- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.761
Bende yapicam birazdan usenmezsemYok cnm ben hep yapıyom uzama falan olmadı
Heralde olur cnm
Bende akşamdan yapayımda yarın içeyim
hiç sorma canımAy ne gıcık bu erkekler ya çocuk yanımda olsa on gün aramaz ona bırakınca arar ama. :)
1 litre suya yarım limon dilimledim yarım yeşil elma dilimleri cubuk tarçın bir dilimde taze zencefil. Mest form çay pembe paket başka yok diye biliyorum.
demekki benim tarçın da arıza vardı. :)
Sağol kuzum. Kuru fasülye beklediğim etkiyi yaptı çok Şükür. Çok rahatladım. Çok mutluyum. Zaten onun için yemiştim.güzel nenu canım
amin canim gerçekten kotu bi dönemden geçiyoruz rabbim yardim etsin ulkemize
Bu hafta 7ler görülecek anlaşılan
Yi e supersin
Qark ne
0 karbon harika
Yazıyorum simdi
ekmejsiz doner dimi
sagol canim iyiyim grip demiştim ama allerjik astım var bende zor oluyo ayirt etmek bugun daha iyiyim
Sağol tatlısı
ha gel söyle ya niye gidttin kopamazsin zaten bizden bak ben burdan ayeilmamak icin kilo bile vrmiyom
him cig kofte
daha iyiyim anla sağolasın arada yokluyo astim mahvediyo o gun be arkasi gelecek grip oldum dediydim ya sukur bi hubde bıraktı yakami
canim agir bi spor yapiyosun bence kaslarin sisti panikleme dinlen iki gun gecer
Sagol elifim
Aybenhic beceremiyorum detiksu kesin kacamakliyorum yapabilirsen iyi olur
Haklisin abla hersey beyinde bitiyor defigin gibi inanmak basarmanin yarisi
harikasin sultanim bukadar seyi okuyup hala arti olursak o merdane patlasin Kafamızda
Ablacım çok zorlayıp kendini bıktırma. Yavaş yavaş arttır.Sporun ilk leveli bitti kızlar
Bantta 45 dk yürüdüm
Aslında niyetim daha fazla yapmaktıda
Bacaklarım gitmedi
Bi aksilik olmazsa sonra tekrar spora devam
Bende bir tarif vereyim o ZamanBir ay içinde dört kilo vermek isteyenler el kaldırsın! “Diyete Başlıyorum” ekibi olarak metabolizmanızı hızlandıracak yani vücudunuzun yağ ve enerji yakmasını artıracak bir çay tarifimiz var!
Metabolizmayı hızlandıran çay içerisinde elma, bağırsaklarınızı düzenli çalışmasını sağlayacaktır. Tarçın, kan şekerini düzenleyip açlık ve tatlı krizlerine girmenizi önler. Karabiber ve karanfil, vücudu uyarıcı ve enerji verici özelliğe sahiptir. Limon bildiğiniz gibi yağ yakımı için faydalıdır. Bu muhteşem metabolizmayı hızlandıran çay, New York Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimleri alan temiz beslenme koçu Arzu Karabulut tarafından üretilmiştir.
Malzemeler,
Hazırlanışı,
- 1 elma
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
- 1,5 litre kaynamış su
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.
Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz.
KESİNLİKLE ÇAYI KAYNATMAK YOK. MALZEMELERİN ÜZERİNE KAYNAR SUYU EKLEYİP SABAHA KADAR KENDİ KENDİNE DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ. GÜNDE 3 ÖĞÜN SOĞUMUŞ ÇAYI İÇİYORUZ. SAKIN İÇİNE ŞEKER, BAL, PEKMEZ EKLEMEYİN. TARİFTE NE YAZIYORSA HARFİYEN UYGULAYIN.
Önemli bilgiler,
Metabolizmayı hızlandıran çayı her üç öğünden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde toplam üç bardak içiyoruz. Çayı her gün içmeye devam edin. İlk iki haftadan sonra çok ciddi bir fark göreceksiniz. 3 ayda 12 kilo verebilirsiniz.
Afiyet olsun cnım güzel menü ama dikkat et sirkeli su midene dokunmasın.Menüm
Saat 7:30
1 kaşık çörekotu yağı
1 bardak sirkeli su
Saat 11
1 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
3 kaşık tulum peyniri
Bolca maydanoz
Saat 14
1 bardak sütlü nescafe
Saat 17
35 tane fırın hamsi yağsız
Bolca salata
1 dilim tam buğday
1 litre ödem Atıcı su
1 litre su
Spor henüz yok olucak inşallah.
Gözün aydınSağol kuzum. Kuru fasülye beklediğim etkiyi yaptı çok Şükür. Çok rahatladım. Çok mutluyum. Zaten onun için yemiştim.
harika menun afiyet olsun.Önce menümü yazayım ama unutmadan
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 3 yk taze fasulye
Ara 1 portakal
Akşam 2 köfte 1 çay bardağı leblebi
ahh fırsat bulsam hemen gidicem hemen.selam kızlar bugün gelemedim elektrikler gitti akşam geldi ama boş durmadım platese gittim harika bişey bu ya fırsatı olan varsa kesinlikle gitsin hoca eşliğinde gurup halinde daha başka oluyormuş
en kisa zamanda yapıcam. Sağol canım tarif için.1 tatlı kaşığı Mate
1 tk yeşil çay
1 tk biberiye
1 parça çubuk tarçın
1 fındık kadar taze zencefil
300 ml su ile kaynat kaynayınca 5 d, demle süz yarım limonun suyunu ekleyip iç
Simdilik birsey olmadı midemde hassastır aslında ama dokunmadı salata ya çok elma sirkesi koyarım ordan alışkın dir midem belkide.Afiyet olsun cnım güzel menü ama dikkat et sirkeli su midene dokunmasın.
Bende severim tam ortasından ısırıp ikiye bolerim önceNedir bu benim leblebi ile yaşadığım aşk birbirimize tutku ile bağlıyız
Olabilir Can'ım kolesterolüm için bir dönem denedim ama içemedim bıraktım,Simdilik birsey olmadı midemde hassastır aslında ama dokunmadı salata ya çok elma sirkesi koyarım ordan alışkın dir midem belkide.
Elif haydi hızlanman lazım yakalarım bile seniMefkusum sabah su içmiştim 7 gibi su içtim ben yine kalkar kalkmaz su içiyorum 8 gibi cumaya gore +400 dum.
Yani 73.6
Çocukken babam leblebiyi havanda döver toz haline getirirdi toz şeker karıştırır yerdik eski günleri getirdn aklımaNedir bu benim leblebi ile yaşadığım aşk birbirimize tutku ile bağlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?