- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.461
protein dolu bir menü olmuş afiyet olsun ablam.. yap tabi sporunı nerde hareket orda bereket :)18.Aralık. Pazar menüm gelsin efenim
9.00 __
2 kuru incir
11.45 __
3 ceviz
1 yumurta
1 közlenmiş kapri
2 tk.çökelek
1 minik top peynir
5 y.zeytin
15.45 __
1 kapri
Peynir
1 yumurta
19.30 __
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte (tost mak.kızarttım)
Yoğurt
Marul
Su 2 lt
Spor şimdi çay içiyom birazdan yapıcam
Aslında hiç yapasım yoktu baktımki herkes yapmış ben eksik kalmayım dedim :))
bendede yok o cesaret şimdilik bakalım zaman ne gösterir bilemem ama hayırlısıvalla 3 çocuk zor is dileğim ben cesaret edemem açıkçası :)
yarın bende tartilayim bi bakayım abla :)
kolay gelsin elifim
Menü güzel mervem afiyet olsun ama su az
ne guzel öyle komsun olması canım
afiyet olsun iremcim
Çiğ köfte olmamış abla afiyet olsun
afiyet olsun dilekcim menü güzel
afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
inşallah ulaşırız ve o kilolarda kalırız gerçekten hakkediyoruz sırf istediğimiz bedene kavuşmak için işi gücü bırakıp spor yapıyoruz bütün gün doğru besin olarak ne yesek diye kafa patlatıyoruz, gözümüzün önünde millet dünyayı yerken nefsimizle savaşıyoruz buraya sorumluluğumuzu az buçuk yerine getirmeye çalışıyoruz.. battı balık yan gider demedik ablam pes etmek dik vaz geçmedik o yüzden biz mutlu olduğumuz bedenleri çok ama çok hakediyoruzKız sende de ne alem eş, komşular var maşallah
Ben eşimi leslie yaparken düşenemiyorum :))
bitanem sana az ye demedimki sağlıklı şeyleri yeterince ye
Ayrıca ithafın başım gözüm üstüne :)
30 kiloyu veren biri 10 kiloyu haydi haydi verir. Inş.en geç şubat sonu 65 sin güzellik
çiğ köfte şişirmezse -ki bana göre olabilir
Diğerleri güzel cnm
Yarınki kilonu merak ediyorum
Hemen tehditini iletiyorum fıstığım :))
sabahın geç olması hariç gayet güzel cnm
Gerçi bugün çoğumuzun öyle
hepsi güzel cnm
Ben pırasa ve ıspanağa pirinç koyardım önceden şimdi bişey koymuyom
Kabağı hep pirinçsiz yaparım
Kabak ayrıca bağırsak dostu
Pırasa ısbanak semizotuda
dilim dilim yapıp tost makinesindede yapabilirsin cnm
tatlım senin diyetisyen listen olduğu için Ben artık yorum yapmıyorum
Ama hep takip ediyorum
Bitanem yaaa çok duygulandım
Allah kabul etsin
Inş.herkes istediği kilolara ulaşır
Bende 69 a düştüğümde çok kötü olmuştum
Bu benim için hayalden bile uzaktı
Senelerini 100 kilonun üzerinde geçiren biri için tarifi imkansız
Alıntı
Günün Motivasyonu: Amacım Neydi?
Amacımız sadece güzel görünmek miydi?
Yazın bikinileri giyebilmek,
Yaz düğününe giyeceğimiz abiyenin içinde sülün gibi görünmek,
Alışveriş merkezinde bir küçük beden istemek miydi sadece?
Aynaya bakıp iyi hissetmek,
Görünüşümüzden memnun olabilmek miydi?
Hayır.
Daha fazlasını istiyoruz.
Bu bir yolculuk ve asla bitmeyecek.
Bu yüzden "1 ayda 10 kilo ver" içerikli diyetler işe yaramıyor.
Bu yüzden bu yoldan saptığımızda kilolarımızı kat kat geri alıyoruz.
Bu yüzden "zayıflayıncaya dek spor yapayım, sonra bırakırım" diye bir şey yok!
Bu bitmeyen bir yolculuk.
Sağlıklı hayat yolculuğu.
İçinizde bir yerlerde, her kilo verişinizde ortaya çıkan bir beden var.
Başından beri, etrafını çevirdiğiniz yağlarla sakladığınız,
Ve her sağlıklı seçim yaptığınızda, bir heykeltraş gibi yontarak ortaya çıkardığınız,
Olmanız gereken,
Fit,
Çevik,
İncecik,
Kaslı,
Güçlü bir beden.
Bu bedene yağlı yiyecekler,sağlıksız besinler, paketli gıdalar, kalorili içeceklerle ulaşamazsınız.
Bu yolculuğa hayatınızı adamanız gerekiyor.
"Hemen zayıflayayım" diye değil,
"Artık vücuduma zehir sokmayacağım" diye düşünerek ilerlemeniz gerekiyor.
O son 3-4 kilo nasıl gidiyor biliyor musunuz?
Pes etmeyerek.
İnatlaşarak.
Belki aylar sürecek ama elinde sonunda vücudunuz bu fit ve sağlıklı hayatın izlerini yansıtacak dışarı.
Burada fotoğrafları bulunan hiçbir kadın, tüm gün yatarak, abur cubur yiyerek bu fiziğe ulaşmıyor.
Siz de bu görüntüyü istiyorsanız,
Bunun için emek vermek zorundasınız.
Arkanızdan konuşacaklar:
"Ve o sürekli acıkan kız, bir anda iştahını kaybetti..."
mefkusum resimlere baktıkça içimi çektim ahh ahh bende zayıf olmak istiyörüm artık yaAlıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumu hissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyet etmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Günün Önerisi
Şekeri bırakmak isteyenler için en sağlam motivasyonu ise THAT SUGAR FILM adlı filmi izleyerek edinebilirsiniz. Google'a "That Sugar Film izle" yazmanız yeterli.
Filmde şekerin vücudumuza zararlarının yanı sıra, beynimize de ne kadar hasar verdiği anlatılıyor.
Bu belgeseli çeken kişi, 2 aylık süre boyunca vücuduna her gün 40 kaşık şeker alıyor.
Üstelik bu şekeri de kola, hamburger, şekerli yiyecekler, pasta, çikolata yiyerek almıyor.
Diyet ürün, sağlıklı gıda, meyveli yoğurt ya da meyve suyu gibi"zararsız sandığımız"yiyecekleri tüketiyor.
Üstelik günlük aldığı kaloriyi değiştirmiyor!
Günde 2300 kaloriyi sebze, protein, sağlıklı doymamış yağ ve kompleks karbonhidrat alarak tüketirken; yine 2300 kalorilik beslenmeye devam ediyor ama bu kez paketli gıdalar tüketiyor.
2 aylık sürenin sonucunda kalori saymanın ne kadar saçma olduğunu, doğru besinlerden alınan kalori ile yanlış gıdalardan alınan kalorilerin arasındaki farkı hayretler içinde göreceksiniz.
Filmi mutlaka izlemenizi öneririm, eğlenceli ve sürükleyici yapısıyla çabucak bitecek.
Üstelik çocuklarımıza "Onları sevindirmek için" yedirdiğimiz çikolata, şeker ve dondurma gibi gıdalarla aslında onları nasıl zehirlediğimize, onların beyin fonksiyonlarını öldürüp daha hiperaktif olmalarına neden olduğumuza da değiniyor.
"Şeker, tatlı krizim var" diyenler, kapitalist şirketlerin bizi nasıl şekere bağımlı yaptıklarını izledikten sonra bir daha şekere bakmak dahi istemeyecek.
tebrik ederim canım emekleriniz karşılığını almışsınız ne güzel
hayırlı olsun canım. çok sevindim.
Gözünüz aydın cnm
Paşaya da maşşallah
Bende zıbın gibi olanları kullaniyorum
Çok haklısın canm çocuk olunca bütün düzen onun üzerine kuruluyor
Bugün 0,5 ml ile yaptım da düne göre daha iyiydi en yakın zamanda dumbil almam lazim
insanuty de araştırdım o daha hareketli bir program gibi nette pek videolarını bulamadkm p 90x den sonra yapabilirim belki bunda bile yapamadığım bir çok hareket var
Aaa niye Vazgeçtikler ki acaba
tebrik ederim canım
Tebrik ederim.:) Ne kadar gurur verici ,maşallah.Allah daim etsin başarısını.
Vayy bravo canm
eliya canim com sevindim ogluna masallah allahim nazarlardan saklasin alinti yapmıştım. ama bazıları cikmamis yine
Sagolun canlar tebrikler iniz için teşekkür ederim darısı sizin yavrularınizin başına inşallah. Hem gurur verici hem düşündürücü bir süreç doğru kararlar alabiliriz umarım.Maşallah canım oğluna lise için mi?
Çok sevindim canım darısı başımıza azmettin başardın tebrik ederim canı gönülden.günaydın yeni uyandım kaç günün uyku açığını kapattım şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım
Kızlar bu arada 13 yıl sonra ilk defa 65 li rakamları tartıda gördüm çok mutluyum elhamdülillah emek verdim takımımdan destek gördüm sonuç başarı
Oyy ben o sınavı geçen hafta verdim yap yap yeme. Yeme tabi hazır eksisin Kamilem cumaya güzel sonuçlar inşallah.Iyi pazarlar kizlar anca gelebildim yarin Anaokulunda yerlimali yapcaklarmis bizim kizin sınıfı uc posta tuzlu kurabiye yaptim simdide komposto yapıyorum ama tabi yemek içmek yok bunlardan 200 g eksim vardi bigün ins cumaya kadar en az bikilo vermiş olurum
2. Raundda senin olucak eminim Dilek sende bu azim varken altından kalkabilecegine eminim.ezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım busefer
Afiyet olsun cano sporun yakıyor vallaKİLO: 86,8
(09:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 OMEGA -3
(10:40)
1,5 kk kadar peynir
menemen ( saymadim ne kadar yediğimi)
1 kupa şekersiz bergamutlu siyah cay
2 lokma domates
½ minik Salatalık
(17:30)
1 kiremitte levrek
bolcana mevsim salata
sıvı :1030 ml su , 1 kupa yeşil çay
SPOR. P90x 50 dk - bacak & sırt
p90x15 dk karın parçalayıcı
canım okudum misafirlikte Yediklerini toparliyacagina emindim bugünden Başlamışsin bile afiyet eksi olsun.Menü
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta
16:00 1 0 adet cherry domates
19:00
1 hamsi
1 küçük kase salata
1 haşlanmış yumurta
Bu menümü Zuhal ablayaMefkurem e ithaf ediyorum.
Afiyet olsun akşamki ekmek olmasa diycem ama balık ekmeksiz olmuyor benim akşam balık planım varsa diğer öğünler ekmek tüketmiyorum balıkla yemek için yoksa fazla oluyor ne yazikki. bu yöntemi deneyebilirsin sende..sabah 10.00
3 yk yumurta piyazı
1 dilim keçi peyniri
2 zeytin
1 dilim pastırma
domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen 14.00
2 parça marul içinde 3 çiğ köfte
3 yk cevizli kereviz salatası
1 yk lahana y.
ara
1 mandalina, 7 fındık
akşam 19.00
yarım ızgara mercan balığı
1 dilim ekmek
roka, biraz marul ve 2 cherry domates
2,5 lt su
öğlen ve akşamüzeri olmak üzere 2 kere leslie 1 mil yaptım.
Afiyet olsun menun çok güzel12.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
iki üç çatal omlet
5 neskafe azıcık sütlü
7 haşlanmış kabak yoğurtlu, salata
2,5lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
menun çok guzel bebekSabah 10.00
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurtA
1 tane salatalık
2 ceviz
Öğle 12.30
yeşil elma
5 fındık
5 badem
Akşam 17.30
1 kepçe sebze çorbası
yarım dilim ekmek
3 yk yogurt
Bol salata
Spor: Leslie 3 mil+15 dk pilates
Su :2 litre
Afiyet olsun canım çok güzel menun. Salıyi merakla bekliyorum.İyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı 11:00
3 kaşık kıymalı yumurta
Az peynir
4 zeytin
Roka salatası
2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:30
1 tavuk but, salata, 1 dlm tb ekmek
Ara 19:00
Yarım nar
2 lt su
Afiyet olsun mefkusum kapri ne olaki ???18.Aralık. Pazar menüm gelsin efenim
9.00 __
2 kuru incir
11.45 __
3 ceviz
1 yumurta
1 közlenmiş kapri
2 tk.çökelek
1 minik top peynir
5 y.zeytin
15.45 __
1 kapri
Peynir
1 yumurta
19.30 __
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte (tost mak.kızarttım)
Yoğurt
Marul
Su 2 lt
Spor şimdi çay içiyom birazdan yapıcam
Aslında hiç yapasım yoktu baktımki herkes yapmış ben eksik kalmayım dedim :))
:) ay ya bu adamlar ne komik benimkide bir iki yürüyüp çocuklarla halay çekerek devam ediyor koca göbeği yle :)Abla ben de düşünemiyordum.Beraber yaptık hala da düşünemiyorumBu leslie benim için çocuk oyuncağı diyor,ama asker yürüyüşü yapıyor,hiç hareket halinde değil..
Aman bozma düzenini kuzum bide koruması var bu işin.Sağol ablam bugün eski düzene döndüm baya alışkanlık olmuş bende artık :)
Uzun kırmızı biberler varya cnmAfiyet olsun mefkusum kapri ne olak
elifim niye pahalıki sizin orda bukadar, ben geçen hafta 2,5 aldım. Bende ananas detoks yapacaktım bu hafta baktım 8 lira yazık dedim vazgeçtim :)mefkusum resimlere baktıkça içimi çektim ahh ahh bende zayıf olmak istiyörüm artık yafilm de izlenilen en kisa zamanda bilgiler için merci canım.
Sagolun canlar tebrikler iniz için teşekkür ederim darısı sizin yavrularınizin başına inşallah. Hem gurur verici hem düşündürücü bir süreç doğru kararlar alabiliriz umarım.
Çok sevindim canım darısı başımıza azmettin başardın tebrik ederim canı gönülden.
Oyy ben o sınavı geçen hafta verdim yap yap yeme. Yeme tabi hazır eksisin Kamilem cumaya güzel sonuçlar inşallah.
2. Raundda senin olucak eminim Dilek sende bu azim varken altından kalkabilecegine eminim.
Afiyet olsun cano sporun yakıyor valla
canım okudum misafirlikte Yediklerini toparliyacagina emindim bugünden Başlamışsin bile afiyet eksi olsun.
Afiyet olsun akşamki ekmek olmasa diycem ama balık ekmeksiz olmuyor benim akşam balık planım varsa diğer öğünler ekmek tüketmiyorum balıkla yemek için yoksa fazla oluyor ne yazikki. bu yöntemi deneyebilirsin sende..
Afiyet olsun menun çok güzelbugün kabak alayım dedim 6 liraya satıyorlar uçuşa geçmiş fiyatlar azcık kar düştüya.
menun çok guzel bebekafiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel menun. Salıyi merakla bekliyorum.
Afiyet olsun mefkusum kapri ne olaki ???
:) ay ya bu adamlar ne komik benimkide bir iki yürüyüp çocuklarla halay çekerek devam ediyor koca göbeği yle :)
Aman bozma düzenini kuzum bide koruması var bu işin.
burda sistem diye birşey kalmadı çok şükür oyuncak gibi oynuyorlar sistemle devlet okullarında kalite düştü dershaneler özel okul oldu bir kısmını da devlet karşılıyor çocuğun durumu iyiyse. Bizim oğlana da %100 burs veriyorlar ama servisi kıyafeti kitabı yemeği 5 bini gözden çıkaricaksin yinede.Oğlun için hakkında hayırlısı olsun cnm
TR deki okul sistemini bilmediğim için bişey diyemiyorum
Neyseki eşin hamsileri hallediyomuş
Yarın hepsini gönder iyice dinlen
ıspanak temizlemek zor ama bi kaç haftalik çıkmış oldu aradan iyi oldu :)baya iş yapmışsın ben 1 kilo ıspanak zor temizliyorum helal olsun sana
seni çok iyi anlıyorum bizde sırf okuluna yakın olsun çocuklar servis çilesiden kurtulsun diye okulun yakınına taşındık, iş yerine yakın diye önceki oturduğumuz yere taşınmıştık ama çocuklar alışamadı ortama sıkıntılı bi yerdi onlar rezil çekmesin diye daha kaliteli bir ortamda büyüsünler diye de bi sebebimiz..
Rabbim hakkınızda neyse onu çıkarsın karşınıza
Evet biliyorum kaprimiymis onun adı :)Uzun kırmızı biberler varya cnm
Bu arada 45 dk egzersiz yapıldı kızlar
Herkese iyi geceler güzel eksiler
Ay bilmiyorum Dilek ya dün uçmuş tu pazarda fiyatlar. Ispanak bile 4 lirayı burda kar yağın sapitiyo esnaf :) arada migroslara bak ben 1 hafta önce tanesi 4 liradan aldım ananasi indirim yapıyor sık sık Migros.elifim niye pahalıki sizin orda bukadar, ben geçen hafta 2,5 aldım. Bende ananas detoks yapacaktım bu hafta baktım 8 lira yazık dedim vazgeçtim :)
günaydın . Isin cokmus cano kolay gelsin.günaydın kızlar biraz yatak keyfi yapıp kalkıcam pazartesi ayrı bir okul telaşı oluyor kızın hamurişi günü börek yapıcam kitap kaplıcam bugün fotoğraf çekimi olacakmış kızın saçını yapıcam çok çalışmam lazım çok
hallolur zeynom.Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
hayırlı günler canım. Çozersin sen o artıyıKızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
Canım başarılı bir çocuğun okulu kesinlikle değiştirilmemeli yeni okulunda uyum problemi yaşarsa derslere adapte olamayabilir.sizin kararınız ama ben olsam eğiştirmezdm
- Yoruldum kızlar ya 5 kg ıspanak temizledim bir kismini haşladım bir kısmını kurutup dondurucu ya koyucam eşim hamsi ayikliyor dondurucu ya atıcaz işler çok bugün oglanin forması utulenicek daha. Oğlum bu yıl 7. Sınıfta 2. Dönem buraya başlasın diyen okullar oldu ama kararsız kaldık yeninortam yeni arkadaşlar kendisi de istemiyor gibi musllakta kaldık bilemiyoruz. Okullar bize uzak servis vs yorucu olursa hersey daha kötü olabilir. Birebir babası da bende çalıştıriyor uz aslında bu imkanımız da var yorulur evde çalışamayız gibi geliyor. Ne zor işler yahu
bak bak senSana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruz
harika sin canim boyle hikayeleri duymakbeni motive ediyorezom 3kere 67 indim bu 13 yıl içinde tekrar aldım çünkü diyet kafası vardı, istediğin kiloya ulaşınca yasak olan her şey yenilecek gibi bilinçaltı yapmışım ve aldıklarımı vermek ışık hızıyla oldu ü, üzüldüm kendime kızdım ama pes etmedim kilo vermenin bir matematiği var hesap kitap işi ve stratejik bi oyun doğru besinleri doğru zamanda yenirse ve aldığın kalori den çok enerji harcayınca tıkır tıkır gidiyor kilolar bunu öğrendim kilo vermenin ilmini biliyorum artık istesem 55 kiloya bile inerim, amma korumaya gelince onu öğrenemedim şimdiye kadar ama şimdi silahlarımı kuşandım biliyorum ki giden 13kilo sinsice bekliyor hata yapmamı en küçük gafletimde geri gelecekler helede ilk bir yıl çok gözü açık olmam lazım daha çok tartılmam daha çok plan yapmam lazım, 13kilo vererek bu savaşın ilk raundunu ben kazandım bunu koruyarakda 2. raundunu kazanarak bu nefsimle açgözlülüğümle pis boğazımla farkındalığını olmadan olan yıllardır sürdürdüğüm hatalı yanlış zarar veren yeme alışkanlığıma karşı olan savaşı ben kazınıcam çok kararlıyım busefer
Haklısın ya ben neden yapamiyim sadece beynimi degistirmem gerekiyor on yıl once 66 falandim10 yıl önce kaç kiloydun canım, dönersin millet 40 kilo 50 kilo veriyor bizden ne farkları var yeterki bi azmettikki biti olay
Hah soyle özüne don bakiyim zaten cok güzel eksusin ne istiyorsun daha
ay bende kilacam bi 65 gorup bide arabayi korkmadan surersemevet ablaya valla şükür namazı kıldım bugün, çok isteyince istediğini elde etmek için çabalayınca Allahın izniyle olmıyacak şey yok.
ilk araba öğrenme aşamamda ne kadar zor gelmiş trafik Nekadar korkutmuştu her direksiyon başına geçince stresten başım ağrıyor du şimdi çok şükür gidip geliyorum istediğim yere, şuan dikkat isteyen ama kolay olduğunu düşünüyorum araba kullanmayı
yıllardır istediğim iki çok şeydi arabam olsun ve 65 kilo oluyum binlerce kez şükürler olsun bugünleri gösteren Rabbime
masallah harikasin cok is yapmisin hic sevmem ispanagi
- Yoruldum kızlar ya 5 kg ıspanak temizledim bir kismini haşladım bir kısmını kurutup dondurucu ya koyucam eşim hamsi ayikliyor dondurucu ya atıcaz işler çok bugün oglanin forması utulenicek daha. Oğlum bu yıl 7. Sınıfta 2. Dönem buraya başlasın diyen okullar oldu ama kararsız kaldık yeninortam yeni arkadaşlar kendisi de istemiyor gibi musllakta kaldık bilemiyoruz. Okullar bize uzak servis vs yorucu olursa hersey daha kötü olabilir. Birebir babası da bende çalıştıriyor uz aslında bu imkanımız da var yorulur evde çalışamayız gibi geliyor. Ne zor işler yahu
Dikkat et canim gider ins cumataKizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
Günaydın canimBu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
Hallolur canimsebebini biliyorsun nasılsaKızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
iste bu gercek irem cikti icinden iki sarma bi dolma senin metoya viz gelir tiris gider iyi yolculuklar benide al atinin terkisine 69a giderkenGünaydın kızlar bu durumun açıklaması ne bilmiyorum ama literatürlük hatunum vesselam. İnşallah bu ivmeyi kaybetmeden bol spor çünkü bu hafta nöbet beni pert etti hiç yapamadım ve sıkı bir diyet ile 72 leri ucundan görmek istiyorum artık. -1.1
harikaaAy unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
kamileceğim 9.takıma geldiğimde senin başlangıç kilonla kilom aynıymış onu farkettim 76,6 ve hedefimizde aynı rakamlar sayılır 65,64.. sabır azim olunca inan geçen zamana şaşıyorsun ne ara verdim bu kiloyu diyosun. seninde 65 olunca şükür namazına bizde görücez en yakın zamandabak bak sen
arada beni boyle diyerek salla nasil mezun olavam bu yil gorursun
harika sin canim boyle hikayeleri duymakbeni motive ediyor
Haklısın ya ben neden yapamiyim sadece beynimi degistirmem gerekiyor on yıl once 66 falandim
Hah soyle özüne don bakiyim zaten cok güzel eksusin ne istiyorsun daha
ay bende kilacam bi 65 gorup bide arabayi korkmadan surersem
masallah harikasin cok is yapmisin hic sevmem ispanagi
Dikkat et canim gider ins cumata
Günaydın canim
Hallolur canimsebebini biliyorsun nasılsa
iste bu gercek irem cikti icinden iki sarma bi dolma senin metoya viz gelir tiris gider iyi yolculuklar benide al atinin terkisine 69a giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?