- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.521
Vavvvvvvv sende süpersin cnm böyle giderse süper bi eksiyle giriş yapıcan listeyeTünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Ancak vaktim oldu yazmaya..
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
Ben balkabağını yapmıştımKızlar kabak çorbasını deneyen yapan varmı nette bir sürü çorba var kiminde bulgur da var kafam karıştı akşamları en azından onu içeyim dedim ama
Dikkat ederimKaynana kızdın yedin
Sonra başka bi olaya kızıp yiceksin
Sonuç ne. Kendini daha kötü hissediyosun
Yine şişko olmaya devam.
O yüzden artık problemlerin arkasına saklanmıcaz her durumda sağlıklı beslenmeden ödün vermicez
Sonuçta kazanan sen olacaksın
Illa pc yi açmana gerek yokki
Arada derede wc de yatınca vs.telden bakabilirsin sayfaya -ki ben hep telden giriyom daha pratik oluyor
Hiç olmazsa menünü yaz
Yazacak zorunda olmak senide firenler
Listeye girmek istiyosan zaten bunu yapmak zorundasın
Günlük menü yazmak takım kuralı
Avantajları kadar dezavantajları da var işteaynı evde yaşayınca böyle sorunlar kaçınılmaz oluyor ne yazikki ama pire için yorgan yakılmaz diyete bugün itibariyle kaldığını yerden devam canım yaşlılar uğraşıcak işleri yok geline sariyorlar işte takma kafana. dimdik dur herkes kendi için yaşıyor kendini sev Ve kurtul su kilodan bak gör kv denin bile sana olan tavrı değişecek.
Sağol dediğin gib olumlu düşünmek hep tek taraflı olunca bir yerde patlıyor işte insan. Öneri ve eleştirileriniz için teşekkür ederim kendim için elimden gelenin en iyisini yapacağım.canim Allah kolaylik versin negatif dusunce bulasici hastalik gibidir diger olumsuzluklarida ceker olumlu dusunmek ise bir sanat isidir keske bunu her durumda başarıp bir güzel taraf bulabilsek
diyeti bozan çok erkekler var bunları beyinde bitirmek lazım o yüzden düşünce yolculuğuna çıkıp motive yi artırmak gerek
normal yeşil kabak abla yoğurtlu oldumu ekmek yiyesim geliyorBen balkabağını yapmıştım
Ama onda baya şeker var
Eğer normal kabaksa bence yemeğini yap yada tostta kızartıp yoğurtla daha doyurucu olur
SÜPERRTünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
Istersen sebze çorbası türüde yapabilirsinnormal yeşil kabak abla yoğurtlu oldumu ekmek yiyesim geliyoro yüzden lorlu yapıyorum bu aralar hemde tuz koymamı engelliyor
tamam_____PAZARTESİ TARTI SONUÇLARI ______
gingercookie -1.1
Masal3487 +1.2
Kkkmevsim -300
Dagyolu +900
Ayulduzz -1
Muallimea +500
Mefkurem +100
Askrhpozitif +500
Ezo16 -700
N Nilyyyaaannn
60kiloyum
eliya
Kızlar bildirimler nerde
Ayça dünden beri yoksun cnm
@herderdedeva tatlım sen vazmı geçtin görünmüyosun
@yiden16 cnm sendende yarın bildirim bekliyorum
Sağol canım yarından itibaren yapmaya çalışayım bakalım ben genelde 2 Ogün yedigim için zorlanabilirim ama çorbayı mutlaka yapicamCanım sana bi liste vereyim onu dene
Kulakları çınlasın yasemincim vermişti baya güzel verdiyor kilo, 3 gün normalde ama ben hep 2 gün yaptım
Eki Görüntüle 1926951 Eki Görüntüle 1926955
oda olur abla bugün akşam çıkıp alayım malzemeleri yapicam kabak corbasiIstersen sebze çorbası türüde yapabilirsin
Kabak ıspanak maydonoz dereotu
Bol baharat az suyla haşla blenderdan geçir
Gerçi beni çorba hiç hiç doyurmaz
Ama bu ödem atmak için çok iyi
Yok canım alınmıyorum. Ekşi çıkacağımı düşünmüyorum zaten. Dün gece yatmadan tartıldim 87.8 dimAlınma ama cnm eksi çıkarsan şaşıracam
Inş.öyle olsun
Bakmışın sen eksi, ben artı çıkmışım :))
Bende hiç tartılmadım
Önemli olan menünün kalabalık olması değil içeriği
Canım Tebriklercuma günü 66,2
bugün, 65,2
eksilen, 1kilo
Kızlar hazırlıkları yapın takımı süsleyin en sağlıklısından bir menü hazırlayın ben kısır salatası ile ayçanın yulaf lı toplarından istiyorum cumaya parti var mezun oluyorumm
Çok az bulgur ve diger malzemelerle yapılan tarif var ben de. Çok güzel.Kızlar kabak çorbasını deneyen yapan varmı nette bir sürü çorba var kiminde bulgur da var kafam karıştı akşamları en azından onu içeyim dedim ama
Bu kötü haberYok canım alınmıyorum. Ekşi çıkacağımı düşünmüyorum zaten. Dün gece yatmadan tartıldim 87.8 dim
sabah evden cikmadan tartıl dim 86.4 dum yani cumaya göre +900 . Ama mesela şimdi kendimi daha hafif hissediyorum. İşte böyle garip bir vücudum var benim
Canım Tebrikler
Çok az bulgur ve diger malzemelerle yapılan tarif var ben de. Çok güzel.
Ben de seni tebrik ediyorum senin süper asılSÜPERR
Yapıcam inşallah abla :) Çok hırslıyımVavvvvvvv sende süpersin cnm böyle giderse süper bi eksiyle giriş yapıcan listeye
Yaparsın Can'ım 57yle normal dururum sanırım ben.Hırslandım 2 haftadır ondan böyle yoksa bozardım ben bu diyeti.Grubun çok faydası oldu.kız maşallah benim boyda 163 164 arası en sonki diyetisyen 163 ölçü inanmak istemiyorum cunku 164 dum hamilelik ten sonra kısaldım mi yoksa neyse bende 57 yi görmek istiyorum
Asıl biz sana teşekkür ederiz cnmYapıcam inşallah abla :) Çok hırslıyımBen hiç bu kadar olmamıştım.1.5 haftada birçok şey öğrendim sayenizde teşekkür ederim:)
canım telefondan girsen o zaman sorun olmaz belki hem evde huzursuzluk olmaz.kaçamak yapmadım ağlamaktan yedim kaynanama kızdım üzüldüm içerledim evde işten güçten misafirlerden fırsat bulamadım bir de kaynanamla oturduğum için fazla bilgisayarla falan uğraşamıyorum eşimi kışkırtıyor evli kadının ne işi var bilgisayarla diye halbuki işyerinde sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım. Çelişki işte . o kadar kötüydümki cumartesi günü kıyafetle uyumuşum gece dört gibi pijamalarımı giydim
Bende ıspanak almıştım yarın yapicam elifimEvet canım haklisin kesinlikle bu dönem zaten istemediğimizi belirttik eşim de eğitimci bende öğretmenlik yaptım Mezuniyetimin ilk yıllarında sene ortasında okul degistirmek yüzde yüz bi problem olarak dönecektir çocuk açısından. Seneye teog var şimdiki okulu yeterli olurmu bilemiyoruz öğretmenlerimiz ilgili ve alakali hatta birebir ilgileniyorlar diyebilirim teog u en az hasarla atlatmak istiyoruz hedef fen lisesi. Bana kalsa burda tamamlasin eşimde aynı kanİda ama yiğit çevresinden çok rahatsız arkadaş edinirken çok Seçici sevdiği arkadaşlarıda özele geçti bu yıl onun isteği ve başarısı bizi bu okullarin davetini değerlendirmeye itti 8. Sınıf baslamadan vericez kararımızı.
severim ıspanak bol yoğurtlu yoksa hiç isim olmaz uğraşmam
vuuu Huuuuu mezun geldi hanimmmmmm
DİNLENİLDİ isler yapıldı benimki bu aksam disarda arkadaşlarıyla yemek derdim yok cok sukurbizde analı ogullu takilicaz.
+100 mu hıhhhh sana viz gelir o +100 en az -2000 olur
vitamin deposu kız kuzu ıspanakti hemde tertemiz di zaten
Yok canım bu dönem değil nasip se bir dahaki yil okul değişimi
süper ya tebrik ederim canımTünaydınlar Mutlu,huzurlu,bol eksili haftalar olsun hepimiz için inşallah:)
Cuma günü 60,2 kg.
Ptesi 59,5 kg.
Fark -700
Inş aysecimcanim Allah kolaylik versin negatif dusunce bulasici hastalik gibidir diger olumsuzluklarida ceker olumlu dusunmek ise bir sanat isidir keske bunu her durumda başarıp bir güzel taraf bulabilsek
diyeti bozan çok erkekler var bunları beyinde bitirmek lazım o yüzden düşünce yolculuğuna çıkıp motive yi artırmak gerek
canım ins toparlayacam menü sakat oldu farkındayım telafisi bugün oluyor ins
canım evde sebze kalmamıştı sabahta yollar çok kötü olduğu için eşim ben giderim dedi akşama kaldı bende 6 dan sonra birşey yemiyorum tursuyu doymak için yedim
kız maşallah benim boyda 163 164 arası en sonki diyetisyen 163 ölçü inanmak istemiyorum cunku 164 dum hamilelik ten sonra kısaldım mi yoksa neyse bende 57 yi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?