Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

protein dolu bir menü olmuş afiyet olsun ablam.. yap tabi sporunı nerde hareket orda bereket :)

bendede yok o cesaret şimdilik bakalım zaman ne gösterir bilemem ama hayırlısı

inşallah ulaşırız ve o kilolarda kalırız gerçekten hakkediyoruz sırf istediğimiz bedene kavuşmak için işi gücü bırakıp spor yapıyoruz bütün gün doğru besin olarak ne yesek diye kafa patlatıyoruz, gözümüzün önünde millet dünyayı yerken nefsimizle savaşıyoruz buraya sorumluluğumuzu az buçuk yerine getirmeye çalışıyoruz.. battı balık yan gider demedik ablam pes etmek dik vaz geçmedik o yüzden biz mutlu olduğumuz bedenleri çok ama çok hakediyoruz

mefkusum resimlere baktıkça içimi çektim ahh ahh bende zayıf olmak istiyörüm artık ya film de izlenilen en kisa zamanda bilgiler için merci canım.

tebrik ederim canım emekleriniz karşılığını almışsınız ne güzel

hayırlı olsun canım. çok sevindim.

Gözünüz aydın cnm
Paşaya da maşşallah

Tebrik ederim.:) Ne kadar gurur verici ,maşallah.Allah daim etsin başarısını.

eliya canim com sevindim ogluna masallah allahim nazarlardan saklasin alinti yapmıştım. ama bazıları cikmamis yine

Maşallah canım oğluna lise için mi?
Sagolun canlar tebrikler iniz için teşekkür ederim darısı sizin yavrularınizin başına inşallah. Hem gurur verici hem düşündürücü bir süreç doğru kararlar alabiliriz umarım.

Çok sevindim canım darısı başımıza azmettin başardın tebrik ederim canı gönülden.

Oyy ben o sınavı geçen hafta verdim yap yap yeme. Yeme tabi hazır eksisin Kamilem cumaya güzel sonuçlar inşallah.

2. Raundda senin olucak eminim Dilek sende bu azim varken altından kalkabilecegine eminim.

Afiyet olsun cano sporun yakıyor valla

Menü
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta
16:00 1 0 adet cherry domates
19:00
1 hamsi
1 küçük kase salata
1 haşlanmış yumurta
Bu menümü Zuhal ablaya Mefkurem e ithaf ediyorum.
canım okudum misafirlikte Yediklerini toparliyacagina emindim bugünden Başlamışsin bile afiyet eksi olsun.

Afiyet olsun akşamki ekmek olmasa diycem ama balık ekmeksiz olmuyor benim akşam balık planım varsa diğer öğünler ekmek tüketmiyorum balıkla yemek için yoksa fazla oluyor ne yazikki. bu yöntemi deneyebilirsin sende..

12.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
iki üç çatal omlet

5 neskafe azıcık sütlü

7 haşlanmış kabak yoğurtlu, salata

2,5lt su 4bardak bitki çayı 50 dk yürüyüş
Afiyet olsun menun çok güzel bugün kabak alayım dedim 6 liraya satıyorlar uçuşa geçmiş fiyatlar azcık kar düştüya.

menun çok guzel bebek afiyet olsun.

İyi akşamlar

Menüm
Kahvaltı 11:00
3 kaşık kıymalı yumurta
Az peynir
4 zeytin
Roka salatası
2 ince dlm tb ekmek

Akşam 16:30
1 tavuk but, salata, 1 dlm tb ekmek

Ara 19:00
Yarım nar

2 lt su
Afiyet olsun canım çok güzel menun. Salıyi merakla bekliyorum.

Afiyet olsun mefkusum kapri ne olaki ???

Abla ben de düşünemiyordum.Beraber yaptık hala da düşünemiyorum Bu leslie benim için çocuk oyuncağı diyor,ama asker yürüyüşü yapıyor,hiç hareket halinde değil..
:) ay ya bu adamlar ne komik benimkide bir iki yürüyüp çocuklarla halay çekerek devam ediyor koca göbeği yle :)

Sağol ablam bugün eski düzene döndüm baya alışkanlık olmuş bende artık :)
Aman bozma düzenini kuzum bide koruması var bu işin.

elifim niye pahalıki sizin orda bukadar, ben geçen hafta 2,5 aldım. Bende ananas detoks yapacaktım bu hafta baktım 8 lira yazık dedim vazgeçtim :)

günaydın kızlar biraz yatak keyfi yapıp kalkıcam pazartesi ayrı bir okul telaşı oluyor kızın hamurişi günü börek yapıcam kitap kaplıcam bugün fotoğraf çekimi olacakmış kızın saçını yapıcam çok çalışmam lazım çok

Kızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek

Günaydın kizlar dun oglum cok gec yatti menu yazmaya fırsat bulamadım menumu yazip sonra gecmise bakayim
Sabah 10:00
2dilim normal ekmek
1tava yumurta
Domates biber azcik tulum peyniri

Ogle14:00
1kase tavuklu bezelye
Salata yogurt
1d ekmek

Aksam 18:00
Az Tavuklu bezelye
Salata

Ara 20:00
1avuc lahana

Su 2,5 lt
Spor cok isim vardi biturlu yapamadım

Oğlun için hakkında hayırlısı olsun cnm
TR deki okul sistemini bilmediğim için bişey diyemiyorum

Neyseki eşin hamsileri hallediyomuş

Yarın hepsini gönder iyice dinlen
burda sistem diye birşey kalmadı çok şükür oyuncak gibi oynuyorlar sistemle devlet okullarında kalite düştü dershaneler özel okul oldu bir kısmını da devlet karşılıyor çocuğun durumu iyiyse. Bizim oğlana da %100 burs veriyorlar ama servisi kıyafeti kitabı yemeği 5 bini gözden çıkaricaksin yinede.
Mefkusum iyiyim iyiyim de en kötü huyum balığı bütün tavuğu ve eti elleyemiyorum eşimde mecbur yapıyor napsin adam yoksa yiyemez
Yolladım evdekileri yatıcam şimdik

ıspanak temizlemek zor ama bi kaç haftalik çıkmış oldu aradan iyi oldu :)
Çocuklar için yaşıyoruz Dilegim doğru kararlar aldırsın Rabbim emeklerimizi fedakarliklarimizi boşa çıkarmasın.

Uzun kırmızı biberler varya cnm

Bu arada 45 dk egzersiz yapıldı kızlar

Herkese iyi geceler güzel eksiler
Evet biliyorum kaprimiymis onun adı :)

elifim niye pahalıki sizin orda bukadar, ben geçen hafta 2,5 aldım. Bende ananas detoks yapacaktım bu hafta baktım 8 lira yazık dedim vazgeçtim :)
Ay bilmiyorum Dilek ya dün uçmuş tu pazarda fiyatlar. Ispanak bile 4 lirayı burda kar yağın sapitiyo esnaf :) arada migroslara bak ben 1 hafta önce tanesi 4 liradan aldım ananasi indirim yapıyor sık sık Migros.

günaydın . Isin cokmus cano kolay gelsin.

Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
hallolur zeynom.

hayırlı günler canım. Çozersin sen o artıyı

Canım başarılı bir çocuğun okulu kesinlikle değiştirilmemeli yeni okulunda uyum problemi yaşarsa derslere adapte olamayabilir.sizin kararınız ama ben olsam eğiştirmezdm

Sana demedim onu,sen kabanın bedenini sordun ya o yüzden etiketledim. biz 2020de anca mezun oluruz
bak bak sen

arada beni boyle diyerek salla nasil mezun olavam bu yil gorursun

harika sin canim boyle hikayeleri duymakbeni motive ediyor

10 yıl önce kaç kiloydun canım, dönersin millet 40 kilo 50 kilo veriyor bizden ne farkları var yeterki bi azmettikki biti olay
Haklısın ya ben neden yapamiyim sadece beynimi degistirmem gerekiyor on yıl once 66 falandim
F Fittek Kamilem buraya geldiğimde 102.2 dim. 71.7 ile bıraktım . Doğrusun ne kadar kilo verdim gene veririm bu sefer 65 İ görmeden bırakmak yok. Sağol tatlım.
Hah soyle özüne don bakiyim zaten cok güzel eksusin ne istiyorsun daha
ay bende kilacam bi 65 gorup bide arabayi korkmadan surersem

masallah harikasin cok is yapmisin hic sevmem ispanagi

Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
Dikkat et canim gider ins cumata
Bu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
Günaydın canim

Hallolur canimsebebini biliyorsun nasılsa
iste bu gercek irem cikti icinden iki sarma bi dolma senin metoya viz gelir tiris gider iyi yolculuklar benide al atinin terkisine 69a giderken

kamileceğim 9.takıma geldiğimde senin başlangıç kilonla kilom aynıymış onu farkettim 76,6 ve hedefimizde aynı rakamlar sayılır 65,64.. sabır azim olunca inan geçen zamana şaşıyorsun ne ara verdim bu kiloyu diyosun. seninde 65 olunca şükür namazına bizde görücez en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…