- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.801
Yani barbunyabarbun fasulye.
bugün eve geldim tartıldım. eksi çıktım. hadi bakalım hayırlısı. son durum 85.3
Ayva biçok şeye iyi cnm ayrıca kalorisi fazla değil 100gr 50 -60 kalori civarıArkadaşlar ayvanın kalorisi nasıl neye iyi gelir pek severm
Öğlen akşam güzel cnmMenüm
Kahvaltı yapmadım
Öğlen
3 kaşık nohut, 1 kase yoğurt
Akşam
Haş brokoli, 1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara
Yarım ayva
2 lit su
35 dk yuruyus
Afiyet olsun akşam çeşitli ama az az olmuş eksi olmana da çok sevindim.sabah 08.40
peynirli dukan tost
domates
mandalina
ara 10 fındık
öğlen 13.30
1/4 avakado, avuçiçi kadar ızgara balık, 1 yk siyah beluga mercimeği ve 1 çay k. zeytinyağı ile yapılan salata
ara 5 fındık, yarım muz
akşam 18.50
2 yk mantar sote
1 yk barbun
2 yk biber kavurma
1 dilim tbe
3 yk ev yoğurdu
su 2,75 lt
öğleden sonra dışardaydım yürüdüm.
Afiyet eksi olsun mefkusum on numara menüBende tam spora başladım eşim geldi
Sonra devam edecem
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.00__
1 yumurta
2-3tk.çökelek
3 ceviz
4 y.zeytin
Maydonoz
14.45 __
200 gr kadar light quark
10 badem
17.45__
2 yumurtalı ıspanak
1 bar yoğurt suyu
Su 2.5 lt
Spor 45 +30 dk yürüyüş (2.sini birazdan yapıcam)
Rabbim korusun herkesi içinde de sizi canım benim. Allah fırsat vermesin.Burada da ciddi bi canlı bomba ihbarı var eşgali filan var işte aranıyormuş. hiç birimiz güvende değiliz.sonumuz haayrolsun
haber kanallarından tlf na durmadan son dakika haberleri geliyorda :)))))Güzel görünüyor cnm
Barbun ne bilemedim
Ahhh Ahhh
O su içilecekkk
Kız su içmiş olsan belki 2 misli kilo verecen
cansınnn
kız haberleride senden alıyom :)))
Terör heryerde olabiliyor cnm
Afiyet olsun kahvaltı neden yok canım.Menüm
Kahvaltı yapmadım
Öğlen
3 kaşık nohut, 1 kase yoğurt
Akşam
Haş brokoli, 1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara
Yarım ayva
2 lit su
35 dk yuruyus
gerçekten zor bi karar brn cesaret edemezdimÇok radikal bir karar aldım bugün yarından itibaren siyah çayı bırakıyorum. Yeşil çaya geçiyorum. Yaşadığım kabızlık probleminin nedenlerinden biri de bu sanırım. Günde yirmi bardak dedikten sonra lafı olmuyor çünkü.
çocukluğuma gittim hani plastik terlik top verip leblebi iğde alırdık ya ne büyük mutluluk tu oBende severim tam ortasından ısırıp ikiye bolerim önce
bunu bende denemiştim ödem attırıyor1 tatlı kaşığı Mate
1 tk yeşil çay
1 tk biberiye
1 parça çubuk tarçın
1 fındık kadar taze zencefil
300 ml su ile kaynat kaynayınca 5 d, demle süz yarım limonun suyunu ekleyip iç
her derde deva ymış bu ayva koruma döneminede mutlaka sık sık tükenecem diye not alıyorumİŞTE AYVANIN FAYDALARI
*Ayva, çocuklarda sağlığı korur, büyüme ve gelişmeyi hızlandırır.
*Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı.
*Her yaşta sinir sistemini güçlendirir
*Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler.
*Cildi ve tırnakları zinde, parlak ve daha sağlıklı hale getirir.
*Grip ve nezle de iyileşmeyi hızlandırır.
*Ayva ya da ayva suyu ishalin geçmesi için de çok faydalı. Meyvesi veya meyvesinden hazırlanan şurup ve komposto ishale iyi gelmekte.
*Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.
*Ağız kokusunu önler.
*İçerdiği vitamin ve minarelerle kalp ve damar hastalıklarından koruduğu, varisi önlediği ve varis tedavisine yardımcı olur.
*Cinsel gücü artırdığı bildirilmektedir.
*Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korur.
*Ayva hoşafı ağızdaki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
*Tereyağında pişirilen ayva, balgamı söker, kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına ve bronşite iyi gelir.'
*Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır, kalbi güçlendirir ve baş ağrısına iyi gelir.
-Ayva kabuklarının kaynatılıp içilmesi, idrar yolu iltihaplarında iyileşmeyi hızlandırır.
*Ağızdaki yaralar, boğazdaki şişlik ve ağrı için ayvanın kendisi ya da yapraklarının kaynatılıp suyu ile gargara yapılması mucize etkiler yapıyor.
*Dudak çatlamalarını önlemek ya da iyileştirmek içinde ayva çekirdeklerinin kaynatılıp dudakların bu suyla yıkanması öneriliyor.
*Ayva yaprakları çay gibi demlenip içildiğinde sakinleştiriyor ve uykusuzluğa iyi geliyor.
*Şeker içeriğinin düşük olması nedeniyle şeker hastaları tarafından da rahatlıkla tüketile
bi 10 gündür aynı sistemi bendw uyguluyorum kesinlikle iştahımı kontrol etmemde büyük etkisi varSimdilik birsey olmadı midemde hassastır aslında ama dokunmadı salata ya çok elma sirkesi koyarım ordan alışkın dir midem belkide.
bence lezzetli Yoğurtta koydum üstüne sevdim yaparım sık sık artıkYumurta ve kabak nasıl oldu canım
ins ablacimBence son zamanlardaki menünde en güzel sabah
Öğlende iyi ama portakal fazla olmuş
Akşam hiç olmamış cnm yanına yoğurt salata falan ekleseydin
Suyun artıcağını ve sporun ekleneceğinden eminim
Çoook tebrikler cnm süper gitmiş
Su niye az cnm
Lütfen ihmal etme
Suyu akşamdan çok gündüz fazla tüketmeliyiz
öğlen hariç hepsi süper cnm hele spor
Bence bu menü sana iyi gelecek tatlım
canım anlamadım ne çayı spor da şişlik yapsın ya o giderTarçın dışındakileri katarak yapabilirim tarçın olunca ne içip ne yiyebiliyorum ikinci kere birde limon kabuklu olunca acı bir tat bırakıyor kabukları soyup atsam olur muki
Afiyet olsun canım
Form bisküvi olmamış canım
afiyet olsun canım
Yaptığım spor şişlik yaptı sanırım canım bu bi kaç gün hafif takilicam 30 dk normal tempoda yürüyüş yaptim
ödem atıcı suyunda ne var canım bide şu senin ictigin mest çay a baktım bugünde neeyli aliyorsun
afiyet olsun canm Allah kabul etsin
su sporun yok mu bin maşallahtakımıma layık menumu sunarım
9:00 bir dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
çeri domates
12.30 1kase sütlü yulaf ezmesi
5gibi neskafe
7:00 salata yoğurt 1kabağı sooteleyip 1yumurta kırdım bol acılı afiyetle yedim
3lt su 1saat yürüş 45dk plates, 4bardak bitki çayı
canım iste bu ya+yarım lt su
+2 m leslie
senin bu kapak haşlama tarifini yaptım ne güzel oluyormuş hep salcali yapıyordum bence sade çok daha güzelbence lezzetli Yoğurtta koydum üstüne sevdim yaparım sık sık artık
ahh eski günler ne guzeldi. Artık hersey değişti çocuklarımıza yazık bazen büyük oğlana anlatıyorum içi gidiyor :)çocukluğuma gittim hani plastik terlik top verip leblebi iğde alırdık ya ne büyük mutluluk tu o
yine aydınlandım Sağol mefkusum.İŞTE AYVANIN FAYDALARI
*Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı.
*Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler.
*Ayva ya da ayva suyu ishalin geçmesi için de çok faydalı. Meyvesi veya meyvesinden hazırlanan şurup ve komposto ishale iyi gelmekte.
*Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.
*Ağız kokusunu önler.
*İçerdiği vitamin ve minarelerle kalp ve damar hastalıklarından koruduğu, varisi önlediği ve varis tedavisine yardımcı olur.
*Tereyağında pişirilen ayva, balgamı söker, kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına ve bronşite iyi gelir.'
*Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır, kalbi güçlendirir ve baş ağrısına iyi gelir.
-Ayva kabuklarının kaynatılıp içilmesi, idrar yolu iltihaplarında iyileşmeyi hızlandırır.
*Ağızdaki yaralar, boğazdaki şişlik ve ağrı için ayvanın kendisi ya da yapraklarının kaynatılıp suyu ile gargara yapılması mucize etkiler yapıyor.
*Dudak çatlamalarını önlemek ya da iyileştirmek içinde ayva çekirdeklerinin kaynatılıp dudakların bu suyla yıkanması öneriliyor.
*Ayva yaprakları çay gibi demlenip içildiğinde sakinleştiriyor ve uykusuzluğa iyi geliyor.
*Şeker içeriğinin düşük olması nedeniyle şeker hastaları tarafından da rahatlıkla tüketile
sanki içince karnım doyuyor gibi tok hissediyorum.bi 10 gündür aynı sistemi bendw uyguluyorum kesinlikle iştahımı kontrol etmemde büyük etkisi var
Vavvv bi süper sporda burdaKızlar menüler genel olarak harika konuşturmusuz yani aferim bize yarın mefkus ablaminda dediği gibi ins hiç mazaretsiz menü paylaşırız
Su 3.lt 30dk + 1saat koşu bandı
inşallah canım. açıkçası regl döneminde eksi çıkmama şaşırdım. süpriz oldu. dün akşam 86 çıkmıştım en son. 84 lü rakamlara geçersem çok sevineceğim ben de. perşembe ne yiyeyim diye düşünüyorum.Yani barbunya
Tatlım öğünlerinde yemekleri fazla karıştırmadan yersen daha iyi olur Yani 1 ana yemek
Mesela akşam 1tb et sote yesen yanında salata ayran yada yoğurt daha iyi olurdu
Eksi olmanada çoook sevindim
Inşallah daha çoğalır. En az -1 bekliyorum senden
Perşembe sıfır karbon olursa dahada iyi olur
aslında mantar yiyecektim sadece. ama sofraya oturunca pek istemedim. sofrada bana uygun olanlardan da 1-2 kaşık aldım. ortaya karışık bir menü oldu.sAfiyet olsun akşam çeşitli ama az az olmuş eksi olmana da çok sevindim.
ayvayı çok severim. şeker oranı düşük olduğu için tercih sebebi olabilir.İŞTE AYVANIN FAYDALARI
*Ağız kokusunu önler.
Sporda olsun lütfenKizlar menumu yazayim
Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan,
Iftar:17.15 alti kofte,bir kase mercimek corbasi,iki dilim ekmek,salata ayran.
Sekiz gibi bir tane portakal yemeyi dusunuyorum.
Su yatana kadar 1.5 olur,spor somdilik yok.
Sabah aç karnına içiyorum benMefkurem abla corek otu yagini sabahmi icmek lazim gece yatmadan icebilirmiyim,cunku yarin ve obur gunde oruc tutayim diyorum.
ezo bende öğlen yemek yemeği sevmem sütlü yulaf ve chia tohumu kurtarıcım oldu acayip tok tutar dene derimÖğleni oldum olası beceremedim abla.Neyse düzelticem onu da:)
Bende yeni kararlar aldım sabahları kalkınca namaza birdaha yatmıycam az uyku bol kendini geliştirme planlarım var :)Haklisin abla 2 lt oldu şuan ama daha erken 2 olması lazım detoks suyu ictigimden pek istekli icemedim
bende ayniyim canım eşimi ise yollayıp yatıyorum geri koyuyorum bugün bir 45 dk markete gittim geldim yarım saatten sonra nerdesin diye arıyor benimkide
Afiyet olsun canımÖnce menümü yazayım ama unutmadan
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 3 yk taze fasulye
Ara 1 portakal
Akşam 2 köfte 1 çay bardağı leblebi
teşekkür ederim ablam beni bu yarış müthiş hırslandırdı, zararı olmayacağını bilsem 3 saat spor yapabilirim
Her zaman fazla yapmıyom cnm tek bugünlük
5.takımla yarış varya onun için
Köftenin yanına salata ayran güzel giderdi
Sağolsın cnm
Bisürü tarifimiz oldu herkes istediğini yapsın
aynı şeyi menüyü okurken bende düşündüm
bence yeşilçaydan önce su içmeyi denesen
Kız kaç sefer dedim şu menüne suyu sporuda yaz diye
hepsi harika daha ne olsun
Ohhh be nihayet
çok içiyormuşsun sen bacım bende severimde hadi olsun günde 8,10 bardakMillette dudak tiryakiliği, olur benimki parmak tiryakiliği . O bardak ya elimde ya önümde olacak illa ki. O yüzden azaltmak zor metabolizma çayı ile karışık içebilirim. Bakacağım artık duruma.
ne kadar yürüdün güzel menü canısısabah 08.40
peynirli dukan tost
domates
mandalina
ara 10 fındık
öğlen 13.30
1/4 avakado, avuçiçi kadar ızgara balık, 1 yk siyah beluga mercimeği ve 1 çay k. zeytinyağı ile yapılan salata
ara 5 fındık, yarım muz
akşam 18.50
2 yk mantar sote
1 yk barbun
2 yk biber kavurma
1 dilim tbe
3 yk ev yoğurdu
su 2,75 lt
öğleden sonra dışardaydım yürüdüm.
spor harika, su nasıl içilmez hayret ediyorum benim arkadaşımda tüm gün su içmeden duruyor unutuyorum diyorSporu unutuyorum hep hiç aklıma gelmiyor 75 d. Spor yapıldı. Su yok zaten çaydan sıra gelmiyor kendisine
harikasın mefkuşum idolümsün demiyoruz boşana sanaBende tam spora başladım eşim geldi
Sonra devam edecem
8.30 __
Çörekotu yağı
Sirkeli su
9.00__
1 yumurta
2-3tk.çökelek
3 ceviz
4 y.zeytin
Maydonoz
14.45 __
200 gr kadar light quark
10 badem
17.45__
2 yumurtalı ıspanak
1 bar yoğurt suyu
Su 2.5 lt
Spor 45 +30 dk yürüyüş (2.sini birazdan yapıcam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?