- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.481
Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
Kızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
Günaydın kızlar bu durumun açıklaması ne bilmiyorum ama literatürlük hatunum vesselam. İnşallah bu ivmeyi kaybetmeden bol spor çünkü bu hafta nöbet beni pert etti hiç yapamadım ve sıkı bir diyet ile 72 leri ucundan görmek istiyorum artık. -1.1
Ay unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
Süpersin canm hakettin başardın maşaallahcuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Kızlar hazırlıkları yapın takımı süsleyin en sağlıklısından bir menü hazırlayın ben kısır salatası ile ayçanın yulaf lı toplarından istiyorum cumaya parti var mezun oluyorumm
cuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Kızlar hazırlıkları yapın takımı süsleyin en sağlıklısından bir menü hazırlayın ben kısır salatası ile ayçanın yulaf lı toplarından istiyorum cumaya parti var mezun oluyorumm
günaydın canım, Aminn Rabbim bir daha fırsat vermesin zalinlerehayırlı sabahlarr
güzel bir hafta olur inşallah hem bizim için hem ülkemiz için yeni acılar yaşamayız
Yok canım acikmadimcanım menülerin çok az olmuş bence. acıkmadın mı hiç?
kolay gelsin canım benimde bir sürü isim var oturup geçmişi bitirdim çok şükür iyice motive de oldum paylaşımlarinda azmin samimiyetin çok bariz hissediliyor Allah tabi bu samimiyeti neticesiz birakmaz tebrik ederimgünaydın kızlar biraz yatak keyfi yapıp kalkıcam pazartesi ayrı bir okul telaşı oluyor kızın hamurişi günü börek yapıcam kitap kaplıcam bugün fotoğraf çekimi olacakmış kızın saçını yapıcam çok çalışmam lazım çok
Amin Rabbim tüm mazlumların ahını yerde bırakmasınhayırlı sabahlarr
güzel bir hafta olur inşallah hem bizim için hem ülkemiz için yeni acılar yaşamayız
Güzel menu ponicimGünaydın herkese
Dünkü menüm
07.30
1 yumurta
1 d ekmek
13.00
1 d ekmek
2 kk peynir
18.00
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kase sebze tarhanası
1 d ekmwk
2 hurma
Su 1.5
Spor yok maalesef yoğun ve ev işinden dolayı yorucu bi gündü
can tebrikler ya boy kaçtı 165 miydicuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
ins canım ya hatamı biliyorum telafi ederimCumaya sabite düşersin canm istersen
Artının yarısını saymayalım o zaman sen halledersn cumaya
Maşaallah canm süpersin cumaya sonucu çok merak ediyorum.
Cumaya güzel bi eksi gelir senden
birşey değil canım gider oBen dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
sultanım 5. takım olarak yarışı kabul ediyoruz hadi bakalım gazamız mübarek olsunUzun kırmızı biberler varya cnm
Bu arada 45 dk egzersiz yapıldı kızlar
Herkese iyi geceler güzel eksiler
kolay gelsin cnm dagünaydın kızlar biraz yatak keyfi yapıp kalkıcam pazartesi ayrı bir okul telaşı oluyor kızın hamurişi günü börek yapıcam kitap kaplıcam bugün fotoğraf çekimi olacakmış kızın saçını yapıcam çok çalışmam lazım çok
genelde yediklerin şişlik yapan şeyler olduğu için çabuk gider cnmKizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
inş.halledersin cnm bak bu hafta yarış varKızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
normal ekmek derken beyaz ekmekmiGünaydın kizlar dun oglum cok gec yatti menu yazmaya fırsat bulamadım menumu yazip sonra gecmise bakayim
Sabah 10:00
2dilim normal ekmek
1tava yumurta
Domates biber azcik tulum peyniri
Ogle14:00
1kase tavuklu bezelye
Salata yogurt
1d ekmek
Aksam 18:00
Az Tavuklu bezelye
Salata
Ara 20:00
1avuc lahana
Su 2,5 lt
Spor cok isim vardi biturlu yapamadım
ama ama bu hiç adil değilGünaydın kızlar bu durumun açıklaması ne bilmiyorum ama literatürlük hatunum vesselam. İnşallah bu ivmeyi kaybetmeden bol spor çünkü bu hafta nöbet beni pert etti hiç yapamadım ve sıkı bir diyet ile 72 leri ucundan görmek istiyorum artık. -1.1
Allah anne babalara ecir sabır ve bol para versin cnm. Gerçekten işleri zorurda sistem diye birşey kalmadı çok şükür oyuncak gibi oynuyorlar sistemle devlet okullarında kalite düştü dershaneler özel okul oldu bir kısmını da devlet karşılıyor çocuğun durumu iyiyse. Bizim oğlana da %100 burs veriyorlar ama servisi kıyafeti kitabı yemeği 5 bini gözden çıkaricaksin yinede.
Mefkusum iyiyim iyiyim de en kötü huyum balığı bütün tavuğu ve eti elleyemiyorum eşimde mecbur yapıyor napsin adam yoksa yiyemez
Ohhh yat dinlen cnmurda sistem diye birşey kalmadı çok şükür oyuncak gibi oynuyorlar sistemle devlet okullarında kalite düştü dershaneler özel okul oldu bir kısmını da devlet karşılıyor çocuğun durumu iyiyse. Bizim oğlana da %100 burs veriyorlar ama servisi kıyafeti kitabı yemeği 5 bini gözden çıkaricaksin yinede.
Mefkusum iyiyim iyiyim de en kötü huyum balığı bütün tavuğu ve eti elleyemiyorum eşimde mecbur yapıyor napsin adam yoksa yiyemez
Yolladım evdekileri yatıcam şimdik
Eee bu çok güzelAy unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
amin cnm cümlemiz için inşallahhayırlı sabahlarr
sabah öğlen az olmuş cnmGünaydın herkese
Dünkü menüm
07.30
1 yumurta
1 d ekmek
13.00
1 d ekmek
2 kk peynir
18.00
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kase sebze tarhanası
1 d ekmwk
2 hurma
Su 1.5
Spor yok maalesef yoğun ve ev işinden dolayı yorucu bi gündü
Vayyyy dileğim süpersincuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Wc için bugünden çalışmalara başla cnmBen dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
sabah hem galeta hem patates pek olmamış cnm. Ayrıca galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyorDünki menüm
Sabah iki galeta patatesli omlet (uzun bir aradan sonra)yeşillik
3-4 gibi
10 sam fıstığı çok az kuru üzüm
Akşam 16 17
Pazi yemeği tursu yoğurt havuç
2.5lt su 45 dk koşu bandı
Bu 2 takım içinde iyi olur heralde tatlımsultanım 5. takım olarak yarışı kabul ediyoruz hadi bakalım gazamız mübarek olsun
inşallah tatlımBu 2 takım içinde iyi olur heralde tatlım
Biraz heyecan gelir
Cumaya güzel eksilerde buluşalım inş.
Bu sonuçlara göre 5.takım bizi çıtır çıtır yer kendi adıma kaçamaksız güzel menülerle geleceğim iyice gaza geldm, ya yenecez ya yenecez______PAZARTESİ TARTI SONUÇLARI ______
gingercookie -1.1
Masal3487 +1.2
Kkkmevsim -300
Dagyolu +900
Ayulduzz -1
Muallimea +500
Mefkurem +100
Insallah abla dedigin gibi sisliktirkolay gelsin cnm da
Niye okullarda çocuklara hep hamurişi yapılıyoki anlamıyom hem sağlıklı beslensinler diyoz hemde hamurları dayıyoz
genelde yediklerin şişlik yapan şeyler olduğu için çabuk gider cnm
Dün menü yazdınmı hatırlıyamadım
inş.halledersin cnm bak bu hafta yarış var
normal ekmek derken beyaz ekmekmi
ama ama bu hiç adil değil
Yinede çook sevindim. Metona sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

Allah anne babalara ecir sabır ve bol para versin cnm. Gerçekten işleri zor
Ohhh yat dinlen cnm
Eee bu çok güzel
Inş.böyle devam et cuma güzel bi eksi gör
amin cnm cümlemiz için inşallah
sabah öğlen az olmuş cnm
Akşamda tarhana ekmek hurma birarada fazla karbon
Vayyyy dileğim süpersin
Diyet pastada benden olsun
Wc için bugünden çalışmalara başla cnm
Yoksa son gün bişey yapmak işe yaramaz
sabah hem galeta hem patates pek olmamış cnm. Ayrıca galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor
Turşuya cuma cumartesiden sonra küssek iyi olur
Aaa dur bakalım kız bismillahBu sonuçlara göre 5.takım bizi çıtır çıtır yer kendi adıma kaçamaksız güzel menülerle geleceğim iyice gaza geldm, ya yenecez ya yenecez
tabi şişlik deyip ipin ucunu bırakmıcaz tatlım menülere dikkat edicezInsallah abla dedigin gibi sisliktir
Yazmadim menumu cok erken sekiz bucuktu
evet abla olmadı biliyorum galeta gerçekten öylemi oluyor bilmiyordum ins yarın bu Artının çoğu gitcekkolay gelsin cnm da
Niye okullarda çocuklara hep hamurişi yapılıyoki anlamıyom hem sağlıklı beslensinler diyoz hemde hamurları dayıyoz
genelde yediklerin şişlik yapan şeyler olduğu için çabuk gider cnm
Dün menü yazdınmı hatırlıyamadım
inş.halledersin cnm bak bu hafta yarış var
normal ekmek derken beyaz ekmekmi
ama ama bu hiç adil değil
Yinede çook sevindim. Metona sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

Allah anne babalara ecir sabır ve bol para versin cnm. Gerçekten işleri zor
Ohhh yat dinlen cnm
Eee bu çok güzel
Inş.böyle devam et cuma güzel bi eksi gör
amin cnm cümlemiz için inşallah
sabah öğlen az olmuş cnm
Akşamda tarhana ekmek hurma birarada fazla karbon
Vayyyy dileğim süpersin
Diyet pastada benden olsun
Wc için bugünden çalışmalara başla cnm
Yoksa son gün bişey yapmak işe yaramaz
sabah hem galeta hem patates pek olmamış cnm. Ayrıca galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor
Turşuya cuma cumartesiden sonra küssek iyi olur
eski takımım ilk 5.takimla başlamıştım toplight kaptanim ins biz sizi citir citir yeriz dahada cesaretiniz gelmez bizimle yarışmayaGünaydınnnn azimli can yoldaşlarım
Duydunuz zilin sesini yarışma başladı
Bu hafta 5.takımla yarıştayız
Özellikle bütün listedeki kızlara sesleniyorum
Lütfen artık karbonu az proteini bol menülerimiz olsun
Cuma günü sabit yada artı gelen
Önce gitsin kendini biyerlerden atsın
Evettt bana gelirsek hiç beklediğim gibi değildi
En azından 200 300 eksi olmuşumdur diye bekliyodum
Ne yazıkki +100 çıktım
Belki geç vakit spordan bilmiyorum
Yoksa ne kaçamak nede şişlik yapacak bişey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?