- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.501
Kötü bişeymi oldu cnm yoksa öylesinemi yedinSlm hanımlar çok kötü bir hafta sonu yaşadım diyet miyet mahvoldu çok ağladım çok sinirlendim amaaaaan yapmıyorum diyet falan dedim sabah tartıya bile çıkamadım hala moralim bozuk siz de de aynısı oluyor mu üzüntüye girince diyet bozuluyor mu ben nasıl kilo vericem yaaaa kilo almadım ama diyet ucu kaçtı düzen kayboldu.
Kötü bişeymi oldu cnm yoksa öylesinemi yedin
Hem haftasonu niye görünmedin
Buraya girmeyince bizde ipin ucunu kaçırıyoruz
Ayrıca takımımıza karşı sorumluluğumuz var
Ama 1 gün yedik diye bütün hayatımızı şişko geçirecek değiliz
Heryeni gün yeni umutlar demek
Ama günlerini ne kadar kaçamak yapmadan geçirirsen o kadar çok kendine güvenin gelir
afiyet olsun ablam menü güzel18.Aralık. Pazar menüm gelsin efenim
9.00 __
2 kuru incir
11.45 __
3 ceviz
1 yumurta
1 közlenmiş kapri
2 tk.çökelek
1 minik top peynir
5 y.zeytin
15.45 __
1 kapri
Peynir
1 yumurta
19.30 __
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte (tost mak.kızarttım)
Yoğurt
Marul
Su 2 lt
Spor şimdi çay içiyom birazdan yapıcam
Aslında hiç yapasım yoktu baktımki herkes yapmış ben eksik kalmayım dedim :))
Tamam ablamYediğin içtiğin senin olsun ama kilo bildirimi isterim şekercim :))
Çok iyi o zaman canım c3 litre oldu bile canım
afiyet olsun ablam
5 kilo ıspanak mı helal olsun elifim ben yarım kiloyu zor ayikliyorum.
- Yoruldum kızlar ya 5 kg ıspanak temizledim bir kismini haşladım bir kısmını kurutup dondurucu ya koyucam eşim hamsi ayikliyor dondurucu ya atıcaz işler çok bugün oglanin forması utulenicek daha. Oğlum bu yıl 7. Sınıfta 2. Dönem buraya başlasın diyen okullar oldu ama kararsız kaldık yeninortam yeni arkadaşlar kendisi de istemiyor gibi musllakta kaldık bilemiyoruz. Okullar bize uzak servis vs yorucu olursa hersey daha kötü olabilir. Birebir babası da bende çalıştıriyor uz aslında bu imkanımız da var yorulur evde çalışamayız gibi geliyor. Ne zor işler yahu
Hayırlısı dileğimbendede yok o cesaret şimdilik bakalım zaman ne gösterir bilemem ama hayırlısı
aynen elifim koruması daha zormefkusum resimlere baktıkça içimi çektim ahh ahh bende zayıf olmak istiyörüm artık yafilm de izlenilen en kisa zamanda bilgiler için merci canım.
Sagolun canlar tebrikler iniz için teşekkür ederim darısı sizin yavrularınizin başına inşallah. Hem gurur verici hem düşündürücü bir süreç doğru kararlar alabiliriz umarım.
Çok sevindim canım darısı başımıza azmettin başardın tebrik ederim canı gönülden.
Oyy ben o sınavı geçen hafta verdim yap yap yeme. Yeme tabi hazır eksisin Kamilem cumaya güzel sonuçlar inşallah.
2. Raundda senin olucak eminim Dilek sende bu azim varken altından kalkabilecegine eminim.
Afiyet olsun cano sporun yakıyor valla
canım okudum misafirlikte Yediklerini toparliyacagina emindim bugünden Başlamışsin bile afiyet eksi olsun.
Afiyet olsun akşamki ekmek olmasa diycem ama balık ekmeksiz olmuyor benim akşam balık planım varsa diğer öğünler ekmek tüketmiyorum balıkla yemek için yoksa fazla oluyor ne yazikki. bu yöntemi deneyebilirsin sende..
Afiyet olsun menun çok güzelbugün kabak alayım dedim 6 liraya satıyorlar uçuşa geçmiş fiyatlar azcık kar düştüya.
menun çok guzel bebekafiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel menun. Salıyi merakla bekliyorum.
Afiyet olsun mefkusum kapri ne olaki ???
:) ay ya bu adamlar ne komik benimkide bir iki yürüyüp çocuklarla halay çekerek devam ediyor koca göbeği yle :)
Aman bozma düzenini kuzum bide koruması var bu işin.
günaydın dileğim kolay gelsingünaydın kızlar biraz yatak keyfi yapıp kalkıcam pazartesi ayrı bir okul telaşı oluyor kızın hamurişi günü börek yapıcam kitap kaplıcam bugün fotoğraf çekimi olacakmış kızın saçını yapıcam çok çalışmam lazım çok
cumaya toparla canımKizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
günaydın canımBu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
Günaydın aysecim ins toparlarsinKızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
normal ekmek olmamış kuzum afiyet olsunGünaydın kizlar dun oglum cok gec yatti menu yazmaya fırsat bulamadım menumu yazip sonra gecmise bakayim
Sabah 10:00
2dilim normal ekmek
1tava yumurta
Domates biber azcik tulum peyniri
Ogle14:00
1kase tavuklu bezelye
Salata yogurt
1d ekmek
Aksam 18:00
Az Tavuklu bezelye
Salata
Ara 20:00
1avuc lahana
Su 2,5 lt
Spor cok isim vardi biturlu yapamadım
supersin iremcim ya tebriklerGünaydın kızlar bu durumun açıklaması ne bilmiyorum ama literatürlük hatunum vesselam. İnşallah bu ivmeyi kaybetmeden bol spor çünkü bu hafta nöbet beni pert etti hiç yapamadım ve sıkı bir diyet ile 72 leri ucundan görmek istiyorum artık. -1.1
tebrikler canımAy unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
günaydın canım aminnhayırlı sabahlarr
güzel bir hafta olur inşallah hem bizim için hem ülkemiz için yeni acılar yaşamayız
menü güzel afiyet olsun canımGünaydın herkese
Dünkü menüm
07.30
1 yumurta
1 d ekmek
13.00
1 d ekmek
2 kk peynir
18.00
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kase sebze tarhanası
1 d ekmwk
2 hurma
Su 1.5
Spor yok maalesef yoğun ve ev işinden dolayı yorucu bi gündü
vayyy supersin dileğim ya hadi hayırlı hayırlı şimdidencuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Kızlar hazırlıkları yapın takımı süsleyin en sağlıklısından bir menü hazırlayın ben kısır salatası ile ayçanın yulaf lı toplarından istiyorum cumaya parti var mezun oluyorumm
olabilir canım wc işini cozersen eksiye dusersin insBen dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
gunaydin canimGunaydin kizlar uzun aradan sonra biraz daha dinlenerek kalktım uykudan
sabah olmamış canım tursuda bu hafta tüketme artık afiyet olsunDünki menüm
Sabah iki galeta patatesli omlet (uzun bir aradan sonra)yeşillik
3-4 gibi
10 sam fıstığı çok az kuru üzüm
Akşam 16 17
Pazi yemeği tursu yoğurt havuç
2.5lt su 45 dk koşu bandı
hadi hayırlı olsun ablamGünaydınnnn azimli can yoldaşlarım
Duydunuz zilin sesini yarışma başladı
Bu hafta 5.takımla yarıştayız
Özellikle bütün listedeki kızlara sesleniyorum
Lütfen artık karbonu az proteini bol menülerimiz olsun
Cuma günü sabit yada artı gelen
Önce gitsin kendini biyerlerden atsın
Evettt bana gelirsek hiç beklediğim gibi değildi
En azından 200 300 eksi olmuşumdur diye bekliyodum
Ne yazıkki +100 çıktım
Belki geç vakit spordan bilmiyorum
Yoksa ne kaçamak nede şişlik yapacak bişey yemedim
Canım hepimizin arada morali bozulur motive si düşer. ama önemli olan pes etmeden devam edebilmek. dün dünde kaldi sen bugününe bak canımSlm hanımlar çok kötü bir hafta sonu yaşadım diyet miyet mahvoldu çok ağladım çok sinirlendim amaaaaan yapmıyorum diyet falan dedim sabah tartıya bile çıkamadım hala moralim bozuk siz de de aynısı oluyor mu üzüntüye girince diyet bozuluyor mu ben nasıl kilo vericem yaaaa kilo almadım ama diyet ucu kaçtı düzen kayboldu.
Cumaya eksiye dusersin bence kuzumKızlar malesef + 500 wc yine biraz sıkıntılı
Kaynana kızdın yedinkaçamak yapmadım ağlamaktan yedim kaynanama kızdım üzüldüm içerledim evde işten güçten misafirlerden fırsat bulamadım bir de kaynanamla oturduğum için fazla bilgisayarla falan uğraşamıyorum eşimi kışkırtıyor evli kadının ne işi var bilgisayarla diye halbuki işyerinde sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım. Çelişki işte . o kadar kötüydümki cumartesi günü kıyafetle uyumuşum gece dört gibi pijamalarımı giydim
Artinin bi kısmı gitmis canm ama cumaya eksiye düşmenin lazinKizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
GünaydınBu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
ah canım turşuları an vazgeçmeb lazım yada turşu yediğin gün hergun ictigin sudan 1 lt daha fazla içmenin lazimKızlar hayırlı günler hafta sonu yoğunluğu bitti derken benim için pazartesi yoğun temizliği geldi dünki menüm u paylaşacağım Geçmişte te yarıda kaldım bugün itibariyle + 900 ama siskinlik cunku dünki turşu ve sporu geç saatte yaptığımdan oldu.problem yok ins halledilecek
afiyet olsun canımGünaydın kizlar dun oglum cok gec yatti menu yazmaya fırsat bulamadım menumu yazip sonra gecmise bakayim
Sabah 10:00
2dilim normal ekmek
1tava yumurta
Domates biber azcik tulum peyniri
Ogle14:00
1kase tavuklu bezelye
Salata yogurt
1d ekmek
Aksam 18:00
Az Tavuklu bezelye
Salata
Ara 20:00
1avuc lahana
Su 2,5 lt
Spor cok isim vardi biturlu yapamadım
İrem valla süpersin misafirlikteji yediklerine rağmen süper kıskandım maşallahGünaydın kızlar bu durumun açıklaması ne bilmiyorum ama literatürlük hatunum vesselam. İnşallah bu ivmeyi kaybetmeden bol spor çünkü bu hafta nöbet beni pert etti hiç yapamadım ve sıkı bir diyet ile 72 leri ucundan görmek istiyorum artık. -1.1
Gayet güzelAy unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
Akşam biraz yoğun olmuş tatlımGünaydın herkese
Dünkü menüm
07.30
1 yumurta
1 d ekmek
13.00
1 d ekmek
2 kk peynir
18.00
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kase sebze tarhanası
1 d ekmwk
2 hurma
Su 1.5
Spor yok maalesef yoğun ve ev işinden dolayı yorucu bi gündü
Süpersin. Dilek maşallahcuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Kızlar hazırlıkları yapın takımı süsleyin en sağlıklısından bir menü hazırlayın ben kısır salatası ile ayçanın yulaf lı toplarından istiyorum cumaya parti var mezun oluyorumm
Reglden dur cnmBen dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
Yine bir turşu cnmDünki menüm
Sabah iki galeta patatesli omlet (uzun bir aradan sonra)yeşillik
3-4 gibi
10 sam fıstığı çok az kuru üzüm
Akşam 16 17
Pazi yemeği tursu yoğurt havuç
2.5lt su 45 dk koşu bandı
inşallah abla kendimi incelmiş hissediyorum ama tartı öyle demedi malesef abla ya inş cumaya bu her neyse artı çıkan halledicemGünaydınnnn azimli can yoldaşlarım
Ne yazıkki +100 çıktım
Wc için bugünden itibaren önlemini al cnmKızlar malesef + 500 wc yine biraz sıkıntılı
İnşallah canım tek ümidim oCumaya eksiye dusersin bence kuzum
normalde 30 gün aralıksız abla ama dediğin gibi perşembeleri ara verip o gune yürüyüş ekleyebilirim sanırım kasların iyice alıştıktan sonra belki sabah kuru meyve ve bol su ile başladım onlemime abla hatta bağırsaklar başladı çalışmayaWc için bugünden itibaren önlemini al cnm
Ya akşamdan kurumeyve ıslat sıcak suya
Yada sabah aç karna meyve ye armut iyi geliyor
Hergün yediğiniz meyveleri değiştirinki alışkanlık yapmasın
O artıda gidecek başka yolu yok
Eğer sporunu aralıksız yapacaksan perşembe mola ver cnm
Bence perşembe yürüyüşde yapma cnm kasların kendini onarması için dinlenmeye ihtiyacı var. Spor hocaları bile bunu öneriyorİnşallah canım tek ümidim o
normalde 30 gün aralıksız abla ama dediğin gibi perşembeleri ara verip o gune yürüyüş ekleyebilirim sanırım kasların iyice alıştıktan sonra belki sabah kuru meyve ve bol su ile başladım onlemime abla hatta bağırsaklar başladı çalışmaya
Evet canım haklisin kesinlikle bu dönem zaten istemediğimizi belirttik eşim de eğitimci bende öğretmenlik yaptım Mezuniyetimin ilk yıllarında sene ortasında okul degistirmek yüzde yüz bi problem olarak dönecektir çocuk açısından. Seneye teog var şimdiki okulu yeterli olurmu bilemiyoruz öğretmenlerimiz ilgili ve alakali hatta birebir ilgileniyorlar diyebilirim teog u en az hasarla atlatmak istiyoruz hedef fen lisesi. Bana kalsa burda tamamlasin eşimde aynı kanİda ama yiğit çevresinden çok rahatsız arkadaş edinirken çok Seçici sevdiği arkadaşlarıda özele geçti bu yıl onun isteği ve başarısı bizi bu okullarin davetini değerlendirmeye itti 8. Sınıf baslamadan vericez kararımızı.Canım başarılı bir çocuğun okulu kesinlikle değiştirilmemeli yeni okulunda uyum problemi yaşarsa derslere adapte olamayabilir.sizin kararınız ama ben olsam eğiştirmezdm
severim ıspanak bol yoğurtlu yoksa hiç isim olmaz uğraşmambak bak sen
arada beni boyle diyerek salla nasil mezun olavam bu yil gorursun
harika sin canim boyle hikayeleri duymakbeni motive ediyor
Haklısın ya ben neden yapamiyim sadece beynimi degistirmem gerekiyor on yıl once 66 falandim
Hah soyle özüne don bakiyim zaten cok güzel eksusin ne istiyorsun daha
ay bende kilacam bi 65 gorup bide arabayi korkmadan surersem
masallah harikasin cok is yapmisin hic sevmem ispanagi
Dikkat et canim gider ins cumata
Günaydın canim
Hallolur canimsebebini biliyorsun nasılsa
iste bu gercek irem cikti icinden iki sarma bi dolma senin metoya viz gelir tiris gider iyi yolculuklar benide al atinin terkisine 69a giderken
vuuu Huuuuu mezun geldi hanimmmmmmcuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
DİNLENİLDİ isler yapıldı benimki bu aksam disarda arkadaşlarıyla yemek derdim yok cok sukurkolay gelsin cnm da
Niye okullarda çocuklara hep hamurişi yapılıyoki anlamıyom hem sağlıklı beslensinler diyoz hemde hamurları dayıyoz
genelde yediklerin şişlik yapan şeyler olduğu için çabuk gider cnm
Dün menü yazdınmı hatırlıyamadım
inş.halledersin cnm bak bu hafta yarış var
normal ekmek derken beyaz ekmekmi
ama ama bu hiç adil değil
Yinede çook sevindim. Metona sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

Allah anne babalara ecir sabır ve bol para versin cnm. Gerçekten işleri zor
Ohhh yat dinlen cnm
Eee bu çok güzel
Inş.böyle devam et cuma güzel bi eksi gör
amin cnm cümlemiz için inşallah
sabah öğlen az olmuş cnm
Akşamda tarhana ekmek hurma birarada fazla karbon
Vayyyy dileğim süpersin
Diyet pastada benden olsun
Wc için bugünden çalışmalara başla cnm
Yoksa son gün bişey yapmak işe yaramaz
sabah hem galeta hem patates pek olmamış cnm. Ayrıca galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor
Turşuya cuma cumartesiden sonra küssek iyi olur
+100 mu hıhhhh sana viz gelir o +100 en az -2000 olurGünaydınnnn azimli can yoldaşlarım
Ne yazıkki +100 çıktım
vitamin deposu kız kuzu ıspanakti hemde tertemiz di zatenafiyet olsun ablam menü güzel
Tamam ablam
Çok iyi o zaman canım c
Oglusunu tebrik ederim elifim. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bende okul değiştirme taraftarı değilim. dönem ortasında yeni okula adepte olmazsa çok sıkıntı olur. en azindan sene sonunu bekleyin bence
Hayırlısı dileğim
aynen elifim koruması daha zor
günaydın dileğim kolay gelsin
cumaya toparla canım
günaydın canım
Günaydın aysecim ins toparlarsin
normal ekmek olmamış kuzum afiyet olsun
supersin iremcim ya tebrikler
tebrikler canım
günaydın canım aminn
menü güzel afiyet olsun canım
vayyy supersin dileğim ya hadi hayırlı hayırlı şimdiden
olabilir canım wc işini cozersen eksiye dusersin ins
gunaydin canim
sabah olmamış canım tursuda bu hafta tüketme artık afiyet olsun
hadi hayırlı olsun ablam
Canım hepimizin arada morali bozulur motive si düşer. ama önemli olan pes etmeden devam edebilmek. dün dünde kaldi sen bugününe bak canım
Tamam abla bir daha öyle yaparım dediğin gibi bir gün. Dinlenme oluyor ama buna koymamislar nedense yoga dinlenme olarak mı kabul ediyorlar diye. Dusunucm ama yogayı yaparkende insanın canı cikiyorBence perşembe yürüyüşde yapma cnm kasların kendini onarması için dinlenmeye ihtiyacı var. Spor hocaları bile bunu öneriyor
Kurumeyveleride akşamdan sıcak suya ıslatırsan daha çok etkisi oluyor
Suyu daha çabuk bağırsaklara ulaştığı için
Slm hanımlar çok kötü bir hafta sonu yaşadım diyet miyet mahvoldu çok ağladım çok sinirlendim amaaaaan yapmıyorum diyet falan dedim sabah tartıya bile çıkamadım hala moralim bozuk siz de de aynısı oluyor mu üzüntüye girince diyet bozuluyor mu ben nasıl kilo vericem yaaaa kilo almadım ama diyet ucu kaçtı düzen kayboldu.
aynı evde yaşayınca böyle sorunlar kaçınılmaz oluyor ne yazikki ama pire için yorgan yakılmaz diyete bugün itibariyle kaldığını yerden devam canım yaşlılar uğraşıcak işleri yok geline sariyorlar işte takma kafana. dimdik dur herkes kendi için yaşıyor kendini sev Ve kurtul su kilodan bak gör kv denin bile sana olan tavrı değişecek.kaçamak yapmadım ağlamaktan yedim kaynanama kızdım üzüldüm içerledim evde işten güçten misafirlerden fırsat bulamadım bir de kaynanamla oturduğum için fazla bilgisayarla falan uğraşamıyorum eşimi kışkırtıyor evli kadının ne işi var bilgisayarla diye halbuki işyerinde sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım. Çelişki işte . o kadar kötüydümki cumartesi günü kıyafetle uyumuşum gece dört gibi pijamalarımı giydim
kizlar biliyorum ki bu hafta 1.ci sizsiniz. Gazaniz mübarek olsun._____PAZARTESİ TARTI SONUÇLARI ______
gingercookie -1.1
Masal3487 +1.2
Kkkmevsim -300
Dagyolu +900
Ayulduzz -1
Muallimea +500
Mefkurem +100
Askrhpozitif +500
Süper ya maşallah :) haftasonu iyi vermişsin o kiloyu..Hedefe 1 adım kalmış.cuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
süpersin canımTünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Ancak vaktim oldu yazmaya..
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
canim Allah kolaylik versin negatif dusunce bulasici hastalik gibidir diger olumsuzluklarida ceker olumlu dusunmek ise bir sanat isidir keske bunu her durumda başarıp bir güzel taraf bulabilsekSlm hanımlar çok kötü bir hafta sonu yaşadım diyet miyet mahvoldu çok ağladım çok sinirlendim amaaaaan yapmıyorum diyet falan dedim sabah tartıya bile çıkamadım hala moralim bozuk siz de de aynısı oluyor mu üzüntüye girince diyet bozuluyor mu ben nasıl kilo vericem yaaaa kilo almadım ama diyet ucu kaçtı düzen kayboldu.
canım ins toparlayacam menü sakat oldu farkındayım telafisi bugün oluyor insafiyet olsun ablam menü güzel
Tamam ablam
Çok iyi o zaman canım c
Oglusunu tebrik ederim elifim. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bende okul değiştirme taraftarı değilim. dönem ortasında yeni okula adepte olmazsa çok sıkıntı olur. en azindan sene sonunu bekleyin bence
Hayırlısı dileğim
aynen elifim koruması daha zor
günaydın dileğim kolay gelsin
cumaya toparla canım
günaydın canım
Günaydın aysecim ins toparlarsin
normal ekmek olmamış kuzum afiyet olsun
supersin iremcim ya tebrikler
tebrikler canım
günaydın canım aminn
menü güzel afiyet olsun canım
vayyy supersin dileğim ya hadi hayırlı hayırlı şimdiden
olabilir canım wc işini cozersen eksiye dusersin ins
gunaydin canim
sabah olmamış canım tursuda bu hafta tüketme artık afiyet olsun
hadi hayırlı olsun ablam
Canım hepimizin arada morali bozulur motive si düşer. ama önemli olan pes etmeden devam edebilmek. dün dünde kaldi sen bugününe bak canım
canım evde sebze kalmamıştı sabahta yollar çok kötü olduğu için eşim ben giderim dedi akşama kaldı bende 6 dan sonra birşey yemiyorum tursuyu doymak için yedimArtinin bi kısmı gitmis canm ama cumaya eksiye düşmenin lazin
Günaydın
ah canım turşuları an vazgeçmeb lazım yada turşu yediğin gün hergun ictigin sudan 1 lt daha fazla içmenin lazim
afiyet olsun canım
İrem valla süpersin misafirlikteji yediklerine rağmen süper kıskandım maşallah
Gayet güzel
Akşam biraz yoğun olmuş tatlım
Süpersin. Dilek maşallah
Reglden dur cnm
Yine bir turşu cnm
inşallah abla kendimi incelmiş hissediyorum ama tartı öyle demedi malesef abla ya inş cumaya bu her neyse artı çıkan halledicem
kız maşallah benim boyda 163 164 arası en sonki diyetisyen 163 ölçü inanmak istemiyorum cunku 164 dum hamilelik ten sonra kısaldım mi yoksa neyse bende 57 yi görmek istiyorumTünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Ancak vaktim oldu yazmaya..
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
Hadi ALLAH söyletti diyelim inş.+100 mu hıhhhh sana viz gelir o +100 en az -2000 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?