , bittere tamam, olmaması gerek. ama pastırmayı anlamıyorum ben. saf et o. zaten çemenini ayırırım ben pek yemem. saf et neden uygun görülmüyorki. bilakis tok tutuyor beni. pancar da 3 parçaydı. bu yanlış değilki.
yoksa keşke irademiz çok güçlü olsa da cısss lara hiç değmesek. ne güzel olurdu.

Abla ama hergun az az da olsa bisi var menunde bu senin kilo vermeni yavaslatir.
bitter yok artık canım. yemeyeceğim. herhangi bir ekmek yememek için de önlemimi aldım. dün yulaf kepekli glutensiz unlu chialı ekmek yaptım. minik minik hem de. porsiyon ayarlı.

ayyy canım afiyet olsun ama akşam yemeğinde uçurmuşsun mamaları gerçi farkındasın.
bu arada mercimekli mantıyı nasıl yapıyorlar.

Brezilya cevizini merak ettim abla frikik cevizini çok seviyorum bende ama uzun zamandır bulamadım afiyet olsun ablm güzel olmus
brezilya cevizini ben de yemedim.merak ediyorum tadını. almak istedim ama kilosu 160 liradan 80 liraya inmişti. fazla geldi açıkçası almadım. bir de pikan cevizi var. ama onun da indirimli fiyatı 120 liraydı frikik cevizi nasıl oluyor canım?

Cevizin ham halin denilebilir içi sıvıdan katı ya geçerken toplanıyor minik minik oluyorlar reçelli falan yapılıyor

günaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı

Gözün aydın canm azmettin başardın darısı başıma

Günaydın herkese sunav görevi için yollara düştm siz mışıl mışıl uyrkn
Günaydın ponim kolay gelsin
Günaydın iyi pazarlar

Kahvaltıya misafirim var 1 saate kadar kalkıcam

Herkese kolay gelsin
Günaydın ablam kolay gelsin
günaydın kızlar. güzel birgün olması dileğiyle. burası soğuk ama güneşli
Günaydın abla
Ekmek olayı çözüldü o zaman abla :)
Günaydın mervem
Günaydın dileğim ne guzel canım hayırlı olsun ins bidaha almazsin canım

hamilelik dışı kilo almak yok artık

Cevizin ham halin denilebilir içi sıvıdan katı ya geçerken toplanıyor minik minik oluyorlar reçelli falan yapılıyor
hımmm öyle minik yemedim hiç ama taze ceviz yemiştim yıllar önce. yeşil yeşil çok güzeldi tadı. sütlü sütlü

dilekcim çok sevindim senin adına. ne mutlu sana. emek verdin uğraştın ve sonuçta başardın. tebrikler 65 kilo olmak çok güzel bir duygudur eminim. ben de istiyorummmm
ama dikkat et bak. sakın geri kilo alma. 1-2 kilo alsan da hemen müdahale et. yoksa rakam yukarı çıkıyor.

çok sevindim canım bende bugün 85 görme umuduyla çıktım tartiya lakin cuma ya. Göre. Artı çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…