Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

barbun fasulye.
bugün eve geldim tartıldım. eksi çıktım. hadi bakalım hayırlısı. son durum 85.3
Yani barbunya

Tatlım öğünlerinde yemekleri fazla karıştırmadan yersen daha iyi olur Yani 1 ana yemek
Mesela akşam 1tb et sote yesen yanında salata ayran yada yoğurt daha iyi olurdu

Eksi olmanada çoook sevindim
Inşallah daha çoğalır. En az -1 bekliyorum senden

Perşembe sıfır karbon olursa dahada iyi olur

Menüm

Kahvaltı yapmadım

Öğlen
3 kaşık nohut, 1 kase yoğurt

Akşam
Haş brokoli, 1 kase yoğurt
1 kase salata

Ara
Yarım ayva

2 lit su
35 dk yuruyus
Öğlen akşam güzel cnm

Diyetisyenin tavsiyelerinden bizede tüyolar versene

Afiyet olsun akşam çeşitli ama az az olmuş eksi olmana da çok sevindim.

Afiyet eksi olsun mefkusum on numara menü on numara spor

Burada da ciddi bi canlı bomba ihbarı var eşgali filan var işte aranıyormuş. hiç birimiz güvende değiliz.sonumuz haayrolsun
Rabbim korusun herkesi içinde de sizi canım benim. Allah fırsat vermesin.

Güzel görünüyor cnm
Barbun ne bilemedim

Ahhh Ahhh
O su içilecekkk

Kız su içmiş olsan belki 2 misli kilo verecen
cansınnn

kız haberleride senden alıyom :)))
Terör heryerde olabiliyor cnm
haber kanallarından tlf na durmadan son dakika haberleri geliyorda :)))))

Menüm

Kahvaltı yapmadım

Öğlen
3 kaşık nohut, 1 kase yoğurt

Akşam
Haş brokoli, 1 kase yoğurt
1 kase salata

Ara
Yarım ayva

2 lit su
35 dk yuruyus
Afiyet olsun kahvaltı neden yok canım.

gerçekten zor bi karar brn cesaret edemezdim

İŞTE AYVANIN FAYDALARI

*Ayva, çocuklarda sağlığı korur, büyüme ve gelişmeyi hızlandırır.
*Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı.
*Her yaşta sinir sistemini güçlendirir
*Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler.

*Cildi ve tırnakları zinde, parlak ve daha sağlıklı hale getirir.
*Grip ve nezle de iyileşmeyi hızlandırır.
*Ayva ya da ayva suyu ishalin geçmesi için de çok faydalı. Meyvesi veya meyvesinden hazırlanan şurup ve komposto ishale iyi gelmekte.
*Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.

*Ağız kokusunu önler.
*İçerdiği vitamin ve minarelerle kalp ve damar hastalıklarından koruduğu, varisi önlediği ve varis tedavisine yardımcı olur.

*Cinsel gücü artırdığı bildirilmektedir.
*Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korur.
*Ayva hoşafı ağızdaki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
*Tereyağında pişirilen ayva, balgamı söker, kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına ve bronşite iyi gelir.'

*Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır, kalbi güçlendirir ve baş ağrısına iyi gelir.
-Ayva kabuklarının kaynatılıp içilmesi, idrar yolu iltihaplarında iyileşmeyi hızlandırır.

*Ağızdaki yaralar, boğazdaki şişlik ve ağrı için ayvanın kendisi ya da yapraklarının kaynatılıp suyu ile gargara yapılması mucize etkiler yapıyor.

*Dudak çatlamalarını önlemek ya da iyileştirmek içinde ayva çekirdeklerinin kaynatılıp dudakların bu suyla yıkanması öneriliyor.
*Ayva yaprakları çay gibi demlenip içildiğinde sakinleştiriyor ve uykusuzluğa iyi geliyor.
*Şeker içeriğinin düşük olması nedeniyle şeker hastaları tarafından da rahatlıkla tüketile

her derde deva ymış bu ayva koruma döneminede mutlaka sık sık tükenecem diye not alıyorum

Simdilik birsey olmadı midemde hassastır aslında ama dokunmadı salata ya çok elma sirkesi koyarım ordan alışkın dir midem belkide.
bi 10 gündür aynı sistemi bendw uyguluyorum kesinlikle iştahımı kontrol etmemde büyük etkisi var

ins ablacim

canım anlamadım ne çayı spor da şişlik yapsın ya o gider
Can çay da ıhlamur yeşil çay tane karabiber çubuk tarçın toz karanfil toz zencefil yeşil elma kabuğu

su sporun yok mu bin maşallah

+yarım lt su
+2 m leslie
canım iste bu ya

bence lezzetli Yoğurtta koydum üstüne sevdim yaparım sık sık artık
senin bu kapak haşlama tarifini yaptım ne güzel oluyormuş hep salcali yapıyordum bence sade çok daha güzel

çocukluğuma gittim hani plastik terlik top verip leblebi iğde alırdık ya ne büyük mutluluk tu o
ahh eski günler ne guzeldi. Artık hersey değişti çocuklarımıza yazık bazen büyük oğlana anlatıyorum içi gidiyor :)

yine aydınlandım Sağol mefkusum.

bi 10 gündür aynı sistemi bendw uyguluyorum kesinlikle iştahımı kontrol etmemde büyük etkisi var
sanki içince karnım doyuyor gibi tok hissediyorum.

inşallah canım. açıkçası regl döneminde eksi çıkmama şaşırdım. süpriz oldu. dün akşam 86 çıkmıştım en son. 84 lü rakamlara geçersem çok sevineceğim ben de. perşembe ne yiyeyim diye düşünüyorum.

sAfiyet olsun akşam çeşitli ama az az olmuş eksi olmana da çok sevindim.
aslında mantar yiyecektim sadece. ama sofraya oturunca pek istemedim. sofrada bana uygun olanlardan da 1-2 kaşık aldım. ortaya karışık bir menü oldu.

ayvayı çok severim. şeker oranı düşük olduğu için tercih sebebi olabilir.

Kizlar menumu yazayim

Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan,

Iftar:17.15 alti kofte,bir kase mercimek corbasi,iki dilim ekmek,salata ayran.

Sekiz gibi bir tane portakal yemeyi dusunuyorum.
Su yatana kadar 1.5 olur,spor somdilik yok.
Sporda olsun lütfen Allah kabul etsin canım, bende haftaya başlıyacam haftada 3,4 gün tutsam süper olucak
Mefkurem abla corek otu yagini sabahmi icmek lazim gece yatmadan icebilirmiyim,cunku yarin ve obur gunde oruc tutayim diyorum.
Sabah aç karnına içiyorum ben
Öğleni oldum olası beceremedim abla.Neyse düzelticem onu da:)
ezo bende öğlen yemek yemeği sevmem sütlü yulaf ve chia tohumu kurtarıcım oldu acayip tok tutar dene derim
Bende yeni kararlar aldım sabahları kalkınca namaza birdaha yatmıycam az uyku bol kendini geliştirme planlarım var :)

Önce menümü yazayım ama unutmadan
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 3 yk taze fasulye
Ara 1 portakal
Akşam 2 köfte 1 çay bardağı leblebi
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim ablam beni bu yarış müthiş hırslandırdı, zararı olmayacağını bilsem 3 saat spor yapabilirim
Millette dudak tiryakiliği, olur benimki parmak tiryakiliği . O bardak ya elimde ya önümde olacak illa ki. O yüzden azaltmak zor metabolizma çayı ile karışık içebilirim. Bakacağım artık duruma.
çok içiyormuşsun sen bacım bende severimde hadi olsun günde 8,10 bardak
ne kadar yürüdün güzel menü canısı

Sporu unutuyorum hep hiç aklıma gelmiyor 75 d. Spor yapıldı. Su yok zaten çaydan sıra gelmiyor kendisine
spor harika, su nasıl içilmez hayret ediyorum benim arkadaşımda tüm gün su içmeden duruyor unutuyorum diyor

harikasın mefkuşum idolümsün demiyoruz boşana sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…