Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kötü bişeymi oldu cnm yoksa öylesinemi yedin
Hem haftasonu niye görünmedin
Buraya girmeyince bizde ipin ucunu kaçırıyoruz
Ayrıca takımımıza karşı sorumluluğumuz var

Ama 1 gün yedik diye bütün hayatımızı şişko geçirecek değiliz
Heryeni gün yeni umutlar demek
Ama günlerini ne kadar kaçamak yapmadan geçirirsen o kadar çok kendine güvenin gelir

kaçamak yapmadım ağlamaktan yedim kaynanama kızdım üzüldüm içerledim evde işten güçten misafirlerden fırsat bulamadım bir de kaynanamla oturduğum için fazla bilgisayarla falan uğraşamıyorum eşimi kışkırtıyor evli kadının ne işi var bilgisayarla diye halbuki işyerinde sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım. Çelişki işte . o kadar kötüydümki cumartesi günü kıyafetle uyumuşum gece dört gibi pijamalarımı giydim

afiyet olsun ablam menü güzel
Yediğin içtiğin senin olsun ama kilo bildirimi isterim şekercim :))
Tamam ablam
3 litre oldu bile canım
afiyet olsun ablam
Çok iyi o zaman canım c
5 kilo ıspanak mı helal olsun elifim ben yarım kiloyu zor ayikliyorum.
Oglusunu tebrik ederim elifim. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bende okul değiştirme taraftarı değilim. dönem ortasında yeni okula adepte olmazsa çok sıkıntı olur. en azindan sene sonunu bekleyin bence
bendede yok o cesaret şimdilik bakalım zaman ne gösterir bilemem ama hayırlısı
Hayırlısı dileğim
aynen elifim koruması daha zor
günaydın dileğim kolay gelsin
Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
cumaya toparla canım
Bu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
günaydın canım
Günaydın aysecim ins toparlarsin
normal ekmek olmamış kuzum afiyet olsun
supersin iremcim ya tebrikler
Ay unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
tebrikler canım
hayırlı sabahlarr
güzel bir hafta olur inşallah hem bizim için hem ülkemiz için yeni acılar yaşamayız
günaydın canım aminn
menü güzel afiyet olsun canım
vayyy supersin dileğim ya hadi hayırlı hayırlı şimdiden
Ben dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
olabilir canım wc işini cozersen eksiye dusersin ins
Gunaydin kizlar uzun aradan sonra biraz daha dinlenerek kalktım uykudan
gunaydin canim
Dünki menüm

Sabah iki galeta patatesli omlet (uzun bir aradan sonra)yeşillik

3-4 gibi

10 sam fıstığı çok az kuru üzüm

Akşam 16 17

Pazi yemeği tursu yoğurt havuç

2.5lt su 45 dk koşu bandı
sabah olmamış canım tursuda bu hafta tüketme artık afiyet olsun
hadi hayırlı olsun ablam
Canım hepimizin arada morali bozulur motive si düşer. ama önemli olan pes etmeden devam edebilmek. dün dünde kaldi sen bugününe bak canım

Kaynana kızdın yedin
Sonra başka bi olaya kızıp yiceksin
Sonuç ne. Kendini daha kötü hissediyosun
Yine şişko olmaya devam.

O yüzden artık problemlerin arkasına saklanmıcaz her durumda sağlıklı beslenmeden ödün vermicez
Sonuçta kazanan sen olacaksın

Illa pc yi açmana gerek yokki
Arada derede wc de yatınca vs.telden bakabilirsin sayfaya -ki ben hep telden giriyom daha pratik oluyor
Hiç olmazsa menünü yaz
Yazacak zorunda olmak senide firenler

Listeye girmek istiyosan zaten bunu yapmak zorundasın
Günlük menü yazmak takım kuralı

Kizlar dun temizlik yaptim cok yoruldum sekiz bucukta uyuyakalmisim ya
Malesef hala artiyum dun +1.5 dum bugun +1.2 yum malesef
Artinin bi kısmı gitmis canm ama cumaya eksiye düşmenin lazin
Bu arada gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bol eksili bir hafta olsun insallah
Günaydın
ah canım turşuları an vazgeçmeb lazım yada turşu yediğin gün hergun ictigin sudan 1 lt daha fazla içmenin lazim

afiyet olsun canım

İrem valla süpersin misafirlikteji yediklerine rağmen süper kıskandım maşallah

Ay unuttum yazmayi -300um ins en az bir hedef
Gayet güzel
Akşam biraz yoğun olmuş tatlım
Süpersin. Dilek maşallah
Ben dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum +500 çıktım regl olmam gerekiyodu olamadım kabzlıkta var bunlara bağlıyorum artık
Reglden dur cnm
Dünki menüm

Sabah iki galeta patatesli omlet (uzun bir aradan sonra)yeşillik

3-4 gibi

10 sam fıstığı çok az kuru üzüm

Akşam 16 17

Pazi yemeği tursu yoğurt havuç

2.5lt su 45 dk koşu bandı
Yine bir turşu cnm
inşallah abla kendimi incelmiş hissediyorum ama tartı öyle demedi malesef abla ya inş cumaya bu her neyse artı çıkan halledicem

Kızlar malesef + 500 wc yine biraz sıkıntılı
Wc için bugünden itibaren önlemini al cnm
Ya akşamdan kurumeyve ıslat sıcak suya
Yada sabah aç karna meyve ye armut iyi geliyor

Hergün yediğiniz meyveleri değiştirinki alışkanlık yapmasın

O artıda gidecek başka yolu yok

Eğer sporunu aralıksız yapacaksan perşembe mola ver cnm

Cumaya eksiye dusersin bence kuzum
İnşallah canım tek ümidim o
normalde 30 gün aralıksız abla ama dediğin gibi perşembeleri ara verip o gune yürüyüş ekleyebilirim sanırım kasların iyice alıştıktan sonra belki sabah kuru meyve ve bol su ile başladım onlemime abla hatta bağırsaklar başladı çalışmaya

Bence perşembe yürüyüşde yapma cnm kasların kendini onarması için dinlenmeye ihtiyacı var. Spor hocaları bile bunu öneriyor

Kurumeyveleride akşamdan sıcak suya ıslatırsan daha çok etkisi oluyor
Suyu daha çabuk bağırsaklara ulaştığı için

Canım başarılı bir çocuğun okulu kesinlikle değiştirilmemeli yeni okulunda uyum problemi yaşarsa derslere adapte olamayabilir.sizin kararınız ama ben olsam eğiştirmezdm
Evet canım haklisin kesinlikle bu dönem zaten istemediğimizi belirttik eşim de eğitimci bende öğretmenlik yaptım Mezuniyetimin ilk yıllarında sene ortasında okul degistirmek yüzde yüz bi problem olarak dönecektir çocuk açısından. Seneye teog var şimdiki okulu yeterli olurmu bilemiyoruz öğretmenlerimiz ilgili ve alakali hatta birebir ilgileniyorlar diyebilirim teog u en az hasarla atlatmak istiyoruz hedef fen lisesi. Bana kalsa burda tamamlasin eşimde aynı kanİda ama yiğit çevresinden çok rahatsız arkadaş edinirken çok Seçici sevdiği arkadaşlarıda özele geçti bu yıl onun isteği ve başarısı bizi bu okullarin davetini değerlendirmeye itti 8. Sınıf baslamadan vericez kararımızı.

severim ıspanak bol yoğurtlu yoksa hiç isim olmaz uğraşmam

vuuu Huuuuu mezun geldi hanimmmmmm

DİNLENİLDİ isler yapıldı benimki bu aksam disarda arkadaşlarıyla yemek derdim yok cok sukur bizde analı ogullu takilicaz.

+100 mu hıhhhh sana viz gelir o +100 en az -2000 olur

vitamin deposu kız kuzu ıspanakti hemde tertemiz di zaten
Yok canım bu dönem değil nasip se bir dahaki yil okul değişimi

Tamam abla bir daha öyle yaparım dediğin gibi bir gün. Dinlenme oluyor ama buna koymamislar nedense yoga dinlenme olarak mı kabul ediyorlar diye. Dusunucm ama yogayı yaparkende insanın canı cikiyor

aynı evde yaşayınca böyle sorunlar kaçınılmaz oluyor ne yazikki ama pire için yorgan yakılmaz diyete bugün itibariyle kaldığını yerden devam canım yaşlılar uğraşıcak işleri yok geline sariyorlar işte takma kafana. dimdik dur herkes kendi için yaşıyor kendini sev Ve kurtul su kilodan bak gör kv denin bile sana olan tavrı değişecek.

_____PAZARTESİ TARTI SONUÇLARI ______

gingercookie -1.1
Masal3487 +1.2
Kkkmevsim -300
Dagyolu +900
Ayulduzz -1
Muallimea +500
Mefkurem +100
Askrhpozitif +500
kizlar biliyorum ki bu hafta 1.ci sizsiniz. Gazaniz mübarek olsun.

Süper ya maşallah :) haftasonu iyi vermişsin o kiloyu..Hedefe 1 adım kalmış.

canim Allah kolaylik versin negatif dusunce bulasici hastalik gibidir diger olumsuzluklarida ceker olumlu dusunmek ise bir sanat isidir keske bunu her durumda başarıp bir güzel taraf bulabilsek
diyeti bozan çok erkekler var bunları beyinde bitirmek lazım o yüzden düşünce yolculuğuna çıkıp motive yi artırmak gerek

canım ins toparlayacam menü sakat oldu farkındayım telafisi bugün oluyor ins

canım evde sebze kalmamıştı sabahta yollar çok kötü olduğu için eşim ben giderim dedi akşama kaldı bende 6 dan sonra birşey yemiyorum tursuyu doymak için yedim

Tünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Ancak vaktim oldu yazmaya..
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
kız maşallah benim boyda 163 164 arası en sonki diyetisyen 163 ölçü inanmak istemiyorum cunku 164 dum hamilelik ten sonra kısaldım mi yoksa neyse bende 57 yi görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…